Keresés

Részletes keresés

Gabo_d Creative Commons License 2000.11.11 0 0 667
Kint voltam az Ulloin.:-(((

Gondolom mindenki latta a meccset igy ujat nem tudok mondani,de ez a Vasas+Rosa duett katasztrofa.Ami kiakasztott meg,hogy Kenesei ketszer is ziccer helyzetben ahelyett,hogy golt lott volna,feldobta magat,amikor hozza sem ertek.Nem ertem!Az elso felido eleje siman az FTC-e volt,a vegen foljottunk,a masodik periodusban mi iranyitottunk inkabb.

Aki olvasta a keddi,Kepes Nemzeti Sport-ot,az tudja,hogy egy magyar srac egy internetes adatbazist fejleszt,ami a jatekoskereso managerek munkajat konnyitene meg jelentosen.Az O talalmanya,mar a kornyezo orszagokban is terjeszkedik.Persze penzes es titkos,nem publikus,csak a managereknek,akik mar fizettek.

Az a lenyeg,hogy ma a meccsen beszeltem vele.Azert jott a szektorba,hogy talaljon egy embert,aki az adatlapokat -amelyek az adatbazishoz kellenek- leviszi az ETO jatekosokhoz,hogy toltsek ki,irjanak ala egy megegyezest.Elmondta,hogy a magyar klubok,melyek latnak fantaziat a terveben es megegyeztek,a Vasas,MTK es a Dunaferr.Ezt el is mondta az ujsagironak,de nem irta meg.A cikk ota egy csomoan kerestek ot,befektetok,akik latnak jovot terveben.Semmi tanulsag,csak gondoltam erdekel titeket...

Meg annyit,hogy a meccs alatt feltortek egy gyori tulajdonban levo Peugeut-ot,es a vendegszektorban kerestek a kopok a tulajt,de nem talaltak.

Ami meg felbosszantott,hogy a masodik felido 30.perceben a zsaruk,akik nagy letszamban vigyaztak a biztonsagunkra,elkezdtek minket hajtani,hogy inkabb menjunk haza most,mert,ha varunk lefujasig,akkor ulhetunk egy orat a szektorban,mig a fradistak hazamennek.Vazze,nem azert tejeltem 800forintot,hogy egy fel meccset nezzek meg.Kozben az egyik fakabat mormogott,hogy o bizony nem fog miattunk estig ittmaradni,o bizony nem fog minket kikiserni. Hozzafuzte,jobb,ha megyunk,mert,ha csak a meccs vegen,akkor kegyetlenul megleszunk odakint verve.

Na mindegy...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

pimasz Creative Commons License 2000.11.11 0 0 666
FTC-ETO 2-0

Természetesen mindkét gólt Vasas hibája előzte meg. Az elsőnél eladta a labdát, a másodiknál be engedte beívelni a labdát a kapu elé.

Paprius Cursor!

Tökéletesen megértem a szponzorokat. Egy kurva büdös fillért nem érdemes egy ilyen csapatra áldozni, mint az ETO.
Ilyenre ahol Vasas-Rósa szintű "játékosokat" a pályára engednek. Mi több ők állandó tagjai a kezdőcsapatnak és értékelhetetlen teljesítménnyel végigjátszák a mérkőzéseket (s mostmár akár éveket is).Ebben talán valamivel jobbak a pesti csapatok, ott a hasonló kutyaütőket cserepadra ültetik, a tarcsiban játszatják vagy valószínű le se igazolják őket.
Biztosan nem könyörögnek egy Rósának, hogy maradjon bohóckodhat még 1-2 évig.

Persze nem akarom Vasas és Rósa nyakába varrni a vereséget, csak nagyon elegem van belölle, hogy pestigecik játszanak tehetséges fiataljaink helyett.

Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.11 0 0 665
bala!

Engem is nagyon elszomorít, hogy a fővárosi csapatokat anyagilag és erkölcsileg is jobban támogatják. A nemrég még siránkozó csapatok milliókat költenek, költöttek játékosokra.Egyszerűen nem tudom, hogy honnan van ennyi pénzük. Ha belegondolok, hogy a Győrnek állandó anyagi gondokkal kell megküzdenie annak ellenére, hogy az ország egyik legnagyobb gyára és leggazdagabb önkormányzata is a háta mögött áll. Nem értem , hogy mi szükség van erre,hisz köztudott, hogy a nézőszámot tekentve messze a vidéki csapatok vezetnek.Most olvastam -és nem akartam hinni a szememnek -,hogy a Kispest-Lombard bajnoki mecssre 700 néző volt kiváncsi.Ez vicc! Hogy ilyen csapatokat miért kell támogatnai.Az a buta berögzült Pest központúság.Ha belegondolok, hogy a szomszéd Ausztriában nincs ilyen megkülönböztetés.Jó lenne átvenni abból a rendszerből néhány elemet.

Hajrá ETO!

bala Creative Commons License 2000.11.11 0 0 664
Én pont ez a Pest központúság és a csapatok nem egyenlő mércével való mérése miatt lassan szarok az egész magyar focira!!
Előzmény: Paprius Cursor (663)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.11 0 0 663
Üdv minden ETO szurkolónak!

A mai meccs nagyon nehéz lesz.A srácoknak sokat kell futni a pályán ha egyenlő ellenfelek akarnak maradni.Én azért bízok a tisztes helytállásban, no és persze Garami mester munkájában.Nagy Laci remélem csúcsformában lesz.
Srácok , mit szóltok hozzá, hogy a Magyar Televízió (ami közpénzekből működik) zsinórban adja a fradi meccseit.Szerintem gusztustalan és felháborító.Mindig tudtam, hogy a magyar labdarúgás Pest központú , de hogy ennyire.Ez már vicc! Igenis, a televízió vehetné a fáradságot és többször leutazhatna vidékre,mert ott is vannak ám örök rangadók(nem csak az Újpest-Fradi ahol jó ha vannak 5000-en).

Hajrá ETO
tippem:1-2

bala Creative Commons License 2000.11.10 0 0 662
Az NB1.hu-n olvastam.Fradi Eto és Videoton pályaát írták.Bár én is nagyon kétlem, de az igazat megvallva mégf mindig ebből a pályából lehetne kihozni a legtöbbet, mer a többi csak romhalmaz.
Népsportra már régen nem adok!Holnapremélem hogy megütjük a Fradit, de erre kevés az esély!Az uj Fradi játékosoktól nem tarto, mer ha olyan jók lennének nem a Fradiba jöttek volna!(Angol első osztály helyett Fradi HAHAH!!)
Előzmény: Wégé (660)
Navigátor Creative Commons License 2000.11.10 0 0 661
Holnap mindenki jöjjön Franzstadtba! Aki nem jön, az vessen magára.

Hajrá Győr!

Wégé Creative Commons License 2000.11.10 0 0 660
Te ezt hol hallotad? Én csak azt hallottam, hogy a Sopron kap 500 mFt-ot a stadionátépítésre. A győri stadinberuházásról nem hallottam. Egyébként a győri közgyűlés vállalta, hogy amennyiben megkapjuk az állami támogatást, akkor ő is hozzátesz 500 mFt-ot, ami felmehet esetleg 800 mFt-ra is. Bár meg kell nektek mondanom - úgyis mint aki ismeri a győri önkormányzat költségvetését és pénzügyi helyzetét - nekem elég utópisztikusnak tűnik az 500 mFt is.

A mai NS közli az őszi idény válogatottjait (szerintük) az A csoport válogatottja: Celeszki- Plókai,Pomper,Szalma, Csiszár, Lengyel, somogyi, Jeremejev, Rósa H.,Kenesei, Vincze I.
Tehát 1 Nyír1házi, 1 Kispesti, 3 Dunaferr, 1 FTC, 1 Sopron és 3 Lombard játékosból áll a keret.

Egyébként az NS mostanába szereti a gigantikus jelzők használatát: Az egész ország az MTK-nak szurkol.. (3.000 néző volt kint), Micsoda csapat volt... (az 1990-es magyar válogatottról, persze lehet, hogy csak én nem emlékszem egyetlen számottevő sikerükre sem), na és persze a tegnapi MTK meccsel kapcsolatban a legfontosabb dolog a pénz ( a cikk címe: "A hatszoros pénz álom maradt." mintha most a pénz lett volna a lényeg!)

Előzmény: bala (659)
bala Creative Commons License 2000.11.09 0 0 659
Hallottátok hogy az ETO bekerült a 3 kiemelt stadion közé!!!kapunk 1 Milliárdot, amiből fel kell húzni egy profi stadiont!!!Hát ha erre se mozdulnak a sponzorok akkor semmire!!
bala Creative Commons License 2000.11.08 0 0 658
Hát azt az elékezeteset amig élek nem fogom megbocsaájtani neki!
Egyébként az a véleményem hogy EBBEN A SZAR MAGYAR FOCIBAN BÁRKI BÁRKIT MEGVERHET!!1 dolog számít, hogy legyen pénz.Ahol van , azok végeznek az első helyeken.
Előzmény: -King (657)
-King Creative Commons License 2000.11.08 0 0 657
Na igen, ezzel egyet ertek.

A Kispestet, meg a ZTE-t kell oda-vissza verni, es akkor nem eshetunk ki.
(ebbol egy megvan, de a Kispestet vissza most az osszel nem sikerult, ugyhogy azt a gatyat azert fel kell kotni).
Azonkivul Vidit sem erzem tul acelosnak, ugyhogy amennyi erovel mi kiesojeloltnek szamitunk (szerintem nem), ugyanugy van meg legalabb 3 csapat, aki szerintem nagyobb esellyel palyazik az NB1 B-re.

A Vidi-FTC meccs alapjan pedig nem hinnem, hogy remego labakkal kene a Zulloire menni. Az alapszakaszban is mi nyertunk ott, meghozza meglehetosen konnyeden.

Rosa es Vasas allando vesszoparipaja a T. kocsmatarsaknak, nekem azonban valtozatlanul Posza megbizhatatlansaga szurja a legjobban a szememet. Bar az is igaz, hogy mig meg par eve is legalabb kapus poszton volt 5-6 jo jatekos az elvonalban, addig ma mar nagyon nehez lenne olyan valakit mondani, aki egyertelmuen jobb teljesitmenyt nyujt, mint Posza, de ez persze nem az o erdeme. A Levit viszont sajnalom, az emlekezetes FTC elleni bakija ota sajnos ugy tunik, hogy teljesen lemondtak mar rola.
apropo: Vegh Zolival mi van? Nem kene visszahozni?

Előzmény: pimasz (656)
pimasz Creative Commons License 2000.11.08 0 0 656
Nem értek egyet azokkal akik szerint az ETO
biztos kieső. Amíg van két olyan csapat minta
a kispest meg a ZTE addig nagyon jó esélyünk
van a bentmaradásra. Ha mégse sikerül, akkor az
csak és kizárólag a pénz miatt lehet.
A játékosállomány alapján a 5-6 helyen kellene
végezni.
Na persze kihagytam a keretből 2 idiótánkat Rósát
és Vasast. Nem tudom- de nagyon érdekelne- kinek
és milyen érdeke füződik ahhoz, hogy ezek a kretének játszanak. Egyáltalán, hogy kerülhettek Győrbe.
Na mindegy a fradit meg kell verni bármi áron.

gg_ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 655
Erdeklodok? kik a franciak? de jo lenne.
talan almodhatnank olyanrol mint csapatepites stb, es akkor en lennek az elso aki berletet venne :)de jo lenne 10e+ nezos meccsekre jarni...

Amugy en is nagyon orulok a 3 pontnak, bar ha a kispestet sem vertuk volna meg, akkor ugyan kit?
A GyoriJani mar regota az egyik legjobb stabilan, meg az ns szerint is 2. a posztonkenti rangsorban, ugyhogy megerdemelte ezt a 2 golt, a Farkasb golja meg tuti a fordulo golja, bar nem lattam melyiket szavaztak meg.
Az meg kulon tetszett, hogy a Keno elokeszitett nem csak befelyezni akart, ugylatszik rajottek vegre vmire =) de azert remelem a fradi ellen, ha lesz olyan helyzete mint multkor akkor most bemegy jo sok....
tenyleg elmegy decemberben ujpestre?
azert meg kibirhatna tavasz veget, foleg ha lesz penz jan-tol, remelem megerzik a fiuk a lehetoseget es elkezdenek hajtani.
lassan ujra jatszhat az eros-nagy duo, az is sokat jelentene. a VayerGabi mikor jatszhat?
Nos hat az akarat dicseretes, majd meglatjuk a TVben az agyon pumpalt fradi ellen mire leszunk kepesek.
tenyleg azert az nem semmi hogy 5 fordulobol 5 fradi meccset adnak. hm...
Hajra ETO! hajra penz :)

Előzmény: bala (654)
bala Creative Commons License 2000.11.06 0 0 654
Utoljára:Engem se bosszantott fel Hercegh távozása,gyengítsen inkább mást:)De az igazság az hogy viszzajöhetett, gondolom nem ki pénzért, nem keveset kereshetett. és NEM PRODUKÁLT SEMMIT!2 gól nulla, játék.Frerenczi ugyanez csak 2*rosszabb.Te,én és mindem barom aki kimeny esőben hóban melegben, kifizetve több száz forintot,nem ezt várjuk érdemeljük.Ha emlékeztek még Hámorira és Véberre még, ők szintén ezt a szintet hozták itt.Keneseit azér becsülöm mer tuti hogy nem fog sokat itt játszani, de azért hozza amit tud:lövi a gólokat.Egy ember volt akit becsültem itt az ilyen zsoldosok közül, Urbán Flórit. Bár nagy tusinger a srác, de hajtott, küzdött amikor itt jázszott!
Sajnos ebből a meccsből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, nagyon gyenge volt a Honvéd.
Ez a Borbényi már tudhat valamit mer már mindenhol hirdeti hogy érdeklődő már van a kft tulajdonrészére.
Előzmény: Gabo_d (648)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.06 0 0 653
Köszi Wégé!
Wégé Creative Commons License 2000.11.06 0 0 652
Nov. 11. 17,00
Előzmény: Paprius Cursor (651)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.06 0 0 651
Üdv minden ETO szurkolónak!
Srácok nem tudjátok, hogy a Fradi elleni meccs mikor lesz pontosan? Fontos , hogy megtudjam a pontos kezdési időt. Előre is köszönöm.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.06 0 0 650
Euro Zero

Csak a tárgyilagosság miatt mondom, hogy az a ház inkább Győrladaméron van.

Előzmény: Euro Zero (637)
Wégé Creative Commons License 2000.11.06 0 0 649
A szombati meccsről csak annyit, hogy nyertünk és ez az egyetlen pozitívum amit elmondhatunk. Ez a Kispest nagyon gyenge csak azért nem írom, hogy NBII-es színvonalú, mert nem akarom megsérteni az ott játszó csapatokat.
De mi sem vagyunk jobbak! A játékosaink olyan unottan fociznak, mint a kurva a 10-dik kuncsaft után!
Parmalat cikkében nagyon tetszett az úszómedence, mint fontos beruházás. Az a medence kiválóan megfelel partikra, de edzésre nem! Hacsak nem tekintjük edzésnek azt, hogy egy 10 m-es medencében fel-alá uszkál valaki. Ez kb. két karcsapást jelent per hossz.
Gabo_d Creative Commons License 2000.11.06 0 0 648
Paprius Cursor!

A Ferenczi is csak egy ember,mi??!!Egyetertek bala-val.

En nem maltai szeretetszolgalat vagyok,hogy vegighallgatva Herczeget es Ferenczit megertoen bolintsak,es hozzafuzzem:"Oreg,en megertelek.Megertem,hogy elarultad a neveloegyesuleted,cselekedj ugy,ahogy a szived diktalja!"

En szurkolo vagyok,es vannak elveim,ami szerint megitelek jatekosokat.Es a jatekosoknak is kene,hogy legyen nemi,es,ha eligazol is,akkor normalis modon tegye azt.Ennyi.
Persze most majd kapom a kritikat,hogy a foci ilyen,eluzeltiesedett,nem az embersegrol, erzelmekrol szol.

A Herczeg meg ne mondja,hogy nem becsultek meg Gyorben...Azt miert nem vallotta be,hogy sokkal tobbet vartak tole,es nem tett eleget az elvarasoknak???

Szemely szerint engem nem igazan bosszantott fel a tavozasa,sem a cikk,mert sosem ereztem ot gyorinek,sokkal inkabb Ujpestinek.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Gozo_d Creative Commons License 2000.11.05 0 0 647
Hali!
Mennyi új arc az asztal körül,de elöbb foglalkozzunk a régiekkel.
Már megint itt vannak megyebeli jóakaroink.
Kedves soproni barátaink!
Egyet jegyezzetek meg,a MATÁV ha ne adj isten nem lesz eredmény nem ad majd lovét.Lásd pécsi férfi kosarasok.Ha a menedzsment változik a cégnél szintugy.Nézzétek meg a cég tőzsdei megitélését.2600-ról 1200-ra esett vissza a MATÁV részvény ára.Mit fognak csinálni?Elöször is költség takarékosság.Na ebben már a szponzorácio is benne van.Na és elbocsájtások és nem csak alul.Lehet az felül is.Bele eshet akárki,még a fő támogatotok is.Ha nem lesz zsozso mit csináltok?eladjátok a játékosokat,ugyanugy mint mi itt Győrben.De azért remélem nem történik meg veletek,mert akkor nem álltok meg a süllyesztőben,mert nincs minőségi utánpotlás nevelésetek.
Wégével egyetértek.Nem érdeke egyetlen győrben letelepedett külföldi cégnek sem a sport támogatása.Főleg nem a magyar fociba beleölni sok pénzt.De talán jobb is igy,mert akkor ezek a borbényi félék tovább élösködhetnének.Egyébként azt tudtátok,hogy az Audi ha változik az adózása akkor rövid idő alatt a termelését áthelyezi máshova?Mert igy van a gépek szálithatok,csak az ingatlanok maradnak.
Köszöntelek Parmalat.Rég jártál felénk,már hiányoltuk "belső" infoidat.
A hétvégi meccsről,amit sajnos nem láttam.
Szép ez a győzelem,de valami elgondolkoztat.Amint van igéret az elmaradt pénzekre egyből tudunk nyerni.Hát ezek a zsoldosok.És nem akarom kicsinyiteni azt,hogy milyen szar hogy tartoznak nekik de azért...ott a Fradi polo csapata.Pedig azért az más kategoris.Ők tudnak hajtani?Pedig 3 havi lével lognak nekik és nem hiszem,hogy olyan jól kerestek volna eddig,hogy lenne tartalékjuk.
HAJRÁ ETO!
bala Creative Commons License 2000.11.05 0 0 646
Ember, de nem felejti el hogy honnan jött!!!Ha véletlenül év végére csődbe megy az újpest,akkor mi lesz?Elmegy máshova, vagy visszajön Győrbe?És akkor milyen érzésekkel olvassa a cikket??
Előzmény: Paprius Cursor (645)
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.05 0 0 645
Utálom ezt a hozzáállást amit bala képvisel.Ez nem fair.Egy labdarúgó is csak egy ember,ráadásul ez a foglalkozása amiből meg kell élnie.Az ember olyan, hogy oda megy ahol jól érzi magát, ahol szeretik.Herceg is csak egy ember.
bala Creative Commons License 2000.11.05 0 0 644
Hát ez nehezen is de megvolt.Befektető kérdésben meg szinte biztos bűzlik valami,mer ma magyarországon normális ember nem fektet be fociba.DE Őszintén:LEHET ENNÉL ROSSZABB???Én amondó vagyok mindegy mi de legyen vmi!Már régen gáz ha mindenhol azt olvasom hogy mi leszünk az egyik tuti kieső.
Más:Olvassátok el a vasárnapi sportban a herceg miki cikket.Nálam ezek után egy szinten áll a Fradi játékosokkal!!!
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.04 0 0 643
Csak azért is Hajrá ETO! Reszkess Real!
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.11.04 0 0 642
-Borbényi gyámkodásától mindenképpen meg kellene szabadulni,az biztos.Ám ha Euró sorait nézem még inkább béásta magát a klubbhoz.
-Amit az előbb írtam az sajnos igaz.
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.04 0 0 641
Csak nem te vagy az a játékos? Na, félre a tréfát, mert amit ha írsz az igaz akkor nem sok jó elé nézünk.Talán át kéne tennünk a székhelyünket Budapestre vagy valamelyik kisgazda miniszter atyai gyámkodását kéne kérni.Nem?
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.11.04 0 0 640
"Csak" annyira súlyos,hogy van olyan játékosa a klubbnak(a szűk keretben)akinek a mobilját letiltotta a szolgáltató, mert nem tudja fizetni a havi számlát.
Paprius Cursor Creative Commons License 2000.11.04 0 0 639
Fiúk, igaz a hír, hogy a klub több játékosnak is lóg.És állítólag több millióval?Gyerekek mennyire súlyos a helyzet?
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.11.04 0 0 638
Húúú,de régen győztünk már!Pedig nem úgy indult a meccs,hogy nyerhetük.Vagy 20 percig nagyon szarok voltak a fiúk.Szinte nem tudtak egy egyeneset rúgni a labdába.A gyorsan bekapott gól,majd a nézők folyamatos szitkozódása jól megfogta őket.
Ha a szinvonal nem is,de a küzdőszellem,a győzni akarás végre a régi volt.
Szerintem a legjobbjaink:Vasas,Győri,Farkas és Mracskó voltak.
Rósát már régen pihentetni kellene.Baumit sokkal hamarabb lekellet volna cserélni.Posza az első gólnál még az őltözőben volt.
Már zárkózunk is fel az élbolyhoz,mivel már eddig két x lett a fodulóban.
Irány a csúcs!HAJRÁ ETO!

-Bala!A befektető nevét Borbényin kívül nem sokan ismerik.Itt már valami bűzlik is.De,hogy valami van az biztosnak hírlik,mert a játékosok között ez a téma már elsőrendű napirendi pont.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!