Keresés

Részletes keresés

barca8_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 94
Soha életemben nem hallottam semmiféle Orosháza-Győr meccsről :-)Remélem megértitek.

Kedves győriek:
Mikor olvastam, hogy Ördögh és Bialaszek hozzátok igazol csodálkoztam.
Bialaszek minek? És Bucseszki miért nem?
Ma a Győri ETO KC topicban olvastam Bucseszki átigazolását.
Így akkor rendben.
De Bialaszek csak elírás volt, vagy ő is megy Győrbe? Szabó Jimmy marad?

Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 93
Leki!!

Boldog Névnapot Kívánok! Éljenek a Róbertok!!!!

Mtimi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 92
Leki! Tudom, hogy ma van, de úgy volt, hogy nem tudom ma meglátogatni a fórumot...
Hát sikerült feljönnöm, mit mondjak...Azt hittem, hogy vége van már ennek az egész óvásügynek, mert elég égő volt ez a Dunaferrnek, de úgy látszik nem tanulnak semmiből, a klub vezetése megint igazolta önmagát...Már megint lejáratják a CSAPATOT. Ilyenkor engem az érdekel csak, hogy ehhez a JÁTÉKOSAINK mit szólnak?
Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 91
Sajnos bármennyire is komolytalannak tűnik, a hír igaz. Viszont üzenem Perjámosinak ha a MKSZ megváltoztatja a korábbi döntését és nem az ETO lesz a 2., akkora botrányt csapok, amekkorát nem látott a világ!!!
Előzmény: bala (89)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.06.07 0 0 90
barca!
Mit tudsz erről az egészről?
Előzmény: bzsoli (87)
bala Creative Commons License 2000.06.07 0 0 89
EZ MOST KOMOLY??????
Előzmény: Wégé (88)
Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 88
MENJEN AZ ISM AZ ÉDESANYJÁBA!!!!!!

Talán már ismertek annyira, hogy nem szoktam ordítani, meg anyázni, de ez már TÖBB a sok(k)nál!
Mi a faszt képzelnek a minisztériumba??? Minek van a MKSz? Minek van a szabálykönyv?
Az már csak hab a tortán, hogy egy bizonyos Perjámosi Sándor aki a Dunaferr ügyvezető elnökének titulálja magát, hogy nyilatkozott az esetről:
-"Remélem megérti, hogy rendkívüli módon örülök. Ezzel a határozattal ugyanis eldőlt (!), hogy mi indulunk a Bajnokok Ligájában, le is adtam még kedden a csapat nevezését. Nem foglalkozom azzal, hogy a győriek mit gondolnak a történtekről, ilyenkor ugyanis a sakkban felállnak, kezet fognak a győztessel és feladják. Ha az új eljárásnak nem az lesz a végeredménye, hogy a Dunaferr a második helyezett, akkor a botrányt csapok amekkorát nem látott a világ!"

Szóval:
1, Itt egy sakk meccs folyt, ahol a Dunaferr az ISM-el akarja mattolni az ETO-t. Igazából minden le van vajazva, a győriek fogják be a pofájukat és vegyék tudomásul, hogy a Dunaferrnek jobbak az összeköttetései az ISM-el.
2, Ha netalántán az MKSZ akadékoskodna és - újra az eddigi bizonyítékok és a szabálykönyv szerint döntene - akkora botrányt csap hogy csak na!

Szeretném megkérdezni, hogy - a Dunaferren kívül - kinek jó ez a cirkusz? A nemzetközi kupákba június 8-ig lehet nevezni. A nevezést jelenleg három csapat küldte el: FTC, ETO,Dunaferr. Szerintetek mit szól ehhez az IHF? A bajnoki érmeket már kiosztották. Fasza lesz ha a játékosoktól visszakérik őket (Te visszaadnád?). Szeretném továbbá megkérdezni milyen szankció sújthatja az egyesületi vezetőt, aki azzal fenyegetőzik, hogy ha nem számukra kedvező döntés születik világméretű botrányt csap.

Végül Tamás! A gyereket tisztába tetted már? Mert jobb lenne ha vele foglalkoznál!

Előzmény: bzsoli (87)
bzsoli Creative Commons License 2000.06.07 0 0 87
EZ MÁR NEVETSÉGES !

Kézilabda: Újabb front az Orosháza--Győr óvási ügyben
A Dunaferr felment a miniszterhez

A női bajnokságban régen befejeződtek a küzdelmek, a legjobbaknak kiosztották a megérdemelt érmeket, és elcsitulni látszott az Orosháza--Győr megóvott és újrajátszott mérkőzés keltette botrány. A győriek ezüstérmesek lettek, indulhatnak a BEK-ben, és éppen ez az ami miatt a bronzérmes Dunaferr az újrajátszás vesztesének érzi magát.

A szövetség eljárásában több szakbizottság szerint egyértelműen kiderült, hogy az orosházi találkozón bírói műhiba történt. A Győr tehát óvott, a versenybizottság pedig döntött: újra kell játszani a mérkőzést.

Ám az Orosháza fellebbezett. A végső szó kimondására jogosult fellebviteli bizottság ezt elutasította -- újra pályára lépett a két csapat. Nyert a Győr. (Meg kell említeni, hogy a szabályok szerint a Dunaferrnek is lett volna joga az óváshoz, ám csak a versenybizottság döntése ellen fellebbezett, amire viszont -- a szövetség szakemberei szerint -- nem volt joga. Ezért ezt az újvárosi lépést a fellebviteli bizottság nem is vehette figyelembe.)

Igazát keresve, a sportminisztériumhoz fordult a Dunaferr.

A minisztérium válasza nem is késett.

Dr. Kovács Tamás, az ISM kabinetfőnöke elmondta, a Dunaferr SE törvényességi felügyeleti eljárást kért a szövetség döntése ellen. A minisztérium szakemberei ennek során jogsértőnek találták az MKSZ eljárását, mert szerintük a szövetség szabályzata kizárja, hogy mindössze egy bizonyítékra -- esetünkben az Orosháza--Győr találkozó videófelvételére -- alapozva hozzanak döntést. A tanúk meghallgatása nem segítette az egységes vélemény kialakítását.

Kende György, az MKSZ fellebviteli bizottságának elnöke elmondta, hogy korábban már valamennyi iratot bekérette a minisztérium, amely kedden visszaadta az ügyet a szövetségnek. A verseny- és a fellebviteli bizottságnak most az a dolga, hogy június 13-ig minden iratot, bizonyítékot az elnökség elé tárjon. A sportág vezérkara június 20-án tárgyalja az ügyet, amelyről június 30-ig beszámol az ISM-nek.

De pontosan milyen kérdésben is kell határoznia az elnökségnek?

Abban, amelynek -- és a hozzá hasonlóknak -- az intézését teljes hatáskörrel a fellebbviteli bizottságra ruházta. Ezt a sport- és jogi szakemberekből álló testületet ugyanis éppen az ilyen ügyek végső lezárására hozta létre az MKSZ. Vajon mi késztethetné ezeket az alaposságukról és pontosságukról ismert szakembereket körültekintően kialakított véleményük megváltoztatására? Az elnökség pedig aligha fog több, és más perdöntő bizonyítékot kapni, mint amennyit a verseny- és a fellebbviteli bizottság felhasznált.

Sinka László főtitkártól megtudtuk, hogy az MKSZ tisztességesen elvégzi a minisztériumtól kapott feladatát, nem becsüli le, de túldimenzionálni sem kívánja az ügyet.

Jó lenne elmondani a zárszót, de egyelőre csak ennyit közölhetünk: a szövetség már elküldte a jelentkezéseket az európai kupákra, és a női BEK-be a bajnok Herz-FTC-t, valamint az ezüstérmes Győri Graboplast ETO KC-t nevezte, a Dunaferr SE a férfi BEK-ben és a női KEK-ben szerepelhet.

*

A Parlament ifjúsági és sportbizottsága kiemelkedően jónak ítélte az MKSZ 2004-ig szóló sportágfejlesztési koncepcióját, amelyet kedden dr. Benedek András elnök és Sinka László főtitkár terjesztett a testület elé. A sportág vezetői örömmel hallották, hogy a kézilabda-szövetség munkáját példaértékűnek tartja a bizottság, amely ezt a játékot továbbra is a kiemelkedően támogatottak közé sorolja.

(simon)

Leki Creative Commons License 2000.06.06 0 0 86
Timi!

Nagyon aranyos vagy, köszi a jókívánságokat(bár még csak holnap lesz a névnapom!:)). Nem tudom a levelem megkaptad-e, mert már az új címedre küldtem. Amúgy örülnék, ha kedves druszám is előkerülne(az FTC 16-os), még ha másik csapatnak is szurkol, mint én, de már hiányzik nekem. Na de lassan mindenki idetalál remélem, akinek kell!

Zoltán!
Az hogy mennyire nyílvános a hely ahol dolgozom azt nem tudom!:) Ha akarsz kereshetsz ott is, bár egyszerűbb egy kézimeccsen valamikor... Ma láttam a Marcali VTV összeállítását a kézicsapatról, sok újdonság nem volt benne, de általában mindenki kivár. Szveta szeretne maradni, jól érezte magát itt de péntekig kell döntenie egy ajánlatról. Kévésnek 1+1 éves szerződése van, de ugye ő az egyik legkeresettebb és neki se tettek még konkrét ajánlatot a vezetők stb. Ráadásul nem tudom mennyire fogja befolyásolni a városi sportpolitikát a focisták NBIB-be való feljutása... Kb. úgy ívelnek felfele Marcaliban is a csapatsportok(persze a megfelelő szinten értve), mint Dunaújvárosban!:))) Félek lassan eléri a
felső határát a sporttámogatás is nálunk.
HAJRÁ MARCALI!!!

Előzmény: Mtimi (84)
re_mi Creative Commons License 2000.06.06 0 0 85
Én azt olvastam ma valahol, hogy a Macedón válogatott mindkét selejtező meccsét idegenben kénytelen lejátszani, azért nem játszott a hétvégén, ugyanis erre büntette az EHF. Ez azért elég keménynek hangzik. Nme tudja valaki mennyire verték meg a kertitörpéz?
Előzmény: Mtimi (84)
Mtimi Creative Commons License 2000.06.06 0 0 84
Leki!
Boldog névnapot!!!!!

Remélem, hogy Macedónia nem fogja nagyon megszívni ezt a "Prokop-verést", mert - bár nem volt túl sportszerű dolog - , de azért a mi büntetésünkhöz képest sokkal szigorúbb dolgokat akarnak kiróni rájuk. Prokop nem ér ennyit! Ja és nem utolsósorban a Skopjéban nagyon szimpatikus játékosok vannak! Legalábbis számomra.

Jó hír, hogy Décsi és Mohácsi megy Norvégiába!

barca8_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 83
Laci-papi
Mikor jössz Orfűre?
Jó lenne találkoznunk.

Mint azt Sarq már irta, a hétvégén feljutottunk
az NBI-be.
A meccsen teltház volt (1000-1200 néző),
és nagyon jó hangulat.(milyen meglepő:-)))
Az ifimeccs csak késve kezdődött, mert a pályát fellocsolták pezsgővel, és fel kellett törölni.
A nagymeccs szünetében az ifisták megkapták az
aranyérmüket.(5 pont előnnyel nyertek)
És a polgármester elmondta, hogy jövőre jelentősen emelik a kéziseknek adandó
önkormányzati támogatást.(a foci ellenében!!)
Az összes ifinek ki volt hidrogénezve a haja.
Bár volt akinek nem aranyszínűre sikerült.
A mai komlói újság netes változatában olvastam, hogy minimum két játékost veszünk. Lehet, hogy jugót.
Ki tud valamit mondani a ceglédi, és a tiszaföldvári csapatról? Kik távoznak, kiket vesznek? Németh Zoli! Tudsz valamit?

Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 82
Balazs!
teny ami teny mehetne jobban is, de azt hiszem avval nem segitunk, ha a kudarc utan egybol elfordulunk toluk!kulonben is nyertunk!
LEKI!
boglaron nyilvanos helyen dolgozol vagy sem, mostanaban hogy vege a bajnoksagnak tobbet tudok otthon lenni, igazan osszefuthatnank! :))
Leki Creative Commons License 2000.06.06 0 0 81
Zoltán!

Igen Marcaliban lakom, ott is születtem, Dunaújvárosban jártam foiskolára és per pillanat még Balatonbogláron dolozom! Talán így mindenkinek tisztább kicsit a kép...vagy épp most lett még zavarosabb!:)))

Előzmény: Nemeth Zoltan_d (79)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 80
Zoltán!

A baj az, hogy az utóbbi mérkőzéseiekn mindig ezt mondta minednki, amit most te. Különben szerintem is többet tudank, csak egy jobb edző kellene és nem a Hajdu.

Előzmény: Nemeth Zoltan_d (77)
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 79
LEKI!
hal istennek csak azota olvassa, miota erre kulon felhivtam a figyelmet..nagyon jol latod a szituaciot, tenyleg var...ugyan mondd mar meg nekem, hogy te most Marcaliban laksz, vagy mi fene?
Leki Creative Commons License 2000.06.06 0 0 78
Zoltán!

Végre elokerültél!:))) Akkor ezek szerint Barbi megvárja, míg 100%-ra megmondják-e, hogy bennmaradtunk vagy sem?
Amúgy ha tényleg rendszeresen olvassa a hozzászólásokat, akkor kezdek félni, hogy nem-e haragszik rám, amikor néha elég oszintén leírtam a véleményemet róla!:) Bár az utolsó meccseken általában csak dícsérni tudtam... No mindegy!
HAJRÁ MARCALI!!!

Előzmény: Nemeth Zoltan_d (76)
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 77
Miert kell temetni a fiukat?? szerintem meg semmi sem dolt el, megegyszer ilyen gyengen nem jatszhatunk, ezek a norvegok meg ennyit tudnak..
Nemeth Zoltan_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 76
LEKI!
noverem meg nem irt ala a Vasashoz, a sport szokas szerint koran hozta le a dolgot, es nagyon valoszinu, hogy egy kis ideig nem fog meg alairni, kulonben vigyaznom kell, mert rendszeresen olvassa a hozzaszolasokat, es leszurt...
bzsoli Creative Commons License 2000.06.06 0 0 75
Üdv !
Laci-papi ! Való igaz sem a Miki (Galai), sem a Fati (Ovtus) nem Borók szintű játékos, de azért az idei szezonban amit mutattak annál többet tudnak. A hírek szerint sem az edzővel nem jöttek ki rendesen (Berendi) sem a csapattagok nem igazán fogadták be őket. Ha itt egy olyan közösségbe kerülnek, szerintem többet ki lehet hozni belőlük. Egyébként a Miki lövőereje minimum akkora mint a Ritáé volt. Egy kis archív adat:
(www.extra.hu/varda/stat.htm)
Paganus Creative Commons License 2000.06.05 0 0 74
Brunó: Hmmm... Lányaink korábban kezdik az alapozást? Most már hallottam. :-) Legalább hamarabb megtudjuk, kik játszanak a csapatban.

Hallottam, hogy Lovász Németországban játszott, nem tudod pontosan hol, milyen osztályban?

Előzmény: Brunó (62)
endre_d Creative Commons License 2000.06.05 0 0 73
Milyen tajekozottak az ujsagirok... Csak a TFSE-t es a Vasast hagytak ki a Rita csapatai kozul.
Előzmény: Leki (72)
Leki Creative Commons License 2000.06.05 0 0 72
Kis érdekesség, bár már mindenki tudja, forrás www.sporthirek.hu
június 5. 16:31 MTI

Deli a Hypóhoz szerzodött

Deli Rita, a bajnok Herz-FTC kézilabdázója 2002. június 30-ig szóló szerzodést kötött a világ legjobb klubcsapatának számító, nyolcszoros BEK-gyoztes osztrák Hypo Niederösterreichhel.

A 27 éves, 181 cm magas, 69 kg-os és 82-szeres válogatott játékos tagja volt az 1998-as Európa-bajnokságon bronzérmes együttesnek.
Deli a Ferencváros elott Tatabányán, a Bp. Spartacusban és a Dunaferr SE-ben szerepelt.
Az 1999/2000-es idényben a Hypo NÖ éppen a Herz-FTC-t búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntojében.

Előzmény: Ener (46)
endre_d Creative Commons License 2000.06.05 0 0 71
Laci-papi,

Se Ovtus, se Galai nem tul nagy szam. Ketten egyutt nem ernek annyit, mint a Rita kisujja. Egyebkent a Kisvardaban jatszottak mindketten.
A junior lanyoknak gratulalok.
A ferfi valogatottnak meg mindegy, ki ul a kispadon. Vassal se voltak jobbak - ld. Szlovenia.

Előzmény: Laci-papi (65)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.05 0 0 70
Varga Timi az ifi válogatott kapusa Ha jól tudom 17 év körüli. Ruskót nem ismerem túlzottan, fogalmam sincs milyen poszton játszik, de ő is nagyon fiatal. Egyikük sem játszott még első osztályban. Július 10-én kezdi Orosházán az Kálmán az alapozást? Hát, aki túléli annak lesz erőnléte, annyi bizonyos. De túlélni is nehéz lesz.

A fiú válogatottal kapcsolatban csak egy kérdésem lenne: Meddig hagyják még Hajdut garázdálkodni a kispadon?

Gonodolom tudjátok, hogy a junior lányok Lengyelo.-ban megnyerték az EB-selejtezőt úgy, hogy közben kiütöték a házigazdákat. Gratulálok ez szép volt! Különben a legjobbak természetesen a győriek voltak: Petróczi parádézott, Görbicz 3 meccsen 26 (12-7-7) gólt lőtt, Mehlmann meg 15-t (5-5-5).

Leki Creative Commons License 2000.06.05 0 0 69
Németh Zoltán!

Merre vagy? Nagyon eltuntél! amúgy kicsit meglepve olvastam a hírt, hogy a novéred mégiscsak eligazolt a Vasasba, de ahogy hallom foleg Zsiga Gyula volt a fo indok. Mert o ugye a Vasasban marad és nem megy el a Hypohoz edzonek. sot úgy hallom kévést is csábítgatják a Vasashoz, ki mit tud errol és egyéb friss átigazolási hírekrol?
Barca8: Hajrá Komló!:)

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.06.05 0 0 67
Laci-papi!
Van egy jó hírem: meg tudod változtatni a jelszódat, nem kell a betűhalmazt megjegyezned.
Előzmény: Laci-papi (66)
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 66
Az új emil cím létrehozása nekem is lehetővé tette a régi nevem használatát. Minden féle cafrangok nélkül. A regisztrálás - az új emil bírtokában - oly gyorsan ment, hogy mire kiléptem a regisztből már az emilre megjött a betühalmaz jelszógyanánt. (Kurva nehéz lesz ezt a jelszót megtanulni, semmi összefüggés benne)
Laci-papi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 65
Ne temessétek még a fiúk válogatottját. (ráértek egy hét múlva is)
Én úgy gondolom kielemzik a meccset és főleg az ellenfél lövőit illetve kapusát. Szombaton kottából mást fogunk játszani. Jani biztos, hogy szuper jól fog védeni. Videóról kielemezi a norvégokat és kivédi a szemüket is szombaton.
Szerintem a továbbjutás azon fog múlni, hogy a mi lövőink mit tanulnak a videóból!!

Hajrá fiúk!!!!

Nálunk /Loki/ újra egy volt D.Dózsa kapus lett az edző. Medgyessy Sándor. A volt irányítónk férje. Kíváncsi leszek ő mit hoz ki ebből a csapatból. Közel tud-e férni a lányokhoz, úgy mint Bíró Imi? Remélem a neje (Márti) valamilyen szinten (pályaedző?) besegít a munkába. Nagyon sokat tanulhatnának tőle a fiatalok!!!
Az igazolásainkhoz nem tudok mit mondani. Nem emlékszem erre a Galaira illetve az Ovtusra. A nevekre igen, a játékukra nem. Ti mit mondtok róluk. A Vasasból jövő Csernussal már egyszer megjártuk. Rövid úton vissza is ment. Remélem ezekkel nem járunk így.

Várnám Zsoli bejentkezését és híreit elvégre lejárt a titoktartási fogadalom ideje. Jöhet a többi Lokival kapcsolatos hír.

Wégé Creative Commons License 2000.06.05 0 0 63
A kérdést lepasszolom Balázsnak vagy Parmalatnak (ha bégre bejut ide). Mindenestre a felnőttcsapatban nem játszottak. Gondolom tehetségesek lehetnek, mert egyébként Kálmán nem vinné magával őket.
Előzmény: Brunó (62)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!