Keresés

Részletes keresés

SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 125
bundee:

" Engem mar csak az erdekelne, hogy nem is allnal szoba egy dundi/molett/kover lannyal (dontsd el melyik megnevezes "tetszik" neked) ??? "

Szóbaállok, de semmiképpen nem tervezek komolyabb kapcsolatot...

" Mert nekem nagyon ugy tunik, hogy te minden szempontbol nemkedveled a dundi lanyokat. "

Mi az, hogy minden szempontból?

" Ez olyan, mintha a haja szine miatt itelnel meg valakit... "

Szerintem azért nem olyan. A hajszínen lehet változtatni... Aki meg nem tud a testalkatán, az meg olyan marad... Szóval nem ugyanaz...

SuperBoy

Előzmény: bundee (122)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.25 0 0 124
Superboy drága, úgyis mint gonosz és ellentábor,
azt mondod:
'Az igaz, hogy általánosítottam, ezt elismerem.
Csak valahogy nem is adtam esély a molett nőknek, hogy megismerjenek, és viszont.'
ez a lényeg. adj esélyt, de leginkább nem arra, hogy téged megismerjenek, hanem te ismerd meg őket. és nem azért mert férfiként akarsz tőlük valamit, hanem azért, mert kiváncsi vagy az emberekre 'csak úgy', és hidd el nem csak a macskanők érdemelnek figyelmet.
egyébként van hozzászólásod amiből igazán fejlődőképesnek tűnsz, remélem ennyi dicséretet megengedsz egy nyuszónak:)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.25 0 0 123
Nem csodálom hogy SzuperBoynak ilyen tapasztalati vannak a nagyobb darabb hölgyekkel, hiszen egy ilyen fiú társaságában tényleg nem szivesen brilirozná egy a divat lapoktól eltérő nő (se) a szellemi kapacitását. Hisz fölesleges.
Pooh


bundee Creative Commons License 2000.01.25 0 0 122
Szia SuperBoy...

Engem mar csak az erdekelne, hogy nem is allnal szoba egy dundi/molett/kover lannyal (dontsd el melyik megnevezes "tetszik" neked) ???

Mert nekem nagyon ugy tunik, hogy te minden szempontbol nemkedveled a dundi lanyokat.

Ez olyan, mintha a haja szine miatt itelnel meg valakit...

bundee

Előzmény: SuperBoy (121)
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 121
Hello

"Superboy: Lényegében mindent megfogalmaztak már elöttem, elmagyarázták, hogy a súly, és a kedély között nincs összefüggés, szerintem inkább a kövér nőkre jellemző a mosolygósság, és a soványra pedig a száraz hűvösség."

Hát nem tudom... Én nagyon sok vékony, és mosolygós lányt ismerek, aki vidám, és jó vele. Jó, a moletteket nem is "teszteltem", hogy milyenek. Tőlem lehetnek ők is ilyenek. Nem zavarnak! :-)

" De a súlyból általánosítani butaság. A lényeg egy mondatban összefoglalható, van akinek tetszenek a kövér nők, és van akinek nem tetszenek."

Nem általánosítás, de akinek súlyfeleslege van, és zavarja, az LEADJA, vagy PRÓBÁLJA. Akit meg nem zavar, az AZ MARAD. Ez nem általánosítás, hanem TÉNY. Van aki nem tud lefogyni adottság miatt, az így járt (, ez van).

" Arról vitatkozni, hogy melyik a jobb, megintcsak butaság, mindenkinek az a jobb, ami neki éppen tetszik, ez nemcsak a súlyra vonatkozik, akinek az a szempont, hogy a nője jól mutasson társaságban, az eszerint választ, aki pedig társaságon kívül is jól akarja érezni magát vele, akár azután is hogy megszólal, annak a külső másod,harmad negyedleges. "

Nem igazán a társaság a lényeg, hogy jól mutasson. Ha nekem tetszik, és a társaságnak nem, akkor az ő bajuk...

Viszont azért nem szedek fel egy nőt, mert a társaságnak tetszik... :-)

SuperBoy

Előzmény: rubens (120)
rubens Creative Commons License 2000.01.25 0 0 120
Bundee: A 01-17 09:37:47-kor közöl 1. linket meg sem néztem, elképzelem, ez már nem kövér, inkább extrém. A 2. link az,amiről én beszélek, kicsit vastagabb idomok, az eredeti formák megtartásával. A feketefehér képen, ami Fáncsi rakott be, már kicsit torzultak a formák. Ez most hülyén fog hangzani, de képen szeretem nézegetni az ilyen hölygyeket is, de a valóság, amikor ott van elöttem életnagyságban a többszörös hurkát vető lelógó has, már kicsit. más.
A kövér szóban egyébként nem látok kivetnivalót, a telt még ami jól láttatja a dolgokat, a molett amolyan finomkodó, mintha leplezni akarnánk vele a valóságot.
Superboy: Lényegében mindent megfogalmaztak már elöttem, elmagyarázták, hogy a súly, és a kedély között nincs összefüggés, szerintem inkább a kövér nőkre jellemző a mosolygósság, és a soványra pedig a száraz hűvösség. De a súlyból általánosítani butaság. A lényeg egy mondatban összefoglalható, van akinek tetszenek a kövér nők, és van akinek nem tetszenek.
Arról vitatkozni, hogy melyik a jobb, megintcsak butaság, mindenkinek az a jobb, ami neki éppen tetszik, ez nemcsak a súlyra vonatkozik, akinek az a szempont, hogy a nője jól mutasson társaságban, az eszerint választ, aki pedig társaságon kívül is jól akarja érezni magát vele, akár azután is hogy megszólal, annak a külső másod,harmad negyedleges.
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.24 0 0 119
Kedves Nyuszó!

Először is tetszik a neved! :-)

Ezen túllépve válaszolok a hozzászólásodra:

"az nem jutott esetleg eszedbe, hogy talán ezekkel a tulajdonságokkal a te előitéleted ruházza fel a környezetedben lévő molett nőket? hiszen nem lehet mindenki egyforma. az is lehet, hogy 1-2 minta után általánositasz? "

Az igaz, hogy általánosítottam, ezt elismerem.
Csak valahogy nem is adtam esély a molett nőknek, hogy megismerjenek, és viszont.

"szóval a lényeg a lényeg: senki nem akar rábeszélni arra, hogy változtasd meg az izlésedet. szeresd a vékonyakat, viszont az talán kérhető, hogy légy egy kicsit nyitottabb és próbálj kikukkantani előitéleteid mögül."

Jó, majd próbálok! :-)

Hey te ott! Gyere csak ide... :-)))

"JA, ha a kövér nők neteznek inkább, akkor a fiukra is elmondható, hogy a 'silányabbja' -bocsi fiúk:)- nyomul virtuálisan?"

Szerintem ha az ismerkedést nézzük, akkor inkább azok nyomulnak az Interneten, akiknek a valóságban nem megy. Kissebb rész pedig az érdekesség, vagy a másság kedvéért.

Kíváncsi vagyok, erről hogy tudtok meggyőzni, hogy nem így van. :-)

"én meg azthittem, hogy egy érdeklődő, inteligens társaságba kerültem. remélem nekem van igazam - mármint a társaságot illetően."

Miért, szerinted ez annyira nem így van?

"még valami: mondhatnám én is, hogy a szupertestű lányok is igénytelenek, mármint szellemileg, ugyanis rengeteg ilyennel találkoztam."
Én is sajnos. Kár értük... :-)

"ugyanakkor megfeledkeznék azokról akiket őszintén csodáltam, mert mind a testük jó volt, mind az eszük vágott mint a borotva. nem_lehet_általánositani!"

Nem lehet.. nem lehet... de mégis az előitéletek világában élünk... mondjuk változtatni kell rajta...


" meg ne sértődj, de bundee álláspontja szimpatikusabb. és nem azért, mert én is molett vagyok, hanem azért, mert az nem hemzseg az előitéletektől."

Nem sértődök meg...ugyan már... Én most úgy is a gonoszokat képviseltem, az ellentábort... :-) Mert ez a véleményem, de meggyőzhető vagyok, ha vannak érvek.

" na azthiszem most abbahagyom, igy KV nélkül már ez nagy teljesitmény volt:)
pusz nyusz"

SuperBoy
aki nem is boy, csak a SuperMan név foglalt... :-)

Előzmény: nyuszó (115)
Montana Creative Commons License 2000.01.21 0 0 118
Theo Ez szép volt!Ez a "jó nős"dolog nagyon jóvolt,és szerintem nagyon így van!
Előzmény: Theodora (112)
GoldenEye Creative Commons License 2000.01.21 0 0 117
Szívemből szóltál nyuszó, nem is tudok mit hozzá tenni.:)
Előzmény: nyuszó (115)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.21 0 0 116
nyuszó
igazad van 100%-osan
Előzmény: nyuszó (115)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.21 0 0 115
drága Superboy,
remélem Supermanként kevésbé leszel magabiztos itéleteidben, addigra talán-talán feltűnik, hogy az embereket, még a nőket sem lehet egyszerűen két csoportra osztani, mondjuk pl. a súlyuk szerint. fontos érved, hogy te csak olyan kövér nőket ismersz akik igénytelenek, visszahúzódóak, gátlásosak ... nem vitatom vannak ilyenek. mint ahogyan a soványak között is sokakat lehetne igy jellemezni. az nem jutott esetleg eszedbe, hogy talán ezekkel a tulajdonságokkal a te előitéleted ruházza fel a környezetedben lévő molett nőket? hiszen nem lehet mindenki egyforma. az is lehet, hogy 1-2 minta után általánositasz?
szóval a lényeg a lényeg: senki nem akar rábeszélni arra, hogy változtasd meg az izlésedet. szeresd a vékonyakat, viszont az talán kérhető, hogy légy egy kicsit nyitottabb és próbálj kikukkantani előitéleteid mögül.
JA, ha a kövér nők neteznek inkább, akkor a fiukra is elmondható, hogy a 'silányabbja' -bocsi fiúk:)- nyomul virtuálisan? én meg azthittem, hogy egy érdeklődő, inteligens társaságba kerültem. remélem nekem van igazam - mármint a társaságot illetően.
még valami: mondhatnám én is, hogy a szupertestű lányok is igénytelenek, mármint szellemileg, ugyanis rengeteg ilyennel találkoztam. ugyanakkor megfeledkeznék azokról akiket őszintén csodáltam, mert mind a testük jó volt, mind az eszük vágott mint a borotva. nem_lehet_általánositani!
meg ne sértődj, de bundee álláspontja szimpatikusabb. és nem azért, mert én is molett vagyok, hanem azért, mert az nem hemzseg az előitéletektől.
na azthiszem most abbahagyom, igy KV nélkül már ez nagy teljesitmény volt:)
pusz nyusz
Előzmény: SuperBoy (113)
zotyo Creative Commons License 2000.01.20 0 0 114
Off Topic

Hé Molettke!!!
Elloptak?

On Topic

SuperBoy Creative Commons License 2000.01.20 0 0 113
Kedves Bundee!!!

"Hat, ez a hozzáállás kicsit felhaborit:

"Miert gondolod, hogy akin tulsuly van, az nem torodik magaval??? "

Mert az én környezetemben töbségében ilyen nők vannak. És ebből nem következik az ellenkezője...

"Masreszt, attol, hogy valaki ad a kulselyere, meg nembiztos, hogy egybol vekony is. En se szivesen lennek olyan lannyal, aki nem ad magara, de ez nem a zsirparnak mennyisegeben jelentkezik... "

Ez is tapasztalat. A vékonyabb, sőt inkább vékonyabb lányok sokkal igényesebbek voltak minden szempontból. Ez van.

"Te attol teszed fuggove, hogy legyen baratno"d, hogy a haveroknak tetszik-e??????????? Vagy mi???"

NEEM!!! ÉN NEM TUDNÁM ELVISELNI!!!
Valahogy nem jön be, nem az esetem, stb... érted... én sem kérdezgetlek, hogy mi tetszik igazán...

"Az en nagy O"m nagyon sexyhusi, de mar feltunt, hogy csunyan meregetik egyesek... Egyszer mar majdnem betortem egy pasit orrat."

Én ugyanígy lennék a vékony barátnőmmel... nem érdekel....

"Engem nem az erdekel, hogy MAS MIT GONDOL, hanem hogy en jolerezzem magam a lannyal."

Igen... De én nem érzem jól magam egy túlsúlyos lánnyal... Pedig próbáltam... de nem...

"Ha masnak nemtetszik, akkor az az o" velemenye, ha megjegyzest tesz, akkor pedig mehet a korhazba... "

Ezt én is így gondolom!

"Na, ebbol latszik, hogy mennyire "befolyasolhato" vagy... Nem onmagaert szereted a lanyt, hanem azert, mert masoknak tetszik... Amugy, inkabb legyen kicsit husibb, mint csonti... Sokkal "kenyelmesebb" - hidd el... "

Hát ha neked tetszik valami, az csak azért van, mert befolyásoltak? Arra nem is gondolsz, hogy az tetszik nekem mástól függetlenül?

Ha "kényelmesebb", akkor kényelmesebb... :-)

"
Sosem tudthatod, hogy elfogsz-e hizni, vagy sem... Mondjuk eltorod mindket labad, korhaban vagy 1 honapot gipszagyban, utana pedig meg sokaig nem eroltetheted - azutan kicsit tobbet eszel, mert mondjuk elhagyott a baratno"d, es lelki valsagban vagy... Azutan +15 kilo mar fel is szaladt, amitol nagyon nehez megszabadulni.
"

Ugyan, nekem biztos sikerülne, ezen nem izgulok. Én vagyok olyan akaratos, hogy ne legyen gondom a súlyommal. És nem is lesz...

"
Mit jelent az, hogy "ezek tobbet ernek" ??? Miert erne egy vekony "sportos" cici tobbet mint egy szep nagy feszes-husi cicinel? Vagy forditva? Honnet veszed ezeket a baromsagokat??? Nem a melleitol lesz egy no" vonzo...
"

Akkor annyit módosítok, hogy NEKEM többet érnek. A szép nagy feszes-husi az tényleg jó, csak a többi helyen lévő plusz husi nem igazán nyerő nekem...

"
Na, most ertel a baromsag tetejere... Eppenhogy a dundibb emberek a sokkal jobb fejek, stb...
"

Akkor megint nem ezt tapasztalom.
És a dundik mitől lennének jobb fejek? A súlyuk miatt? :-)
Jó, lehet hogy neked a vékonyabb nők nem jönnek be igazán, és nem tapasztalatad meg őket. És ráadásul nem is a súlytól függ szerintem a jófejség. Szóval ezen ne vitázzunk.

"
Epp a dundi testalkatbol adodik, hogy nem a kulsejuk, hanem a belsojuk miatt tudnak csak kozel kerulni masokhoz (marmint, tudat alatt alakul ki bennuk ez), ezert kialakul egyfajta "jofej" komplexus...
"

Ugyan... szerintem inkább magukba fordulnak a kövérek, mert nem tetszenek senkinek.
Lehet hogy kívülről jó fejek, de belül meg "roncsok". De ez is az én rossz tapasztalatom.

"
Figyeld meg, egy dundi lany szinte mindig jobban tud beszedbe elegyedni masokkal, mint egy csonti, vekony...
"

Szerintem ez is változó, de tény, hogy jobban tudnak beszélni... mondjuk alkattól függetlenül minden nő tud beszélni... Ja, és az jó, ha még dumaláda is? :-) (ha értelmeseket beszél, akkor igen :-)

"
Amugy, valoban, nem elonyos a sok zsir a testen. De ez egy masik kerdes.
"

Igen, erről beszélek! :-)

"
Amugy, a dundi emberek tobbsege kepes ELFOGADNI sajatmagat olyannak, amilyen. Ha ez nemsikerul, akkor az tenyleg baj, mivel befelefordulova teheti az embert, es tovabbi hizas kovetkezhet be.
"

Én nem sok olyat ismerek, aki el tudta fogadni magát...

"
Szoval, el kell fogadnia az embert onmaganak olyannak, amilyen, de nem szabad megelegednie onmagaval.
"

Hát nem is...

"
??? Mar megint baromsagokat hordasz ossze... A zsirparnak mennyisege es a inmunrendszer gyengesege/erossege kozott nincs osszefugges. Legfejlebb, bizonyos, specialis betegsegek kialakulasanal lehet hatranyos tenyezo a tulsuly.
"

Igen, pld. viszer, a sok súly miatt, meg a sok zsír miatt szivvel kapcsolatos dolgok...

"
Tapasztalataid szerint? Hmm, megis hany no"vel ismerkedtel meg neten keresztul?
"

Ez maradjon az én titkom. :-)
Mondjuk úgy, hogy nagyon sokkal.

"Miert nem allnal szoba egy dundi lannyal? Felsz, hogy megszolnak a haverok, vagy mi?"

Nem a haverok, hanem nekem nem tetszik.

"Masreszt, nem hinnem hogy a dundi lanyok direkt mennenek a netre, mert keptelenek kommunikalni masokkal."

Dehogynem, dehogynem...
Mert így belsőleg ismerik meg őket, nem riadnak vissza a külsejüktől... Ezért próbálkoznak az interneten.

"
Az ok-okozati osszefuggeseid kicsit hibasak.
"

Meglátás kérdése...

"
Es a nagyinal miert nem zavart, hogy dundi? Nala miert voltal kepes a BELSO tulajdonsagokat nezni?
"

Mert nem számított igazán a külseje.
Viszont egy barátnőnél IGENIS számít a külseje. A belső tulajdonságai mérföldkövekkel fontosabbak, de kell egy olyan külső, amit el tudok fogadni.

"Na, en is elertem a vegszavamhoz:
Felhaborit, amit irtal, mert te eleve elkonyveled a dundi no"ket "igenytelennek", o:nmagukra-nem-adonak."

Figyelj, ha nem tapasztalom az ellenkezőjét, akkor miért gondolnám azt?

" Masreszt, ha lenne egy vekony baratno"d, aki szep lassan elkezdene "dundulni", egyszeruen kirugnad?"

Dehogy is! Csak jelezném neki, hogy előnyösebb neki az eredeti vékonyabb alkat. És biztos hogy tenni fog ez után érte.

"Szia szivi, +10 kilot felszedtel, ki vagy rugva, mehetsz..."

Dehogy, ez így eléggé undorító...

"
Nemszeretem ezt a hozzaallast. Ideje lenne az embereknek valtoztatni a hozzaallasukon.
"

Én nem így látom.
Miért erőltessem azt, ami nekem nem jó?

"Az uveg nem felig ures, hanem felig tele van!"

Meglátás kérése! :-)

"
Hogyha mindenkeppen a kulso alapjan szemleled a csajokat, akkor ha meglatsz egy dundi lanyt, gondold azt, hogy o" vekony lany, csak meg nem fogyott le.
"

De ha nem tetszik külsőleg, akkor nem is lépek tovább... Bár vannak kivételek.

"Amugy, ha majd vegeztel az "ujjazassal", akkor majd fel fog tunni, hogy egy kicsit "szuros" lehet a vekony lany csontvaza, es milyen jol jonne "itt-ott" egy kis plusz zsirparnacska..."

Megint félreértettél. Én nem női csotvázat keresek, hanem _NEM_KÖVÉRET_. És ez nem ugyanaz (a nem kövér nők kb 60-85%, tehát a bőven többség. Akkor a kissebbséget meghagyom másnak).
És az eddigi barátnőim mind NEM KÖVÉREK voltak, és nagyon tetszettek. Nem véletlenül.

SuperBoy

Előzmény: bundee (102)
Theodora Creative Commons License 2000.01.19 0 0 112
Sziasztok!! Ehes vagyok!!!!!!! (Tenyleg...)

Na megtalaltam a nekem valo oldalt, ugyhogy most aztan kifejtem. En mindig is dagadt voltam. Bar, nem tudom, hogy ez a szo jo-e, engem nem sert. Lehet, hogy azert nem, mert versenysportoltam (6 evig dagadtan, meg OB-t is nyertem...).
A lenyeg az, hogy szeretem es apolom a testemet. (Az agyammal több bajom van, mint a testemmel, de ez mas kerdes.)

A testalkatom olyan, hogy amikor egyszer az eletembe "normalisra" lefogytam, akkor is 66 kg voltam a 160 centimhez. Olyan vastagok a csontjaim es nagyon izmos vagyok. Lefogyva ugy neztem ki, mint egy bodybuilder. Esküszöm gatlasosabb voltam az izmaimmal, mint most, amikor egy kis zsirral van elfedve... De a normalis versenysulyom 80 kg körül van. (Nincs merlegem, a gatyaimon erzem, hogy most lement vagy feljött egy kis zsir...)
Tehat egyszer elkövettem azt a hibat, hogy megprobaltam megeröszakolni az Isten adta formamat, es lefogytam. Szerelmes voltam egy konkret pasiba es hülye, mert azt hittem, hogy majd sovanyan szeretni fog. Nem tudom miert hittem ezt, mert elötte az összes többi pasi ugy szeretett, ahogy voltam. Lefogytam es ez a konkret pasi meg mindig nem szeretett. Na akkor jöttem ra, hogy a szerelem vagy jön vagy nem, de ez nem a testsuly kerdese. Ugyhogy elköltöztem a konkret pasitol (aki nem szeretett belem, es meg sovanyan szenvedtem mellette mint egy allat) es visszahiztam a versenysulyomra. Es akkor persze jött az x-edik nagy"Ö", akivel lenyomtunk par evet együtt. Ennek is vege, de termeszetesen nem azert mert dagadt vagyok, hanem mert egymas agyara mentünk, mint ahogy az törtenni szokott par ev utan.

En szepnek tartom magam, es tudom, hogy mas is szepnek tart. Es tudom, hogy jo hozzambujni es jo velem szeretkezni.

Viszont: sose volt meg igazi dagi pasim... Valami miatt a ala nature sportos (nem bodybuilder!!!!!!!!!!!!) ferfiak tetszenek + kis europai babyhäjjal megfüszerezve.... Akik nehezek (erezni akarom a sulyukat) de kemenyek is egyben. Mindenkinek megvan a heppje, hogy mire indul be, ezert aztan en mindenkit meg tudok erteni...

De azt gondolom, hogy a ferfiak a "jo nöt" szeretik, es a jo nö pedig attol jo nö, hogy tud szeretni - magat is beleertve..

I love you!!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.19 0 0 111
Gratulálok
Előzmény: bundee (110)
bundee Creative Commons License 2000.01.19 0 0 110
Szia MiciMaci

"bundee
szóval van barátnőd
és a barátnőd keresek c. topic
vicc?"

1., van baratno"m
2., a baratno"tkeresek topic amikor irodott teljesen komoly volt - akkor ugyanis meg nem talaltam meg eletem nagy szerelmet :)

igaz, oda ezt elfelejtettem leirni :)))

dec.29-en ugyanis osszetalakoztam letem nagy szerelmevel, a nagy O"vel... :)))

tehat, meg a XX. szazadban elkeltem :)))

bundee

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.19 0 0 109
bundee
szóval van barátnőd
és a barátnőd keresek c. topic
vicc?
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.19 0 0 108
bundee
nagyon-nagyon jóóóóóó
Előzmény: bundee (107)
bundee Creative Commons License 2000.01.19 0 0 107
Szia MiciMaci

"bundee
kösz, nem csalódtunk benned."

Ez most jo, vagy rossz szandeku megjegyzes? :)

bundee

Előzmény: Törölt nick (105)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.19 0 0 106
amikor olvastam SuperBoy hozzászólását nekem is azok a dolgok jutottak eszembe amiket bundee leirt. aztán elértem addig a mondatig amit fáncsika is idézett. annál aztán elmosolyodtam és arra gondoltam, hogy mégsem reménytelen eset a fiú. nem várható, hogy majd direkt a ducikra fog hajtani, de talán tovább fog látni az orránál, a puszta felszinnél és a Cosmo által sugallt női és férfiideálnál. persze idővel.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.19 0 0 105
Super Boy-nak csak annyit, hogy huszonakárhány éves korom ellenére orvos még nem sokszor látott. Max. egy kis megfázás. Kórházban is egyszer voltam, fogyókúrázni. Ellentétben a 48 kg-os kolléganőmmel aki minden hónapban összeszed valami nyavalyát.
bundee
kösz, nem csalódtunk benned.
Tipcsi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 104
Ejnye, fiúk, most nehogy azon kezdjünk el vitatkozni, hogy kinek jobb az ízlése. Én csak örülök annak, ha valakinek nem tetszenek a dundi, nőies-husis testalkatú lányok, hiszen akkor több marad nekem. Természetéből adódóan ez a topic nem arról szól, hogy miért nem jók a husi hölgyek, hanem arról, hogy miért igen. Ettől függetlenül megismerhetjük az ellentábor véleményét is (bár a színvonal alatti újságokból, TV-ből stb. már tudnunk kellene jól, hogy a csontváz nő rulez, csak hát ez ellen egy férfi hormonjai és életösztöne erősen tiltakoznak...). Mindegy, van ilyen is.

Kerekded alkatú lányok, nehogy elkezdjetek parázni a kritika miatt, itt úgyis a ti csodálóitok vannak többen :)

Szvsz megfigyelhető, hogy lassan-lassan a köztudatban is csökken a csontik egyedülálló elismertsége. Egyre több, viszonylag ismert, "jó pasinak" tartott férfitól hallom, hogy "...azért legyen rajta legalább egy kis husi...". (A végén még fordul a kocka, és a husi lányokból lesz hiány :)). Vagyis a divat változik, úgy néz ki, hogy most nekünk (vagyis nektek, lányok) kedvez a szélirány :)

Kerek lányok RulZ

Tipcsi

Előzmény: bundee (102)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 103
Nyugi bundee, ez a lényeg:
Ha majd kb 10 év múlva egy duci nővel fogom a gyermekeimet nevelni, majd kiröhögöm magam ezért... :-)))
Előzmény: bundee (102)
bundee Creative Commons License 2000.01.18 0 0 102
Hat, ez a hozzaallas kicsit felhaborit:

"- Aki kövér, az _általában_ (mégegyszer említem, hogy általában, aki nem tehet róla, arról nincs szó!) igénytelenül, vagy helytelenül táplálkozik, és NEM AD A KÜLSEJÉRE! Ha én elhíznák, mindent megtennék, hogy ne legyek kövér!!! És ha erre kerül a sor, meg is fogok mindent tenni! És aki nem törödik magával, azzal én nem foglalkozok. Aki önhibájából kövér, annak sorry sajnos... "

Nos, nagyon sok dundilany/kover ember probal lefogyni, de nemtud... Es ALTALABAN megprobalnak valtoztatni a kulsejukon, de nemmegy...
En pontosan tudom, milyen nehez fogyni, ugyanis en is hiaba sportoltam hosszu idon keresztul, semmilyen valtozas nemvolt, legfeljebb erosebb lettem... De ugyanugy megmaradtak a zsirparnak...
Miert gondolod, hogy akin tulsuly van, az nem torodik magaval???

Masreszt, attol, hogy valaki ad a kulselyere, meg nembiztos, hogy egybol vekony is. En se szivesen lennek olyan lannyal, aki nem ad magara, de ez nem a zsirparnak mennyisegeben jelentkezik...

"- Nem lennék büszke egy kövér barátnőre, nem tudnám elfogadni külsőleg (próbáltam, próbáltam, de nem ment, pedig belsőleg különb volt mint más vékonyabb lány). És ha nem vagyok rá büszke, nem érzem jól magam, ha együtt megyünk valahova."

Te attol teszed fuggove, hogy legyen baratno"d, hogy a haveroknak tetszik-e??????????? Vagy mi???
Az en nagy O"m nagyon sexyhusi, de mar feltunt, hogy csunyan meregetik egyesek... Egyszer mar majdnem betortem egy pasit orrat. Engem nem az erdekel, hogy MAS MIT GONDOL, hanem hogy en jolerezzem magam a lannyal. Ha masnak nemtetszik, akkor az az o" velemenye, ha megjegyzest tesz, akkor pedig mehet a korhazba...

"- Jobban tetszenek a vékonyabb nők. Igaz, és elismerem, hogy köze van a divatlapoknak is, de inkább legyen egy nő vékonyabb, vagy átlagos, mintsem kövér."

Na, ebbol latszik, hogy mennyire "befolyasolhato" vagy... Nem onmagaert szereted a lanyt, hanem azert, mert masoknak tetszik... Amugy, inkabb legyen kicsit husibb, mint csonti... Sokkal "kenyelmesebb" - hidd el...

"- A vékonyabb nők általában idősebb korukban is jobban tartják magukat, és nem fog "elgurulni" 45 évesen... Mint ahogy én sem fogok soha annyira elhízni."

Sosem tudthatod, hogy elfogsz-e hizni, vagy sem... Mondjuk eltorod mindket labad, korhaban vagy 1 honapot gipszagyban, utana pedig meg sokaig nem eroltetheted - azutan kicsit tobbet eszel, mert mondjuk elhagyott a baratno"d, es lelki valsagban vagy... Azutan +15 kilo mar fel is szaladt, amitol nagyon nehez megszabadulni.

"- A vékonyabb vagy átlagos nők sokkal vonzóbbak, még ha nincs is akkora mellük, vagy ha nem olyan formás a fenekük. Még így is nagyságrendekkel jobbak, mert ezek többet érnek, mint egy óriás mell. De szerencse, hogy nem mindenkinek ez tetszik, mert akkor nem tudnék válogatni! :-)"

Mit jelent az, hogy "ezek tobbet ernek" ??? Miert erne egy vekony "sportos" cici tobbet mint egy szep nagy feszes-husi cicinel? Vagy forditva? Honnet veszed ezeket a baromsagokat??? Nem a melleitol lesz egy no" vonzo...

"- A kövérebb nőknek az önbizalmuk is sokkal alacsonyabb, visszahúzodóbbak, és nem olyan jó társaságok... Nem tudják ezek miatt elengedni magukat, és görcsösek, jogosan a súlyuk miatt... És igazuk is van, mert tényleg nem előnyös a sok zsír a testen... "

Na, most ertel a baromsag tetejere... Eppenhogy a dundibb emberek a sokkal jobb fejek, stb... Epp a dundi testalkatbol adodik, hogy nem a kulsejuk, hanem a belsojuk miatt tudnak csak kozel kerulni masokhoz (marmint, tudat alatt alakul ki bennuk ez), ezert kialakul egyfajta "jofej" komplexus...

Figyeld meg, egy dundi lany szinte mindig jobban tud beszedbe elegyedni masokkal, mint egy csonti, vekony...

Persze, a legjobb az, ha nem lehet kulonbseget tenni a testalkat es a kommunikacios kepesseg kozott.

Amugy, valoban, nem elonyos a sok zsir a testen. De ez egy masik kerdes.

Amugy, a dundi emberek tobbsege kepes ELFOGADNI sajatmagat olyannak, amilyen. Ha ez nemsikerul, akkor az tenyleg baj, mivel befelefordulova teheti az embert, es tovabbi hizas kovetkezhet be.
Szoval, el kell fogadnia az embert onmaganak olyannak, amilyen, de nem szabad megelegednie onmagaval.

"- A kövér nők a cipelendő nagy "zsírpárnák" miatt könnyebben megbetegednek, sajnos ez van... "

??? Mar megint baromsagokat hordasz ossze... A zsirparnak mennyisege es a inmunrendszer gyengesege/erossege kozott nincs osszefugges. Legfejlebb, bizonyos, specialis betegsegek kialakulasanal lehet hatranyos tenyezo a tulsuly.


"- A molett, ducibb nők sokkal aktívabbak az interneten, számítógép előtt... Tapasztalataim szerint az internetező hölgyek 69 százaléka túlsúlyos. Aki már sok spéci dolgot tud, gyorsan gépel, meg ilyenek, az már szinte biztos hogy ilyen gondokkal küzd... (szerencsére vannak kivételek... akik alig értenek a géphez :-) De meg is értem, mert amúgy szóba sem állnék velük igazán (ez gonoszan hangzott, de ez a helyzet, hogy nem jönnek be. Úgysem lenne értelme). És ezért nyomulnak az interneten. Érthető. Bocsi lányok! "

Tapasztalataid szerint? Hmm, megis hany no"vel ismerkedtel meg neten keresztul? Miert nem allnal szoba egy dundi lannyal? Felsz, hogy megszolnak a haverok, vagy mi? Masreszt, nem hinnem hogy a dundi lanyok direkt mennenek a netre, mert keptelenek kommunikalni masokkal. Az ok-okozati osszefuggeseid kicsit hibasak.

"Még érdekesség képpen annyit elárulok, hogy volt egy nagyon aranyos, nekem a világ legjobb nagymamája, és ő nagyon molett volt, 100 kg, és ettől függetlenül nagyon szerettem. Annyi jó tulajdonsága volt, hogy a súlya semmiség volt. "

Es a nagyinal miert nem zavart, hogy dundi? Nala miert voltal kepes a BELSO tulajdonsagokat nezni?

Na, en is elertem a vegszavamhoz:

Felhaborit, amit irtal, mert te eleve elkonyveled a dundi no"ket "igenytelennek", o:nmagukra-nem-adonak. Masreszt, ha lenne egy vekony baratno"d, aki szep lassan elkezdene "dundulni", egyszeruen kirugnad? "Szia szivi, +10 kilot felszedtel, ki vagy rugva, mehetsz..."

Nemszeretem ezt a hozzaallast. Ideje lenne az embereknek valtoztatni a hozzaallasukon.

"Az uveg nem felig ures, hanem felig tele van!"

Hogyha mindenkeppen a kulso alapjan szemleled a csajokat, akkor ha meglatsz egy dundi lanyt, gondold azt, hogy o" vekony lany, csak meg nem fogyott le.

Na, ennyit errol...

Amugy, ha majd vegeztel az "ujjazassal", akkor majd fel fog tunni, hogy egy kicsit "szuros" lehet a vekony lany csontvaza, es milyen jol jonne "itt-ott" egy kis plusz zsirparnacska...

bundee


Előzmény: SuperBoy (101)
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.18 0 0 101
rubens:

Én nem szeretem a kövér nőket több okból sem:

- Én is vékony vagyok az alkatom miatt, és nincs látható zsírfelesleg rajtam, csak izom, és ezért aki kövér, az nem tetszik, de nem igazán a kinézete miatt, hanem az életvitele miatt.

- Aki kövér, az _általában_ (mégegyszer említem, hogy általában, aki nem tehet róla, arról nincs szó!) igénytelenül, vagy helytelenül táplálkozik, és NEM AD A KÜLSEJÉRE! Ha én elhíznák, mindent megtennék, hogy ne legyek kövér!!! És ha erre kerül a sor, meg is fogok mindent tenni! És aki nem törödik magával, azzal én nem foglalkozok. Aki önhibájából kövér, annak sorry sajnos...

- Nem lennék büszke egy kövér barátnőre, nem tudnám elfogadni külsőleg (próbáltam, próbáltam, de nem ment, pedig belsőleg különb volt mint más vékonyabb lány). És ha nem vagyok rá büszke, nem érzem jól magam, ha együtt megyünk valahova.

- Jobban tetszenek a vékonyabb nők. Igaz, és elismerem, hogy köze van a divatlapoknak is, de inkább legyen egy nő vékonyabb, vagy átlagos, mintsem kövér.

- A vékonyabb nők általában idősebb korukban is jobban tartják magukat, és nem fog "elgurulni" 45 évesen... Mint ahogy én sem fogok soha annyira elhízni.

- A vékonyabb vagy átlagos nők sokkal vonzóbbak, még ha nincs is akkora mellük, vagy ha nem olyan formás a fenekük. Még így is nagyságrendekkel jobbak, mert ezek többet érnek, mint egy óriás mell. De szerencse, hogy nem mindenkinek ez tetszik, mert akkor nem tudnék válogatni! :-)

- A kövérebb nőknek az önbizalmuk is sokkal alacsonyabb, visszahúzodóbbak, és nem olyan jó társaságok... Nem tudják ezek miatt elengedni magukat, és görcsösek, jogosan a súlyuk miatt... És igazuk is van, mert tényleg nem előnyös a sok zsír a testen...

- A kövér nők a cipelendő nagy "zsírpárnák" miatt könnyebben megbetegednek, sajnos ez van...

- A molett, ducibb nők sokkal aktívabbak az interneten, számítógép előtt... Tapasztalataim szerint az internetező hölgyek 69 százaléka túlsúlyos. Aki már sok spéci dolgot tud, gyorsan gépel, meg ilyenek, az már szinte biztos hogy ilyen gondokkal küzd... (szerencsére vannak kivételek... akik alig értenek a géphez :-) De meg is értem, mert amúgy szóba sem állnék velük igazán (ez gonoszan hangzott, de ez a helyzet, hogy nem jönnek be. Úgysem lenne értelme). És ezért nyomulnak az interneten. Érthető. Bocsi lányok!

Végszó:

Ezért általában aki hízékony, és látom, hogy nem foglalkozik magával megfelelően, annak esélye sincs nállam, még ha nem is annyira kövér... Viszont ha látszik a jellemén, hogy igenis érdekli hogy ne legyen kövér, és jól nézzen ki, akkor el tudom fogadni, ha kicsit ducibb mint az átlag. Mondjuk nem sok ilyen van, de azért van. És nem arra hajtok, hogy minél vékonyabb csontkollekciót keressek, csak hogy NE LEGYEN KÖVÉR! De ez szerintem kiderült...

Még érdekesség képpen annyit elárulok, hogy volt egy nagyon aranyos, nekem a világ legjobb nagymamája, és ő nagyon molett volt, 100 kg, és ettől függetlenül nagyon szerettem. Annyi jó tulajdonsága volt, hogy a súlya semmiség volt.

Tisztába vagyok vele, hogy ezzel elvágom azt a lehetőséget magamtól, hogy megismerjem életem nagy szerelmét egy duci lányban, de annyi lány van a világon, hogy nem ezen múlik.

Ha majd kb 10 év múlva egy duci nővel fogom a gyermekeimet nevelni, majd kiröhögöm magam ezért... :-)))

De most így látom akkor is.

Super voltam vagyok és leszek!!!

Előzmény: rubens (-)
Tipcsi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 100
Húúúú bundee, de kár, hogy már Lkeltél a halpiacon!!! :-D

Nyugalom, vagyunk még jó néhányan, kifogásra váró (nagy) halak :-)

Előzmény: kivancsi_fancsi (97)
GoldenEye Creative Commons License 2000.01.17 0 0 99
Drága bundee..:)
Csak csatlakozni tudok az előzőekhez, erősíts kicsit majd ha ráérsz a vizsgák után.
tapasztalatból tudom én is, hogy sokkal izgalamsabba szex egy olyan fiúval, aki súlyban nekem megfelel. Sokkal többet tudunk egymásból kihozni, mint olyanokkal, akik könnyebbek, mint én...lényegesen többet, tovább és izgalmasabbat.

Egy másik ötlet, hogy most, hogy 4 hónapig kint van, edzz jó sokat, aztán ha hazajön, akkor együtt edzhettek az ágyban, mert egyik kedvenc emberem mondta, semmilyen sport nem jó annyira, mint az 'éjjeli sport'. És tényleg igaza van.
Úgyhogy kicsit dolgozz, maradj formában és májustól együtt dolgozhattok kedvesed útban lévő husikáján, izmain és a te karod vastagságán.
Addig is nagyon sok sikert kívánok és drukkolok neked/nektek..:))))

bundee Creative Commons License 2000.01.17 0 0 98
Szia!

Hat, igen... Elkeltem - az en kis delfinem mar elragadott :))) Igaz, csak majus vegen jon vissza :(((

bundee

Előzmény: kivancsi_fancsi (97)
kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.17 0 0 97
Szoval, ez a testalkat, ami ezen a foton van, hogyha egy aranyos arc parosulna melle, tetszene.
Húúúú bundee, de kár, hogy már Lkeltél a halpiacon!!! :-D
Előzmény: bundee (92)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.17 0 0 96
Mire gondolok? Hát tényleg zavart okozhat bizonyos esetekben a has.
A képek sokkoló hatással voltak rám (mármint az első) a 2-kal kapcsolatban igazad van. (hát igen! Nekem is van arcom eszem, de lehet rossz testbe költöztem)
Előzmény: bundee (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!