Keresés

Részletes keresés

_paha_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 509
ez a 15 fős keret is hülyeség. vagy már régebben is ennyi volt? akkor meg honnan ered a mezek 1-től 16-ig számozása? (-;

paha

Előzmény: Laci-papi (508)
Laci-papi Creative Commons License 2000.08.14 0 0 508
Minden posztra /kivéve balszél/ 2-2 játékos + Pigniczki, + Simics. Így jön ki a 15 fő.
Most akkor alkalmilag ez utóbbi két játékos vethető be balszélen vagy két balszélső esetén egyikük kimarad.
Ha már 15 a létszám én nem szélsőt hagynék ki, Mind Lőwy, mind Kirsner sérült volt a felkészülés alatt. Elelve egyik szélt feladni vétek.
Picit úgy érzem ez az olimpia Simics és Kántor jutalom játéka lesz. Ha már ki kell hegyni valakit én Simicsit hagynám ki. Azt a védekezési-indulási feladatot ellátná Piga simán és vinném mindkét oldalra a két-két szélsőt.

Ezzel az Zaporozsjéval mi is (LOKI) megmérkőzünk ma (zártkapus) és holnap (meghírdetett) mecseken. Remélem Zsoli beszámol legalább a mairól a holnapira meg (17.30 óra Hódos) igyekszem én is kijutni.

Laci-papi
Hajrá Loki !!!!!!! /de messze még mindig a bajnokság/

_paha_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 507
Az előbb hívtam a Fradi-csarnokot. Véletlenül épp Németh András vette fel a kagylót (-: így elég közeli forrásból értesülhetünk a Herz Kupa időpontjairól:

résztvevők: FRADI, Ljubljana, Belgrád, Duslo Sala (Szlovák bajnok).

a Fradi meccseinek kezdési időpontja: Péntek 17.30, Szombat 14.30, Vasárnap 11.00.
Pénteken az első meccs 15.30-kor, Szombaton 14.30-kor, Vasárnap meg 9.00-kor kezdődik.
A mérkőzések a Fradi Népligeti csarnokában lesznek.

Ezenkívül! szerdán 16.30-kor bemutató mérkőzés a Zaporozsje ellen ugyanott!

HAJRÁ FRADI!

paha

_paha_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 506
Löwy-ügyben pedig megértem Mocsait: csak egészséges játékost akar kivinni, olyat, akire mindvégig számíthat.
én csak azt nem értem, hogy a 15 fős keretből hogy maradhat csak 1 hely a balszélső posztra?
valaki tud erre válaszolni?

paha

Előzmény: Brunó (505)
Brunó Creative Commons License 2000.08.14 0 0 505
"A válogatott irányító döntése másokat is befolyásolhat, hiszen az olimpiára készülő együttesből többen fontolgatják, hogy Sydneyt követően már lemondják a válogatottságot, ha teljesen átalakul a csapat."

Bár az vitathatatlan, hogy a búcsúra találni sem lehetne jobb alkalmat egy olimpiai szereplésnél, szerintem mégis az lenne a legjobb, ha ezek a játékosok csak az EB után köszönnének el.
A két világesemény közel van egymáshoz, köztük már nem nagyon lehet új csapatot építeni. Aztán jövo év elejétol már a megújult, megfiatalodott magyar csapat készülhetne az újabb eropróbákra. Persze az is igaz, hogy befolyásoló tényezo lehet (és szerintem lesz is) az olimpiai szereplés. Löwy-ügyben pedig megértem Mocsait: csak egészséges játékost akar kivinni, olyat, akire mindvégig számíthat.

Előzmény: Leki (498)
endre_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 504
Leki, miert kellene hasznosnak lennem? :-))) Sajnos meg nem tudok idopontokat, de remelem holnap mar igen.
Előzmény: Leki (503)
Leki Creative Commons License 2000.08.13 0 0 503
endre!

Inkább tedd hasznossá magad és közölj a
Herz Kupáról valami időrendet!:) Lehet hogy felnézek rá vasárnap!:)

Előzmény: endre_d (502)
endre_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 502
Balazs,

Nincs uldozesi maniam :-)) Csak nagyon nem tetszik egy par dolog a keret korul.
Amugy tudom, hogy nem en vagyok a szov. kapitany, tehat nem en valogatok, viszont az en idegeim is tonkremennek a meccs alatt :-((

Előzmény: Cseszregi Balázs_d (501)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 501
endre

Már megint üldözési mániád van? Egy komoly térdsérülés és egy kifordult boka között azért elég nagy a különbség. Ezt te is pontosan tudod vagy nem ? Pálinger ráadásul kapus és nincs olyan nagy igénybevételnek kitévce mint Lőwy úgyhogy ezért sem kellene összehasonlítani őket. Ja, és Gini már edz és játszik a hétvégi kupánkon. Gondolom te sem szeretnéd, ha Lőwy nem jönne teljeseb rendbe, nagy szükésge van rá a magyar kézilabdának.Jelzem én is sajnálom, ha kimarad, de Mocsai szakértelmét talán nem nekünk kellene felülvizsgálnunk. Különben Simicset én se tenném be, de szerintem ez sem az én dolgom, sem a tied. Szarkát meg nem MOcsai nem válogatatta be, hanem azelődei. Na mindegy. Hajrá lányok!!!! Előre az aranyért!

endre_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 500
Oszinten szolva kezd nagyon elegem lenni Herr Mocsaitol. A Doraval szorakozik, mikozben Palinger hetente ketszer serul meg. Nem tudom, miert nem lehet ket balszelsot elvinni es harom kapust? Mi a nyavalyanak ragaszkodik ennyire a Simicshez??? Szarka Evat evekig nem valogattak be, mert hogy csak "vedekezik", most meg tele vagyunk jatekosokkal, akik vagy csak vedekeznek, vagy csak tamadnak. Olyan jo nezni, hogy egyforma merce van mindenkinek :-(((
ildy7 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 499
Leki Creative Commons License 2000.08.11 0 0 498
no Brunó akkor folytassuk a sormintát, ha már mások nem nagyon akarnak hozzászólni!:(

Kökény folytatja?
2000 aug. 11 07:01 - Forrás: Magyar Nemzet

Kökény Beatrix, az FTC és a női válogatott irányítója tavaszszal bejelentette: az olimpiát követően visszavonul. Most azonban hatalmas nyomás nehezedik rá, így elképzelhető, hogy a Fradi őszi mérkőzésein, valamint a decemberi romániai Európa-bajnokságon mégis pályára lép.
Az utolsó tavaszi bajnoki mérkőzésen tulajdonképpen érte telt meg a népligeti FTC-csarnok, hiszen elhatározása szerint klubjában az lett volna az utolsó tétmérkőzése. A már elbúcsúztatott játékost ugyan sokan győzködték, hogy az Európa-bajnokságot még vállalja, ám az ihletet klubedzője, Németh András adta meg.
- A hét végén döntök véglegesen, de már elképzelhetőnek tartom, hogy az év végéig mégis vállalom a játékot - kezdi Kökény. - Pásztor Zsófia sérülése miatt nagy szükség lenne rám a klubban, és mivel nagyon sokat köszönhetek a Fradinak, ezért hajlok arra, hogy megváltoztassam elképzelésemet. A szövetség vezetői, valamint Mocsai Lajos kapitány is azt kérte, hogy az Európa-bajnokságon még vegyek részt, ám ezt eddig azzal hárítottam el, hogy akkor a klubban is játszanom kell. Mivel lélekben úgy készültem, hogy Sydney után csupán a búcsúmeccsen lépek pályára, kicsit nehezen határozom el magam.
A válogatott irányító döntése másokat is befolyásolhat, hiszen az olimpiára készülő együttesből többen fontolgatják, hogy Sydneyt követően már lemondják a válogatottságot, ha teljesen átalakul a csapat. Kökény döntése tehát hozzájárulhat mások maradásához is.
- Legfeljebb hét meccset vállalnék a Fradiban, aztán következne az Európa-bajnokság, s a december 20-i világválogatott elleni mérkőzés lenne az utolsó fellépésem - szögezi le a rutinos klasszis. - A tavaszi folytatásról már szó sem lehet.
Klubjában persze már kevesebb teher hárulna rá, hiszen Németh András a támadások irányításában nem kérné segítségét.
- Siti Eszti már elbírja, hogy egyedül szervezze a játékot, én a védekezés mellett legfeljebb a lerohanások során lennék pályán - teszi hozzá Kökény.

Előzmény: Brunó (497)
Brunó Creative Commons License 2000.08.11 0 0 497
Nem tudom mi történt az NS szerkesztoivel, de ma egy oldal friss hírt közöltek kedvenc sportágunkról. Szomorú viszont, hogy a Miskolc már a másodosztályt sem vállalja, és a Tiszaföldvár is "gyengélkedik". A Magyar Kupa sorsolás egyenlore nem tartogat izgalmakat, azt viszont nem tudom, hogy miért van majd 3szor több férficsapat ebben a körben mint noi. Vagy csak az újságba nem fért több párosítás?
Leki Creative Commons License 2000.08.10 0 0 496
No sikerült megtekintenem, hogy is néz ki most a Marcali csapat. Az látszik, hogy nagyon a felkészülés elején tartanak: egyesek kicsit "nehézkesek" ill. nem valami gyorsak...
Az igazolások elfogadhatóak, a beállós Farkas erőssége lehet a csapatnak, Koroknai még kicsit a helyét keresi, viszont az új idegenlégiósunk már most elég meggyőző teljesítményt nyújtott. A személye számomra is meglepetés volt: egy orosz kapus aki közeli rokonságban áll az egyik magyar élcsapat kapusával... Úgy érzem ő megfelelően tudja majd pótolni Kerner Krisztát.
Továbbra is nagy kérdés lesz-e jobbátlövőnk...
Hirtelen ennyi...
HAJRÁ MARCALI!!!
Előzmény: Leki (494)
Brunó Creative Commons License 2000.08.10 0 0 495
Korösi cimboráim szerint mindenrol lehet beszélni, csak ütoképes csapatról nem.
Ugye nem kell mondanom, hogy mi hiányzik a leginkább...
Az ami Békéscsabán is.
Egyébként ma edzomeccset játszik az NKC az NB I/B-s Gyulával. Ez lesz az alakuló csapat elso felkészülési meccse, ha minden igaz.
Előzmény: barca8_d (493)
Leki Creative Commons License 2000.08.10 0 0 494
Barca8!
Megelőztél!:) Bár én már régebb óta számítottam erre, még amikor a Farkas Andi féle átigazolások történtek...
Na holnap talán meg tudom lesni a junior válogatott vs. Marcali VSZSE meccset, ha valahogy sikerül belopakodnom a zárt kapuk mögé... Talán csak nem vagyunk olyan rosszak, bár 3-4 napnyi edzés után egy csúcsformában lévő együttes ellen...
Amúgy Marcaliban is gondot okoz még a jobbátlövő poszt. Balkezes játékos nincs erre a posztra, megoldásként Kévés ill Golovko neve merült fel, de az ő leigazolása meg sajnos elég kétséges...

A Pálinger ügy meg szokás szerint holtponton...

Előzmény: barca8_d (493)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.10 0 0 493
www.nemzetisport.hu

Kökény elmondta, hogy beszélt Németh Andrással, a Fradi edzőjével, aki szeretné rávenni őt korábban bejelentett szándéka, az olimpia utáni visszavonulás meggondolására.

- Még nem adtam választ az edzőnek, de elképzelhető, hogy az év végéig segítek a sérült Pásztort nélkülöző csapatomnak -folytatta Kökény. - Akkor pedig az is beleférne, hogy a decemberi Európa-bajnokságon is szerepeljek. Ha netán így döntök, akkor sem másítom meg azt a szándékomat, hogy befejezem az aktív sportolást.

Bruno a kiskőrösi férfi csapatról mit tudsz?

Brunó Creative Commons License 2000.08.09 0 0 492
a zöld-sárga csapat eddigi tevékenysége valóban biztató!
Előzmény: Paganus (488)
Brunó Creative Commons License 2000.08.09 0 0 491
Oszintén szólva nem ismerem a litván csapatot, de az biztos, hogy ha nem jut tovább a Dunaferr, akkor a "felso vezetés" nagyon, de nagyon nem lesz boldog... Bár szerinten Bohuséknak (majdnem Sitiéket írtam :-) ) simán venniük kell az akadályt. A Kiskorös továbbjutására viszont nem tenném fel az autómat, és nem csak azért, mert nincs. Az ukránbosnyák csapatok mindig egy kicsit sötét lovak, arról nem is beszélve, hogy korösön a hírek szerint csapat se nagyon van.
Előzmény: endre_d (489)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 490
Kupasorsolás: a magyar csapatok ellenfelei
2000 aug. 08 18:59 - Forrás: MTI

Az Európai Kézilabda Szövetség székhelyén, Bécsben kedden elkészítették a nemzetközi kupák részleges sorsolását. A magyar együttesek közül egyelőre a Dunaferr női és a Kiskőrös férfi csapatának ismert az ellenfele.

A női KEK-ben szereplő Dunaferr a 3. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, ellenfele a litván Aestcon AG Vilnius lesz. Az első találkozóra 2001. január 6-án vagy 7-én hazai pályán, a visszavágóra egy héttel később, idegenben kerül sor.

A férfi EHF Kupa 2. fordulójában a Kiskőrösi KKC a Bajnokok Ligája 1. fordulójában sorra kerülő Izvidac Ljubuski (bosnyák)-ZTR Zaporozsje (ukrán) mérkőzés vesztesével mérkőzik. Az első találkozót 2000. október 14-én vagy 15-én itthon, a visszavágót egy héttel később játsszák.

endre_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 489
Azt nem lattam, hogy a Gyornek sorsoltak volna. Ettol persze meg sorsolhattak.
Hogy tetszik a Dunaferr ellenfele?
Előzmény: barca8_d (487)
Paganus Creative Commons License 2000.08.08 0 0 488
Brunó: Nemtom mi újság a lányoknál, nem voltam még lecsekkolni őket. Jobblövőnk még mindig nincs Benya helyett? A zöld-sárga csapatnál viszont merész terveket szövögetnek, állítólag ha feljutnak a legfelsőbb osztályba, épülni fog egy nagyobb városi sportcsarnok.
Előzmény: Brunó (478)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 487
Azt a lapot néztem én is egész nap.
Találtam néhány párosítást, de még azokat sem
amiket Te.
A következő fordulóból is sorsoltak.
Pl:(ha jól tudom) azt is, melyik meccs
továbbjutójával játszik a Győr.
endre_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 486
Nezzetek meg az EHF homepage-en (www.eurohandball.com). A Dunaferr ellenfele "Eastcon AG" Vilnius, elso meccs Ujvarosban. A Cornexi az EHF kupaban a 2. forduloban lep be, a Loki a 3.-ban. MI csak a csoportmeccseken, a Gyor pedig a 2. forduloban jatszik a BL-ben.
Előzmény: barca8_d (484)
Wégé Creative Commons License 2000.08.08 0 0 485
Ha Te nem tudod akkor mi honnan tudnánk?? :-)))
Előzmény: barca8_d (484)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 484
Ma délelőtt volt a nemzetközi kupák sorsolása.
Én még nem tudok semmit. Ti?
bzsoli Creative Commons License 2000.08.07 0 0 483
Cső !

A Félixről nemtudok semmit, B.csabán ott volt az évadzárón...

DVSC: aug.14: DVSC-Zaporozsje, aug.15: DVSC-Zaporozsje nyilvános, 17.30 Hódos.
Aug.18-20 torna Zilahon, aug.24-27 torna Szlovákiában.

Szept.16, 23, 30: FONTANA-kupa.
Helyszín: 16-án Békéscsaba, 23-án Debrecen, 30-án Vác, mindenhol 4 meccs a KIskunhalas, Békéscsaba, Vác és a Debrecen részvételével.

Főpróbának pedig: okt.5: FTC-DVSC (Bp.)

Hi.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.07 0 0 482
Jobban örültem volna, ha Leganger, Tjugum és Grini maradnak ki...
Előzmény: VALENT (479)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.07 0 0 481
www.sportforum.hu:

A franciák még bíznak Szabó Melinda játékában
2000 aug. 07 20:22 - Forrás: MTI

A Francia Kézilabda Szövetség még reménykedik abban, hogy a honosított magyar kézilabdázónő, Szabó Melinda francia színekben indulhat az olimpián.
- A nemzetközi szövetség szigorú szabályai szerint csak akkor szerepelhet a csapatunkban, ha három éve nem játszott volna a magyar válogatottban - idézte az AFP Philippe Soubranne-nak, a szövetség technikai igazgatójának nyilatkozatát. - Nála azonban ez az idő a nyári játékok időpontjában csak két év és három hónap lesz.
A vezetők ennek ellenére bíznak abban, hogy a Nemzetközi Kézilabda Szövetség engedélyezi Szabó játékát.
Ha Szabó ott lehet Sydneyben, akkor előfordulhat, hogy Magyarország ellen is pályára fog lépni. A magyar és a francia együttes az előcsatározások során egy csoportban szerepel.

endre_d Creative Commons License 2000.08.07 0 0 480
Bruno, a hir igaz. Allitolag az osszel biztos nem jatszik.
Paha, nem tudok pontos datumokat, ellenfelek kozul csak a Ljubljanara emlekszem.
Előzmény: Brunó (478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!