Keresés

Részletes keresés

Psychodad Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2819
Max !

Örülünk, hogy egyben vagy és gratulálunk az új guiness rekordhoz !!!
tomboy84 Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2818
Szeva Max!

Örülünk, h egyben vagy és hogy átvészelted a Wilmát.
Jah és grat a dobásodhoz :D
Előzmény: DanMarino (2817)
DanMarino Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2817

 

Hellotok Karpat-Medenceiek!

 

Nagyon gyors helyzetjelentes... (still no internet only egy kolcson laptop)

 

Hetfon helyi ido szerint hajnalban megerkezett egy suvito szellokes-sorozat, ami meg nem volt hurrikan, de azert az europai ember felebred ra. Ejnye-ejnye, mondom ugy 8 korul, vigyuk at az autokat a szomszedos hotel garazsaba, megiscsak biztosabb amott. Atvittuk, szelviharban, aztan a garazsbol mar nem tudtunk kijonni. Megerkezett Wilma.

Ateltem mar 7 hurrikant, de mindeg csak az alja, a teteje, a hatasa ert csak el. Most Palm Beach Gardens fele tartott a szeme, ami ugye a magot jelenti. A legdurvabb resze. Raadasul a statisztikak 1869-es kezdete ota Wilma a legpusztitobb, es koszike, ennek is a centruma jott.

Szoval a garazsbol csak haza kellett rohannunk, megsem tolthetjuk ott a hurrikant. Megkockaztattuk... mar majdnem hazaertunk, mikor egy reccsenest hallottam. Megfogtam Rita (lakotars) karjat, hogy nekem ez a hang nem tetszett, STOP! Aztan 3 meterrel elottunk egy 4-5 meteres faag landolt, es egy pattanas utan egy Cherokee szelvedojet beszakitva landolt az anyosulesen. Hazaertunk, tokig azva. Aztan be az agyba, es tenyleg, mint 6 evesen a boszorkanyok elol menekulve, a sarokba gubbadva, betakarozva ragtam vegig a kormeimet. Del korul vege lett az elso rohamnak. Aztan 1 masodperc alatt elallt minden. Nem vicc: 1 secundum alatt a 150 merfoldes szelbol egy szelcsendes, napsuteses valami lett. Ja, nem is mondtam, az elso felvonasban ugye delrol eszak fele fujt a szel. Az emlitett csendes szakaszban kimentem korulnezni. Izzadtam a melegtol, a levego nem is mozgott, es felmertem a karokat. Kidolt fak, leszakitott haztetok, stb. Aztan kiordit a szomszed: "Mit csinalsz ott kint??? Azonnal rohanj be, meg nincs vege, ez csak a hurrikan szeme!!!!" Akkot tudatosult bennem, hogy az a kis nyugalmi zona ert el minket, amit ugye korbevesz a hurrikan legszemetebb gyilkos resze, a belso iv. Es mivel ez egy kormozgas, ezert amikor visszatert, az elozo szeliranynak pont az ellenkezoje jott. Ahogy elmult 1 masodperc alatt, ugy jott vissza a gyuru masik oldala. Ismet csak epp hogy hazaertem. Es akkor most jott meg csak a java. A szem utani resz kb 2-szer olyan hosszu ideig tart, 2-szer erosebb. Az nagyon durva volt. Vizszintesen repulo fenyofak, a foldi behajolt palmak, tetocserepek, tetopalak, tetodarabok es tetok a foldon. Egy Ford 250 -es pick-up az oldalan korcsolyazva egyik parkolobol a masikba. Aztan eleg volt a tetlensegbol. Kimentek korulnezni. Persze a nyakmagassagban repkedo kozlekedesi tablak es uvegszilankok nem kecsegtettek sok joval. Kineztem a Military Road-ra, ami egy egesz nagy 2-szer haromsavos utca... hat, ezt nem lehet leirni. Legyalulva az egesz fasor a palyak kozott. Eghyik fa alatt egy auto, benne tuti valaki. A kozeli parkban 7 fa maradt allva, kb 80 a foldon. A haztetok zome a foldon, mi megusztuk. Aztan kimentem a focipalyara a bogyoval, legyen valami hasznos is a hurrikanban.

Haversrac elbujt egy fa moge, az ovemre kotott kotelet tartotta, en meg kialltam szeliranyba, es guiness rekordot akartam dobni. Keritestol keritesig kb 80 yard a sportfield szelessege. Azota nem talalom a tojast. Ugy 120-130 yardra saccoljuk, de orom volt nezni, ahogy szallt...

Mire visszaertunk, elment az aram. Aram hijan se legkondi, se hutogep, se melegviz.  Ez mar jo ideje tart. A hutobe felturbozott kaja keszlet tulelesre nem igazan finom illatarol hiresult el. Telefonvonalak es internet szinte azota is sehol. Boltok csak elszorva nyitva, haromszoros arakon arusitva. Benzin nics. Csak 1-2 kuton. es ott 2-3 merfoldes sorok. Ja, nem autokbol, gaylogosokbol, kannakkal. 6 millio ember aram nelkul, lassan kezdik visszakapcsolni az aramot. Erdekes: Aram hijan generatorokkal hajtjak az elektromos dolgokat, amibe benzin kell ugye. A benzinkutak pumpai viszont elektromosak, igy ahoz generator kell, hogy felszippantsak az uzemanyagot. Tehat mi volt elobb, a tyuk, vagy a tojas?

Este 7-tol reggel 7-ig CERFEW van. Kijarasi tilalom. Akit kinternek, lecsukjak. USA, 21-ik szazad....

 

Majd meg jelentkezem, ha van valami valtozas.

 

max

NKDemons Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2816
teljesen ingyenes
plussz a mai nap minden egyes ápoltnak 1 Kubu üdítőital,gratis
:)
Előzmény: mozerpeti (2815)
mozerpeti Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2815

Atta!! Ugyan azon a számon érhetem el a lelkisegélyszolgálatodat, ami már megvan, vagy sikerült szerezned egy 90-es számot, amin csupán 240 ft + ÁFA összegért hivhatlak?? Mert ha van új akkor köszi nem kell :D

Ja és nicns ismerösöd a chello-nál. Vagy valakinek. Igazán szolhatnátok az érdekembe, hogy igazán visszaadhatnák azt a 90%-ot amit már hónap elején lenyúltak, mert 15-26 kb/mp vel nagyon lassan jönnek le a cuccok a netröl. és szeretnék már a neptunomhoz is hozzájutni, de ilyen sebesség mellett ez lehetetlen. Fizetnék érte sört aki ezt elintézi :D.

NKDemons Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2814
NKDemons Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2813
naaaaa
van másik fórumunk ahol zajlik az élet vagy mindenkinek amputálták a karját és az orrával még nem tudja nyomkodni a billentyűket??????
NKDemons Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2812
azt írta ma helyzetjelentést tesz,de szerintem még nem állt helyre az élet a Vilma után
talán majd holnap
de szerintem telefonon eltudod érni
Előzmény: zotya73 (2803)
NKDemons Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2811
jelentem elindítottam azon folyamatot ami a csapatmorál renbetételét célozza meg
kérek mindenkit ,hogy bizzátok rám eme dolgot
és inkább az új honlap megismerésvel fogyasszátok el feleseleges energiáitokat
na meg majd a pénteki edzésen erressze ki mindenki a gőzt és ne más sárba tiprásával
ha kérhetem ezt Tőletek kedves Csapattársak!!!

Maradok tisztelettel:
Atta Györek
lelkisegélyszolgálat a fusztrált játékosokért Közszolgálati iroda termék managere
Előzmény: spioooon (2810)
spioooon Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2810
Vammar neted, Padre?
Előzmény: 88-as (2809)
88-as Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2809

Azt ne felejtse el senki, hogy az edzőn és a csapatvezetőkön kívül senkinek nem feladata vagy joga kritizálni a csapatot.

 

Se az egész csapatot se egyéneket. Se meccs közben, se meccs után.

headhunter44 Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2808

Azért mert megmondtam neked a csapat véleményét nem kell megsértődni, meg megfutamodni. Ezt nekem kellett elmondanom.

A csapat bizalma a te irányodba billent meg, te is tudod miért, de ez simán helyreállítható, de nem szövegeléssel, mert annak nincsen helye a csapatban. 

A témahoz nem kívánok mást hozzáfűzni, nem kívánunk ezzel foglalkozni.

 

mozerpeti Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2807

Jules, nem tudom mi ez az önutálat, vagy már nem is tudom minek nevezzem, + ez az önsajnálat. Bár nem ismerlek nagyon, azért én nem igy ismertelek meg. Az, hogy neked ugy jött le a Rudi mondandójábol, hogy nem kellesz a csapatnak, lehet hogy nem igy van, csak rosszul értelmezted. Szerintem ezt beszéljétek meg. Szerény személyem véleménye az, hogy kellesz a csapatnak. (én is voltam sérült egy ideig a vállammal, sokat is dolgozom, ezért én is megkaptam már hogy lehet hogy nem illek a csapatba, és én is szitottam a kedélyeket pl a Debreceniek elleni meccsen is ami sok embernek nem tetszett, de én nem akarom abbahagyni, és szerintem te sem.) Csak szt tudom mondani gyere le az edzésre ha tudsz, nem te vagy az egyetlen akit kiközösitenek. Majd mi 2-en megmutatjuk, hogy kellünk oda. Tegyük nélkülözhetetlenné magunkat. Én azon vagyok, és leszek is hogy kis elismerést vivjak ki magamnak a csapatba, bár kicsit nehezen megy, azért pár embernek tetzsik már az amit csinálok. Te meg jobb vagy nálam ugyhogy ne add fel. Gyere le és megbeszéljük, ha meg nem sikerül akkor jól elnáspángollak :D.

a Jules Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2806

Az, hogy abbahagyom, nem feltétlenül Rudi döntése volt meg a csapaté, inkább csak ezt szűrtem le Rudi véleményéből... ha én vagyok a legnagyobb punci, meg a csapatszellemhez közöm sincs, mert ez volt a vélemény, akkor nem érdemlem meg, hogy csapattag legyek. Ezt is tisztába tettük, nem akarok több félreértést, tényleg.

 

 

a Jules Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2805

Nem szeretek elfutni, ezért is álltam Rudi elé, s akartam tisztázni a dolgot. Az ember mindig bölcsebb lesz, talán ennek ereményeképpen majd nem fogok senkiről véleményt formázni, előbb majd mindig magamba mélyedek. Tudod ez nem az én döntésem volt, hogy abahagyom. Ő akarta így, meg állítólag a csapat. Semmi gond, tényleg nem akartam senkit megbántani... állítólag mindig előbb cselekszem, beszélek, mint gondolkozom és nem veszem figyelembe mások érzéseit. Túl rideg vagyok erre a világra, ezt már párszor megkaptam a környezetemben. :) Ez persze nem erény, tudom...  Szóval sajnálom, ha megsértettem valakit, nem személyeskedés volt, inkább indulatoskodás a meccs után... tanulunk mindenből... 30/592-3443 : a számom Atta, csörgess meg, hívlak, s megbeszéljük a cucc leadását, mert kis Vidó nem ér rá ma meg holnap, így csak szerdán tudnám levinni, addig meg ne álljon itt.

 

Többet nem fárasztom a fórumot ezzel.

Ciao

spioooon Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2804

A szovegeles generalis problema.A csapate. Megoldhato.Fegyelem es tisztelet kerdese.

 

Ne fuss el. Vallald be. Es csinald kemenyebben mint valaha.

 

Udv

S.

Előzmény: a Jules (2801)
zotya73 Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2803
Nagyon köszönöm ! Remélem mihamarabb tudok vele én is beszélni ! Hetti
Előzmény: NKDemons (2800)
NKDemons Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2802
ez azért nem így működik
légyszíves add meg a számod és beszélünk 4 szemközt
oké?
addig ne adogass senkinek semmit sem
rendben?!!
Előzmény: a Jules (2801)
a Jules Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2801

Sziasztok!

 

 

Ma edzésen Rudi kifejtette, hogy nem igazán kellett volna punciznom a csapattársaimat... el kell mondjam, sajnálom, mert nem gondoltam, hogy többet punciztam volna bárkit is, a csapatot, mint mások, mint kellett volna. Talán egyáltalán nem kellett volna, még méregből, indulatból sem... Ment ez a baszogatósdi, mindenki szidta mindenki valagát, ( én főleg az Árpiét, bocs Árpi ), de nem gondoltam, hogy elvetettem a sulykot, hiszen dícsértem is annyit embereket, mint punciztam. Tényleg sajnálom, mert nem volt személyes problémám senkivel, ezt igazából nem is fejtettem ki soha, mert ha valakivel személyes gondom lett volna, elmondtam volna szemtől - szembe. Szóval azt gondolom, ha kiközösítetté váltam a véleményem kihangoztatása miatt, akkor nincs értelme a csapat részének lennem, talán már nem is vagyok az egy ideje. Szóval kis Vidónak holnap odaadom a felszerelést, használja valaki egészséggel, talán sikeresebb lesz, mint én. Azt a szerződést meg elszaggatjuk, vagy mi. Törékenységemért elnézést... meg a fumble - kért... meg a mindenért, ami miatt nem voltam szimpatikus pár embernek, ( a csapatnak ( ? ) ).

 

Ütős kis csapat lesztek, ezt nálam okosabbak is megmondták. Én örülök, hogy játszhattam közöttetek, így mégegyszer bocs, ha bárkit is lecikiztem.

 

Szép Estét!

 

 

 

NKDemons Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2800
hello
épp most sikerült beszélnem a hurrikán túlélőjével
Előzmény: zotya73 (2799)
zotya73 Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2799
Szia Atta ! Tudsz vmit a Tomiról, mert tegnapelőtt küldött nekem egy sms-t, hogy telibe kapta Palm Beach-et a hurrikán és már áram és víz sincsen és még a java hátra van. Próbálom hívni 2 napja, de nem veszi fel, sms-t küldtem neki, de nem reagál. Kérlek ha tudsz vmit jelentkezz ! Köszi, szia. Hetti
Előzmény: NKDemons (2798)
NKDemons Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2798
kár érte
nem mindha tudtam volna menni...:(((
Előzmény: spioooon (2797)
spioooon Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2797

Ma gyozott a soccer,euroliga focimeccs lesz 20.45-tol, ugyhogy a mai meccsnezes elmarad...10.45-kor kezdodik az NFL.

 

Udv

S.

kinggagyi Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2796
A 2005 November 6.-ai Nagykanizsa Demons - Budapest Wolves amerikai Football mérközésre, a Wolves Budapesti stadionjába "szurkolói" kisbusz indul - amely 18 fős. Aki el szeretne menni szurkolni, annak jelentkezni lehet Eöri Árpádnál, a 06-20/9366-182 telefonszámon. Az utazási költség várhatóan ~2800 forint lesz.
Off...
Psychodad Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2795
Ja és Hands off !!!!!
NKDemons Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2794
KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY A NAGYKANIZSA DEMONSTÓL:

Max "DanMarino" Gombost megkereső csapatnak üzenjük:
NKDemons Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2793
Köszönöm a fordítást!
Nagyon hasznosnak tűnik bár van 1-2 fehér folt benne,de azt majd átbeszéljük majd.
Mégegyszer köszi!
Üdvözöljük Vilmát.....:)
Ricky come back
2.mérkőzésén :
R.Williams
attack:6
yards:-1 !!!!!!!!!!!!!!
TD:0
long:4
receiving:0

....hát szerintem nem erre számítottatok Dolphins fanatikusok...
Előzmény: DanMarino (2792)
DanMarino Creative Commons License 2005.10.22 0 0 2792

 

Kis helyzetjelentes a Miami Dolphins es az MDC Gladiators "hazatajarol":

 

(Origo idezetek, nemi korrigalassal es erthetove tetellel)

 

 

Floridában szórványos üzemanyaghiányról érkeztek bejelentések [nem lehet kapni benzint miamitol palm beachig], de Jeb Bush kormányzó arról biztosította a lakosságot, hogy az állam tíz napra elegendő készletekkel rendelkezik [Ki es hogyan tud felmenni Orlandoba vagy Pensacolaba tankolni? Az allam, igen, de mi van a deli teruletekkel????? Olyan fasz, mint a rokona....].

Egyes autóutakon torlódások keletkeztek, amint a lakosság menekülni kezdett az állam veszélyeztetett nyugati partvidékéről [torlodas... kifogyott uzemanyagu autok szazai a leallo savokban], de a rendőrség arról tájékoztatta a kormányzót, hogy a dugók nagy részét balesetek okozzák [torlodas... tegnap 2 es fel ora alatt tettem meg 11 merfoldet, azt hittem, karambol van elottem.... es kiderult, a szembejovo palyan volt egy karambol, de ezek a BAL....SZ amcsik megallnak a mi tiszta palyankon, es bamuljak a roncsokat a masik palyan!!!!!! Hat nem hiszem el, komolyan... menekulnek eszakra, es megallnak bameszkodni, 11 merfoldes sort feldugaszolva....].

A Punta Gorda-i Charlotte regionális kórház - amelyben tavaly több tízmillió dolláros kárt okozott a Charley hurrikán - a Wilmára készülve igyekszik minél több beteget elbocsátani, s későbbre halasztja a nem létfontosságú műtéteket [ugyanakkor a korhazak is allamilag kinevezett ovohelyek... szoval, a beteget elbocsajtjak, a hajlektalanokat es egyeb "egeszseges" embereket meg berakjak a helyukre, a folyosokra, varotermekbe. A beteg meg dogoljon meg...].

Közép-európai idő szerint reggel nyolc óra tájban a jelenleg 4-es erősségű hurrikán - a korábbiaknál némileg kisebb, óránként 217 kilométeres szelekkel ostromolta a mexikói Yucatán-félszigetet, és mintegy öt kilométeres óránkénti sebességgel halad északi irányban, Florida délnyugati partjai felé (ha szombat reggel hajnali 2-kor volt Cancunnal, es 5 km/h-val halad elore, hogy eri el hetfo reggelre Key West-et, Naplest, Fort Myers-t, amelyek ugye 300 merfoldre vannak minimum) - közölte az országos hurrikánfigyelő központ (NHC)

spioooon Creative Commons License 2005.10.21 0 0 2791

"Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik."

 

"Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni. "

 

Csak mer' jott...

Udv

S.

zotya73 Creative Commons License 2005.10.21 0 0 2790

Szia Thomas ! Nagyon köszi a Zoli nevében is, nyomtatom ki és viszem haza neki ! Egyszerűen fantasztikus amit írtál, én látom a mögöttes tartalmat is, így nekem már a 2. versszaknál könnybe lábadt a szemem . Biztos a Zoli is nagyon fog neki örülni, remélem minél előbb tudtok beszélni és akkor személyesen is megköszönheti !

Gondolom akkor most meló van ezerrel, utána meg azért .... Mindenképp jelentkezz, mert itthon MINDENKI aggódik érted ! PUSZI, Heda

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!