Keresés

Részletes keresés

Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 125
tovabbjutunk tovabbjutunk!!!
HAJRA MAGYAROK!!!

mas:Vass Karcsi tenyleg ezt mondta a fiuknak, mar telen marmint , hogy ugyis bennmaradnak, ha kiesnek, nagyon franko...hajra korrupt bandakok!!

Laci-papi Creative Commons License 2000.06.09 0 0 124
Én változatlanul bízok a továbbjutásban. Mint korábban is írtam Szatmárytól várok óriási javulást. (személyesen is ismerem és tudom, hogy elemezve "kottából" nagyon sokra képes.) Bízom továbbá abban, hogy Éles mellé felnő 1-2 ember. Mondjuk Pásztor és az egyik beállós. Én Mezeit szeretném támadásban látni, de az elsőn Rosta volt a favorit. (érdemtelenül).
Ja és az sem lenne baj, ha nem Gál lenne az induló ember vagy legalább felét belőné a ziccereknek.
Nyerünk, mert ennél az egysíku norvég játéknál többet tudunk. Aztán remélem lesz elég idő rendezni a sorokat.

Laci-papi

Gozo_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 123
Mit mondjon?Hogy nincs esélyünk?
A remény hal meg utoljára!A labda gömbölyü.stb.
Több mondást nem idézek.
Feltartott kézzel nem szabad pályára lépni.abban igazad van,hogy a Szegeden látott játékkal nincs esélyünk,de lehet hogy Hajdú már biztos a 120%-os forma javulásban.
rossobianco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 122
Először írok ebbe a topicba, ezért üdv mindenkinek.
A tegnap délutáni Telesportban Hajdú Jani azt nyilatkozta: 75% esélyt ad a csapatának a továbbjutásra. Hát nem tudom...... Szerintem ez a VB nélkülünk megy. Bár tévednék.
rossobianco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 121
Először írok ebbe a topicba, ezért üdv mindenkinek.
A tegnap délutáni Telesportban Hajdú Jani azt nyilatkozta: 75% esélyt ad a csapatának a továbbjutásra. Hát nem tudom...... Szerintem ez a VB nélkülünk megy. Bár tévednék.
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.06.09 0 0 120
Én olvasom a Sport+ is, az például tetszett, ahogy Imre Matyi megpróbálta kicsinálni a hazug, lopós, csaló Komorát. Nem siekrült neki, mert emez a bizonyitékok alapján (mennyi milliót lopott el Komora) is magasról nem foglalkozott vele, azóta sincs semmi az ügyből. Ennek ellenére nem tetszett ez a fajta megnyilvánulás, amivel itt ártott (nem hinném, hogy ez volt a szándéka), de látnivalóan ez meg őt nem érdekli...

Hálát adok annak, hogy nem mi keveredtünk ebbe az óvás ügybe, mert soha nem mosnák le rólunk, hogy a Fradinak mindent szabad...

Előzmény: Gozo_d (119)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 119
Gyerekek ez az ügy a jéghegy csúcsa.Nehogy azt higyétek hogy minden rendben megy,ment szeretett sportágunkban.A pillanatnyi sikerek elaltattak minket.Az igazság az,hogy korrupt az egész bagázs.
Egyes csapatoknak mindent lehet és nem véletlenül.
arról halottatok,hogy Vass Karcsi Bá a tavaszi idény kezdete elött megigéret az Elektromos játékosoknak,hogy ha kiesnek sem lesz baj,mert akkor megemeli az NB I létszámát.Olyantól hallottam akinek mondta.Hát itt van a kutya elásva.A szövetség egyáltalán nem független a klubboktól.Anyagilag vagy személyileg függ.És szinte minden élcsapat felé.igy nehéz igazságos döntést hozni.Mert valakinek biztos sérti az érdekeit.
Nem vagyok jogász,de szerintem valakit el lehet itélni egy bizonyiték alapján is ha az egyértelmü.Ha meg nem egyértelmü akkor miért fogadták el?befolyás ez áll minden mögött.Most a kohászok új befolyásolót probálnak az ügybe bevonni.Ha sikerül nekik akkor Jön Vanyus papa aki elég jóban van az EHF vezetővel.Hol lesz ennek vége?Ott hogy ha szerencsénk van a Fradi indulhat a BL-ben.
sari Creative Commons License 2000.06.08 0 0 118
Laci-Papi!
Hala egészen biztosan hazajön,de Békéscsabán még nem rendeződtek a dolgok,ezért nem publikálták még!
endre_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 117
Ugy latom Imre Matyasrol nagyon lesujto kep kezd itt kialakulni. Azert o se abszolut rossz (a sport+t nem olvasom, arrol nem tudok mit mondani). Amikor eloszor voltunk Ljubljanaban, a szlovenek nagyon lealltak kekeckedni, hogy csak hatvan jegyet adnak, mi meg voltunk vagy nyolcvanan. Aztan bejutottunk, de a meccs alatt kitort egy kisebb balhe. Volt egy szloven krapek (pizsamaszeru csikos gatyaban), aki borzasztoan utalt minket, keverte a szart rendesen, szamolgatott minket, a "felesleget" ki akarta zavarni. Ekkor az Imre Matyas volt az, aki az EHF ellenorrel meg a rendezokkel leallt veszekedni, amivel el is erte, hogy a kedelyek lecsillapodtak, ot pedig kizavartak a terembol :-))
Szoval van neki pozitiv oldala is.
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 116
barca8

Július 2.-július 12. Az EB döntőt este már ott kellene néznem valahol!!!

Zsoli
Jobb lett volna Pistinél, azért sajna.... (Csak nem Edina?)
Mit tudsz Sipiről? Végleg befejezte? Esetleg a bajnokság kezdete előtt újra felbukkan a neve?
Ki lesz Medgyessy segítője? Elképzelhető Márti?

Timi
Jól sejted, nem gúnyolódni akartam. (pláne nem "lesajnálni")

Leki
Jó pihenést és utólag is sok boldog névnapot!

Hajrá férfi válogatott, még nincs semmi elveszve!!!!

Laci-papi

Előzmény: barca8_d (107)
Leki Creative Commons License 2000.06.08 0 0 115
Sziasztok!

Én is bedobnék egy hasonló pletykát, ami megint nem biztos, hogy igaz: Kévés Renáta esetleg külföldre szerzodik, talán o is német nyelvterületre? Ki tudja...?
Amúgy most pár napig nem lesze netközelben, mert oseim földjét fogom bejárni, ami sajnos 80 éve nem tartozik Magyarországhoz... Pedig pl. a Duslo Sala azért még beférne a magyar elsoosztályba is mondjuk Vágsellye néven!:)))

Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.08 0 0 114
mindenkeppen talalkozunk ha kinn leszel , de honnan ismerlek fel ????
Előzmény: barca8_d (107)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.06.08 0 0 113
Hát a Dunaferr név lejáratásban és megutáltatásában első osztályúak a vezetők. A Dajcs ráadásul a sportágat, és asportot is lejáratja, nem először (UEFA) és nem utoljára.

Viszont aligha fog Pálinger lelkiismereti kérdést csinálni, mikor 25 milkót kapna. Viszont remélem az ETO jól felnyomja az árát...

Wégé Creative Commons License 2000.06.08 0 0 112
Honnan veszed, hogy az ETO elveszítette a 2. helyet??!! Szerintem ilyenről egyetlen szó sem esett. Az ISM azt mondta, hogy új eljárást kell lefolytatni, ami remélem nem azt jelenti amit Perjámosi képzel.
Az összes többi hozzászóló aggdalmát én is osztom, remélem az illetékesek észreveszik, hogy éppen a magyar női kézilabdasport szétverésén munkálkodnak. Én már most felelősé teszem az ISM-et és a Dunaferr vezetőségét a felkészülés megzavarásáért. Esetleges kudarc esetén remélem le is vonják a konzekvenciákat.
Előzmény: Nemeth Zoltan_d (102)
bzsoli Creative Commons License 2000.06.08 0 0 111
Ciao !

Laci-papi! Val'szeg Hala is, a szélső viszont sajna nem lett aktuális...

László Kriszta igencsak Orosházára megy, Orosháziak ti is így tudjátok ?

A Dunaferr + ISM + matyikáról pedig egyszerűen nem tudok, s nem is akarok véleményt formálni, szerintem túl szubjektív lenne és nem mindenkinek tetszene...

VALENT Creative Commons License 2000.06.08 0 0 110
A Borussia Dortmund honlapján (http://members.aol.com/bvbdohandb/) épp most olvastam egy május 27-i hírt, miszerint szeretnék leszerződtetni Brigovácz-ot. Én azt hallottam, hogy Nikolett Székesfehérvárra megy. Ti tudtok esetleg erről valamit?
Komolyan mondom, teljesen belezavarodom ezekbe az átigazolásos hercehurcákba...:-|
re_mi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 108
Sarq
Én viszont attól félek, hogy ez az ügy már eddig is sokat ártott a magyar kézilabdának, nem csak a nőinek, hiszen csak egy IHF van, és mi szurkolók is csak fejenként egy példányban létezünk. Azt hiszem, ha ez igaz, hogy jelenleg 3 csapatunk van nevezve a BL-be, akkor máris számíthatunk retorzióra, hiszen a Ihf láthatóan nem szeret bennünket, és nem hinném, hogy nem értesültek dajcstomi ámokfutásáról a UEFA-nál. Ebből pedig az következik, hogy jól megbüntetnek bennünket, még mielőtt a tomika eljátszhatná itt is az agyát. Ettől függetlenül Sinka úrnak is lenne min gondolkodni, hogy vajon az általa irányított Katalán Nemzeti Színház esetleg nem járult-e erőteljesen hozzá ennek a botránynak az elfajulásához. Mert SZVSZ nekik is volna mit söprögetni a saját portájuk körül.
imrematyi! Ugye most is figyelsz? Remélem megírod a jövő héten, hogy a kézilabdázók és a szurkolóik nem csak hogy rasszisták, hanem még egyéb aljasságokra is képesek. Ugye ráfér a pofádra ez is?
Előzmény: Törölt nick (106)
barca8_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 107
Németh Zoli
Székelyt ismerem. A Cegépnek mindenképpen balkezest kellett igazolni a kubaiak távozása miatt.
Én Kökényről hallottam, hogy Battára megy.
Ha ez igaz akkor ballövőt is kell venniük, mert Lengyel Peti még nem igazán jó.
Hétvégén találkozunk Csömörön?

Laci-papi
Mikor jössz Orfűre?

győriek
Ördögh ballövő, 31 éves, 2 méter. Sok gól, sok lövésből. Jó védekezés.
Bucseszki nagyon jó beálló. Örültem volna, ha Komlóra jön.
Bialaszek balszélső irányító.Ha Konkoly és Bognár Robi maradnak nálam nem férne be.

re_mi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 105
Először is csatlakozom a Lekit köszöntők táborához!
Másodszor: ez az óvási ügy lassan elképzelhetetlen mélységekbe süllyed, ennél alpáribb talán már nem is lehetne ez az egész. (imrematyi ugye figyelsz?) Le kellene már ezt zárni, mert ha ez nem, akkor majd a miniszter aki azelőtt fülbevalós volt, most viszont apa lett, fog "helyretenni" bennünket. A nemzetközi összefüggésekbe bele sem merek gondolni. Tehát én a magam nevében felszólítok minden érdekeltet, hogy a kézilabdasport érdekében zárják már végre le ezt az ügyet Megjegyzem, SZVSZ elsősorban a Dunaferr vezetőinek kellene elgondolkozniuk azon, hogy tulajdonképpen mit is tesznek. Az itteni hozzászólásokból az derül ki, hogy még az Újváros fanok is kezdenek már besokallni vezetőik viselkedésétől. Azt javaslom nekik, hogy viseljék kicsit türelmesebben azt a tényt, hogy nem lettek bajnokok.
Előzmény: Nemeth Zoltan_d (102)
Mtimi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 104
Laci-papi!
Először nagyon felbosszantottál azzal, miszerint nagyon sajnálsz minden Dunaferr-szurkolót, (saját magam nevében mondom), mert legjobban azt utálom, ha lesajnálnak! De aztán rájöttem, hogy biztos nem cinikusan mondod.:-)))
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy engem nem érdekel a vezetőség, engem az érdekel, hogy a CSAPAT jó legyen, a játékosoknak jó legyen! Persze az ilyen hülyeségeket, amin tényleg a presztízs a tét, mert a BL tényleg nem pénzdíjas, nem tudom figyelmen kívül hagyni, már azért sem, mert megcsappant csapattal (milyen jól alliterrál:-)))) jövőre a BL lehet, hogy erős lenne nekünk, és jobb a KEK-ben szép eredményt elérni, mint a BEK-ben nagyot esni, főleg úgy, hogy 1 éve megnyertük. ( Persze nem olyan rég ezt máshogy gondoltam még...:-)))) De szerintem nem lesz változás a bajnokságban. Miért kellett az évet így elrontani? Olyan jó volt, megnyertük a kupát, bizonyítottunk...De tényleg, mit gondolhatnak erről maguk a játékosok?????

Macedónia nagyon szigorú büntetést kapott, ha igaz, amit a tegnapi NS írt, akkor jövőre nem nagyon kell számolni macedón csapatokkal, mert mindenkit eladnak (persze csak ha kupában indulnak).

Leki!
Köszi, megkaptam a leveledet!

Leki Creative Commons License 2000.06.07 0 0 103
Üdv!

Köszi a jókívánságokat!
Amúgy én úgy hallottam, hogy a mostani BL még nem lesz pénzdíjas, csak a következő, de cáfoljon meg valaki, ha rosszul tudom. Szóval szerintem csak a presztízs megőrzése lehet az egész kavarás célja. Nem tudom mennyire fog nekem tetszeni Pálinger Dunaferres mezben, mert szerintem Maja is elég jó kapus(szlovák válogatott is volt), kár hogy soha nem sikerül érvényesülnie. Meg őszintén: szerintem 25 milliót nem ér Kati...

Előzmény: Cseszregi Balázs_d (101)
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 102
arrol van szo, hogy a GYOR elvesztette a 2.helyet megis 2. kent indulhat a BL-ben kuvara nem tartom igazsagosnak....
HAJRA MARCALI&FOTEX KCV!!!
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 101
Wégé a szá,ból vette ki a szót. A jó kurva anyjukat. Az indoklás nevetésges, miszerint csak egy bizonyíték volt. Egy vágatlan felvétel nem elég. Nem hisz a szemének az ISM és Tomika, aki eddig több kárt okozott a magyar sportnak mint a szocializmus összesen.
Perjámosi is elmegy ahová akar, remélem jó messzire. Ígérem, ha nem az ETO indul, addig bombázom az újásgokat a leveleimmel, ammedig leközlik, nemúgy mint a Sport+,
barca ügyében. A Győri TV pedig tutira rááll a dologra. Annak külön örülök, hogy az egyébként is rendkívűl szimpatikus Timi is látja, hogy a vezetők lejáratják a csapatukat.
Ez szerintem ki fog hatni a Pálinger -ügyre is, most már szerintem az ETO még többre tartja mint korábban és ha így folytatják Újvárosban csak feljebb megy az ára és nem lesz jövőre kapusa a kohásznak. Csendben megjegyezném, hogy Kati a családja (szülei) miatt még így is nehezen menne el és mivel ősgyőri és ETO-s, nemhiszem hogy egy ilyen aljas vezetőkkel megáldott csapatban akar védni. Addig gennyeskednek, amíg Gini a 25 miller ellenére sem fog hozzájuk igazolni az életben sem. Arról nem beszélve, hogy az olimpiai felkészülést sem segíti az újabb Dunaferr-botrány. Mert már arról van szó és nem másról.

Én írtam, hogy Bialaszek és Ördögh, mert Béla bácsi az NS-ben a múlt héten őket írta le. Bialaszek különben mintha jobbszélső lenne, akkor meg tényleg nem értem minek. Bucseszki beálló és 11 vágott nekünk Győrben.

croft_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 100
Nem értem mit problémáznak Dunaújvárosban annyit.
A Dunaferr az a csapat a magyar mezőnyben, amelyik legkevésbé van rászorulva a BL pénzdíjára.
Vagy most a "csodálatos focicsapatra" kell minden pénz, hogy ne egy, hanem két fordulót is menjen majd a BL-ben?
Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy ezt a csapatot a vezetősége teszi tönkre.
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 99
Barca!
ha informacioim nem tevesek Szekely Istvan(juniorvall.jobbszel) tart Cegledre, mig mint ezt korabban egy csapattarsamtol hallottam Cegledrol paran esetleg Foldvarra mennek, szinten a Foldvarhoz kapcsolodik, hogy mivel a Fehergyarmat benntmaradt es ugy tunik lesz love, visszater par jatekos pl.Nezezon. A Cegledrol mast sajnos egyelore nem tudok, viszont hetvegen CSOMORON a falunapok kereteben lesz a KELET-NYUGAT GALA , itt biztos nagy mozgas varhato igazolasok teren..
LEKI!
kezimeccs sajnos nem mostanaban lesz.. :(
Előzmény: barca8_d (83)
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 98
Szerintem is alig volt pár Orosháza-Győr meccs idén. Úgy látszik mint a jó színházban a "NAGY" közönség újra és újra vissza akarja tapsolni a résztvevőket. (természetesen a nagy sikerre való teintettel)
Szóval gondban a Katalán Nemzeti Színház rendező-gárdája. Lehet, hogy rosszul lett értelmezve az előadás és ha nem történik valami kevesebb lesz a pénz a következő évad megrendezésére?

Őszintén megvallva én a Dunaferr szurkolóit sajnálom (közülük is az ittenieket különösen), mert a következő bajnokságban nekik kell majd hallgatni a szeretetteljes fogadtatást minden vendégszerepléskor, de főleg a riválisoknál. És azért az itteniek is biztos kapnak megint hideget-meleget.
A nemlétező nemzetközi tekintéjünknek meg annyi.
Remélem a folyamatosan összetartáson lévő válogatott játékosainkat nem tudják szembefordítani egymással.
Mit gondoltok a Dunaferr-játékosai utaznak az olimpiára vagy kedvezőtlen döntés esetén megtíltják nekik?
(imrematyit külön üdvözlöm, most biztos megint ide tapad a szeme, hogy valamit megtudjon erről a sportágról)

Zsoli
Több infót ígértél! Hala is haza jön? Szélsőt is ígértél!!

Németh Barbara nevü olvasónknak
Miért akarsz oda menni ahonnan mindenki elmegy? Zsiga biztos nagy vonzerő (el tudtuk volna képzelni a Lokinál is), de úgy tünik a Vasas nem lesz jobb, mint a mostani csapatod.

Előzmény: barca8_d (94)
Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 96
Bialaszekről nem hallottam, lehet,hogy csak elirás. Igaz Ördöghről sem. Milyen poszton játszanak?

Előzmény: barca8_d (94)
barca8_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 94
Soha életemben nem hallottam semmiféle Orosháza-Győr meccsről :-)Remélem megértitek.

Kedves győriek:
Mikor olvastam, hogy Ördögh és Bialaszek hozzátok igazol csodálkoztam.
Bialaszek minek? És Bucseszki miért nem?
Ma a Győri ETO KC topicban olvastam Bucseszki átigazolását.
Így akkor rendben.
De Bialaszek csak elírás volt, vagy ő is megy Győrbe? Szabó Jimmy marad?

Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 93
Leki!!

Boldog Névnapot Kívánok! Éljenek a Róbertok!!!!

Mtimi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 92
Leki! Tudom, hogy ma van, de úgy volt, hogy nem tudom ma meglátogatni a fórumot...
Hát sikerült feljönnöm, mit mondjak...Azt hittem, hogy vége van már ennek az egész óvásügynek, mert elég égő volt ez a Dunaferrnek, de úgy látszik nem tanulnak semmiből, a klub vezetése megint igazolta önmagát...Már megint lejáratják a CSAPATOT. Ilyenkor engem az érdekel csak, hogy ehhez a JÁTÉKOSAINK mit szólnak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!