Keresés

Részletes keresés

bundee Creative Commons License 2000.01.17 0 0 95
Szia!

Pontosan mire is gondolsz most?

bundee

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.17 0 0 94
Bundee
Egyre szimpatikusabb vagy, de nem tudom hogy szólhatnál a barátnődnek, tuti hogy meg fog sértődni. (Nekem is rosszul esne) pedig igazad van. Én is túl későn jöttem rá.
bundee Creative Commons License 2000.01.17 0 0 92
Udv...

Szoval, ez a testalkat, ami ezen a foton van, hogyha egy aranyos arc parosulna melle, tetszene. Jelen esetben azonban nemtetszik a holgy arca.

Amugy, itt egy kep, amin valoban egy "kover" no" lathato.
Figyelem, ez egy erotikus jellegu kep, ugyhogy 18 even feluliek nezzek csak meg!!! (ezert nem is raktam be ide - masreszt nem is tudom, hogy kell :)

http://w3.swi.hu/ashole/extreme/fats/002/02.jpg

Szoval, ez a no" mar valoban kover, ugyanis ez a felesleges zsirtomeg mar nem tud szep lenni - ahhez nagyon szimpatikus belso"vel kellene a holgynek rendelkeznie.

FIGYELEM, CSAK EROS IDEGZETUEK NEZZEK MEG A FENTI KEPET !!!!!!!!!

bundee

ui.: hmm, talaltam itt egy masik kepet is, amin egy telt holgy lathato, es o" tetszik, mivel normalis arca van, valamint nem nem annyira telt, mint a fenti kepen lathato no":

http://w3.swi.hu/ashole/extreme/fats/002/06.jpg

ui2.: figyelem, ezen kepek egy PORNOOLDAL-rol vannak, igy a kepeket csak 18 even feluliek nezzek meg (http://w3.swi.hu/ashole)

Előzmény: kivancsi_fancsi (89)


kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.17 0 0 91
OK, sőt kösz, mivel én sem vagyok valami nádszál, csak a "kövér" szó bizonyos esetekben való használatának jogosságát próbáltam meg igazolni. :-) (Ti ezt a mondatot értitek? :-D )
Előzmény: Tipcsi (90)
Tipcsi Creative Commons License 2000.01.16 0 0 90
A testtömeg értelmes felső határának elfogadhatjuk pl. az egészségre káros értéket. Vagyis túlzásokba azért nem kell esnünk. Nőiesen dundi, husis lányok továbbra is RulZ :-)

Tipcsi

Előzmény: kivancsi_fancsi (89)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.16 0 0 89
Szerinted ez sem kövér? :-D
Előzmény: bundee (88)
bundee Creative Commons License 2000.01.15 0 0 88
Szia!

Szoval, mar korabban is szolni akartam, hogy egy holgy eseten ne hasznaljatok a KOVER szot!!! Szerintem ez nagyon banto...

De a lenyegre visszaterve, igen, eros, es nagyon sexy husi, gyonyoru telt idomokkal...

bundee

Előzmény: rubens (87)
rubens Creative Commons License 2000.01.14 0 0 87
Izmos, és kövér egyben? Ez hogy lehet? Akkor nem a hájas kövér, hanem a vastag, de viszonylag keményhúsú, telt? Az a legjobb, ha nem bírod felemelni, ne emelgesd, és le van rendezve a probléma!
Előzmény: bundee (84)
Zolcsi67 Creative Commons License 2000.01.13 0 0 86
Ne tegyél rossz fát a tűzre, és akkor a fiókban marad a sodrófa :-)))
Előzmény: bundee (84)
ÚJ Creative Commons License 2000.01.13 0 0 85
Hát ha _Téged_ zavar... Akkor tényleg _Te_ menj kondizni! :-))
És a hasija meg ha _Őt_ nem zavarja, akkor _Te ugysem tudsz rajta változtatni, ha meg _Őt_ zavarja, akkor _neked_ nem kell mondanod, mert majd _Ő_ maga fog rajta változtatni.
Előzmény: bundee (84)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 84
Udv...

Amugy, azt elfelejtettem mondani, hogy O" odakint hetente 3-szor jar konditerembe, meg teniszezni, stb...

Vastagabb (izmosabb) karja van, mint nekem :) Ugyhogy ez a masik ok, amiert ujra megyek gyurni... Icipicit zavar, hogy a baratno"m erosebb mint en :)))

bundee

bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 83
Szia!

Nem megvaltoztatni akarom O"t! En igy szeretem, ahogy van... Egyszeru"en csak neha nem a legelonyosebb az a sexy hasija :)))

Ez korulbelul olyan, mintha a masik haja a szadbakerul, es megkered, hogy fogja ossze, esetleg egyeb okokbol egy masik frizurat csinaltasson.

En szeretm O"t...

bundee

Előzmény: ÚJ (82)
ÚJ Creative Commons License 2000.01.13 0 0 82
bundee,
szerintem alaptétel, hogy ne akard megváltoztatni, ugyse sikerül. Hagyd, talán magától is rájön majd.
És nem akarlak ijesztegetni, de jó, ha tudod. Amerikából visszatérve, biztos lesz rajta pár extra kiló. Nekem két hónap alatt 10kg-t "sikerült" felszednem kint.
A konditerem, ha te jársz oda, nem rossz 5let. De ne azt mondd, hogy jöjjön, mert ráfér, hanem azért, hogy együtt legyetek. Bár megy ki, tehát ez nem jön össze.
Na mind1, a lényeg, ne akard, hogy megváltozzon, fogadd el _Te_ _Őt_ olyannak, amilyen. (vagy hagyd ott ;))) á, ez rossz vicc volt, bocs.
Előzmény: bundee (81)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 81
Szia!

Mi koze van annak, hogy miota jarunk, ahhoz, hogy megkertem, hogy egy kicsit dolgozzon le, hogy kenyelmesebben osszebujhassunk?

En az elso olyan alkalomkor megmondtam neki FINOMAN, amint a "problema" felmerult (igazibol nem is problema, csak nem tudok jobb szot talalni ra, mert nem olyan nagy dolog ez...).

Az jobb lenne, ha mondjuk 3 ev utan szolnek, hogy "dragam, nem akarsz lejonni velem a konditerembe? tudod, mar 3 eve szeretnem megmondani neked, hogy gyere, de eddig nem mondtam, mostviszont mar jo lenne", vagy valami hasonlo?

En o"szinte vagyok Vele, de nem birom megbantani... Ezert kerdezem, hogyan lehet ERTELMESEN, es FINOMAN beszelgetni errol.

bundee

Előzmény: Pille (78)
Kicsi_Lany Creative Commons License 2000.01.13 0 0 80
Na tessek.. :) Lehet, hogy en is vehetek masik farmert. Kihiztam a kedvenc vilagoskek, enyhen kopott farmeremet, erre kellett rajonnom ma reggel. Teljesen kiakadtam magamon. En meg ugy dontottem, hogy fogyokura es mozgas kovetkezik... :(
Előzmény: Grácia (74)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 79
Igen, en februartol (amint vege a vizsgaidoszaknak) megint fogok jarni kondiba :))))))

Igy ugyan el fogom birni (remelem), de sajnos ettol meg megmarad az az APROCSKA "problema", miszerint bizonyos helyzetekben a kedvesem hasikaja kicsit utban van... Azthiszem, el lehet kepzelni a po'zt :)

Napersze, megoldhato a problema, egyszeruen csak egy olyan dologra szeretnem megkerni, ami MINDKETTONK hasznara valna.

Nem arrol van szo, hogy szeretnem, hogy fogyjon le a testsulya felere, es XXS-es ruhakat kezdjen el hordani, hogy a haveroknak mutogathassam, milyen jo no"t gyujtottem be.

Probalkoztam mar megbeszelni vele, de valahogy igazan meg nem sikerult. Es nem szeretnem, hogy felreertse, nemakarom hogy azthiggye, hogy en aztszeretnem, hogy vekony legyen...

En szeretem O"T, igy, amilyen... Imadom simogatni, imadok hozzabujni, es O" is hozzam... De ha csak epphogy at tudom karolni, az bizony baj... Vagy ha O" van "felul", akkor is TUD okozni kellemetlensegeket (DE NEM FELTETLENUL !!!)

bundee

Előzmény: Tipcsi (77)
Pille Creative Commons License 2000.01.13 0 0 78
Na tessék. Alig pár hete ismered, és máris kezded.

Lányok! Hát nem pont erről beszéltünk?

Előzmény: bundee (76)
Tipcsi Creative Commons License 2000.01.13 0 0 77
wow, ezek szerint Bundee-nak is egy ilyen hölgyhöz van szerencséje :) akkor már értem, miért olyan nagy a szerelem :)

Nagyon tetszik az alkata, imadom O"T, de sajnos nem birom el O"T :(((((

Ezen már én is gondolkoztam. Nagyon tetszenek a dundi leényzók, de mi van, ha egy romantikusabb pillanatomban szeretném a karjaimba kapni? Nos, arra jutottam, hogy van alternatív megoldás: konditerem :))) Egyébként sem árt egy kicsit erősödni. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad. Elméletben működik, már csak egy kis szorgalom kellene hozzá... Persze, ha így is nehéznek bizonyul a "feladat", akkor lehet köztes megoldást javasolni: te is izmolsz, ő is megpróbál könnyedebb lenni (most nagyon off lettem, mert ez a topic pont arról szól, hogy ha egy lánynak szép kerek alakja van, akkor azt érdemes megtartani :) de ha csak egy-két kilón múlik, hogy a kedves elbírja, akkor talán érdemes :))

Tipcsi

Előzmény: bundee (76)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 76
Udv...

Szoval, egy picit kenyelmetlen/kellemetlen kerdesem lenne. Szoval, a "pa-do:-do:" kaliberi sexy husi baratno"met hogy kerhetnem meg arra, hogy egy picit fogyjon?
Nem sokat, mondjuk ugy 10-15 kilot...
Nagyon tetszik az alkata, imadom O"T, de sajnos nem birom el O"T :(((((
Mondtam mar neki, hogy probaljon meg az elkovetkezo" 4 honapban egy kicsit ledolgozni, de az alkatan ne valtoztasson. (4 honapra elmegy tanulni kulfoldre).

De nemtudom, hogy mondjam neki, hogy ne legyen banto. En szeretem igy is. Nem fogom jobban/kevesbe szeretni, hogyha fogyni/hizni fog...

Nagyon szeretem O"T, de sajnos a testalkata bizonyos dolgokban hatranyos :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

bundee

rubens Creative Commons License 2000.01.13 0 0 75
Te is istenien nézel ki a ruhában benne?
És nem benne? :-)
Előzmény: Grácia (74)
Grácia Creative Commons License 2000.01.12 0 0 74
Ezennel bejelentem, hogy hosszas tépelődés után, hogy belefogyjak a kedvenc ruhámba vagy miamanó, ma úgy döntöttem, hogy veszek inkább egy újat! És lőn, és istenien néz ki, pedig 74 kiló vagyok és csak 164 centi. :))
nyuszó Creative Commons License 2000.01.06 0 0 72
na azért én nem mondanám, hogy harmóniában élek magammal. szerintem nincs olyan duci nő, aki legalább a szive mélyén ne szeretne pár kilócskával könnyebb lenni.
Előzmény: Zolcsi67 (70)
hatika Creative Commons License 2000.01.06 0 0 71
No éppen itt a baj!
Az ágyon kívül javaslom a fogyókúrát, az ágyban meg jó az úgy is.
Még szerencse, hogy se nem kövér se nem deszka és én akkor is szeretem. :)))
Előzmény: GoldenEye (69)
Zolcsi67 Creative Commons License 2000.01.06 0 0 70
De Ti, lányok, akik ezen a topicon előfordultok, szerintem nem szenvedtek ilyesmitől, harmóniában éltek saját magatokkal. Különben ezt a topicot "hogyan fogyhatok le" néven emlegetnénk. :-) A "megnézem a vékony nőt az utcán, aztán egy molettel bújok ágyba" témáról meg annyit, hogy ha a múzeumban megnézek egy festményt, az nem jelenti azt, hogy el is akarom lopni :-)))
Előzmény: GoldenEye (69)
GoldenEye Creative Commons License 2000.01.05 0 0 69
Hát ezzel cask az a baj, hogy ha esetleg egyszer a szerelmed, akivel élvezed a szerelmet az ágyban, majd húsosabb lesz és elvárod tőle, hoyg fogyjon. Az nagyon rossz.
Ha csak a szemedet legelteted a sovány lányokon azzal semmi baj nincs. Én is meg szoktam nézni a jófenekű pasikat, ha nekem nem is olyan pasim volt.
Csak soha ne higyje azt a kedves, hogy neki olyanná kell válnia, mint a sovány lányok, akiket megnézel, de nem kedvelsz az ágyban. Az tönkretétel.
Előzmény: hatika (67)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.05 0 0 68
tessék, pontosan erről van szó. erről a 'szeretem a husikat, de a soványabbakat szedem fel' ellentmondásról.
Előzmény: hatika (67)
hatika Creative Commons License 2000.01.05 0 0 67
Nos én pechesebb vagyok. Az ágyban szeretem ha nem a csontokat simogatom, viszont az ágyon kívűl szívesebben nézek egy karcsú leányzóra, mint egy husosra.
Ennek még megfelelni sem lehet egy barátnő részéröl... :(
caixa Creative Commons License 2000.01.05 0 0 66
En csak azt nem ertem, hogy mit kell az embereknek a sulyproblemakon annyit sopankodni. Szerintem az egesz nem egy nagy tema. Magambol indulok ki, a csaladtol nem epp deszka termetet es vekony testalkatot orokoltem. Nalunk megis kiderul, hogy a genetika ellen is fel lehet venni a harcot. Egyszeruen tudomasul kell venni, hogy akinek olyan az alkata nem ehet sok edesseget, meg hizlalo cuccokat, es eszre kell venni a sarki edzotermet is. Latszik egy non es egy ferfin is, hogy odafigyel magara...en nem adom fel a harcot, hogy tartsam a formamat, pedig nekem sem mindig akarodzik aerobik orara menni....De muszaj, mert pl. nekem muszaj, hogy eletforma legyen...
arich Creative Commons License 2000.01.04 0 0 65
kirankedves..:)
Legyen csak mézes..:) nem fogyózunk!:) bár azért yoghurt rlz!:)) úgyhogy tessssssssssssékjönnnii........:)))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (64)
arich Creative Commons License 2000.01.04 0 0 63
Kirankedves :)
Ha nem komolyból írtad volna, akkor nem azt mondom, amit mondtam.:))))))))))))))

OFF
Félni?? :) Tőlem?? :) ajjajj.. öreg hiba!:) De jön tudodki is!:)) úgyhogy..:))
ON

Előzmény: Törölt nick (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!