Keresés

Részletes keresés

mafikám Creative Commons License 2005.06.04 0 0 1452
Itt Pécsen van valami orosz csatorna

Jaj, de jó Neked!!!:))) Ilyen erre miért nincs?!?:(((

Előzmény: NB2 (1448)
mafikám Creative Commons License 2005.06.04 0 0 1451
Gondolom ez ismerős, néha azt hittem h a Kisstadionban vagyok.

Na, azért szerencsére annyira nem volt vészes a helyzet!:))

 

a sör nagyon jó volt

De azért az is jobb volt Prágában, igaz?!?:)

 

Persze nem nyertem!

Az ismerősömék is fogadtak párszor, Ők se nyertek, pedig egyszer 1 (orosz:) gólnyira voltak 200 Eurótól a kanadai-orosz meccsen!!!=)

Meg az is jó volt, hogy lehetett nyerni jegyeket a döntőre (is-?), azokat viszont megnyerte az ismerősöm!=)

 

egyik képen épp egy kanadai fazont fojtogatott látványosan.

Akkor kint is hozta a "szokásos formáját"!=))

 

Minden info kell Rigáról, ha tudsz vmit!

Olyan sok infóm nincs Rigával kapcsolatban, 2 szórólapot láttam Bécsben, gondolom ezek Innsbruckban is voltak. Ebben leginkább általános infok vannak, Rigáról, Lettországról, a szurkolókról. A 2 csarnokról is írnak (a nagyobbat, a 12.500 fős Arena Rigát nemrég kezdték el építeni, és a tervek szerint februárban készül majd el; a http://www.hockey.lv/hokejfans/arenariga/online.html-n lehet nézni webkamerán hogy haladnak:)), illetve a kisebb, 6500 fős Arena Skontot a VB kedvéért felújítják:).

Még valami olyasmit olvastam, hogy a csoportok sorsolásánál házigazdaként a lettek megválaszthatták, hogy egy csapat melyik csoportba kerüljön (vagy valami hasonló, nem igazán jó az orosz-angol szótárprogram, amit találtam, meg hát az angol nyelvtudásomon is van javítanivaló, itt az orosz cikk erről: http://sport.gazeta.ru/sport/2005/05/a_287123.shtml, vagy esetleg egy lett: http://www.hockey.lv/jaunumi/index.html?news_id=4788,lehet, hogy többre mész vele, mint én:), és Ők az oroszokat választották, pénzügyi okokból, mert azt akarták, hogy az Arena Skonto is (eléggé) tele legyen (az utóbbit már valaki írta az ihwc.net fórumán:), tehát az A / D csoport lesz az ARiga-ban, a B / C pedig az ASkonto-ban.

Most így ennyi jut eszembe, ha Te még hallottál valamit, akkor oszd meg velünk!:))

 

Előzmény: kajlov8 (1446)
Lezlí Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1450
Ez tévedés, csak az oroszban; az angolban csak egy műsorstruktúrát ismételgettek valóban.
Előzmény: faceoff (1449)
faceoff Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1449

rtr planeta

pl a upc hálózatban jön

éjszaka, felvételről

a honlapjuk viszont sosem jelezte a közvetítéseket

Előzmény: mafikám (1444)
NB2 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1448
Itt Pécsen van valami orosz csatorna, télen, vasárnap volt néha jéghoki is.
Előzmény: mafikám (1444)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1447
Hadamczik lett a vb-aranyérmes cseh jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya
BD0328 4 140 MTIs1038 
    Hadamczik lett a vb-aranyérmes cseh jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya
     kod: jégkorong/SPOR
     fk: CZ
     ld: Prága, 2005. május 25., szerda (MTI/AP) - A másfél héttel ezelőtti világbajnokság után lemondott Vladimir Ruzicka  helyett Alois Hadamczik lett a Bécsben aranyérmet nyert cseh  jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
     Az 52 éves szakember a Trinec, a Vitkovice, valamint a Sparta Praha edzője volt. Három idényen át Németországban kereste  kenyerét, 2003 óta pedig a 20 éven aluliakból álló cseh válogatott  szövetségi kapitánya volt.
     Ruzicka a Slavia Praha trénere lesz a következő szezonban.
kajlov8 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1446

Üdv,

Attól eltekintve, hogy a prágai "Sáska" arénához képest kicsitt lepattant volt a csarnok, meg idegesített a sok fasz végig dumáló osztrák nem volt rossz! Amin

nagyon kivoltam az a szar jég miatt négy percenkénti játékmegszakítás volt, amikor

tüzépes lapátokkal jöttek be az emberek takarítani! Gondolom ez ismerős, néha azt hittem h a Kisstadionban vagyok. A suvenirok is gagyibbak voltak, mint Prágában, de a sör nagyon jó volt és plusz volt h lehetett fogadni a szünetekben. Persze nem nyertem! CAN-SWE, CAN-FIN, FIN-LAT, USA-UKR , LAT-UKR, SWE-USA volt egy pár meccs aszem GER-AUT meg még vmi, amire nem mentunk ki (muszáj volt szétnézni az éjszakába is). Innsbruck egyébként kurva jó hely szerintem!!!

Találkoztunk egy kurva jó finn csajjal, aki miután megkértük h fényképezzen le minket, megszólalt magyarul :-o kiderült anyu magyar, apu szlovák, barát meg finn... Döglégy Zoleet egyébként többször mutatták a kivetítőn , egyik képen épp egy kanadai fazont fojtogatott látványosan.

Nem tudom hogy megyünk tényleg vanb idő, de ide is már tök régen (tavaly október)

megvettük a jegyeket, januárban már szállást foglaltunk, mert jó volt tervezni!

A lett arcok pedig nagyon jó fejek! És a nők sem rosszak!

Minden info kell Rigáról, ha tudsz vmit!

Üdv,

Kajlov    

Előzmény: mafikám (1444)
zmrzlina Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1445
Olvastam egy érdekes riportot Ružička edzővel. Szerinte a mai jégkorongaban nagyon sok múlik a szerencsén is, hiszen a tavalyi cseh csapat jobb volt a mainál, mégsem lettek világbajnokok tavaly Prágában. Kanada ellen szerinte a legjobb recept, hogy azért kell őket legyőzni, mert képtelenek veszíteni és olyan jókat lehet kajánkodni rajtuk amikor dühöngenek.
mafikám Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1444

Aztán meg jött a spori (szerintem mocskosul belenyúlt)

Szerintem nemcsak szerinted... Állítólag egy orosz újságírónak azt nyilatkozta a finn bíró (aki bizonyára szívesebben látta volna az oroszok helyett a finneket ott), hogy tudja, hogy olyan hibákat követett el, amelyek Kanadát a győzelemhez segítették, és ezt nagyon sajnálja, nem ez volt a szándéka, és bocsássanak meg neki az orosz szurkolók, blablabla. Ja, köszi, sokra megyünk ezzel... Na, mindegy, ami megtörtént, megtörtént, legalább elismerte, hogy hibázott, és bocsánatot kért, ez se megy mindenkinek.

 

aki látott CSZKA meccset idén, tudja, miről beszélek

Ilyet hol lehetett látni (helyszínt kivéve:)? Pl. Sport1 adott RSL meccseket?

 

Tényleg a jövő csapata az orosz, bár van még mit fejlődniük.

A végére azért elég szépen "összekapták magukat"!:)))

 

hej de szar meccs volt.

Mármint azért, mert nem a kanadaiak nyertek, vagy mert nem volt valami túl izgalmas meccs (vagy mindkettő:)?!?:))

Amúgy szerintem sokkal jobb lett volna, ha a 2 szombati meccs lett volna vasárnap, ill. fordítva, mert a két elődöntő összességében jóval izgalmasabb volt.

 

Várok beszámolókat a helyszínen lévőktől.

Én csak a saját élményekről tudnék mesélni. Az utolsó hétvégén még sikerült beszereznem Johansson, ill. Vyborny (?) törött ütőjét az edzések után, ill. pár aláírást a vasárnapi kanadai edzés előtt!=))) Az utolsó nap már nem voltak túl sokan az edzésen, a svédek, ill. az oroszok már le sem jöttek. Jagrt sem láttam, pedig szerettem volna kérni Tőle egy aláírást a szerzett cseh korongra!:) Az utolsó nap elég jó alkalom volt ütőszerzésre, az egyik magyar lány szerzett egy cseh ütőt, a húga pedig egy kapusütőt (mindkettő egészben volt még:), a bronzmérkőzés után pedig megkapta az egyik cseh srác Sokolov ütőjét!:)))

A meccs után még Ovecskintől is kaptunk 1-1 aláírást (Ő tovább ott maradt, mert Őt még meginterjúvolták:), de a döntő után már elég reménytelen volt aláírást szerezni a csehektől, miután lejöttek a pályáról mentek egyből az öltözőbe (ünnepelni:)!=)

A döntőn igencsak megvolt a teltház, ahol én ültem a lépcsőn, már ott is alig volt hely!=) A döntőtől azért "többet vártam", de persze fantasztikus élmény volt ott lenni élőben!:)))

 

Atyavilág, Smith a végén készakarva el akarta törni Fischer lábát

Az elég durva volt, meg az utána jövő hosszabb tömegbunyó is...

Gondolom a kanadaiak már egy "kissé" feszültek voltak, mert valahogy másképp képzelhették el a forgatókönyvet...

 

sajna én csak az elődöntőkön voltam

Pedig azok voltak ám csak a jó meccsek!!!=)

 

minden ragadt a sörtől, szerintem két hete nem takarították.

Igen, ezt én is tapasztaltam, pedig délelőttönként mintha láttam volna takarítókat a csarnokban, bizonyára nem vitték túlzásba a dolgokat...

 

Ma már lefoglaltam a szállást Rigába....

:)))) Ez a rigai VB is jónak ígérkezik (kopp-kopp:)!:)))

 

Mafikám : Rigába már keresik az önkénteseket, hajrá!

Köszi, már jelentkeztem is!:)

 

ha már sörsátor: a város határától pár km-re van egy Lidó nevezetű hely, több emelett kocsma fából, nagyon hangulatos)!

Tudsz még hasonló jó helyeket Rigában?=)

 

Az, hogy nem igazán láttad, hogy miért is állította ki az a hülye finn a ruszkikat folyton, nos ezért nem a kivetítő a hibás!

Egyébként nemcsak azon a meccsen volt tévedés, pl. a bronzmérkőzésen az első gólt Afinogenov lőtte, de a kommentátor szerint a találatot Proshkin szerezte, és ha jól emlékszem még a kivetítő is Őt mutatta (mármint Proshkint:)... Majd 3 perccel később, a 2. gólja után szólt Afinogenov a bírónak, hogy az első gól is az Övé volt, és erre már javították a tévedést!=) Meg azt hiszem később még egyszer tévedtek egy orosz átadónál is...

 

Mi most kezdünk nyiladozni egy fárasztó éjszaka után, de megérte. Prágában az Óváros téren tízezrek nézték, 16 órakor ugyanide érkezik a győztes csapat.

Ti onnan néztétek?:))) Ott (is) hatalmas lehetett a hangulat!:)))

 

Én még ilyen melegben nem voltam hokimeccsen - pedig már láttam párat...

Pedig a kezdeti "szaunához" képest ez már mondhatni hideg volt!:)

 

Ráadásul a segítők nagy része semmiről sem tudott, pedig már két hete ment a vb.

Pedig ha a bejárattól jobbra lévő infopulthoz mentél volna egy elég jól informált magyar lánnyal találkozhattál volna!:)))

 

Szóval, nyugati szomszédaink nyugodtan átjöhetnek tanulmányozni, hogyan kell vb-t rendezni:-)

Tényleg voltak kint (nagy) szervezési hiányosságok, de én személy szerint a kinti szervezéssel jobban meg voltam elégedve, bár ez valószínűleg, a két VB (A csop., Div. I.), ill. ország közötti (gazdasági) különbségnek tudható be... Viszont a magyarok a biztonsági őrök összeválogatásánál mindenképpen példát vehetnének a kintiekről, ott valahogy nem tűnt úgy nekem, hogy a bunkóság alapkövetelmény lenne a felvételnél (persze kivételek mindig akadnak:).

 

Ti hol voltatok?

Meccsek alatt (lehetőleg) Wiener Stadthalle, II. emelet, általában a lépcsőn valamerre a piros vonallal szemben!=) Vagy nem erre gondoltál?=)

 

Mi Innsbruckban iszonyat jó volt minden és végre nagyon jó meccseket láttunk!

Végre még egy elégedett ember!!!=))) Melyik meccseken voltatok?

 

Rigába mentek?

Remélem, de legalábbis nagyon szeretnék!=) És Te jönnél / jössz?=)

 

Csak repülő Varsó, Koppenhága vagy Bécsen át.

Nekem az "easyJetes" Budapest-Berlin-Riga útvonal tűnik a legolcsóbbnak (ha szerencsésen foglal az ember, akkor már oda-vissza 25 ezer körüli összegből meg lehet úszni a dolgot:), bár nem tudom hogy lesz jövőre a menetrend, árak, stb. - most nem a legjobb a menetrend az átszállás szempontból...

Kár, hogy a skyeurope varsói járata megszűnt, ha jól tudom Pozsonyból még van, de ezzel nincs sokkal előrébb az ember...

Esetleg még a W!zzair stockholmi járata is szóba jöhet, vagy talán Bécsből is akad vmi (relatíve) olcsó jegy Rigába...

De jövő május még olyan messze van (sajnos:), addig még nagyon sok dolog történhet, de azért jó így tervezgetni!=)

 

És akkor végül jöjjön pár szép kép (sajnos nem saját:):

 

 

 

 

 

Előzmény: NB2 (1419)
kajlov8 Creative Commons License 2005.05.24 0 0 1443

Az elöző csak próba volt, nem tudtam jó e a régi nickem.

Ti hol voltatok? Mi Innsbruckban iszonyat jó volt minden és végre nagyon jó meccseket láttunk!

Rigába mentek?

Csak repülő Varsó, Koppenhága vagy Bécsen át.

 

 

Előzmény: mafikám (1441)
kajlov8 Creative Commons License 2005.05.24 0 0 1442
Sziasztok!
mafikám Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1441

Most csak gyorsan annyit, hogy nekem oriasi elmeny volt ez a VB, az volt eletem egyik legjobb dontese, amikor jelentkeztem!:))

Na, es hogy erdemben is hozzategyek valamit: megvannak a rigai csoportbeosztasok:

 

Group A
Czech Republic
Finland
Latvia
Slovenia

 

Group B
Sweden
Switzerland
Ukraine
Italy

 

Group C
Slovakia
Russia
Belarus
Kazakhstan

 

Group D
Canada
United States
Denmark
Norway

 

forras: http://live82.ihwc.net/english/article/news/index.ihwc?&artId=2197

simoo Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1440
ugyanolyan marhaság ez mint mikor a FERRARit unalmasozták le..ahelyett h a többi csapat erősített volna...most + a többiek erősebbek s a FERRARI senyved...

kanada nyert eddíg..most a csehek leverték őket (bár ennek én örülök)
ééééssssssss...akkor mi van...lehet h megint nyernek hármat...
Előzmény: Professzor úr_ (1437)
simoo Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1439
..." Ez éppen olyan, mintha azt mondanánk, hogy a focinak jót tenne, ha a brazilok kiesnének a következő vb-n a csoportkörben."...

hááát :D
Előzmény: Professzor úr_ (1437)
__Tibi Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1438

2003-ban, a finnországi vébén 8-4-re verte őket az elődöntőben.

 

Ruzicka jó tanítványa lett Hlinkának.

A két edző közti különbség is döntött.

Előzmény: Professzor úr_ (1437)
Professzor úr_ Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1437
Kanada mikor nyert utoljára komoly meccset a csehek ellen világbajnokságon?

Az elődöntőben a ruszkik voltak mákosak, hiszen a mérkőzést újra megnyitó góljukat a második harmad utolsó percében szerezték úgy, hogy a kanadai védő lábáról pattant be a korong. Az utolsó harmadban pedig nem adták meg a szabályos kanadai gólt.

A Sport 1 szakértői (főleg Spíler) már-már ízléstelen módon nyilatkoztak arról, hogy a hokinak jót tett volna, ha a kanadaiak hamarabb kiesnek. Még jó, hogy nem azt mondták, hogy szűnjön meg a kanadai hoki! Ez éppen olyan, mintha azt mondanánk, hogy a focinak jót tenne, ha a brazilok kiesnének a következő vb-n a csoportkörben.
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1436

Vegyes érzelmek a vb után. A két elődöntő nagyon njó volt - legalábbis a helyszínen, lehet, hogy csak a hangulat fogott meg -, amit Kanada az első 1/4 órában nyomott az oroszok ellen, azt nehéz lenne fokozni. A cseh-svéden szvsz igazságos eredmény született, ráadásul Dvorák b@szott nagy gólt lőtt. A bronzmeccsen látszott, hogy inkább az oroszokat mozgatja meg a dobogó alja, míg a döntőbe a csehek azt játszották, amit ez ellen a Kanada ellen egyedül lehetett: lassították a játékot, hátul precízen zártak, s nyomták a kontrákat. Szvsz a második gól Brodeuré volt, kicsit berosdásodott NHL nélkül. A cseh szurkerek k...a jól nyomták, az utolsó percben Prágában éreztem magam. Mi nem tudjuk elékpzelni, nekik mit jelent ez az arany: mellettem az egyik prágai újságíró az ük-s gólnál sírva fakadt.

Ami szar volt. A Stadthalle és a rendezés. Én még ilyen melegben nem voltam hokimeccsen - pedig már láttam párat... -, elképesztő volt a kosz, illetve ahogyan lentebb írta vki, minden ragadt a sörtől. Ráadásul a segítők nagy része semmiről sem tudott, pedig már két hete ment a vb. Szóval, nyugati szomszédaink nyugodtan átjöhetnek tanulmányozni, hogyan kell vb-t rendezni:-)

zmrzlina Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1435

A legnagyobb napilap címlapja:

 

zmrzlina Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1434

És ilyen volt a hangulat:

 

Előzmény: zmrzlina (1433)
zmrzlina Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1433
Mi most kezdünk nyiladozni egy fárasztó éjszaka után, de megérte. Prágában az Óváros téren tízezrek nézték, 16 órakor ugyanide érkezik a győztes csapat.
Előzmény: w.ullrichfun (1426)
vaze Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1432

Riga jó hely! Érdemes megnézni (ha már sörsátor: a város határától pár km-re van egy Lidó nevezetű hely, több emelett kocsma fából, nagyon hangulatos)!

 

Az, hogy nem igazán láttad, hogy miért is állította ki az a hülye finn a ruszkikat folyton, nos ezért nem a kivetítő a hibás! Ha nem tolja meg csíkos úr a kancsik szekerét, akkor tegnap igazi ünnepen cseh-orosz meccset láthattunk volna!

Előzmény: hozzánemértő (1431)
hozzánemértő Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1431

Mondtam, hogy european hockey rulez! Végre valaki lealázta ezeket a fogatlan favágókat. Atyavilág, Smith a végén készakarva el akarta törni Fischer lábát, pedig nem is a László Csaba instruálta...

A helyszínről, (sajna én csak az elődöntőkön voltam). A Stadthalle egy trágyadomb, minden ragadt a sörtől, szerintem két hete nem takarították. Az is egy kicsit deprimáló volt,hogy a méregdrága jegyért az embert felzavarták olyan "himnikus" magasságba, hogy alig látott valamit. Az ismétlések is gyengék voltak a kivetítőn, soha nem láttam, hogy a ruszkikat miért is állította ki folyton az a hülye finn bíró. Benn szurkolás semmi, kanik voltak vagy huszan, a ruszkik a végefelé kezdtek nyomni egy kis Rossziját. Na ja, azért kétszáz euros jeggyel jellemzően nem a drukkerek járnak meccsre.

Annyira elegem lett az első meccs után , hogy a svéd meccsre a jegyeimet eladtam  két cseh gyereknek (némi felárral) és beültem inkább a nagykivetítős sörsátorba. Ott aztán iszonyat hangulat volt. Kb. 3000 ember abból 100 svéd, 1000 cseh a többiek finnek, osztrákok, magyarok!..(jut eszembe benn Csicsót láttam a Kindl Gabival :)))

Felváltva ment a Sverige meg a dotoho, a hűvös svédek majd megörültek a góloknál. Annyira tetszett, hogy komolyan gondolkoztam, hogy a döntöre is kimegyek meccset nézni a sörsátorban....

Nekem nem az első vébém volt, de nem is az utolsó. Ma már lefoglaltam a szállást Rigába....

Mafikám : Rigába már keresik az önkénteseket, hajrá!

w.ullrichfun Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1430

Hát ahogy vissza emléxem (kb. 1978 óta, nagyfater hatására- Cseh szimpátia) Kanada ált. vesztesen távozott 1 CHE-CAN meccsről :))

 Persze a legújabbkori (CCCP- nix) jégkorongban már kiegyenlítettebb a mérleg, de én szinte csak a Svédek ellen félek - vhogy ők a Csehek mumusai .. :(

 Mikor tegnap kamerástól kiütötték őket, már éreztem, h. MEGLESZ !!! :))))

Előzmény: NB2 (1428)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1429

Csalódást okoztak a kanadaiak, pedig Nashtől nagyon tartottam. Nem tudnék hirtelen kiemelni senkit közülük. A cseheknél viszont Jagr nagyot játszott, és Vokoun is megérdemelten lett a legjobb kapus.

Előzmény: NB2 (1428)
NB2 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1428
Mióta az eszemet tudom a cseheknek szurkolok, szóval örömmámorba úszok!
Fantasztikusak voltak a srácok, egyszerűen Kanada sehol nem volt, semmit nem tudtak csinálni. A magyarázatot nem tudom, de eléggé indiszponáltak voltak. A csehek meg profik.
És ezek a csini lányok:)
Várok beszámolókat a helyszínen lévőktől.
Előzmény: w.ullrichfun (1426)
NHLFAN Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1427
hej de szar meccs volt.jöjjön most már az NHL a vb-t hagyjuk Európára:((((
w.ullrichfun Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1426

HEJ - HEJ DOTOHO !!!

Hol vagytok CSEH drukkerek ?

5. VB !

 .. v. csak én szurkoltam Jagréknak ? :(

 ..remélem, nem :-)))))))))))))

 

NB2 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1425
És nyertek is:)
Tényleg a jövő csapata az orosz, bár van még mit fejlődniük.
Előzmény: heinci (1424)
heinci Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1424
6-3ra mennek az oroszok
Előzmény: utóember (1423)
utóember Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1423
Hír a bronzmeccsről?
Előzmény: Törölt nick (1422)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!