Keresés

Részletes keresés

kokoo Creative Commons License 2000.09.02 0 0 346
ManUtdFan:

Örüljé hogy ilyen "multinacionális" cégek ellepték a városotokat!Meg milyen másodhegedüs???Nekünk igy jó a városunk ahogy szep, és nem kell nekunk hogy ilyen politikusok járkáljanak ide!Csak ennyit errol!

Csao

pesti srác Creative Commons License 2000.09.01 0 0 344
Sziasztok!

Nagyon hálás lennék ha valaki elmagyarázná mi az oka ennek a Győr-Sopron kölcsönös utálatnak(tisztelet a kivételnek).
Én szinte minden héten járok mind2 városba,Sopronba kicsit többet és egyikkel sincs az ég világon semmi bajom.Most én vagyok a hülye?
Talán csak annyi hogy tapasztalataim szerint kicsit nagyképűek a soproniak.Szép város meg minden de semmi okuk rá :) de persze ez egyáltalán nem általánosítás.
Nagyon szép dolog hogy ennyire szeretitek a városotokat...ez dícséretes,sok pesti vehetne példát rólatok...

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.09.01 0 0 343
Most akkó temessük a Fradit vagy ne temessük??

HAJRÁ ETO!!!

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.09.01 0 0 342
Most akkó temessük a Fradit vagy ne temessük!!

HAJRÁ ETO!!!

gg_ Creative Commons License 2000.09.01 0 0 341
Hali!

A fradinal szerintem egyhamar nem lesz semmi jo, amit en nagyon nem is banok, amig a torgyanek kevernek...:)
alig 1000 nezo az orszag "legnepszerubb" csapatanak 100,5-edik szulinapi szupermeccsen :)
a pancsics sem lehetett azert valami nagy vezer, amiota ott volt meredeken iveltek lefele a vlakot leszamitva...
de nekem pl nem is hianyozna, inkabb csinalhatnanak dunaferrhez hasonlo videki csapatokat :) sok hulye mind fent akar focizni pesten meg a fradiban, elete alma meg ilyenek aztan meg buknak rendesen, aki meg lekerul valami nyugis helyre, sokkal jobban megy, mint remelem a keneseinek meg egy jo hosszu darabig...

egyebkent kivancsi leszek mennyien lesznek a dunaferr ellen, mivel a tv is adja, pedig jolenne ha nem 1-2ezren lennenek.
jah meg adjak az eto-fradit is majd... igy az sem villanyfenyes meccs lesz 10e emberrel?...

Jottok a feyenord meccsre? megerdemlik a telthazat megint...de azert jo lenne pontot szereznunk az elotte levo forduloban, talan ugyis tartalekosak lesznek hiszen 3 meccse egyben fradieto,feyenord 1 het alatt + tv 1 pontot megerdemelnenk, es akkor nyugodtan szurkolhatunk nekik uefaban...

jah meg tenyleg most lesz valami szuper meccs a FK tirana ellen? mi lesz? jobb mint a gorogok az tuti =)

hajra eto!

Előzmény: TG_Gyor (340)
TG_Gyor Creative Commons License 2000.08.31 0 0 340
Hi !

Mióta itt jartam kikaptunk a Soprontól, viszont nyertünk a Lombard ellen. Tök jó, hogy megint kiabálhatjuk, hogy Ki az első?

Sopron tényleg nem rossz város, de sajnos a soproniak még mindig azt hiszik, hogy a városuktól Győr elvonja a pénzt. A határsáv (ami országos jelenség volt) és hasonló régi hülyeségek miatt ott még most sem népszerű Győr.

A Fraditól nem csak egy embert kellene elküldeni! Akár mennyire nem szeretjük a Fradit, labdarúgásunknak kellenek a népszerű és jó csapatok. A Fradit talán még mindig sokan szeretik, de nem jó. Alig két éve milyen jó volt telltházas meccset játszani ellenük, bár kikaptunk, de az elmúlt évek egyik legszebb emléke az a mérkőzés.

A csajok mikor kezdenek a BL-ben? (kézilabda)

Üdv.
Enis jr.

Wégé Creative Commons License 2000.08.31 0 0 339
Ami Sopront illeti nekem a várossal nincs semmi bajom. Sőt van soproni barátom is. De amit a Matáv szurkolók művelnek az nekem is sok. Emlékszem, mikor először felkerültek anno az NBI-be örültem neki. Aztán mikor az első meccsüket játszották Győrben rögtön mi voltunk a mocskosok, meg a cigányok, ráadásul ETO-s zászlókat égettek. Én a H szektorban néztem a meccset a barátaimmal (akkor még lehetett) ráadásul mi nagyon békésen (az öreges szinonímájaként) szoktunk meccset nézni, mind 30 feletti, többnyire családapák. Erre néhány 15-17 éves suhanc (biztos ezek a híres ultrák) minket akartak megverni. Persze csak messziről, mert azért nem vagyunk 30 kilós senkik. Ilyet én még egyetlen csapat szurkolóitól sem tapasztaltam, pedig 25 éve járok meccsre!

Ami P(t)áncsicsot illeti engem ez az egész arra emlékeztett mint amikor Sztálin kivégeztette Beriját. Nem szeretem a Fradit de szerintem ott (is) a fejétől bűzlik a hal.

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.31 0 0 338
Wégé!

Itt lehet nyüzsöni!
Nyüzsögjünk együtt!

HAJRÁ ETO!

Nagymúltú FTC-ből a Torgyán pubi kinyomta a Páncsicsot!)))))))))

Előzmény: Wégé (336)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.31 0 0 337
Soha a büdös életben nem fogok Matáv meccsre járni,csak azért mert megyei csapat!Egy bajnokságból hogyan lehetne két csapatnak drukkolni!Egyébként a Sopron iránt érzett ellenszenvem már már megközelíti a Fradi iránt érzett ellenszenvet,főleg azután amit a soproniak rendeztek itt a topicban!

HAJRÁ ETO!!!

Előzmény: PG23_d (335)
Wégé Creative Commons License 2000.08.31 0 0 336
Jöttem nyüzsögni! Hol kell???

Szegény Pogi! Szerintem felejtsük el ezt a:szeressük egymás gyerekek, mentalitást. Nem megy és kész! Ebböl a szempontból teljesen lényegtelen, hogy egy megyében vagyunk vagy sem.

PG23_d Creative Commons License 2000.08.30 0 0 335
A hétvégén sikerült két remek mérkőzést élőben látnom. Hazaértem a Lombard meccsre és nem hittem a szememnek. Győzelemre játszottunk és nem is rosszul! Az év elején egyik haverom azt mondta, hogy Kenő igazolása legalább egy helyezést hoz a csapatnak. Ha így folytatja akár többet is. Vasárnap Sopronban szurkoltam a Fradi ellen, az sem volt gyenge meccs! Most láttam igazán mennyire hiányzik Salagean :-(
Egyébként a civakodó felek jobban járnának, ha örülnének, hogy megyénket két (nem is akármilyen) csapat képviseli az NBI-ben, és (bár ezt nagyon félve mondom) esetleg kilátogatnának egymás meccseire is. Talán észrevennék, hogy nem csak cigányok és állattenyésztők vannak a szomszéd várban :-)

Hajrá ETO!!!

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.30 0 0 334
Győriek miért nem nyüzsögtök többet DRÁGA ETO topicunkban?!

HAJRÁ ETO!!!

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.30 0 0 333
Ráadásul még a fejesei is életveszélyesek!
/főleg a saját 16-osnál/
Előzmény: bala (332)
bala Creative Commons License 2000.08.29 0 0 332
Méér a Vasi jó nagyokat tud rugni a labdába....:))
Előzmény: Wégé (331)
Wégé Creative Commons License 2000.08.29 0 0 331
Mi abban a meglepő, hogy láttad Somogyit Győrben? Hisz ő győri még akkor is ha most Sopronban játszik. Ezt remélem azok a soproniak is tudják akik itt verték a nyálukat szeretett városunk ellen!
Amúgy a többi dologban teljesen egyetértek veled. Böjtével nekem sincs gondom, tényleg érezni, hogy hajt a fiú. Viszont Vasas...... Jobb nem beszélni róla.
gg_ Creative Commons License 2000.08.29 0 0 330
Hali!

nem forditva lesz? szept9 eto-dunaferr
szept 14 dunaferr-feyenord?
csak azert mert kimennek mind2-re! bar remelem az eto-dunaferr lesz a tvben, mert akkor van eselyunk. De remelem legalabb a felgozos jatek, amivel a tobbi csapatot rendesen megveritek, az nem lesz eleg =) es akkor nem a lombard-dunaferre nyilatkozzak a kipu-ek hogy az A csoport ket legjobb csapata :)

A Stark meg szerintem mar reg okes, csak max nem 100%os, mivel a kispadra is odafert mar, meg alibimeccseken jatszik, bar szerintem meg 80%osan is elferne ott hatul.
Nekem Bojte szimpi, o szokott rendesen hajtani, a golrol sem o tehet hanem inkabb a Vasas.
Levit tovabbra is gyengecskenek erzem, bar most van 2 hetuk osszszedni magukat ott hatul, es a dunaferr ellen szerintem a stark es a bau is jatszani fog...
A Vamosi meg lehet, hogy feljavult a buntetes alatt =) meg a gorogoknel is golt lott, talan erdemes lenne kiprobalni?
Egyebkent ez a gorog meccs kb olyan volt mint a fradi-dinamo 1 nappal a bajnoki utan, csak nekunk meg utazni is kellett, es biztos jobban jatszottak mint a fradi, legalabbis a 2.felidoben...
igy legalabb megmarad a valosagerzetuk, nem szallnak el az elso hellyel, es dolgoznak remelem...

Amugy tenyleg mi vagyunk az A csop pozitiv megelepetese, meg esetleg majd a sopron, ha legyozi a lombardot TVben.

ugyhogy meg egy kis lendulet, es 2-4hely realis!

Hajra ETO!
jah meg lattam a Somogyit gyorben, ment valami ugyet intezni biztos, es igen nezegetett korbe, hatha valaki megdicseri, hogy lenyomtak a fradit.

Előzmény: DOGY (329)
DOGY Creative Commons License 2000.08.28 0 0 329
Sziasztok Győriek!

Köszi mindenkinek aki kint volt a Dunaferr BL meccsein szurkolni, remélem számíthatunk rátok a Feyenord ellen is. Egyébként gratulálok a győzelemhez, a TV-n néztem és mit mondjak tetszett a játék, végre még egy csapat aki nem a védekezésben látja az eredményességet. Mondhatni egyre több csapat látja be, hogy Dunaferresen kellene játszani. Ha így fogtok két hét múlva is játszani kemény meccs lesz ellenetek, már csak azért is mivel elötte két nappal lesz az UEFA meccs is.

Üdv, mindenkinek!

HAJRÁ DUNAFERR!!

és HAJRÁ GYŐR! ha nem a DUNAFERR-el játszik.

Gozo_d Creative Commons License 2000.08.28 0 0 328
Szerintem igen két arcú a csapat és ezért félek.a kiesés most már negativ bravur lenne.Az általad irt bármelyik helyezéssel kiegyeznék.
Előzmény: bala (327)
bala Creative Commons License 2000.08.28 0 0 327
Azt azért nem mondanám hogy neheze jön, de az biztos hogy nem fogunk kiesni!Dunaferr ellen itthon max.1 pont, de az se valószínű,talán ha tartalék csapattal jönnek,gondolva a kupaselejtezőre.Nyegyháza itthon biztosan verhető,kurva gyenge csapat,fix egyik kieső.Fradi itthon bármi lehet,Sopron idegenben szintén,Dferr Tatabánya idegenben is bármi de inkább valószinü 2v1 pont.Szerintem a 2-4 helyen megyünk tovább.
Előzmény: Gozo_d (321)
bala Creative Commons License 2000.08.28 0 0 326
Azt azért nem mondanám hogy neheze jön, de az biztos hogy nem fogunk kiesni!Dunaferr ellen itthon max.1 pont, de az se valószínű,talán ha tartalék csapattal jönnek,gondolva a kupaselejtezőre.Nyegyháza itthon biztosan verhető,kurva gyenge csapat,fix egyik kieső.Fradi itthon bármi lehet,Sopron idegenben szintén,Dferr Tatabánya idegenben is bármi de inkább valószinü 2v1 pont.
Előzmény: Gozo_d (321)
Liver Creative Commons License 2000.08.28 0 0 325
Ó, King, ez igazán megtisztelő.:-))) De nyugodtan elemezz csak, én anno csupán az "értelmes hozzászólás" rejtelmeibe próbáltam beavatódni...
Egyébként a jelek szerint a 2. körben nem csak megyei, hanem csoportrangadót is vív6tunk.
Valaki írta, hogy mi a "győri bagázst" okoltuk a kezdeti kudarcokért. Nos, ez total tévedés, a közönség soha nem kezdte ki a csapatot, sem a régieket, sem az új játékosokat és edzőt. Győri bagázsról csak a Kisalföld c. lap írt.
Na, ennyi.
Ja, és gratulálok az első helyetekhez. Magam részéről azért szívesen belemennék egy Preisinger-Kenesei cserébe.:-))))
Előzmény: -King (319)
Wégé Creative Commons License 2000.08.28 0 0 324
Azért a Levinek is megvan ez a "jó" szokása!

Stark lehet, hogy sérült? Egyébként nehezen tudom elképzelni miért nem szerepel a csapatban.

Előzmény: -King (323)
-King Creative Commons License 2000.08.28 0 0 323

En viszont inkabb a Leviben bizom, mint a Poszaban.
Posza minden meccsen hibazik egy akkorat, amibol gol lesz.
Előzmény: Mr_Drunken (322)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.28 0 0 322
Népszerű Józsi bácsink mikor veszi már észre, hogy a Rósát felesleges erőltetni, mert nincs egy normális megmozdulása?
A védelem időnként katasztrófa, a Vasinak és a Bajusznak vannak érdekes megoldásai.Szegény Böjte meg a gólról nemigen tehetett.Remélem a Posza gyorsan felépül, mert a Leviben nem nagyon bízom.
A Kenesei kurva jó volt, a Nagy Laci is lehetne egy kicsit erőszakosabb.
A "Starek" nem férne be a védelmünkbe?

Csak így tovább!

Hajrá ETO!!!

Gozo_d Creative Commons License 2000.08.28 0 0 321
És ha az MTK szervezte az ETO-nak a meccset?Ők már eladhatják Kenőt.
Egyébként ne ájuljunk el,mert a neheze tényleg ezután jön.A Dferr jobb nálunk még itthon is.Utána a Nyiregy beáll bekkelni ami nekünk nem fekszik(lásd Matáv meccs).Megyünk a Kispesthez .Ez is lehet akármi.Jön a Fradi,de még ez a Fradi is tud veszélyes lenni idegenben.A Halódás megint bekkelhet és ki tudja a brazilok mit hoznak össze.Sopronban megint presztizs meccs,remélem jó eredménnyel.Aztán jön a két legnehezebb idegenbeli meccs Tbányán és Újvárosban.Szóval pokoli nehéz lesz,de azért bizakodjunk.
Előzmény: gg_ (318)
Wégé Creative Commons License 2000.08.28 0 0 320
Na itt vagyok! Sajnos, mert még maradtam volna szabin. Gyorsan átfutottam az eddigi hozzászólásokat és azt láttam amire számítottam. Hálistennek a Sopron elleni meccsen nem voltam kint de hála a mobiltelefonnak pár száz kilométerről is értesültem az eredményről. Gondoltam mindjárt, hogy soproni "barátaink" ebben a topicban fogják kiélvezni az eredményt. Ez van! A békát lekell nyelni. Nem tudom az itt jelenlévők közül hányan sportoltak aktívan. Én igen és egyet megtanultam: veszteni tudni kell. Azok akik ilyen "ultra" vagy mi a fene dolgokról beszélnek szerintem elég sivár életet élhetnek. Nem akarok átmenni szociálpszichológiába, de azok szoktak ilyen csoporthoz csapodni akiknek alacsony az önbizalma, az önbecsülése és egy "falkában" érzi magát erősnek és sikeresnek. Persze nem akarok ezzel senkit megbántani, csak azt szertném kérni, hogy az ilyen óvodás üzengetéseket fejezzük be.
Ami az ETO-t illeti én eddig elégedett vagyok a társasággal. Ha visszagondolunk a bajnokság kezdete előtti hozzászólásokra nem nagyon hittük volna, hogy a 6. forduló után 4 győzelemmel és 12 ponttal az élen állunk. Persze a neheze most jön, de azt hiszem most megy a csapatnak. Kár volt a soproniaktól kikapni de most már mindegy. Szegény PG-t sajnálom, mert elég hülyén érezheti magát. Győriként Sopronban dolgozni?! Egyébként csak annyit még a témához, hogy amikor az elején nem ment a Sopronnak (vereség Szombathelyen, Dunaferr ellen, no meg a Kupában a Kistarcsa(?) ellen) akkor a "győri bagázst" szidták Somogyival,Salageannal,Reszelivel meg Puglitssal. Most meg ők az istenek. Hát hogy is van ez????
-King Creative Commons License 2000.08.28 0 0 319
Sziasztok!

Nem akarok ujabb hosszadalmas es unalmas elemzesbe bocsatkozni, mert meg Liver lebasz erte. A lenyeg, a Tatabanya is 4 vedos vonalvedekezett, es meg is szivta ...
Nemtom minek kell ezt eroltetni, ha nem megy.

Ugy tunik, Garami osszerakta ezt a csapatot annyira, amennyire lehet. A csatarsorunk rendben van, magyar szinten a kozeppalya is elmegy, a vedelmunk viszont full NBII-es.
Vamosira es Starkra is kurva nagy szukseg lenne hatul.

Az gorogorszagi onbizalomnovelo turara meg nemtom mi szukseg volt. En is azt sejtem, hogy valaki nagyon jol jart anyagilag.

Előzmény: gg_ (318)
gg_ Creative Commons License 2000.08.28 0 0 318
Hat szerintem penz, meg egy kis 1napos pihenes, utazas, nyaralas. ugyis jon egy hosszabb szunet most..
hat az 5:1 nem is rossz ha a gorogok full csapattal voltak, hiszen 1 nappal meccs utazas utan, idegenben...
es meg golt is rugtunk! ki? csak nem a keno?

jol lekontraztuk oket tuti...

egyebkent hulyeseg hogy eladnak, mert kolcsonben van ugyhogy tuti hogy el sem adhatnak :)
keszuljunk a dunaferr ellen, a lombard sorozata mar megvan, most meglesz a dunaferr-e is... =)

egyebkent ezt mar tenyleg nem hiszem el hogy ennyire jol alakulnak az eredmenyek az ETOnak, igy max a dunaferr erhet utol minket...
hulye fradi a szupersoproni es gyori csiszarral, es a tobbi sztarral =)

Hajra ETO!
na meg a valogatott olaszok ellen

tenyleg hallottatok a FeherMikit hogy belejott?
2mecs 2 gyoztes gol 8-as osztalyzat...

Előzmény: bala (317)
bala Creative Commons License 2000.08.27 0 0 317
Minek kellett egyáltalán elmenni??
Előzmény: Gozo_d (316)
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.27 0 0 316
Tegnap este 5-1-re szoptuk az Olympiakosztól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!