Keresés

Részletes keresés

Zsuzsa_d Creative Commons License 2000.06.14 0 0 170
"és tiltakozom az ellen, hogy egy fiatal tehetséges játékos karrierjét most megpróbálják kettétörni"

Na végre valaki!
Zsuzsa

Előzmény: Laci-papi (167)
ildy7 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 169
Szatyi jól védeeeett??? A 2.félidőben 0, azaz NULLA labdát hárított. Ha ez Neked jó védés...
Előzmény: Laci-papi (167)
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.14 0 0 168
nagyon nem akarom vedeni a Hajdut, de a MEGBESZELT TAKTIKA AZ VOLT HOGY LEHUZZAK A LABDAT SZELRE A PASZTORNAK, kurvara nem kellett volna Nagy Lacinak vallalnia , az meg hogy o volt benn a palyan a kiallitasokkal magyarazhato...
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.14 0 0 167
Egy kicsit higgadtabban, megpróbálom elmondani a véleményem a fiúk meccséről.

Ellentétben jó néhány véleménnyel én azt mondom Szatyi jól védett, főleg az első félidőben illetve annak is az elején. Csak támadásban nem használtuk ki a védések adta előnyt. Ennyire fegyelmezetlenül mindig alulra lőni (még a büntetőt is) már nem is hiba hanem bűn. A meccs ott kezdett fordulatot venni mikor a norvégek kiismerték a kapusunk és a védekezés közti nagyon is látványos összjátékot. Szatyi túlságosan is megfelezte a kaput a védőkkel. Azok védték az egyik oldalt Jani a másikat. Sőt túlságosan is bízott a védőkben így a kapu egyik oldala mindig "üres" volt. A norvégok egy idő után ebbe a szabad oldalba kezdek "ívelgetni". Így a cseréje előbb-utóbba jogossá vált a kapusnak. (Zsoli mi a véleményed a meglátásomról?)
Pásztor nagyon feljavúlt a második félidőre, de még jobban ki kellett volna ezt használni. A bírók "ügyesen" fújtak. Igazán profi módon segítették a hazai csapatot. (mint annak idején a Lokit, ahogy Zsoli is írta). Én nem varrnám a nyakukba a meccset. Ki kellett volna használni az utolsó 11 másodpercet. És akkor ezek az utolsó pillanatok. Nem Nagy Laci tehet a kiesésről, hanem az a kapitány aki egy ilyen szituációt a legfiatalabb, legrutintalabb játékosra bíz. Mindegy, hogy utólag azt mondja, hogy nem neki kellett volna lőni. A hiba onnan indul, hogy egy önbizalom nélküli, a meccsen csak másodperceket játszó játékos ehhez a szituációhoz egyáltalán oda kerül. Ha eleve nem ő lőtt volna, akkor akár az "igazi" kapus is lehetett volna a plusz ember elől. A norvégok helyében én is Nagy Lacinak kínáltam volna a lövés lehetőségét, elvégre a két meccsen együtt is alig találta el kaput. Rövidítve az egész mondani valót: Hajdú a hibás!!! és tíltíkozom az ellen, hogy egy fiatal tehetséges játékos karrierjét most megpróbálják kettétörni. Hibázott, de mások hozták ilyen helyzetbe. Övé a jövő és Budaié, Mocsaié stb. Most valóban sok idő keletkezett, akkor változtassuk meg gyökeresen a válogatottat!
Még egy-két dolog: Éles meglepően beletörődött az őrzésbe. Egy klasszisnak egy ilyen tét meccsen sokkal többet kell nyújtani. Kertésztől meg megkérdezném, hogy 2x60 perc alatt tud-e valami értékelhetőt említeni a teljesítményéből?

Túl hosszú voltam, de legalább kiírtam magamból a mérgem, ami szombaton összegyűlt.

Laci-papi

Mtimi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 166
Utálom a norvégokat! Azonkívül, hogy állandóan minket szivatnak kéziben, még fociban is összejön nekik!!!!!

A Nacsevszkik tavaly a Dunaferr-Ikastot + asszem a Győr-Viborgot fújták, de az utóbbi nem biztos...

Akinek megvan a Norvégia elleni visszavágó, tudna írni nekem egy emilt? Köszi.

barca8_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 165
Laci-papi
Ha nem találunk Neked egy helyet Orfűn ahol nézheted a döntőt, akkor megnézed nálunk.
A meccstől függetlenül, ha Te is úgy gondolod találkozhatunk.

A hétvégén Csömörön összefutottam Németh Zolival.
Valamint két játékvezetővel akik olvassák a topicunkat!:-) Ja és Tóth Lászlóval (Győr).

Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 164
igen meg van halva mindenki ettol a veresegtol...azt hiszem teljesen ertheto.
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 163
Hajdunak el se kellett volna vállalnia.
Én is előfizettem az Átlövőre és kiakadnék ha megszűnne.
Előzmény: endre_d (160)
Mancs_d Creative Commons License 2000.06.11 0 0 162
Amit ez a "vilag szuperteheccseg" a vegen csinalt az abszolute amator volt. Nagy Laci semmit nem tudott hozzatenni a jatekhoz, sot!
bzsoli Creative Commons License 2000.06.11 0 0 161
A Nacsevszkiék fújták 1996 májusban itt Debrecenben A DVSC-Larvik EHF-döntő visszavágót. (Larvik-DVSC 20-17, DVSC-Larvik 18-15) Nagyjából nem fujtak rosszul, csak a vége volt meleg amikor az utolsó percben Irina azt mondta oroszul hogy "húzd a fejedbe a gumit", s mivel megértették kiállítás lett, és nem kaphattunk már gólt. De nem is kaptunk!
Egyébként nem hinném hogy meg lehet őket venni, ugyanis már akkor is 600 SEL-lel jöttek, és áruházaik vannak otthon Macedóniában.
Sz'val szerintem magunkat ejtettük ki a kihagyott hetesekkel meg a rossz edzői döntésekkel. És persze az itthoni meccsel...
endre_d Creative Commons License 2000.06.11 0 0 160
Megerdemeltek a kiesest. Ilyen buta csapatot regen lattam. Mindenkinek feltunt, hogy a lefele lott heteseket vedi a kapus, csak a mi "sztarjainknak" nem. Amit meg a Nagy csinalt a vegen az szanalmas. Es a kapitanynak mar tegnap le kellett volna mondania.

Gulyas baratunk is alulmulta onmagat, ilyen szar kozvetitest reg lattam (pedig az Agai Kiss se kutya...).

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.06.11 0 0 159
Szerintem DT senkit se tartson méltóbbnak indulni a BL-ben.
Előzmény: Marcus Aurelius (158)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.11 0 0 158
D.T. joggal tartja esélyesebbnek és méltóbbnak a Dunaferrt a BEK-szereplésre. A játékosok és a vezetők is érettebbek rá. Utóbbiak a Hypó ellen is bizonyítottak: olyan meredek hazai pályát kaptak a bíróktól tavaly, hogy "öröm volt nézni". (Mondjuk Prokopot nem sajnáltam túlzottan) Tanulságos, hogy míg a Fradit idén ügyesen nyesegették vissza a bírók, a Vasast annak idején a Fáy utcában kivégezték (mindkettőt a Hypó javára), addig az újvárosiak hípóbbá tudtak válni a hipónál, ha kellett.

Lehet azt mondani, hogy a "Győr nem érdemli meg, mert...
- kikaptak az Orosházától, egy tiszta meccsen, amin tényszerűen akadt ugyan egy műhiba, de a vereség egyértelmű volt
- a Fradit akkor fogadhatták otthon, amikor az már bajnok volt.
(Így kvázi 4 ponttal lenne jobb a Dunaferr)

Ezek tények. Ellenérvként két dolog hozható fel:
- az egymás elleni eredmény (ez a kisebbik...
- ...és a döntő érv:) a VERSENYKIÍRÁS. Mert van ilyen is. Műhiba esetén leírja a teendőket. Passz.
Azon pedig senki nem segíthet, hogy egy poszt-pezsgő Fradi ment el Győrbe. Amíg nincs play-off rendszer, ez a veszély mindig fenn fog állni.

Nem csoda, hogy éppen D.T. akar belekontárkodni ebbe a témába. Ha ő kitalálja valakiről, hogy méltó vagy méltatlan valamire, lépni szokott, mindegy milyen szabályok léteznek az adott területen.

Csak az a szerencse, hogy a Fradi megnyerte a bajnokságot, így talán az eset nem teszi tönkre az olimpiai csapatot.

re_mi Creative Commons License 2000.06.11 0 0 157
Nem csak jv. teren nem vagyunk sehol. A sportdiplomáciánk kézilabda területén 00. Meg aztán a férfiszakágunk ma kb. 10 évre kiírta magát mindenhonnan. Jó ha 10 év elég lesz, mire VB-n dobogós esélyekkel induló csapatunk lesz megint. Sajnos erősen futballizálódunk, aminek egyértelmű jelei vannak, különösen a férfi, de a női szakágnál is. Ez már mindennek a teteje, hogy egy politikus mondja meg, ki indul a BL-ben. Vagy esetleg az imrematyi
Előzmény: Gozo_d (156)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.11 0 0 156
Hát igen!
Felénk úgy tartják,hogy az igazi csalókat lehet sértegetni ők csak mosolyognak mást nem tesznek mivel tudják,hogy igazad van.(pénz már a zsebben)
Egyébként kis hazánkban igen ritka a rutinosan csaló biró,a legtöbb mindig vét egy-egy hibát.Hiába nemzetközi szinten sem vagyunk sehol jv területén.
re_mi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 155
A továbbjutás kérdése Szegeden dőlt el, nem pedig ma. Hiába küzdöttek, ma nem nyerhettünk.
Parmalat
Ha lesz több infód az Átlövő meg(nem)jelenéséről, lécci tedd fel.
Előzmény: Marcus Aurelius (154)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.10 0 0 154
Pont ezt mondom én is. Ügyesek voltak, csak a végén nem kellett volna a "nagyjelenet": a győztes gól elvétele. Sajnálom a csapatot, mert ma becsülettel küzdöttek.
Előzmény: re_mi (153)
re_mi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 153
Nekem egyszer azt modta egy bíró (egy banketten talákoztunk, félrészeg volt), hogy az az igazán jó (tehetséges, felkészült) bíró, aki úgy tud egy meccet elvezetni, hogy csak a nagyon hozzáértők veszik észre. Nos ezek bőven megfelelnek ennek e kritériumnak, bár ma eyet azért bakiztak a meg nem adott gólunknál. Gondolom ezért még nem lesznek eltiltva.....
Más: Élesről mindenki hallgat, mint az a bizonyos a fűben. Pedig SZVSZ ma megint átlépett egy határt....
Előzmény: Marcus Aurelius (151)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.10 0 0 152
A házigazdák most sem panaszkodtak. Azt nem állítottam, hogy "magyarellenesek" lennének, mint pl. a vizilabdában Klarics.
Előzmény: Gozo_d (150)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.10 0 0 151
Pl. a női magyar-norvégot a vébén ők fújták, ha jól emlékszem (az is lehet, hogy nem). Ott is hasonló volt a bíráskodás (lehelletfinoman, mindig a kellő pillanatban fogják meg a lendületet, és akkor törlesztenek, amikor nem megy a szekér annyira:tehát amikor belefér: bár a női vb-n nem volt szükség a végén nagyjelenetre.) A Mancsevszkieket nem sorolnám az igazán nagy csalók közé, ők inkább mesterei a sípnak, úgy "irányítják" a dolgokat, hogy alig tűnjön fel.

P.S. Ha mégsem ők vezették a női HUN-NOR-t, elnézést kérek. Több konkrét példa most nem jut eszembe.

Gozo_d Creative Commons License 2000.06.10 0 0 150
FOTEX meccseket rendszeresen Veszprémben.
Panasz nem volt rájuk.
re_mi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 149
Vezettek már máskor is magyar csapatnak? Kinek, mikor?
Előzmény: Marcus Aurelius (148)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.10 0 0 148
A két Mancsevszkinek nem ez volt az első nagy alakítása...
re_mi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 147
Ez nagyon jó kérdés. A főszerkesztő sem tudja egyelőre.
Hát ez marha jó. De arra azért volt bátorságuk, hogy egész évre elkérjék/elfogadják az előfizetést. Botrány lesz, ha megszűnik és nem utalják a pénzt vissza. Nagyon úgy néz ki, hogy egy jó kezedeményezés most feláldoztak a mindenható PÉNZ oltárán.
Előzmény: parmalat (135)
re_mi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 146
Valamit nem értek. Mikor fog Hajdú fiatalítani, ha nem most? Rengeteg időnk lett.....
Egyénként a 2 meccs alapján nem érdemeltünk továbbjutást, bírók ide oda. Sajnos ezt kell mondanom, a SZVSZ elvett szabályos gól ellenére. Ha azt megadják, továbbjutunk.
Amúgy mit szóltok Éles legújabb alakításához? Én úgy láttam, hogy tö... izé nemi szerven vágta a norvégot, igaz nem előzmények nélkül. A piros lap ha jól tudom automatice eltiltással jár, de nem vagyok benne biztos, hogy ennyivel megússza.
Előzmény: ildy7 (144)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.10 0 0 145
Nagy Laci óriási tehetség,de mint már a hét elején irtam nem ezek a meccsek voltak az elsők ahol betlizett.Ilyen szituációban csak ugy lehetett volna pályára küldeni ha tisztázzák vele,hogy nem ő lő.Ez Hajdú felelősége.Abban igaza volt a kapitánynak,hogy igy azért a norvégoknak a belső emberekre is figyelniük kellett,de ilyen oktalanul megoldani ezt a helyzetet.Szomorú...
ildy7 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 144
Igazad van, ráadásuk ezt Hajdú is tudja. Úgy nyilatkozott a meccs után, hogy nem fogja tovább erőltetni a csapat fiatalítását, mert annak ez lesz a vége (de minek kellett pont ilyen döntő pillanatban Nagy Lacival kísérleteznie?). Szóval a fiatalok helyett marad azoknál, akik tudnak gólt lőni. Egyébként Kotormán és Pásztor valóban fantasztikus voltak végig! (Szerintem egyébként úgy néznek ki, mintha ikrek lennének!)
Előzmény: Gozo_d (143)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.10 0 0 143
Ismét Nagy Laci.Hajdu tehet az egészről.Minek erőlteti ezt a gyereket amig nem szed magára egy kis rutint.Ekkora baromságot.Még ha belövi akkor is van hátra vagy 10 mp. és kaphattunk volna gyorsan egyet.(nem volt kapusunk)Mint Egyiptomban.
Az az igazság hogy szerintem a Japán VB egy szerencsés kifutott eredmény volt.(a sok egy góllal nyert meccs lehetett volna forditva és akkor tizenvalahányadikak lettünk volna)Egy-két évig eléldegéltünk belőle,de azaz idö lejárt.
Egyébként kedves római barátom abirók azért vették el a vitatott meg nem adott gól elött a labdát mert szerintük Pásztor leért mielött tovább adta a labdát Kotormánnak és igy sokat lépett.Elsőre én is ezt mondta.Csak a lassitás alapján lehetett eldönteni,hogy nem ért le.Igaz közben löködték a levegőben,de ez idegenben nudli.A labda visszaszerzése bravúr volt.De Décsi és Éles kiálitása miatt nem maradt aki kintről belötte volna(na ez lehet,hogy szándékosan alakult igy).Jobban tettük volna ha valamelyik szélre huztuk volna ki a labdát.
Gozo
ildy7 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 142
Szerintem a meccs elvesztését 3 tény befolyásolta: Szathmári borzasztó formája, a hetesek kihagyása és a bírók.
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.10 0 0 141
Ez a két macedón bíró a legprofibbak egyike a világon, annyira ügyesen csalnak, hogy az alig-alig tűnik fel.

Most viszont komoly bajba kerültek, mert a végén olyan nyilvánvaló gólt vettek el tőlünk, hogy azzal egyértelműen főszereplőkké váltak, nincs mit szépíteni. Ők döntöttek a továbbjutásról.

Mellesleg nem szabad azt mondani, hogy ha ezt, meg azt nem hagyjuk ki... ugyanis ilyen játékvezetés mellett akkor sem lett volna esélyünk, hiszen akkor a bírák is rákapcsoltak volna. (mint tették azt pl:a 2.félidő elején.)

A mieink ezúttal jól helytálltak. Ez a lényeg.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!