Keresés

Részletes keresés

bence52 Creative Commons License 2017.05.26 0 0 1779

A számokkal ne foglalkozzál, az a BNO kód.

Orrmelléküreg gyulladásod van. Ha mindezt beütöd a Google keresőbe, mindent megtudhatsz.

 

Előzmény: kozso1 (1778)
kozso1 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 1778
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Ma voltam vizsgálaton. Sajnos szóba nem mondtak semmeit. Csak a papíron látom mintha valami gyulladás lenne. Ti lehet le tudjátok fordítani: iránydiagn: J3200 idült sinusitis maxillaris iránydiagn: J3200 idült sinusitis maxillaris Vizsgálat iránya: OM. CT3 síkban vékony csont és lágyrészablak

Köszönöm.
minniemano94 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 1777

Kedves Marti! Megkerdezhetem,milyen panaszok miatt mutottek meg az orrsovenyedet? Illetve hogy hatasos volt a mutet,elmultak a panaszok? Valaszod elore is koszonom!!!!

Előzmény: Márti17 (1776)
Márti17 Creative Commons License 2017.05.12 0 0 1776

Sziasztok!

 

 

Voltam kétszer kontroll vizsgálaton, az orvos szerint gyönyörűen gyógyul a sebem, nagyon szép.

Két hét telt el a műtétem óta, viszonylag jár a levegő mindkét orrfélben.

Fájdalmat nem igazán érzek, sem az orromban, sem az arcomban.

 

Azonban van egy probléma, amit leírok, hátha valakit érintett hasonló és segítene elindulni valamilyen nyomon.

 

Iszonyatosan kiszárad a szám, éjjel főleg, de napközben is. Én egész nap során 3 l ásványvizet iszom, van, amikor többet is, mert azt érzem, szomjan halok. Éjjel olyan a szám, mint a szahara (ez még a műtét előtt sem volt ennyire durva, amikor elvileg orron keresztül nem is tudtam lélegezni). Éjjel sokszor felkelek, min 0,5 l vizet iszom meg reggelig.

 

Ez a kisebb probléma. Inkább a gondom az, amit ez okoz. Fogszuvasodás nem most alakult ki, de valószínűleg a hosszabb ideje fennálló szájon át történő légzés már megtette a hatását.

Nagyon fáj több fogam is, az alsó állkapocsban és mellette az ínyem is. De a legrosszabb, hogy a nyelvem alatt is nagyon fáj, elvileg a nyálmirigyek.

 

Nem hagy aludni, alig tudok enni, fáj a rágás.

 

Vannak fehér foltok az ínyem különböző pontjain. Először azt gondoltam, afta, de nem fájnak, így tovább kutakodva a szájpenészt találtam, mint lehetséges panasz.

 

Fájnak a füleim, a torkom is néha.

 

A kontrollon pár napja végig tapogatta az orvos a nyirokcsomókat is, mert azokra is panaszkodtam, megnézte a torkom és semmi elváltozást nem talált. Tehét biztos, hogy szájban keresendő a probléma, ami kisugárzik máshova is.

 

Pár napja Normaflore-t iszom és Béres cseppet kezdtem el szedni, hátha segít kicsit megerősíteni a szervezetem.

Homeopátiás fogkrémet és mentol valamint alkohol mentes szájvizet használok.

 

Van valakinek valami ötlete, hogy ez mi lehet és mit lehet tenni?

bence52 Creative Commons License 2017.05.05 0 0 1775

Hali!

A kérdésedre a válaszom, hogy TB alapon csinált. Ő a Honvéd Kórházban dolgozik. Én jogosult vagyok ott kezeltetnem magam és a szakrendelésen ajánlották a doktor urat. Megadták a telefonszámát, felvettem vele a kapcsolatot, találkoztunk, megnézte a CT-t. Annyit mondott, hogy 100 évig is elélhetek, de a műtét után az életminőségemben hatalmas változás lesz. Kérdésemre nem javasolta az altatást, mert azonkívül, hogy kitolódna az időpont, nekem lenne a legkellemetlenebb. Megnyugtatott, hogy nem fog fájni. A lényeg, hogy később ő hívott fel az időponttal kapcsolatban. A műtét napján elmondta, hogy mikor mi fog következni, majd jött a műtét, mondta, hogy mit csinál, jó humorú, azt vevő doki. Tényleg nem fájt, persze azt nem mondom, hogy nem volt kellemetlen a vége felé. Ezt a bizonyos csövet - gondolom, mert kértem - betette. Másnap is jött, érdeklődött.

Nekem ez volt az első körházi bent fekvésem és műtétem. Kellemesen csalódtam az orvosokban és a nővérekben. Kedvesek voltak. A doki egyébként egy fiatalember és főorvos és tényleg szakember.

Itt a doki elérhetősége:

 http://dr-remenyi.internettudakozo.hu/

Azt kell tudnod, hogy jogosult vagy-e a Honvéd Kórház ellátását igénybe venni? Ha igen, akkor nincs gondod, ha nem akkor valamilyen úton-módon be kellene kerülnöd a nyilvántartásába és akkor megint nincs gondod.

Hogy milyen átmérőjű csövek vannak, azt nem tudom. Tulajdonképpen ennek ellenére a számon vettem a levegőt. A csövön nem tudsz annyit venni, amennyire szüksége van a szervezetnek. Ez engem annyiban segített, hogy pszichikailag jobban tűretem ezt a macerát, tudva, hogy van cső az orromba.

Ha ezt azért kérdezed annyira, hogy félsz a levegővételtől, hát ne tedd. Nagyon jól fogsz levegőt venni a szádon. Gondolj bele, hogy úszás közben is a szádon veszed a levegőt. Itthon gyakoroltam a műtét előtt a szájon át légzést, ami persze nem ugyanaz amikor a szervezet kényszer miatt áll át a levegővétel más típusára. Gondolj bele, hogy két napon belül kiszedik a tampont, akkor hogy veszel levegőt? Semmi nincs már az orrodban, de mivel tele van váladékkal, te továbbra is a szádon veszed majd a levegőt. Pár nap múlva elcsodálkozol, hogy jééééé, már az orromon keresztül veszem a levegőt, amikor még éjszaka ,ég mindig dugult az orrod és a szádon át lélegzel. Majd pár nap múlva észre sem veszed és teljesen helyreáll a légzésed. Szóval ne parázz, kellemetlen egy kicsit, de kibírható.

Előzmény: WH4ZZUUP (1772)
WH4ZZUUP Creative Commons License 2017.05.05 0 0 1774

Szia, én is leírom neked, ami velem történt,

 

Szintén elmentem hozzá, felállította ugyanezt az orrkagyló túltengés dolgot. Megvizsgált mindent kb. 30 ezerért, és 70 volt a műtét, ami 10-15 perc volt mindennel együtt.

Egy percig nem volt jó, 1-2 napig szenvedtem feszített stb. vérzett, de semmi, ugyanaz mint előtte. Átvert. Csak ennyi, röviden. ÜDv.

Előzmény: Andor Tomi (1572)
WH4ZZUUP Creative Commons License 2017.05.05 0 0 1773

Még annyi, hogy nekem alapjáraton nem olyan vészes az orron néha eldugul, de reggel valamelyik mindig el van dugulva és sokat fáj a fejem.

Amúgy valamennyire néha tudtál levegőt venni a csövön, bele beleszívni? Köszi a válaszokat.

Előzmény: WH4ZZUUP (1772)
WH4ZZUUP Creative Commons License 2017.05.05 0 0 1772

Szia bencze52!

 

Téged tb alapon csinált a Dr. Reményi Ákos? Ha igen, hol és megtudnád adni az ottani elérhetőségét, köszönöm. Szia.

Nekem amúgy közepesen nagy az orrom kívül-belül, de nem túl nagy, lehet belefér nagyobb cső. :D.

Előzmény: bence52 (1771)
bence52 Creative Commons License 2017.05.01 0 0 1771

Hát nem tudom, hogy mit csináltak veled. Pusztán csak a beszélgetés kedvéért írok. Nem tudom, hogy milyen készítményt kell szedned, vagy használnod. Tudom, hogy mindenki más, az orvos is más, mindegyiknek van egy saját módszere, ami - persze szerinte - a legjobb. Nekem, mint beszámoltam róla, egy orrsövény műtétem és egy arcüteg ciszta eltávolításom volt. A doki annyit mondott, hogy semmi nem kell, csak egy mentolos kenőcsöt vegyek és használjak. A lényeg az, hogy nem szabad az orrnak kiszáradnia. Az egész 350 Ft-ba került.

A műtét miatti félelmem miatt - mivel első kórházi befekvésem - én is megemlítettem az altatást. A doki annyit mondott, hogy higgyem el, nem fog fájni, amellett, hogy altató orvos is kell, hozzá, tehát későbbre tolódott volna az időpont. A másik érve pedig az volt, hogy saját magammal szúrnék ki, mert nekem lesz rosszabb műtét után. A neten is elolvastam minden idevonatkozó dolgot és ott is az jött le, hogy inkább nem javasolják az altatást. A dokinak egyébként igaza volt. Tényleg nem volt fájdalom. Kellemetlennek kellemetlen volt,, főleg a ciszta eltávolítása, de ki leehetett bírni.

Részemről kívánok neked mielőbbi javulás beindulását, hogy érezd, hogy volt értelme neki. 

 

Előzmény: Márti17 (1770)
Márti17 Creative Commons License 2017.05.01 0 0 1770

Valami nem stimmel, az biztos. 

Sikerült az orvosommal beszélni, kérdezte, hogy lázam van-e. 

Azt javasolta, vegyek be fájdalomcsillapítót, holnap megvizsgál. 

 

Egész nap szédültem, mondjuk én alapvetően a műtétet, illetve az altatást nem viseltem jól, fél napig hánytam utána. 

 

Most pedig a nyakamon lettek piros foltok, égnek. 

Lehet, allergia arra a készítményre, amit szednem kell. :(

Előzmény: bence52 (1769)
bence52 Creative Commons License 2017.05.01 0 0 1769

Korábban már leírtam az esetemet. Azt tudom javasolni, hogy nézd meg az illetékes fúl-orr-gégészeti ügyeletet és keresd fel, ha ennyire súlyosnak ítéled a helyzetedet. 

Előzmény: Márti17 (1768)
Márti17 Creative Commons License 2017.05.01 0 0 1768

Bárki, akit műtöttek már orrsövényferdülés niatt, írjon nekem! 

 

 

Mindenki azt írja, műtét után nem volt semmi baj, de nekem minden rossz. 

Nem tudok aludni, brutálisan be van dugulva az orrom, vagy ahogy érzem, be van száradva, fáj az orrom. 

Közben a váladék, ami természetesen nem az orromon jön ki, lecsorog hátra, folyamatosan köhögök, éjszaka fulladozom. Fáj a torkom. 

Fáj a fejem, az arcom, mintha arcüreggyulladásom lenne. 

 

Holnap délután lesz a kontroll, próbáltam keresni az orvost, de vasárnap nem volt elérhető. 

 

 

Márti17 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 1767

Én egész nap szédülök. 

 

Fáj az orrom, hozzá sem merek érni. Próbáltam kifújni, semmi sem jött ki. 

 

Kicsit kiborultam, nehezen élem meg. 

Előzmény: Andzsi89 (1765)
bence52 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 1766

Nem vagyok orvos, de azt mondanám, hogy, mivel megpiszkálták a fejed és ezt mindenki szervezete másképp tolerálja, inkább ettől fájhat a fejed. Vegyél be fájdalomcsillapítót és rögtön jobb lesz. Persze ez az én véleményem és javaslatom. 

Előzmény: Andzsi89 (1765)
Andzsi89 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 1765

A reggeli szédülés es az egész napos fejfajas a kialvatlansagtol lehet?

Andzsi89 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1764

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. Ezek szerint az álmatlan éjszakák ennek a velejárója dehat ez ellen nem sok mindent lehet tenni. Mindenkinek jobbulast kívánok aki ebben a cipőben jár ☺

bence52 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1763

Megnyugtatlak, hogy normális. Pár hete én is átestem ezen. Én is azt hittem, hogy a tampon ki és máris veszem a levegőt, mintha misem történt volna. Hamar rájöttem, hogy továbbra is maradt a szájon át légzés. Próbálj vele minél többet vízszintben pihenni. Ne hajolj és ne emelj semmit. Ne is gondolj rá, már amennyire tudsz, hogy valami nem stimmel. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az orrodon veszel levegőt. Ezután még pár napig marad az éjszakai szájon át légzés, ami pár nap elteltével meg fog szűnni és visszatér a régi rend. Én annyival segítettem, siettetem a légzésem mielőbbi visszaállását, hogy nagyon óvatosan, finoman, semmi erőlködéssel, de fújtam az orromat. Nagy megkönnyebbülés volt utána a levegővétel. Ami viszont kellemetlen, hogy kikészült majdnem a torkom. Április 10-én műtöttek és kb. 2 hét elteltével állt helyre az orrlégzésem. 

Előzmény: Andzsi89 (1761)
Márti17 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1762

Szia! 

 

 

Engem is szerdáb műtöttek és a tamponálást tegnao eltávolították. 

Szintén nem kapok levegőt egyáltalán az orromon, mentolos kenőcsöt és egy orrcseppet használok (vagy valami olaj szerű dolog). 

Nekem kedden lesz a kontroll, addig nem hiszem, hogy fogok tudni aludni.

Nagyon kimerült vagyok, főleg, hogy én az altatást sem viseltem jól, a műtét napját végig hánytam. 

 

Engem is érdekelne, hogy mikor lehet javulásra számítani?! 

 

Azt tudom, hogy a teljes gyógyulás 6 hét, de mennyi idő után lesz jobb? 

 

Teljesen kiszáradt a szám, cserepes. Az orrom fáj. 

 

 

Már várom a végét.... 

Előzmény: Andzsi89 (1761)
Andzsi89 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1761

Sziasztok!

Szerdán műtöttek orrsövény ferdulesre a tamponokat tegnap kiszedte a doki viszont a varratok még bent vannak azokat csak szerdán fogja kivenni. Az lenne a kérdésem hogy normális az hogy el van dugulva az orrom? Egyáltalán nem kapok rajta levegőt. .fújni már nem nagyon merem a varratok miatt sem. Sós vizes orr sprayt használok amit a patikaban vettem. Éjjel nem alszok szinte semmit ma is csak max pár oracskat Akinek van tapasztalata vagy mar esett át ilyenen a tanácsokat szívesen fogadnám  

bence52 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1760

Látom nem engem kérdeztél, ezért elnézést, hogy beleszólok. Fül-orr-gégészhez menjél mindenképpen. Azt, hogy orrsövény ferdülésed van ő fogja megmondani a te panaszaid alapján.

Előzmény: patience is courage (1759)
patience is courage Creative Commons License 2017.04.27 0 0 1759

Ekevas,

Megkérdezhetem, hogy melyik orvos adott beutalót az orrsövény műtétre, illetve Szegeden merre műtöttek? Jól sikerült a beavatkozás? (Egyelőre nem tudom, hogy melyik szakemberhez forduljak az orrsövényferdülésemmel) 

Előre is köszönöm, Zsófi 

Előzmény: Ekevas (1746)
Márti17 Creative Commons License 2017.04.25 0 0 1758

Sziasztok!

 

 

Még egy kérdésem lenne!

 

Nektek mennyi ideig kellett otthon lenni betegszabadságon?

Nekem 3-4 hét lett beütemezve a munkahelyemen, de olvastam valakinél csak 2 hetet.

 

Persze, értem, hogy attól függ, hogyan gyógyul, stb, és ez egyénileg változó lehet, csak érdekel, hogy mi az irányadó.

 

 

Köszi!

bence52 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1757

Nagyon szívesen segítek, mert tudom, hogy jól esik a másiknak, mint ahogy én is kerestem a kérdéseimre a válaszokat.

Az spec nem derült ki a beírásodból, hogy magánklinika és most nem is kérdezem, hogy mi vitt rá?

Legyen igazad, mert ezt tudod, de a lényeg a műtét után a nyugodt pihenés, az orrkenőcs használata és a fájdalom csillapítás és a rengeteg türelem.

Sok sikert kívánok és mielőbb gyógyulást és, ha lesz erőd, számolj be a lefolyásról. 

Előzmény: Márti17 (1756)
Márti17 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1756

Szia! 

 

Köszönöm a gyors válaszod! 

 

A stressz szerintem már oda vezethető vissza, hogy évek óta problémáim vannak, csak mindig mással kezelnek, miközben csak magánorvosokhoz járok, mert gondolnám, ott jobban foglalkoznak velem. 

 

Nekem teljesen mindegy, hogy 1 vagy 2 éjszakát töltök a (magán) klinikán, csak az számít, hogy jól legyek és biztoságban.

 

Rengeteg kommentet, fórumot olvastam el, illetve igyekeztem kikérdezni az orvost, de nem érzem azt, hogy kimerítő válaszokat kaptam volna. 

 

 

Egy tájékoztatót kaptam e-mail-ben, abban az van, hogy már a műtét napján haza engednek vagy egy éjszaka. 

 

 

Előzmény: bence52 (1755)
bence52 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1755

Kedves Márti17!

Megértelek, hogy stresszes vagy, de felesleges. A háromból két kérdésedre szerintem tudom a választ. Nemrég estem át én is orrsövény ferdülés és arcüreg ciszta műtéten.

Nem tudom, hogy honnan veszed az antibiotikumot, de miért kellene szedned? A műtét után nem kell semmit szedned - kivéve az addig is szedett gyógyszereidet, persze amit be kell jelenteni a betegfelvételnél, illetve az orvos is meg fogja kérdezni. Amit szedned kell és arra figyelj, az a fájdalomcsillapító, amit a nővérek minden szó nélkül adnak.

A 3. kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy nekem a műtét utáni második nap reggelén szedte ki a doki és 10 óra tájban már húzhattam a zárójelentéssel. Ebből kiderül, hogy két éjszakát voltam bent. Nekem a doki azt mondta, hogyha csak az  egyik műtéséről lenne szó, akkor egy éjszakát kellene bent lennem, de így kell a kettő.

Alapvetően lehet, hogy elég az egy éjszaka is. Szerintem a tampon kiszedés meghatározó.

Ha rajtad múlik én azt mondom, hogy ne akarj a saját érdekedben hazarohanni. Igen erőteljesen fog az orrodból a váladék folyni, amitől ne ijedj meg. A lényeg, hogy pihenj akár bent maradsz, akár otthon gyógyulsz. 

Előzmény: Márti17 (1754)
Márti17 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1754

Sziasztok!

 

 

Szerdán lesz orrsövény műtétem, valamint ezzel egyidejűleg egy cisztát is eltávolítanak az arcomból.

Elég stresszes vagyok (2 hónapja várakozom a műtétre), rengeteg betegségem fakad ebből, amivel évek óta félre kezelnek.

 

Három kérdésem lenne a műtét utáni élettel kapcsolatban, az egyiket kifejezetten nőtársaimhoz szegezném.

 

1. Kell antibiotikumot szedni a műtétet követően?

2. A ciklus felborulásával valóban számolni kell? (a műtőorvos szerint előfordul, hogy kicsit összekuszálódnak a dolgok...)

3. A tamponok mikor kerülnek eltoválotításra? Én elvileg egy éjszakát leszek a kórházban, majd másnap haza mehetek, csakhogy én a műtét helyszínétől kb 70 km-re lakom. (erre sem kaptam választ az orvostól, hogy így is haza mehetek-e másnap...)

 

 

Köszönöm a választ!!

 

 

bence52 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1753

Pár nap és az éjszaka is rendbe fog jönni. A műtét után én azt hittem, hogy a tampon kiszedésével hallelujah, de nem így van. Nekem most már az éjszaka is rendben van. Sokat segített a finom orrfújás, gondolom én. Szóval türelem. Az orrodban lévő dolgok ne foglalkoztassanak, a doki ki fogja szedni. 

Előzmény: Abathur (1752)
Abathur Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1752

Köszi! 

 

Nekem nem tiltotta az orvos az orrfújást, csak annyit mondott, hogy nagyon finoman csináljam, és ha nem akar jönni, ne erőltessem. Továbbá véletlenül se szorítsak rá kézzel az orromra, de ez egyébként is egyértelmű volt.

 

Persze azért használom az olajat és kenőcsöt rendesen, valamit biztos ér így is. Most inkább az alvással vannak problémák, pár óra után eldugul, aztán félóránként kell felkelnem inni valamit. Pedig párásítok, de úgy tűnik, azt még fokozni kell.

Előzmény: bence52 (1751)
bence52 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 1751

Ne ess pánikba és ne legyél elkenődve. Nem tudom milyen kenőcsöt kaptál, de mindegyiknek az a dolga, hogy ne száradjon ki a nyálkahártyád. Nekem az orvos annyit mondott, hogy kérjek a patikába mentolos orrkenőcsöt. Azzal csak annyit kell csinálni, hogy egy babszemnyit teszel mindkét orrlyukadhoz és 10 percig legalább vízszintbe vagy és úgy veszed a levegőt. Nekem a patikában az Urguentum nasale orrkenőcsöt adták. Szóval nem a kenőcsöt, hanem annak páráját kell az orrodba juttatni.  Az olajszerű orrcseppel ugyanez a helyzet. Cseppents az orrodba, legyen hanyatt a fejed és a többit a fizika el fogja végezni.

Én annyira nem nézegettem, hogy mi van az orromba, csak eleinte, mint ahogy írod váladékozott és napról napra egyre jobban tudtam levegőt venni, míg éjszaka bedugult. Megmondom őszintén, hogy a tiltás ellenére egy kicsit fújogattam az orromat és utána nagyon jó lett. Persze nem úgy, mint az elefánt, hanem csak nagyon finoman. Egy hét után kellett visszamennem kontrollra, azt mondta a doki, hogy szépen gyógyul, felvetésemre az éjszakai dugulással kapcsolatban pedig azt mondta, hogy természetes és napok kérdése és megszűnik. Hát azóta meg is szűnt. Egy kicsit benyúlt az orromba, valamit kiszedett és többet nem kell mennem.

Szóval légy türelmes és nagyon finoman fújd az orrodat, mindenképp jobb lesz.  

Előzmény: Abathur (1750)
Abathur Creative Commons License 2017.04.22 0 0 1750

Pár napja nekem is volt egy orrsövény-plasztikám orrmandulával kombinálva. A műtét maga altatásban ment, így semmi emlékem róla. Utána két napig a tampon elég kellemetlen volt. Utolsó napra már annyira feszített, hogy a 3-4 óránként bevett cataflam sem nagyon tudta a fejfájást megszüntetni. Mindegy, végül kivették a sok gézt a fejemből, ami (nagyon) nem kellemes dolog, de legalább gyorsan megtörténik és utána nagy-nagy könnyebbséget jelent.

 

Hazafelé még csöpögött a véres lé az orromból, de egyre kevesebb, majd estére meg is szűnt. Volt némi szörcsögés, de egész tűrhetően szelelt az orrom. Fejem nem fájt, a körülményekhez képest jól voltam. Mivel nem sokat aludtam a kórházban, otthon hamar eldőltem, és reggelre a sok véres kis csomó olyan szépen beleszáradt az orromba, hogy már nem sok hely van mellette. Ez azért kellemetlen, mert kaptam kenőcsöt, meg valami olajszerű orrcseppet is, de előbbit gyakorlatilag lehetetlen és az utóbbit is csak alig-alig lehet használni, mert tele van az orrom alvadt "tankcsapdákkal", így a tubus csövét sem tudom behelyezni, az meg teljesen reménytelen, hogy a kenőcsöt magasabbra is fel tudjam juttatni az orromban. Ami kevés valami ürül az orromból annak már teljesen "normális" takony jellege van, nincs benne vérnyom sem alvadt törmelék, és a színe is olyan, mint általában. Más kérdés, hogy szinte alig valami tud átjutni az akadálypályán, miközben azért érzem, hogy volna még minek kijönnie.

 

E mellett van egy enyhe fejfájásom, szintén enyhe szorító érzés és hőemelkedés érzetem a fejemben, de a lázmérő semmit sem mutat.

 

Szerdán megyek kontrollra, az orvos említette is, hogy ki fogja tisztítani. Nyilván egy műtét vérrel jár, a vér meg alvadni szokott a levegőn. De nem tudom, mennyire problémás ez a dolog, illetve tehetek-e ellene bármit is. Kikapargatni, gondolom, nem lenne jó ötlet, viszont az sem szerencsés, ha eldugul teljesen.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!