Keresés

Részletes keresés

nyuszó Creative Commons License 2000.03.02 0 0 155
szia superboy,
szép, hogy próbálkoztál, de ne erőltesd a dolgot. ha nem tetszik neked a husi, akkor azzal nincs mit kezdeni. mondom ezt azért, mert nem az izléseddel vitatkoztam, hanem az előitéleteiddel. példul nekem nem tetszik az Alföld, de a költővel sem tudok vitatkozni, mikor azt mondja, hogy neki szép. egyébként ha előitélettel találkozom az eleve zavar, függetlenül attól, hogy találva érzem-e magam. pedig sajna nekem is vannak persze.
azért örülök, hogy legalább megpróbáltad, nem hittem volna.
nyuszó,aki szeretné hinni, hogy mindig igaza van, de sajnos...:-)

(a ... helyére a helyes megfejtés: ez igy is van):-DDDD

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.02 0 0 154
Jó hogy visszajöttél SuperBoy már kezdtelek ám hiányolni. Hát igen a probáálkozás az már valami, de ha nem jött össze hát nem jött össze, csk nem kifejtetted a molett lányoknak a véleményedet amiket itt hangoztattál???? Me ha igen, hát akkor valószinű én sem lettem volna veled túl inteligens. Ja amúgy az önbizalommal igazad van, de sajnos nem a tükörbe nézés miatt van (mert azt ugye egy iső után meg lehet szokni és el kell fogadni) hanem az ilyen SuperBoyok és egyéb más emberek fennhangon hangoztatott véleménye és viselkedése stb stb miatt.
Szval nekem semmi bajom szerintem az inteligenciámmal és azt is tudom hogy ez ugyebár nem attól függ hogy kövér vagyok. ha 51,4 kg lennék akkor is ugyan ilyen okos és szép lennék :o))))
Egyébként rengeteg olyan barátom van aki a külsőm ellenére is elfogadott ugy ahogy vagyok mivel nem mindenkinek az számít, hanem az is hogy belül van valami és az nem kevés.
Egyébként ténleg hűjeség volt veled marhára összeveszni hiszen értelmes emberi lények vagyunk (már aki) és normálisan is lehet vitatkozni, megbeszélni a dolgokat.
Ja egyébként én is találtam egy olyan fiút aki ugy szeret ahogy vagyok, de mindegy én azé folytatom a fogyókúrát hogy kövérből molett legyek, tudom sose leszek csontkollekció de ez nem is zavar.
SuperBOy ténleg örülök ám hogy visszajöttél, aztán nehogy eltünj, hátha a többiek is előkerülnek ismét.
Pooh akinek szintén majdnem mindig igaza van
Előzmény: SuperBoy (153)
SuperBoy Creative Commons License 2000.03.02 0 0 153
SuperBoy BACK!!!

Perpetneky Druzsma:

Köszi hogy megvédtél, te mindent jól gondoltál.

Többiek:
Nem írtam álnéven, nem találtam ki új nevet.
Az életkorom maradjon titok, így sokkal érdekesebb...

Egyéb:

Próbáltam direkt egy molett barátnőt találni, de egy karcsú lány lett belőle "véletlenül".

És nem a kinézet volt a döntő, hanem a karcsúbb lány sokkal intelligensebb volt (ez nem alak függő, tudom!!!), és SOKKAL TÖBB ÖNBIZALMA VOLT (Ez szerintem már alakfüggő. Nem ismerek értelmes és önbizalommal teli és nem gátlásos molett nőt. De meg is tudom érteni, hogy nincs ilyen, ha a tükörbe néz...)!

Pedig kb 10 molett lánnyal beszélgettem, ismerkedtem az utolsó írásom óta (és jóval több nem molettel :-), de ha a kinézetüket elfelejtem, akkor sem éreztem magam jól velük!

Ja, én molettnek, kövérnek (ezt a szót nem szeretem igazán, mert ez már csúnyát jelent) jelentése nállam:
Olyan személy (jelen esetben hölgyemény), akin az egészségesnél és a megengedett határnál több zsírfelesleg van. A megengedett határba pld. a kicsit nagyobb ez vagy az belefér, de ha már sokkal több súly van ott a kelleténél, akkor az már molett.

Ezt csak azért mondtam, hogy tisztázzuk a kifejezéseket.
És lehet jobban definiálni a molett fogalmát, ha esetleg nem ugyanarra gondoltok!

Szóval erről ennyit...
Lehet vitatkozni, mert úgyis nekem van igazam... :-)))

SuperBoy

Előzmény: Perpetneky Druzsma (147)


Törölt nick Creative Commons License 2000.02.08 0 0 152
no problémo! igaz én a 2 méteres krapekokra bukok, de fő a változatosság szivesen anyáskodnék 1cer 1cer
Előzmény: madrabbit (151)
madrabbit Creative Commons License 2000.02.08 0 0 151
Hat, ezt a gyekerkkori bevesodesnek koszonhetem. :)
Az ovodaban ugyanis egy kover lany kinezett maganak, es a szarnyai ala kapott. Talan ez az oka, hogy tetszenek a nagyobb lanyok.

Hogy a szerepekre is hatassal lenne? Vegulis lehet, de engem nem nagyon zavar... :)

shuel Creative Commons License 2000.02.07 0 0 150
Javaslom neked az Alárendeltség topicot :)))

Vagy ez inkább anyakomplexus lenne a részedről?:)

Szerintem semmi gond, ha egy kisebb fiú nagyobb darab lánnyal akar járni, csak éppen egy kicsit furcsán fest a dolog, és talán a kapcsolatban a szerepekre is hatással van. Nem gondolod?

Előzmény: madrabbit (149)
madrabbit Creative Commons License 2000.02.07 0 0 149
Duci lanyok!
Ti jarnatok egy nalatok nem csak vekonyabb, hanel alacsonyabb, kisebb, torekenyebb alkatu fiuval? En ugyanis szeretnek egy nagydarab, dagi, nalam magasabb baratnot, akinel a szo minden ertelmeben "kisebb" lennek. Tudom, kicsit furcsan hangzik a dolog, de nekem tetszenek az ilyen lanyok, es izgalmasnak tartom a szituaciot.
Szerintetek tenyleg elkepzelheto egy ilyen kapcsolat, vagy a fiunak mindig magasabbnak, erosebbnek kell lennie, es inkabb assam el magam es jarjak kisebb lanyokkal? :)))
GoldenEye Creative Commons License 2000.01.30 0 0 148
Hát például egy kedves, huncut mosoly határozottan hatásos lehet, nálam mindenképpen..:) De lehet csak simán beszélgetni is, nem kell rögtön a testsúlyról, ha szabad javasolnom..:):)
Előzmény: madrabbit (139)
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2000.01.30 0 0 147
bundee,

lehet, hogy nem olvasol elég figyelmesen? Idézem, amit Superboy írt január 25-i hozzászólásában:

"Ha választhatok egy molett és nem molett között, akkor a nem molettet válatsztom.
NEM MENEKÜLÖK EL A KÖVÉR NŐK ELŐL.
Csak nem keresem a társaságukat, ha nem szükséges."

Ezek után te azt írod, hogy "Na igen, de kedves SB nem egeszen igygondolta, hogyha odajon, akkor elbeszelget vele."

De, bundee, úgy érzem, Superboy így gondolta. Mindegy is, a továbbiakban nem fogadatlan prókátorkodom.

Üdv,

P. Druzsma

Előzmény: bundee (145)
zsuzsa Creative Commons License 2000.01.30 0 0 146
bundee : vannak tarsadalmak pl japan, ahol a koverseget jellembeli gyengesegkent ertekelik.
pl allasinterjura jelentkezel es azt mondjak: hogy tudna ez a pasas/no a tennivaloit jol ellatni, ha a sajat testen sem bir uralkodni?

( ez nem a sumo birkozokra vonatkozik :-)

bar, ha jol megnezem a munkahelyem board meetingjeit, hat annyi potrohos, pialo, cigarettazo, magasvernyomasos fazont ritkan latni egyutt.
szoval nalunk kozep europaban ennek talan epp az ellenkezoje van.
egyebkent nekem is vannak eloiteleteim, pl nem kezdek cigarettazo ferfival, mert az hosszu tavon impotenciat okoz:-))

Előzmény: bundee (145)
bundee Creative Commons License 2000.01.30 0 0 145
Szia!

"Szóval tegyük fel, hogy nem tetszik a lófarok. Ha odajön hozzám egy lófarkas nő, akkor OK, eldumálok vele, esetleg tesszük a dolgunk, ha valamilyen közös ügyünk van, ha szimpatikus, akkor elhülyülünk egymással, dumálunk, stb., de "csak" ennyi. Miért kéne nekem, mintegy önmagam izlését megerőszakolva direkt keresni a lófarkasok társaságát?"

Na igen, de kedves SB nem egeszen igygondolta, hogyha odajon, akkor elbeszelget vele. O" kijelentette, hogyha valaki kover, akkor az BIZTPSAN (orvosi eseteket leszamitva) "nem jo ember", mivel nem fogy le...

Es ha ebbol nem erted meg a problema lenyeget, akkor ...

na mindegy

bundee
ui1.: meg mindig kivancsi vagyok, hany eves SB :)
ui2.: vajon mi az uj neve SB-nek??? :)))))))

Előzmény: Perpetneky Druzsma (142)
Zolcsi67 Creative Commons License 2000.01.30 0 0 144
Kedves Zsuzsa, szimpatikus a gondolkodásod, kár, hogy Superboy-jal nem futottál itt össze, talán Te el tudtad volna magyarázni neki, amit nem értett.
Előzmény: zsuzsa (143)
zsuzsa Creative Commons License 2000.01.30 0 0 143
ha szabad hozzaszolnom.. szoval en felvaltva mindketto vagyok.marmint sovany is meg kover is. nem anorexia, hanem labilis a sulyom, pl terhesseg utan lefogytam, utana meghiztam, sportoltam lefogytam, abbahagytam meghiztam.
szerencsem van, mert magas vagyok es viszonylag arányosan oszlik el rajtam ez a liftezo 20kg.
azt hiszem az a donto, hogy a mellboseged meg a csipoboseged kb ugyanannyi legyen.sajnalom a 150 centis kis husgombocokat, mert ok tenyleg nem tudnak optikailag jol kinezni.
szoval:
nadszalkarcsun egyaltalan nem voltam sikeresebb, sot.. ezt minden no fel tudja merni pl bemesz egy etterembe, tarsasagba stb. pontosan tudod, megakad e rajtad a ferfiak szeme vagy se.az a helyzet, hogy a noiesebb noket inkabb megkivanjak..ok, vannak a trendek meg a Cosmopolitan.. de a ferfiakban meg ott van az a par millio ev, meg a hormonok, meg a genek es kevesen akarnak csontokat fogdosni kefeles kozben ...persze, vannak kivetelek.. meg a fiatalabbak neha a divatosan deszka csajokra buknak.
ezert nem kell ennyire sarkitani a dolgokat.
itt nem az a gond, hogy kover vagy sovany, hanem tud e kiegyensulyozott es szexis lenni. melyik ferfi szereti, ha a nöje folyamatosan azert depresszios, mert kovernek tartja magat..
neha en is ezen problemazom, de mindig rajovok, ostobasag.
hat ennyi... jon a tavasz,van ennel jobb?
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2000.01.30 0 0 142
Hölgyek, Urak!

Az előbb olvastam el a bundee és SuperBoy közti szóváltást, és egy kicsit elgondolkoztam az alábbiakon: van-e értelme annak a komoly felháborodásnak, amit bundee asztaltársunk érzett Superboy megnyilvánulásai kapcsán? Elmondom, hogy miért merült fel bennem ez a kérdés:

Superboynak előítéletei vannak, ez világos. Mi viszont rendkívül felvilágosultak vagyunk, bennünk soha, semmilyen körülmények közt egy szemernyi sincs. Sőt mi több, jól megértjük a Superboy által leszólt oldalt, hisz köztünk is jópáran túlsúlyosak (sajnos magam is, jócskán, bár én nem túlsúlyos vagyok).

De mit is tett Superboy tulejdonképp? Semmi mást, mint elmondta előítéletét. Nem kendőzte, szépítette - elmondta, bele a képünkbe. Az előbb írtam, hogy mi milyen felvilágosultak, előítéletmentesek stb. vagyunk, azonban ezt jókora iróniával tettem. Ugyanis a helyzet az, hogy mindannyiunknak megvannak a maga előítéletei, kinek-kinek rengeteg, bár szerencsés esetben ezek olyan súlytalanok, hogy akár észre sem venni őket. Gondolok ilyenkor az olyan esetekre, mint hogy "ezt nem eszem meg, mert konzervízű" holott esetleg sosem kóstolta azt a bizonyos konzervtípust. Vagy amikor azt mondjuk x-re, hogy ez olyan "pedálozó típus", Y meg "született művész" stb stb stb. Ezek mind előítéletek, amik az életben való könnyeb közlekedésünket célozzák.

Előítéleteink nagy része ugyanis arra szolgál, hogy ne kelljen minden egyes helyzetet újra és újra analizálni, megoldani, hanem a tapasztalataink által bennünk kialakított sémát könnyedén és gyorsan alkalmazva, mintegy rutinnból döntsünk egy adott helyzetben. Közhely ugyan, de való igaz, hogy egy átlag hétköznap is kismillió döntést kell hoznunk, és ha minden egyes esetben elmélyülten mérlegelnénk, akkor nem tudnánk fenntartani a normális, az élethez szükséges tempónkat.

Na most Superboynál kicsit más a helyzet. Egyrész benne volt hajlandóság arra, hogy előítéletét bizonyos fenntartással kezelje, ugyanis az ellenérvek hatására eljutott odáig, hogy azt mondja - ő eddig csak ilyet tapasztalt, ilyennel találkozott, de meggyőzhető. Ezzel ergo visszavonta azt az állítását, hogy minden túlsúlyos igénytelen, de azt fenntartotta, hogy eddig csak ilyennel találkozott.

De ez csak a történet egyik oldala. Ott van egy tisztán izlésbeli kérdés is - neki a túlsúlyos nők egyszerűen esztétikailag sem tetszenek, ezért nem keresi velük a kapcsolatot. Leírta, hogy bár nem menekül előlük, de nem forszírozza, hogy közel kerüljön hozzájuk.

Kérdem én, ki nincs ezzel így? Nekem pl. nem tetszik mondjuk a lófarok (persze ez csak egy példa, most szólok az összes lófarkasnak :).

Szóval tegyük fel, hogy nem tetszik a lófarok. Ha odajön hozzám egy lófarkas nő, akkor OK, eldumálok vele, esetleg tesszük a dolgunk, ha valamilyen közös ügyünk van, ha szimpatikus, akkor elhülyülünk egymással, dumálunk, stb., de "csak" ennyi. Miért kéne nekem, mintegy önmagam izlését megerőszakolva direkt keresni a lófarkasok társaságát? Ők is megvannak magukkal, az életükkel, és én is a magaméval, nem zavarjuk egymás köreit. Nem bántom őket, nem rohanok el sikoltva, ha meglátok egyet, de különösebb ingert sem érzek, hogy odamenjek hozzá, és megismerkedjem vele. Miért is kéne? (Az már mondjuk egy másik kérdés, hogy megismerkető-e minden dolog a Földön, sőt: kell-e, szükséhünk van-e rá hogy mindent megismerjünk.)

Ezek után szerintem korrekt volt Superboy, elmondta a véleményét.

Persze kérdés, hogy muszáj-e elmondani valakinek a véleményét, ha már nem szereti a túlysúlyosokat, muszáj-e fennhangon hirdetni ezt. Általában nem. De hát ez az index fóruma, ahová azért jövünk, hogy elmondjuk egymásnak a véleményünket. Ha egyet értünk egymással, ha nem.

Ezért érzem fölösleges kardcsörgetésnek bundee faggatózását Superboy életkora felől, illetve indokolatlannak azt a gesztust nyuszó részéről, ahogy dicséretet "ajándékoz", majd "megvon" Superboytól.

Félreértés ne essék, sajnos magam is a túlsúlyosak közé tartozom, mint azt már ennek a kisregénynek az elején is írtam, de én egy "liberális dagadék :)" vagyok, aki nem húzza fel magát, mikor valaki azt mondja, hogy neki nem tetszenek a kövérek.

Üdv,

P. Druzsma

Larel Anorien Creative Commons License 2000.01.29 0 0 141
Minden tiszteletem a tiéd,madrabbit,a hozzáállásodért.Mindamellett próbáld az ő helyébe képzelni magad.Tegyük fel,már rengeteg durva és bántó incidens érte a külseje miatt.Így csakhamar kiépít egyfajta önvédelmi mechanizmust.Ha valaki rádnéz és ez leggyakrabban gúnyolódást szül,akkor szerintem te sem mosolyognál a rád tekintőkre.
Előzmény: madrabbit (139)
rubens Creative Commons License 2000.01.28 0 0 140
Pl: -Szia, Te nem is vagy olyan dagadt! Illetve az vagy, de nekem éppen igy tetszel!
Garanciát persze nem vállalok, hogy sikered lesz!
Előzmény: madrabbit (139)
madrabbit Creative Commons License 2000.01.28 0 0 139
Engem kulonosebben nem zavar, ha egy no kover. Pontosabban nem a testalkat hatarozza meg a vonzerot. Szamomra egy duci lany is lehet annyira szexi, mint egy vekony.
Ha az ember egy kover lannyal van, az nagyon izgalmas, kulonleges tud lenni, mert neha alkalmat nyujt egy kis "szerepcserere". Egy apro, vekony lany mellett mindig en vagyok a "nagy es eros ferfi", de egy kover lanynak pl. az ember ferfi letere beleulhet az olebe, atadhatja magat, hogy a lany olelje korul ot.
A legfobb problema viszont az, hogy atlagosan a kover lanyok ridegek, nehez veluk kapcsolatba lepni, mert rogton vedekezon allnak hozza a kozeledohoz. Ha egy vekony, "divatos" lanyra ramosolygok a metron, vagy az egyetemen, az altalaban visszamosolyog ram, mert tudja, hogy tetszik nekem. De a duci lanyok, bar eleg gyakran tetszenek nekem, ha rajuk neznek, legfeljebb elfordulnak, vagy fintorognak egyet, mert rogton azt hiszik, hogy azt nezem rajta, hogy milyen randa dagadt. Ezek utan hogy szolitsam meg mondjuk?
nyuszó Creative Commons License 2000.01.27 0 0 138
off
bundee köszi. ez lett volna a második összeveszésem kóborlásom során és már kezdtem gyanakodni, hogy összeférhetetlen vagyok:)
on
Előzmény: bundee (137)
bundee Creative Commons License 2000.01.27 0 0 137
Kedves nyuszo

off

Nem Temiattad lepett le - es nem csak ebben a topicban jelentette be - minden altalala inditott topicban, illetve amiben nyilatkozott bejelentette.

de meg mindig kivancsi vagyok, hogy hany eves :) mert mostmar biztos hogy nem tobb mint 16 :)))

bundee

Előzmény: nyuszó (136)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.27 0 0 136
Superboy, igazán nagyon_sajnálom ha megsértettelek. úgy néz ki, hogy mostanában morgós napjaim vannak és sikerül mindenkibe alaposan belekötnöm.
Tipcsi, én nem az izlésről vitatkoztam, hiszen azt vitában nem lehet megváltoztatni. valami vagy tetszik, vagy nem. az én gondom az ELŐITÉLET volt, az, hogy kilói alapján alkosson valaki véleményt a nőkről, de akár a férfiakról is.
az, hogy értékes-e egy ember nem a kilóinak száma, nem a szeme szine, a szabályozott fogsora, vagy bármi más külső jegy dönti el.
ennyi, és még1* nem akartam senkit megbántani.
bundee Creative Commons License 2000.01.26 0 0 135
Hat, sajnalom hogy elmesz. De talan meg benezel ide - es akkor latod ezt, amit most irok: hany eves vagy? Miert nem tudod ezt leirni?

bundee

Előzmény: SuperBoy (132)
Tipcsi Creative Commons License 2000.01.26 0 0 134
Nem kellett volna azon összekapni, hogy eltér az ízlésetek (mert valahol mélyen mégiscsak ez volt az alap)...

Ti itt veszekedtek, ahelyett, hogy annak örülnétek, hogy kölcsönösen nem zavarjátok egymás vadászterületét :)

Tipcsi

Előzmény: SuperBoy (132)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 133
sirok és zokog elvesztettünk egy szuperboy-t,
de akkor kivel fogunk vitázni??
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.26 0 0 132

Na jó, akkor én többet nem írok a fórumra.

Valószínűleg nem értitek, hogy mire gondoltam, és inkább nem is magyarázom el.

VISZLÁT

Előzmény: nyuszó (131)
nyuszó Creative Commons License 2000.01.26 0 0 131
Szupi drága, sajna utóbbi hozzászólásaid indokolttá teszik dicséretem visszavonását. úgy tűnik mégsem akarod érteni amit magyarázni próbálunk neked. nem is irom le újra, felesleges. meg ne sértődj, de időnként nekem is úgy tűnik, hogy egy éretlen kamasszal vitatkozunk. mindenesetre megpróbálok hozzászólásaid "haladó" részére koncentrálni, mert azok alapján nem tűnsz reménytelennek. a többit hagyjuk.
bundee ne dühöngj. van úgy, hogy nem értik az embert.
bundee Creative Commons License 2000.01.25 0 0 130
Szia

"Ha választhatok egy molett és nem molett között, akkor a nem molettet válatsztom.
NEM MENEKÜLÖK EL A KÖVÉR NŐK ELŐL.
Csak nem keresem a társaságukat, ha nem szükséges. "

Miert, mi tortenik akkor, hogyha egy jot beszelgetsz egy dundi lannyal? Es miert kell valasztani?

"Amugy, kedves superboy, megkerdezhetem, hany eves vagy? Mert neha kb. 16 evesnek tunsz azok alapjan a baromsagok alapjan, amit beirogatsz. "
--- "A Boy csak 16 éves lehet? Szerencse hogy írtad hogy egyetemista vagy (és nincs...), ezért nem gondolkoztam a korodon. Bárcsak 16 éves lennék ezekkel az ismeretekkel... "

Mint irtam, nem a boy miatt mondtam a 16 evet, hanem azok miatt a baromsagok miatt, amiket irsz - de meg mindig nem valaszoltal. Amugy, erdekes a tobbi topicbeli megjegyzesed is... Ezek is hozzajarultak ahhoz, 16 evet jeloltem meg eletkorodnak. Szoval, mennyi is az a ketjegyu szam? (ketjegyu egyaltalan? :))))))))))))

"A kövérség sokkal jobban kihat az élet ÖSSZES TERÜLETÉRE, mint a hajszín... Ha ezt nem látod be, csak sajnálni tudlak, már bocs. Szedjél föl még (ha fér) + 25 kilót, és próbáljál meg ÉLNI... Meglátod, hogy mennyivel MÁS... Ha ez sem elég, bár tudom hogy nem érdekel, de teszteld le a környezeted reakcióját is, mint másodlagos szempont... "

1., a hajszin hasonlat az EMBEREKKEL VALO KOMMUNIKACIO, es ELOITELETRE vonatkozott - nem arra, hogy jo-e, vagy rossz-e, hogy van valakin +kilo, vagy nincs.

Amugy, nincs kedvem felszedni 25 kilot, ugyanis nem ezert adtam le 20 kilot... En rajtam mar nincs tulsuly - nem azert tetszenek a dundi lanyok (IS!), mert a sajat testalkatom miatt kirohognek a vekony lanyok... Jobbanmondva, nekem mostmar se a vekony, se a dundi lanyok nem tetszenek (ez a megjegyzes azert kerult ide, hogy megnyugtassam a baratno"met, aki enyhenszolva feltekeny - es olvasgatja az index.hu-t - mondjuk, en is legalabb ugyanennyire vagyok feltekeny).

Amugy, most nem arrol van szo, hogy az a bajunk veled, hogy neked a vekony lanyok tetszenek - hanem az, hogy eleve eliteled a dundi lanyokat - "kevesebbnek" tartod oket, mint a vekonyakat.

na, mostmar vege

bundee

ui.: szoval, mennyi is az a ketjegyu szam?

Előzmény: SuperBoy (129)
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 129

"Miért jó az, hogy külsoleg nem szimpatikus hölgyeket megismerek igazán? "

Mert mondjuk jo fej az illeto" - vagy mert o annak a lanynak a no"vere, akit a masik topicban akarsz "megujjazni" - esetleg mert beszelgetni KELL vele (fo"nok, stb)...

Most kezdjelek én is cikizni a pénzel?
Ugyan, én annál sokkal intelligensebb vagyok, mint hogy ide süllyedjek...

Ha választhatok egy molett és nem molett között, akkor a nem molettet válatsztom.
NEM MENEKÜLÖK EL A KÖVÉR NŐK ELŐL.
Csak nem keresem a társaságukat, ha nem szükséges.


Ez az egy bajom van veled, hogy megcsak a lehetoseget is elveted, megcsak a BESZELGETESNEK is!

Ez a gyakorlatban nem ennyire vészes, kicsit sarkítottam a mondanivalómat, hogy megértsétek.


Fura, de en soha nem ugy keveredtem bele egy kapcsolatba, hogy elhataroztam, hogy ebbol most kapcsolat lesz - najo, elofordult, de akkor elore tisztazva volt, hogy mi fog tortenni :)))

A legtöbbször mélyebb lett a kapcsolat, de a direkt kapcsolatteremtés is bejött.


Hogyha egy dundi lannyal beszelgetsz, az egybol azt jelenti nalad, hogy felesegul akarod venni/dugni akarsz vele/jarni akarsz vele???

Dehogy is! Én nem akarok senkivel egyből semmit sem csinálni, csak megismerni...


Amugy, egy vekony lannyal meg DIREKT AZERT BESZELGETSZ, mert akarsz tole valamit ???

Nem, de szimpatikusabb, mint egy...


Az emberek nem (csak) azert beszelgetnek egymassal, mert mindenki mindig akar VALAMIT..

Tényleg nem csak akkor? Én pedig azt hittem!!!

Tudod hogy mennyi olyan barátnőm van, akitől nem akarok semmit, és csak beszélgetünk? Nagyon sok.


Amugy, kedves superboy, megkerdezhetem, hany eves vagy? Mert neha kb. 16 evesnek tunsz azok alapjan a baromsagok alapjan, amit beirogatsz.

A Boy csak 16 éves lehet?

Szerencse hogy írtad hogy egyetemista vagy (és nincs...), ezért nem gondolkoztam a korodon.

Bárcsak 16 éves lennék ezekkel az ismeretekkel...


Amugy, a hajszinfrizura hasonlat pontosan jo analogia a testalkat-ra. Mondjuk nem ismerkedsz meg egy barna-hullamos haju lannyal, csak a szoke-szogegyenes hajuakkal. Csak azert, mert neked nem tetszik a barna-hullamos.

Tévedsz kedves.

A kövérség sokkal jobban kihat az élet ÖSSZES TERÜLETÉRE, mint a hajszín...

Ha ezt nem látod be, csak sajnálni tudlak, már bocs.

Szedjél föl még (ha fér) + 25 kilót, és próbáljál meg ÉLNI... Meglátod, hogy mennyivel MÁS... Ha ez sem elég, bár tudom hogy nem érdekel, de teszteld le a környezeted reakcióját is, mint másodlagos szempont...

SuperBoy

Előzmény: bundee (128)
bundee Creative Commons License 2000.01.25 0 0 128
"Miért jó az, hogy külsoleg nem szimpatikus hölgyeket megismerek igazán? "

Mert mondjuk jo fej az illeto" - vagy mert o annak a lanynak a no"vere, akit a masik topicban akarsz "megujjazni" - esetleg mert beszelgetni KELL vele (fo"nok, stb)...

Ez az egy bajom van veled, hogy megcsak a lehetoseget is elveted, megcsak a BESZELGETESNEK is!

Fura, de en soha nem ugy keveredtem bele egy kapcsolatba, hogy elhataroztam, hogy ebbol most kapcsolat lesz - najo, elofordult, de akkor elore tisztazva volt, hogy mi fog tortenni :)))

Hogyha egy dundi lannyal beszelgetsz, az egybol azt jelenti nalad, hogy felesegul akarod venni/dugni akarsz vele/jarni akarsz vele???

Amugy, egy vekony lannyal meg DIREKT AZERT BESZELGETSZ, mert akarsz tole valamit ???

Az emberek nem (csak) azert beszelgetnek egymassal, mert mindenki mindig akar VALAMIT..

Amugy, kedves superboy, megkerdezhetem, hany eves vagy? Mert neha kb. 16 evesnek tunsz azok alapjan a baromsagok alapjan, amit beirogatsz.

Amugy, a hajszinfrizura hasonlat pontosan jo analogia a testalkat-ra. Mondjuk nem ismerkedsz meg egy barna-hullamos haju lannyal, csak a szoke-szogegyenes hajuakkal. Csak azert, mert neked nem tetszik a barna-hullamos.

bundee

Előzmény: SuperBoy (126)
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 127
Ja, nem szoktam magammal beszélgetni, csak megelőztem a kérdést... :-)
Előzmény: SuperBoy (126)
SuperBoy Creative Commons License 2000.01.25 0 0 126
Kedves nyuszó!

" ez a lényeg. adj esélyt, de leginkább nem arra, hogy téged megismerjenek, hanem te ismerd meg őket. és nem azért mert férfiként akarsz tőlük valamit, hanem azért, mert kiváncsi vagy az emberekre 'csak úgy', és hidd el nem csak a macskanők érdemelnek figyelmet.
egyébként van hozzászólásod amiből igazán fejlődőképesnek tűnsz, remélem ennyi dicséretet megengedsz egy nyuszónak:) "

Köszönöm a dicséretet :-)

Most tudom, hogy furcsa kérdés lesz, de azért felteszem:

Miért jó az, hogy külsőleg nem szimpatikus hölgyeket megismerek igazán?

A válasz szerintem az, hogy akkor megismerem őket, és még akár beléjük is szerethetek... :-)
De ezt nem szeretném. Már volt ilyen, hogy belsőleg megismertem egy ilyen hölgyet, de külsőleg nem tudtam elfogadni.
Túl maximalista vagyok. És már nagyon sok olyan lányt ismerek, aki mind külsőleg, mind belsőleg megfelel. És ha ez a helyzet, akkor miért ismerkedjek olyanokkal, akik nem tetszenek igazán?

Ezekből gondolom kiderült, hogy nem kövér az ideálom.
Bár ez az ideál is érdekes dolog... mert nem mindegyik barátnőm illett bele az ideál fogalmába, mégis nagyon jó volt minden. Tehát nem vagyok (annyira :-) egy beszűkült és korlátozott férfi...

SuperBoy

Előzmény: nyuszó (124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!