Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Riff-Raff Creative Commons License 2000.05.25 0 0 4
Nekem az a véleményem, hogy aki terepjárót akar, az ne nyafogjon, hogy ráz, meg kényelmetlen, mert ez vele jár. Lehet bele másik ülést tenni akár, ha nem tetszik a vasülés, de azt meg macerásabb pucolni, ha csupa sár lesz. A fogyasztása ugyan nem kevés az UAZ-nak, de lehet hajtani gázzal, vagy lehet bele tenni másik motort. Szokás bele tenni Lada motort (1200-1600), Zukot, de lehet Aro vagy Avia motort is, ha Dieselt akar az ember.
Én is UAZ-t akarok majd magamnak, csak én egy 452-t, azt lehet zárni is. Én személy szerint az Aro motort részesítem előnyben, a Diesel legalább a víz alatt is megy.
Ami az alkatrészeket illeti, nem valószínű, hogy olyan rossz lenne az utánpótlás, unokatesómnak a GAZ 69-cel sincsenek efféle gondjai. Az viszont biztos, hogy javítani leginkább házilag érdemes, mert egyszerűen nem éri meg annyit költeni szerelőre. De ez nyilván attól is függ, hogy ki hogyan használja.
Zstmb Creative Commons License 2000.05.24 0 0 3
Sziasztok!

Nekem van egy két UAZ os tapasztalatom. Ha gondoljátok megosztom veletek. Nemrég szereltem le, így volt szerencsém UAZ-t vezetni, illetve nap mint nap járni vele.A tapasztalatok a következők: Nagyon pattog, kényelmetlen, nem lehet letekerni az ablakot, fogyasztása nálunk 30l/100 km de mi keményen nyomtuk neki és hegynek fölfelé mászkáltunk vele, illetve egy kis város is volt benne.Pozítiv, hogy még télen sem tudtuk elakasztani! Ahol a Pajero nem ment fel ott mi az UAZ-zal lazán.Igénytelen, nem zárható, nincs alkatrész utánpótlás, rossz szerelni. De vezetni poén! Ha van kérdésetek írjatok nyugodtan...
Na Sziasztok!

Macimedve Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2
Gallonban kb. ok. (terepen)
Előzmény: dzsodzso (1)
dzsodzso Creative Commons License 2000.05.24 0 0 1
Én 10-et hallottam. Mindenki hazudik?
Előzmény: Macimedve (0)
Macimedve Creative Commons License 2000.05.24 0 0 0
"Amióta megláttuk, akarunk egy UAZ-t. "

Ha majd tankolsz bele, akkor elmúlik.

Előzmény: dzsodzso (-)
dzsodzso Creative Commons License 2000.05.24 0 0 topiknyitó
Amióta megláttuk, akarunk egy UAZ-t.
De nem akarunk rá félmilát, mert nincs annyink.
Van esély?
Avagy nincs?
Amióta megláttuk, akarunk egy UAZ-t.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!