Keresés

Részletes keresés

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.30 0 1 1066

Detti elvileg valami crypto-s cégnél dolgozik mint relationship manager, legalább is a LinkedIn profilja szerint.

Illetve itt van még egy tavalyi interjú is vele:

 

https://www.linkedin.com/pulse/%C3%A9let-az-%C3%A1lommel%C3%B3-ut%C3%A1n-meg%C3%A9rte-detti-vajt%C3%B3

 

Péter visszatérésének én is örülnék mert messze az egyik legkiegyensúlyozottabb versenyző volt (+azért a spanyol héten az ő párosuk Bettivel tudott még mindig a legnormálisabban együttműködni). De azért jó lenne ha a háttér is kiderülne. Mármint hogy ő volt csak az egyetlen akit visszarendeltek? Vagy csak ő vállalta?

Előzmény: Ilhilla (1064)
Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.30 0 6 1065

Tegnapi rész nyertese egyértelműen Márió...tegye fel a kezét, aki ennyire higgadtan tudta volna kezelni a pszichopata csaj kirohanását.

 

Eszter kidülledt szemmel fogadta az igazságot, hogy Márió miatt sikerült a spanyol meló Ráhel számára....merthogy ő sem hánytorgatta fel, amikor vitte a csapatot a hátán...emlékeim szerint kb. annyi maradt meg, hogy sikerült baromi drágán eladni a vizet egy beépített embernek, de semmi más...ill. a haszonkulcs :)

 

A feladat kb. ugyanolyan semmilyen, mint az eddigiek: fiktív baromságok létrehozása, ami semmire nem jó.

 

Ráhel egyértelműen a hisztis stílusa miatt jutott el idáig, tökéletes multis hr picsa: semmihez nem ért, egyszerű mint a barlangrajz, nagypofájú rikácsoló egyén, aki mások letaposásával jut előre az életben.

 

 

Előzmény: Ilhilla (1064)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.30 -1 1 1064

Detti nagyon talpraesett, belevaló nő, nagy dumás, tanulhatnának tőle. Nem mondták meg, hol és mit dolgozik, de "valami nagy durrranás" lehet!

 

Örülök, hogyha visszaveszik Pétert, ő első adás óta csatasorban állt, szemben Márióval, akinek valóban nincs itt a helye (vásári kikiáltónak jó lenne). Récsől is mehetne már, de a "szépsége" annyira elkápráztatta Levit, hogy hagyja a végső összecsapásra! 

 

Eszter néha kinyithatná a száját jobban, igaz nem saját magát kell (még?) megvédenie, de akkor is. Olyan, mintha "aludna", vagy legalábbis a "tejet altatná"! 

 

...és a "munka ünnepén" is dolgoztatja őket! :D

Előzmény: Mazsola0070 (1062)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.30 0 4 1063

26. rész:

 

Ráhel: "és beregisztrál a konzultációra".. Na de miféle konzultációra? Beszélgetés Balogh Leventével? De miről? :D LOL Egy konzervdoboz megvásárlásával kapok kedvezményt a Leventével folytatott konzultáció árából? LOL

 

Ráhel feladatleosztásban úgy tűnik marha jó. Dirigálni azt tud! LOL

 

De amúgy ki a franc venne egy funkció nélküli, üzenetekkel teleaggatott konzervdobozt, ami gyakorlatilag semmire se jó? (eleve közölte mindkét csapat, hogy zárva marad)

Az a baj, hogy ezek úgy kreatívkodnak, hogy közben elfelejtik, hogy értelmet is nyerjen a dolog. Egy használati tárgy, nevéből adódóan sokkal hasznosabb lenne. :DD És nekem pont az a furcsa, hogy kreativitás címén egy dísztárgyat próbálnak készíteni egy eredetileg használati tárgyból.

 

Ráhel arcára van írva, hogy mindjárt szétbassza az ideg és nem bír magával.. mindezt a grafikus jelenlétében. LOL

 

Szegény grafikus csajt kezdik kínos helyzetbe hozni. :DD

 

Biztos, hogy egy valódi "elnöki asszisztensnek" ilyen neurotikus, nárcisztikus embernek kell lennie?

 

Ha már úgy mond visszatér Péter, akkor inkább egy Eszter-Péter-Márió csatát néznék.

 

Biztos félreértem a feladatot, de abban mi a kreativitás, hogy rábasznak egy grafikát üzenettel egy konzervdoboz oldalára? Ilyen ötlettel páros lábbal rúgnák ki bármelyik csapatot a Cápák közöttből. Mondjuk ha feltalálnának egy visszazárható konzervdobozt, annak esetleg lenne értelme. Vagy lehetne belőle mittomén wifi jel erősítő stb.. Konkrétan ezeknél kimerült a kreativitás annyiban, hogy szép legyen a funkciótlan doboz designja. LOL Mondjuk eszközök nélkül elég nehéz egy fémdobozból bármit is kihozni. Meg érted egy mézeskalácson is lehet tükör, mégsem abban nézed meg magad, mert picike.

 

Ez a malomkerék nagyságú szemüveglencse is inkább ront az összképen... mintha a tudálékosságát akarná hangsúlyozni. :DD

 

Bár a lekvárfőzésnél lett volna ekkora a kisasszony szája! Ott viszont Eszternek lett volna joga sorolni, hogy Ráhelréjcsöl mit nem csinált. LOL (finoman célozgatott is erre, de nem volt ilyen hosszú a listája)

 

Krasznai belül megint röhög. :DD

 

Amúgy vicces, hogy Eszternek juszt se szól be... gondolom érzi, hogy erősebb nála és csak saját magát égetné be. Viszont Márióról meg azt gondolja, hogy gyengébb nála, tehát baszogathatja.

 

Nem csücsücsü! ROFL

 

Szerintem a másik csapatot azért hívták meg, hogy nézhessék a Réjcsöl-showt. :DD

 

Aztán Eszternek meg az nem tűnt fel, hogy Márió ezt azért mondta, mert elege lett Réjcsölből? És akkor Eszter szemeket mereszt. Hát érdekes mindenesetre.

 

Márió: "ott van az asztalon és kibontható" ja hogyne és biztos sikerül majd egy mozdulattal úgy lehúzni, hogy az sehol ne vágjon ugye? Biztos én vagyok béna, de nekem néha a nyitófül is a kezemben marad. LOL

 

Levente: "Tolltartó leszek?" Hát ha kreativitást vársz el, de baszol eszközöket adni, amivel bármilyen használati tárggyá alakítható a cucc, akkor igen! Az leszel! :DDD

 

Angol ki nem maradhat a mai adásból sem: all-star... road map

 

Jó de amit Detti mond, hogy QR kóddal videósorozat nyitható meg, ez tényleg így van vagy csak elmondja, hogy ez volt az ötlet, de videósorozat valójában nincs mögötte?

 

De hát ennyi erővel egy fali tükör elé is beállhatok és ott is megkérdezhetem, hogy ma mindent megtettem-e. LOL Ehhez minek konzervdoboz?

 

Ráhel: "Nagyon szívesen dolgoztam volna velük együtt!" Ők viszont biztos, hogy nem szívesen dolgoztak volna veled együtt! :DD

Beáll a tükör elé és nem köpi szembe magát? LOL

 

Hát tudom sajnálni azokat a cégeket, ahol Ráhel asszonyság tevékenykedik. Bár, ha ez a viselkedés csak a műsornak szólt, akkor talán nincs mit sajnálni, de akkor nem nagyvállalatoknál kéne dolgoznia, hanem a színházban.

 

Ráhel nagyon szeret emberekkel kommunikálni... vagy inkább autokrata módon a saját akaratát másokra erőltetni, agresszívan fellépni másokkal szemben, lecseszni és földbe döngölni másokat. Csodás.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.30 0 2 1062

Benyomások a tegnapi részből.

 

Vajtó Detti vezérletével érkezik az "all star" csapat az előző évadból ellenfélnek a TOP3-nak, a feladat: kapnak egy konzervdobozt, és ennek apropóján valami új terméket kell kitalálniuk.

 

Az új termék meglepő módon mindkét csapatnál: a Zelnökúr életvezetési tanácsai kezdőknek és haladóknak - na de mi a fene köze van ehhez a konzervdoboznak?

 

DE ha már itt semmi kapcsán nem lehet leszakadni a Zelnökúrról, legalább lett volna valami poénos ötlet is: nekem (a 90-es években árult "A kommunizmus utolsó lehelete" feliratú konzervdoboz nyomán) az jut eszembe, hogy a konzervdobozt "Balogh Levente fingszaga" felirattal lehetne árusítani, de rájövök, hogy itt ilyen poénkodást azonnali kirúgás kockázata nélkül nem lehetne elsütni, még ötlet szintjén sem, mert a Nagy Testvér mindent lát (erre később még vissztérek).

 

Ráhelrécsöl megint hozza a formáját, a segítők somolyogva nézik, Eszter látványosan kussban van, úgyhogy Márió Rácselrécsöl céltáblája. De megint nem merül fel, hogy miatta nem ment a csapatmunka, úgy tűnik ez a stílus itt megengedett, mert a végén is úgy általánosságban hangzik el, hogy a TOP3 nem tudott együtt dolgozni, arra utalás sincs, hogy miért (sőt úgy tűnik, Márió a soros kigolyózandó, de majd erre is visszatérek).

 

Az eddigi történések alapján nekem is az jut eszembe, hogy alkalmazza a Zelnökúr ezt a TOP3 Ráhelrécsölt, aztán ha már többen is femondtak miatta a cégénél, akkor találja ki, miért is juttatta a TOP3-ba.....  

 

A két "termék" kapcsán megint elgondolkodom, mi a különbség a Zelnökúr-féle "személyes brand építés" és a "személyi kultusz" között....

 

A végén Vajtó Detti azt a feladatot kapja, hogy tudja meg titokban (egy bemikrofonozott, bekamerázott helyiségben), hogy mit mondanak a TOP3 tagjai a "háta mögött" a Zelnökúrról, a Zelnökúr egy, pl. az NCIS-ből ismert trükkös üveg mögül sasolja őket, amin csak ő lát át, de a jelöltek nem.....

 

Mint már írtam, kb. alsó csoportos óvodásnak kell lenni ahhoz, ha valaki azt hiszi, hogy ami itt elhangzik, azt a Zelnökúr nem tudja meg az utolsó szóig (még akkor is, ha a trükkös üvegről nem is tudnak), úgyhogy baromi ötletes feladat...

 

Márió valami olyasmit mond, hogy ő csak azért van itt még, mert Krasznai javasolta, amin a Zelnökúr valamiért rettenetesen berág, pedig - ahogy az előző hozzászóló is kielemezte - tényleg ez volt, de ez a Zelnökurat nem zavarja.

 

NO és most érkezik meg Péter, aki vélhetően beáll majd a rosszatszóló Márió helyére, de aztán az is lehet, hogy Márió csak meg lesz leckéztetve, hogy aki itt olyat mond, ami a Zelnökúrnak nem tetszik, az azonnal röpülhet (még ha igaza is van).

 

A jelenet emlékeztet az első évad azon részére, amikor Vikike azért lett kegyvesztett, mert "konyhai pletykálkodónak" lett beállítva, ami azért volt némileg vicces, mert egy bekamerázott helyiségben nem tudom, hogy lehet pletykálkodni (azaz Vikike is tudhatta, hogy amit mond, azt hallhatják a Zelnökúr és emberei), másrészt nem mondott semmi rosszat ő sem.

 

Jó hír Máriónak, hogy Vikike azóta a második szépségszalonját nyitotta meg, így a saját maga ura maradt, csak aztán nehogy idehozzon valaki egy hírt hogy Vikike szépségszalonjában is benne van a Zelnökúr, mert elsírom magam..... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zo73 Creative Commons License 2024.04.29 0 4 1061

- Azt feltételezi ön, hogy nekem a zügyvédúr, a segítőm mond valamit és akkor nem én döntöm el, hogy maga van a zelső háromban, hanem a zügyvédúr.

 

Ilyent Márió egy szóval nem mondott! Ő a TOP6-ról beszélt. És mivel én nem akarok a zelnökúrnak dolgozni ezért fővesztés terhe nélkül le merem írni, hogy nem csak feltételezi, hanem egyenesen magától a zelnökúrtól hallotta. Visszanéztem a 21-ik részt, amikor ott ültek az irodában Zsuzsi,Gergő és Márió (Péter már kiment, mert őt már addigra továbbjuttatta) és a zelnökúr száját a következő hagyta el:

- ...a fejembe végig az volt, hogy ön fog hazamenni, de a segítőim meggyőztek hogy ne. Pontosan azért, mert én nem tudtam meg annyi mindent magáról, mint ők most...

 

Persze attól, hogy a zelnökúr jelenlétében még az igazság is meghajlik, Márió repülni fog. Ekkora felségsértést hogy valakinek elismételjük a főnök szavait, nem lehet büntetlenül elkövetni.

 

És akkor hajrá Ráhel/Récsöl/Rachel stb. A big boss egye meg amit főzött.

zj2013 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1060

igen igen. Ráhel (aranyos meg minden de tök ciki) ameddig csak Levente, Balázs, István, Larissza lennének ott ledöbbenének de ismerik, de ha megérkezne Pasqale család üzleti megbeszélésre néznének nagyot. 

Előzmény: triola2 (1055)
triola2 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1059

"Sztem neki teljesen mindegy, csak legyen valami amin megsértődhet." Igen, igazad van. Itt szerintem a prezentáció prezentálása előadása váltotta ki.

Előzmény: Sportsfan (1058)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 1 1058

Sztem neki teljesen mindegy, csak legyen valami amin megsértődhet. Ez szimplán az érzelmi zsarolásról szól, hogy így törje le a körülötte levőket. Eszterrel ugyanezt játszotta, csak ő erősebb volt. Most pedig Eszter ügyesen ki húzta magát ebből a helyzetből és hagyta hogy Márión csapódjon le. Ha Pétert visszateszik a csatasorba, vele ugyanezt meg fogja csinálni ez a hüpi.

Előzmény: triola2 (1055)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 4 1056

Kész élmény lehet a civil életben is együtt dolgozni ezzel izével. Úgy meghallgatnék valakit a valós kollégái közül. Sztem amikor mentek a műsor felvételei, ők lehettek a legnagyobb szurkolótábora. Azért szurkolhattak neki, hogy nyerje meg és akkor legalább megszabadulnak tőle.

triola2 Creative Commons License 2024.04.29 0 1 1055

Szerintem Máriónak annyi... Pétert lehet, hogy helyette hozzák be?

Ráhel viselkedését látva az jutott eszembe, hogy most már örülök, ha vége lesz a műsornak, mert ma már nem bírtam nézni a viselkedését. Ráhel ma úgy viselkedett, mintha vezető/feljebbvaló lenne, úgy utasítgatta Máriót. Holott, úgy kellett volna dolgozniuk, mint a másik csapat (egyenrangú partnerként). Ráhelnél valószínűleg az váltotta ki a mai viselkedést, hogy megsértődött azon, hogy Márió akart prezentálni. De akkor miért nem mondta meg ezt egyenesen neki, hogy ő akart prezentálni?

Leventének jó volt a meglátása azután, miután megnézte a Detti által készített "riportot" mind a három jelöltről.

 

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1052

Igen ez a fajta verzió nekem is eszembe jutott. Viszont a Péteres képsorozat mellett is csak olyan képeket vagy történeteket vágtak be, amik még nem a korábbi adásokban voltak. Illetve volt egy olyan rövid snitt is, hogy a raktárban vannak és mintha Rachel most éppen a targoncakezelőknek szólogatna be. De majd kiderül, ma este már remélhetőleg tisztábban fogjuk látni a szitut. 

Előzmény: dojcstomi (1050)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1051

Ez ugyanaz, ami a 25. rész végén volt. És itt ugyebár nyom nincs Péternek. A többi stimmel.

Előzmény: Mazsola0070 (1049)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1050

Ja hogy ez egy műsorközi ajánlóban volt? Ajánlókat is szokták úgy, hogy nem a következő részből vágnak össze pár snittet, hanem több részből összevissza. Akkor gondolom ez ilyesmi lehetett. Vagy a 25. rész végén lévő ajánlóban direkt nem mutatták Pétert.

 

De az is kiderült a műsorközi ajánlóból, hogy melyik részben lesz? Mert ezt a hetet még végignyomják.

Előzmény: Sportsfan (1044)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1049
Előzmény: Mazsola0070 (1048)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1048

Az előzeteseben annyit lehetett látni, hogy Péter (anélkül, hogy odamenne köszönni a többieknek), elindul felfelé a lépcsőn a Zelnökúrhoz, a másik három meg úgy néz rá, mintha szellemet látnának.

 

Úgyhogy valószínűleg vissza lesz híva, bár nem tudom, akkor mi szükség volt arra, hogy Benidormban a Zelnökúr Bettivel együtt lapátra tegye, ha egyébként meg akarta tartani.

 

Vajtó Detti meg lefelé jön a lépcsőn két másik szereplővel az első évadból (ha jól láttam, az akkori nyertes, Keserű nincs közöttük), a másik kettőnek nem derült ki a szerepe, viszont Dettinek azt adja ki a Zelnökúr, hogy meg akarja tudni, hogy mit mondanak róla a "háta mögött", ezért Detti beül egy helyiségbe a jelöltekkel, a Zelnökúr meg titokban (???) skubizza, hogy mit beszélnek....

 

Erre mondtam azt, hogy nyilván teljesen őszinte megnyilvánulások várhatóak a jelöltektől, mert nyilvánvalóan tudniuk kell, hogy a Zelnökúr mindenről egészen pontosan tudni fog, hogy mit mondtak (ha azt esetleg nem is tudják, hogy közvetlenül lesi, hogy mit beszélnek).

 

 

Előzmény: Sportsfan (1047)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1047

Feltéve hogy az a Wizz gép rendesen elindult.. lehet a végén aztán Gergő maradt a legtovább Spanyolo-ban... :))

 

Viszont ugye Bettivel már készült egy after videó, csakúgy mint a többi kiesővel, szóval szerintem neki tényleg itt volt a vége.

 

Inkább arra lennék kiváncsi hogy Péter milyen formában tért vissza:

1. Plussz főként, és így újra négyen lennének

2. Valaki feladta, vagy nem tudta folytatni, vagy kirúgták. És ezért ugrott be, hogy ki legyen a létszám.

3. Nem jelöltként, hanem csak szereplőként tér vissza az egyik napi feladathoz.

Előzmény: Sz.Gábor8080 (1045)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.29 -1 2 1046

Péter egyértelmű vissztérő lesz (nagyon helyesen, első adástól benne volt a versenyben), én Bettit nem láttam, csak az első évad második helyezettjét, Dettit. 

Előzmény: dojcstomi (1042)
Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1045

Bár nem láttam az előzetesben, simán el tudom képzelni, hogy Betti visszatér, és ő lesz a műsor győztese.

 

Eszter linkedin-es bejegyzése nem biztos, hogy azt jelenti, hogy ő lesz a befutó...Márió és Ráhel tuti nem...

 

Azért Gergőt kicsit sajnáltam: a többiek Elnökúrral a magángépen, ő pedig nyomoroghat a Wizzel a heringjáraton :)

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1044

Tegnap este az RTL-en mutattak egy új ajánlót, abban volt benne. De ahogy nézem, a honlapra nem töltötték fel.

Előzmény: dojcstomi (1042)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1043

Egy pár szállásra rákattintottam, de sajna nem volt türelmem végiglapozni mindet. Melyikre gondolsz? Minden esetre ha így van, akkor ez az egész elég gáz a műsor szerkesztőire nézve már megint...

Előzmény: Gerry76 (1040)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.29 0 0 1042

Látom az előzetesben azt is, hogy a Zelnökúr berendelte magához a Bettivel együtt kiesett Pétert.....csak nem eljátsszák újra ugyanazt, mint az előző évadban?

 

Melyik előzetesben? A 25. rész végén nyomát nem láttam Péternek. Viszont feltűnik Vajtó Detti új frizurával.

Előzmény: Mazsola0070 (1041)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.28 -1 1 1041

Ezek az is kérdés számomra, hogy véletlenül nem pont ez a cég szervezte-e le nekik az egész négy napos bohóckodást (pl., hogy ott árulhattak a tengerparti sétányon).....

 

Tényleg nem értem, miért tekintik hülyének a nézőket, az Internet világában minden öt perc alatt kiderül. (Lsd. még Eszter LinkedIn beírása.....) 

 

Látom az előzetesben azt is, hogy a Zelnökúr berendelte magához a Bettivel együtt kiesett Pétert.....csak nem eljátsszák újra ugyanazt, mint az előző évadban? 

 

 

Előzmény: Gerry76 (1040)
Gerry76 Creative Commons License 2024.04.28 0 3 1040

Ahogy a szállásaikat elnézem a weblapon, némelyik ismerős, tehát a műsor tőlük bérelte a jelöltek szállásait :-) 

Nahát, akkor meg is van, hogyan is keveredtek oda véletlenül :-) 

Előzmény: the_godfather (1036)
the_godfather Creative Commons License 2024.04.28 0 0 1039

Ezt tőle kerdezed? Hogy mért kell bántani a társait?

Vagy rá vagy izgulva mint a többiekre?

"azért Viktória az más  ❤️      ❤️Viki ❤️"
"Ettől függetlenül HAJRÁ ♡Eszter♡ !!!!!"
"♡Eszter♡ holnap reggel várom...."
"Imádom Esztert!!!!"
"Egyre jobban imádom Esztert!!!! (ILY)"
"Ő az egyik legjobb már mint nem munkaerő szempontjából mondom :) Nem tudnék dönteni: Eszter vs Anna vs Andrea között. (nem munka szempontból :) ) "

Előzmény: Törölt nick (1038)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.28 -1 1 1038

miért kell bántani????????

Előzmény: the_godfather (1037)
the_godfather Creative Commons License 2024.04.28 -1 0 1037

Én azt gondoltam, hogy leállt a rossz mája. :-)

 

Nejem szerint valami alapozó lehetett rajta.

Előzmény: dojcstomi (1031)
the_godfather Creative Commons License 2024.04.28 0 0 1036
Előzmény: holli gold (1034)
Gerry76 Creative Commons License 2024.04.28 0 0 1035

Kivándorolt magyarok üzemeltetnek kint irodákat, főleg ingatlanközvetítéssel és idegenforgalommal foglalkoznak. Főleg a keleti, tengerparti részen.

Előzmény: holli gold (1034)
holli gold Creative Commons License 2024.04.28 0 0 1034

Milyen iroda volt a spanyoloknal, mivel foglalkoznak ahol az egesz szemelyzet magyar volt ? ? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!