Keresés

Részletes keresés

PG23_d Creative Commons License 2000.11.20 0 0 690
Az, hogy "lemostuk" enyhe túlzás :-) De tényleg nem játszottunk szarul. Vayer még árnyéka volt önmagának, de szerintem gyorsan vissza fog zökkenni.
Sajna múlt héten nem voltam netközelben, így a Vasas-szurkolókkal elmaradt a randi, de a Karácsony-kupán mindent bepótolunk:-)
Hajrá ETO!!!
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.19 0 0 689
Sziasztok srácok!

Hát tényleg igaz a hír, hogy lemostuk a Vasas-t? Végre valami jó.És ráadásul a Vasas rúgta a gólt.Ez jó vicc. Remélem, hogy ez után már lesz olyan befektető aki pénzt is hajlandó adni a klubnak.Ahogy hallom, most minden fillérre nagy szüksége van az egyesületnek. Gyerünk fiúk-Hajrá ETO!

bala Creative Commons License 2000.11.18 0 0 688
Hát ez szép volt!Kimondottan jó meccs volt, hajtottak küzdöttek a fiuk!Régen láttam már ennyire küzdeni őket.
A Vajas eléggé(nagyon) gyenge volt, de fél év kihagyás után másra nem lehetett számítani.De lesz ez még jobb is!
Szerintem ez a pénzkérés dolog nem teljesen tiszta!Állítólag csak a stadionra meg az utánpótlásra kell,az első csapatot nem fenyegeti.
Múltkor meg arról volt szó hogy nekik sincs pénzük.Most meg ugy hajtottak, mintha pénteken megkapták volna az elmaradt lóvét:)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.11.18 0 0 687
Ha a fijjúg a múlt héten is igy küzdöttek volna az Üllőin akkor nem annyi lett volna az eredmény mint amennyi lett.Végre a Garami is belátta, hogy a Rósának nem kell végig alibiznie a meccset és a szünetben lecserélte.
Jó lenne minden meccsre ezt a fajta hozzáállást atmenteni!
A Vayer Gabi meg ha megtalálja régi önmagát,akkor nagy hasznára lesz a csapatnak.

HAJRÁ ETO!!!

gg_ Creative Commons License 2000.11.18 0 0 686
Gyoztunk! ez azert valami.
A nagy sz*r kellos kozepen, azert tudnak hajtani, kuzdeni a fiuk, jol van.Ezert most nottek a szememben rendesen, mert a vasas azert nem az a csapat akit mindenkepp meg kellett volna vernunk.
Mindenki kedvence a Vasaszoli gol lott! igaz meg is igerte az ujsagban, hogy hajtani fognak.
ez most nagyon fontos volt. igy azert kicsit fel lehet lelegezni.
VayerGabi milyen volt?

Most, akkor ha nem tudjak eladni kft-t, akkor rolo le?
Az onkormanyzattol most a kft-nek kertek penzt vagy az utanpotlasra?
Remelem tenyleg megvan az a befekteto, aki jon jan.1-tol mert, ha nem...

azert legalabb most a fiuk megtettek amit tudtak es ezt ertekelni kell.
Hajra ETO!

Előzmény: Gabo_d (685)
Gabo_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 685
Szeretnem en azt latni,hogy Garaminak kibillen a pulzusszama a percenkenti 10-rol.:-))
lwkt Creative Commons License 2000.11.17 0 0 684
Kedves győri barátaim, amennyiben szeretnétek saját csapatotok mellett labdarúgással és internettel kapcsolatos, roppant izgalmas feladatot ellátni, írjatok nekem erre vagy a következő e-mail címre: keri@mail.datanet.hu ( ha kérhetem telefonsszámmal együtt).

Köszönettel: K. Csaba

joc2 Creative Commons License 2000.11.17 0 0 683
Sziasztok!

Annak ellenére, hogy nem kapcsolódom Győrhöz amióta az eszemet tudom az ETO-nak drukkolok. Én is el vagyok keseredve a mostanában mutatott játék miatt, mert nem nagyon látni a megoldást. A győriek jobban tudhatják az okokat, én innen messziről /Gödöllő/ csak a pénz hiányára tudom fogni a gyengébb szereplést. Komoly gond lehet a csapat körül, ha ennyire a játékoseladásoktól függ a fennmaradás. Így nem véletlen, hogy évről-évre gyengébb focistákat hoznak /kivétel a Kenesei/. Nem hiszem, hogy a Garami olyan mazochista, vagy hülye lenne. Szerintem ő is látja a gyenge teljesítményeket, de most őszintén mit tehet... Csoda hogy még nem kapott infarktust ez az ember /és persze az ETO szurkolók/. Komolyan mondom inkább képes voltam hinni az anno adminisztratív úton NB1-ben tartott csapatban, mint a mostaniban.
Persze lehet, hogy csak a Fradi elleni játék miatt érzek még mindig keserűséget. Remélem a hétvégén megzúzzuk a Vasat és akkor mindjárt szebb lesz a világ.
Bocs a hosszú nyafogásért, de nagyon aggódom a csapatért.

Hajrá ETO!

Wégé Creative Commons License 2000.11.17 0 0 682
Ez a hétvége abszolút a Vasas jegyében fog eltelni, mert nem csak a focisták jönnek, hanem vasárnap kézis csajok is. Azt hiszem utóbbiaknak van nagyobb esélye a győzelemre.
Ami a tegnap délutáni közgyűlést illeti, hát elég katasztrófális volt. Szegény Kegi biztosan rosszul érezte magát a pulpituson, és tényleg sz@rban lehetnek, mert szinte könyörgött. Ennek ellenére nem kapott egy vasat sem. Csak olyan döntés született, hogy februárig meg kell vizsgálni .... stb. Ráadásul később ahhoz sem járultak hozzá, hogy a Rába Rt. iparűzési adójából további 25 mFt-ot csoportosítsanak át az ETO-nak (egyébként idén már kaptak ilyen jogcímen pénzt).
Kegi azt mondta, hogy Korsós és Fehér eladása egy ideig életben tartotta klubbot, de már nem tudták megtartani Salageant, Somogyit, Herceget, Ferenczit(!) és félő, hogy a többi játékos is elmegy. Egyébként Szegedet és Diósgyőrt emlegetett. Szerintem nem sok esély van arra, hogy az önkormányzat a zsebébe nyúljon és kihúzza a bajból az ETO-t. Ezt azért sem hiszem, mert bár mindenki azt harsogja, hogy Győr milyen gazdag város, most eléggé bajban van az önkormányzat is. Az hogy nem lesz év végén jutalom az egy dolog, de a jövő évi fizetésemelés is veszélyben van. Mielőtt még bárki azt mondaná, hogy nem érdekes, had emlékeztessem arra, hogy a közalkalmazottak nem a túlfizetett kategóriába tartoznak!
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.17 0 0 681
PG23,WéGé!

Sajnos nem vagyok otthon, igy én most nem vizitálok Győrben. Ádiék mennek, szerintem nyitottak egy találkozóra, ha nyomtok nekik egy mélt - és persze ha Titeket is érdekel.

Remélhetőleg a Karácsony-kupán idén is nyomolunk és akkor ott leszek néhány napot, de erről még majd megy egy mél, ha időszerű lesz.

Na minden jótat - különösen a hétvégét követő meccsekhez....

Üdv

Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.15 0 0 680
Srácok!

Ha ne talán a RÁBA kiszállna a klub támogatói közül akkor nem tudom, hogy mi segít majd rajtunk, ha csak nem egy LOTTO 5-ös.Azért ez durva , hogy egy ilyen nagy multú klubért imádkozni kell.Kész égés lenne ha emiatt kiesne a csapat.Én nem tudom, hogy a többi klub , hogy bírja anyagilag, hisz másról sem lehetett hallani nemrég, mint hogy állandóan sopánkodnak a rossz anyagi helyzetükről.

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.11.15 0 0 679
Ha jók az infóim a Vagongyár teljesen ki akar szállni a buliból 2001-től.De amióta a Zalánt leváltották egyre kevesebb money jut a csapatnak.
Mit hallani a január 1-től bekövetkezendő nagy tulajdonosi változásokról???

HAJRÁ ETO!!!

Előzmény: bala (678)
bala Creative Commons License 2000.11.14 0 0 678
Pontosan.De ha jól tudom akkor már rég nem a közhiedelemben szereplő óriási összegekkel támogatja a klubot.
Előzmény: kevin_d (675)
Gozo_d Creative Commons License 2000.11.14 0 0 677
Hogy az a...
Pedig Bognárt már egy időre sikerült kiimádkozni a csapatból.Vasasra is ráférne.Ezek ketten együtt képesek mérkőzések eldöntésére,csak sajnos rossz irányba.
G. Peti Creative Commons License 2000.11.14 0 0 676
Ha kellenek valakinek képek a Sopron-ETO meccsről írjon e-mailt!
Eredetiben is tudok küldeni, de van szkennelve is van.
kevin_d Creative Commons License 2000.11.14 0 0 675
bala

és ha Győrben a Rába kiszáll, akkor ott is gond van...

Wégé Creative Commons License 2000.11.14 0 0 674
Ha valakit érdekel a csütörtökön 15,00-kor kezdődő önkormányzati közgyűlés első napirendi pontja:
Tájékoztató a Győri ETO FC helyzetéről, gondjairól és jövőbeni működésének lehetőségeiről Előadó: Keglovich László szakmai elnökhelyettes.
bala Creative Commons License 2000.11.13 0 0 673
A magyar foci szponzorálásában sok probléma merül fel.Pl a jegybevételek nem számítanak mert nem hiszem el hogy 700, 1500, vagy 4000 ember nagy bevételt jelent.A nézők szintén nem számítanak a szponzoroknak mert nem hiszem el hogy számít az a párszáz ember.Önszántából normális ember nem ad a focira több tízmilliót!Csak valami stikli, pénzmosás lehet mögötte!Minden csapatnál csak 1 nagy szponzor van, a többi csak aprópénz.Ha az az egy szponzor kiszáll akkor vége mindennek.Ez ma magyarországon bárhol megtörténhet.Pl. olvasni a Dunaferrről, ha más lesz a vezetőség akkor fuccsa focinak.Sopronban ha a Deutsche Telekom úgy dönt hogy új seprű kell, és esetleg nem kell a foci, akkor ott is gond van!Vagy ha véletlenül kimegy az apeh a lombard lízinghez....
És sajnos az is az igazsághoz tartozik hogy a 2 milliós pesten könnyebben találsz hitelezőt/szponzort/maffiózót.
Előzmény: Paprius Cursor (665)
-King Creative Commons License 2000.11.13 0 0 672
Tulajdonkeppen nem tudok mit hozzatenni az elhangzottakhoz.
ilyen toketlen, beszari modon jatszani egy szinten nem tul acelos ellenfel ellen (aki raadasul egyetlen felido alatt total elkeszult az erejevel).

Garami mester egyebkent megint kitett magaert, mer az lehet Mracsko hibaja, hogy jobbhatvedbe huzodik vissza, ahelyett, hogy kozeppalyast jatszana, azt viszont ketlem, hogy Gyori veletlenul kiserte Horvath Petert, ahelyett, hogy elore jatszott volna.
6 vedo, egy ilyen szar Fradi ellen...
Igy aztan nem csoda, hogy a ket maradek kozeppalyasunkon gond nelkul hoztak at a labdat, 20 percig vegig a 16-osunkon pattogott a labda, torvenyszeru volt, hogy ebbol golt kapjunk.

Bajusz es Bognar az osszjatekban tovabbra is hasznalhatatlan, Posza pedig megint benne volt mindaket golban.

Előzmény: Wégé (671)
Wégé Creative Commons License 2000.11.13 0 0 671
Nos én csak TV-n néztem, de így is szörnyű volt. Ami Crazy Jenőt és Burcsát illeti tényleg feltünő volt mennyire a Fradinak szurkoltak. Jenő nem számít mert ő mindig is ilyen volt (bár valaki már szólhatna neki, hogy illik pártatlanul közvetíteni) de Burcsán meglepődtem. Mégiscsak az ETO-val lett kétszeres bajnok! Talán csak egy kicsit illett volna értünk is szorítani! Na de mindegy...
A meccsről meg annyit, hogy ilyen beszari, gyáva módon focizni még nem láttam az ETO-t! Rósa végig alibizett, látszott, hogy inkább kerüli a labdát, Vasas és Bajusz mintha fennt sem lett volna a pályán, Kenesei állandóan reklamált meg dobálta magát (a legundorítóbb az volt mikor 16-on belül gólhelyzetben dobta fel magát).
Összefoglalva nagy gáz van!
gg_ Creative Commons License 2000.11.13 0 0 670
legalabb a kezis csajok bejutottak! meg, ha csak egy hajszalon mulott is, de nekik gratula!
Előzmény: gg_ (669)
gg_ Creative Commons License 2000.11.13 0 0 669
Hat nem erre szamitottam. Azthittem, hogy nyugodtan felszabadultan fognak jatszani
aztan meg teli gatyaval rohangasztunk fel-ala...
Egyedul a Gyori tetszett, de nemtudom miert nem a kozeppalyan jatszott az elejen, nelkule
nincs kozeppalyank. A Posza meg egesz jo volt a szokasos hibajaig, de meg mindig O a 2. legjobb
a csapatban, nemtudom miert kap 4-est. hulye csank azt mondja eros a kozeppalyank :)
a rosa szornyu, a nagylaci gyenge mar hosszabb ideje.
a balla-t ki kene probalni mar kezdokent, mert hatha keverne valamit...

amugy osszessegeben roszkor voltunk rossz helyen :(
szerintem most barki kikapott volna ott, uj jatekosok, meg remenykednek, meg majdnem 5000 ember.
Nemtudom miert nem lehet normalisan kezdeni a meccset, miert kell megvarni mig hatranyba kerulunk, aztan futunk az eredmeny utan, mar ha futunk egyatalan, a vegen meg orulhet a jeno...
mit szurkoltak a burcsaval vegig :)
egyebkent meg ebben a forduloban a kiscsapatok gyoztek(kispest,vidi,zte), most akkor a fradi a kiscsapat, vagy csak mi voltunk benak =)
azert csak lesz valami, nemtudom megkaptak e a fiuk a penzt, ha igen akkor az a baj
ha nem akkor az =)
azert remenykedjunk, bar nem lesz ez igy jo hogy ilyen szoros ez a tabella... a vegen meg ki is eshetunk.
Legalabb a stadion meg lesz. az mar megvan ugye?

Ja meg ugy el akartam kepzelni, hogy a garami hogyan tudja feltuzelni a jatekosokat :) de nem sikerult. mar csak 3 fordulo es lehet remenykedni, hogy jan1-en tenyleg "UJ" ev kezdodik. Amikor megtehetjuk, hogy tenyleg csak olyanok jatszanak, akik megdolgoznak erte, nem olyanok akik helyere nincs kit berakni.
Hajra ETO!

Előzmény: Mr_Drunken (668)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.11.12 0 0 668
Szolgálunk és védünk??? :)))
Előzmény: Gabo_d (667)
Gabo_d Creative Commons License 2000.11.11 0 0 667
Kint voltam az Ulloin.:-(((

Gondolom mindenki latta a meccset igy ujat nem tudok mondani,de ez a Vasas+Rosa duett katasztrofa.Ami kiakasztott meg,hogy Kenesei ketszer is ziccer helyzetben ahelyett,hogy golt lott volna,feldobta magat,amikor hozza sem ertek.Nem ertem!Az elso felido eleje siman az FTC-e volt,a vegen foljottunk,a masodik periodusban mi iranyitottunk inkabb.

Aki olvasta a keddi,Kepes Nemzeti Sport-ot,az tudja,hogy egy magyar srac egy internetes adatbazist fejleszt,ami a jatekoskereso managerek munkajat konnyitene meg jelentosen.Az O talalmanya,mar a kornyezo orszagokban is terjeszkedik.Persze penzes es titkos,nem publikus,csak a managereknek,akik mar fizettek.

Az a lenyeg,hogy ma a meccsen beszeltem vele.Azert jott a szektorba,hogy talaljon egy embert,aki az adatlapokat -amelyek az adatbazishoz kellenek- leviszi az ETO jatekosokhoz,hogy toltsek ki,irjanak ala egy megegyezest.Elmondta,hogy a magyar klubok,melyek latnak fantaziat a terveben es megegyeztek,a Vasas,MTK es a Dunaferr.Ezt el is mondta az ujsagironak,de nem irta meg.A cikk ota egy csomoan kerestek ot,befektetok,akik latnak jovot terveben.Semmi tanulsag,csak gondoltam erdekel titeket...

Meg annyit,hogy a meccs alatt feltortek egy gyori tulajdonban levo Peugeut-ot,es a vendegszektorban kerestek a kopok a tulajt,de nem talaltak.

Ami meg felbosszantott,hogy a masodik felido 30.perceben a zsaruk,akik nagy letszamban vigyaztak a biztonsagunkra,elkezdtek minket hajtani,hogy inkabb menjunk haza most,mert,ha varunk lefujasig,akkor ulhetunk egy orat a szektorban,mig a fradistak hazamennek.Vazze,nem azert tejeltem 800forintot,hogy egy fel meccset nezzek meg.Kozben az egyik fakabat mormogott,hogy o bizony nem fog miattunk estig ittmaradni,o bizony nem fog minket kikiserni. Hozzafuzte,jobb,ha megyunk,mert,ha csak a meccs vegen,akkor kegyetlenul megleszunk odakint verve.

Na mindegy...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

pimasz Creative Commons License 2000.11.11 0 0 666
FTC-ETO 2-0

Természetesen mindkét gólt Vasas hibája előzte meg. Az elsőnél eladta a labdát, a másodiknál be engedte beívelni a labdát a kapu elé.

Paprius Cursor!

Tökéletesen megértem a szponzorokat. Egy kurva büdös fillért nem érdemes egy ilyen csapatra áldozni, mint az ETO.
Ilyenre ahol Vasas-Rósa szintű "játékosokat" a pályára engednek. Mi több ők állandó tagjai a kezdőcsapatnak és értékelhetetlen teljesítménnyel végigjátszák a mérkőzéseket (s mostmár akár éveket is).Ebben talán valamivel jobbak a pesti csapatok, ott a hasonló kutyaütőket cserepadra ültetik, a tarcsiban játszatják vagy valószínű le se igazolják őket.
Biztosan nem könyörögnek egy Rósának, hogy maradjon bohóckodhat még 1-2 évig.

Persze nem akarom Vasas és Rósa nyakába varrni a vereséget, csak nagyon elegem van belölle, hogy pestigecik játszanak tehetséges fiataljaink helyett.

Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.11 0 0 665
bala!

Engem is nagyon elszomorít, hogy a fővárosi csapatokat anyagilag és erkölcsileg is jobban támogatják. A nemrég még siránkozó csapatok milliókat költenek, költöttek játékosokra.Egyszerűen nem tudom, hogy honnan van ennyi pénzük. Ha belegondolok, hogy a Győrnek állandó anyagi gondokkal kell megküzdenie annak ellenére, hogy az ország egyik legnagyobb gyára és leggazdagabb önkormányzata is a háta mögött áll. Nem értem , hogy mi szükség van erre,hisz köztudott, hogy a nézőszámot tekentve messze a vidéki csapatok vezetnek.Most olvastam -és nem akartam hinni a szememnek -,hogy a Kispest-Lombard bajnoki mecssre 700 néző volt kiváncsi.Ez vicc! Hogy ilyen csapatokat miért kell támogatnai.Az a buta berögzült Pest központúság.Ha belegondolok, hogy a szomszéd Ausztriában nincs ilyen megkülönböztetés.Jó lenne átvenni abból a rendszerből néhány elemet.

Hajrá ETO!

bala Creative Commons License 2000.11.11 0 0 664
Én pont ez a Pest központúság és a csapatok nem egyenlő mércével való mérése miatt lassan szarok az egész magyar focira!!
Előzmény: Paprius Cursor (663)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.11 0 0 663
Üdv minden ETO szurkolónak!

A mai meccs nagyon nehéz lesz.A srácoknak sokat kell futni a pályán ha egyenlő ellenfelek akarnak maradni.Én azért bízok a tisztes helytállásban, no és persze Garami mester munkájában.Nagy Laci remélem csúcsformában lesz.
Srácok , mit szóltok hozzá, hogy a Magyar Televízió (ami közpénzekből működik) zsinórban adja a fradi meccseit.Szerintem gusztustalan és felháborító.Mindig tudtam, hogy a magyar labdarúgás Pest központú , de hogy ennyire.Ez már vicc! Igenis, a televízió vehetné a fáradságot és többször leutazhatna vidékre,mert ott is vannak ám örök rangadók(nem csak az Újpest-Fradi ahol jó ha vannak 5000-en).

Hajrá ETO
tippem:1-2

bala Creative Commons License 2000.11.10 0 0 662
Az NB1.hu-n olvastam.Fradi Eto és Videoton pályaát írták.Bár én is nagyon kétlem, de az igazat megvallva mégf mindig ebből a pályából lehetne kihozni a legtöbbet, mer a többi csak romhalmaz.
Népsportra már régen nem adok!Holnapremélem hogy megütjük a Fradit, de erre kevés az esély!Az uj Fradi játékosoktól nem tarto, mer ha olyan jók lennének nem a Fradiba jöttek volna!(Angol első osztály helyett Fradi HAHAH!!)
Előzmény: Wégé (660)
Navigátor Creative Commons License 2000.11.10 0 0 661
Holnap mindenki jöjjön Franzstadtba! Aki nem jön, az vessen magára.

Hajrá Győr!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!