Keresés

Részletes keresés

sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 45
Oké cucu, látom, hogy fafejü vagy, hagyjuk abba.

Valaki más
Legyetek szivesek nekem megmagyarázni milyen az, mikor egy nős embernek barátnője van, és nem csalja a feleségét?

Nincs kizárva, hogy én vagyok elmaradva, és valami pótolnivalóm van.

cucu Creative Commons License 1999.04.22 0 0 44
Helo.
Sári, én nem csalom a feleségemet, mint ahogyan írod! Tudja, hogy van barátnőm, sőt, a hétvégeket általában együtt szoktuk tölteni, persze ilyenkor nincs bizalmasabb kapcsolat köztünk. (Barátnőmnek van egy fia, aki olyan korú, mint az én gyerekeim és nagyon jól elvannak a kertben a kutyával együtt.)
Szóval, ismét csak azt mondhatom, hogy nem érted miről írok! Érdekes, a többiek miért értik? Sőt, engedd meg, de a többiek miért nem értenek Téged? Ezen gondolkodtál már?
Én nem várok áment senkitől sem a dolgaimhoz! Viszont érdekel mások hozzáállása a kérdéshez; nemcsak én leszek okosabb, de talán a fiatalabbaknak némi plusz ismerettel szolgálhatok! Ezért voltam őszinte itt, az internetto oldalain hozzátok! Elhiheted, hogy van baráti társaságom, ahol zártabb körben is találok "lelki" vigaszt, ha arra szükségem volna!
De -mint 40 éves ember- a döntést magamnak kell meghoznom a saját dolgaimban!
Abban nagyon igazad van, hogy mindketten -a feleségem és még én is- erős jellemű emberek vagyunk.
De honnan veszed, hogy nálunk az alkohol bármi szerepet is játszana? Én ilyesmit nem írtam, olvassál figyelmesebben, de ne a sorok között!
Vagy nem szabad egy pohár finom bort vacsora közben felhajtani? Miért? Az már ivászatnak minősül?
Honnan a csudából veszed, hogy az én fejemben a "verés" mint ötlet, megfordul? Csak nem olyannak ismersz, hogy a gyermekeim anyját bántanám? Olvass figyelmesebben, de ne a sorok között!

Nem akarom ismételni magamat megint, de honnan a csudából veszed, hogy a "nő ilyen legyen, a férfi meg olyan legyen"? Én csak egyszerűen úgy gondoltam amikor feleségül vettem, hogy majd jókat bujálkodunk az ágyban, meg a varróasztalkán, meg a fürdőszobában, meg a borospincében, meg a szöllösben, meg az autóban meg a.....
De ebből nem lett semmi, mert, -mint késöbb kiderült- a TV-nézés nála mindennél erősebb.
Nyilvánvaló, hogy 50%-ban engem terhel a felelősség, hiszen senki sem erőltette rám ezt a kapcsolatot, majd házasságot.
A külföldi példákból majd akkor kérek, ha majd ott élek. (Majd jelentkezem)

Ja, különben nem tudom észrevetted-e, (mások igen) hogy szeretem a feleségemet mint embert, mint anyát, mint társat!

Figyelj Sári, nem tudom most hol élsz, de talán jó helyen vagy ott! Gondolom a szívedet is kicserélted azóta, legalább is ahogyan a hazádról nyilatkozól, abból az derül ki! ("Amióta eljöttem onnan".....) húúúú

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám és fáradtságot nem kímélve elmondtad álláspontodat! Egyszer még biztosan hasznát fogom venni!

A többiek véleményét is köszönöm, így, minden felsorolás nélkül!

Helo

sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 43
Először is Egérke
Légyszives mutasd meg, hol irtam én "ráérzésről".
Mivel nem is élek Magyarországon, ezt a szót már csak akkor sem tudnám használni, ha akarnám, mert azóta lett kreálva, mióta elmentem onnan:))

A kitalálást abban az értelemben használtam, hogy "állapitsa meg", beszéljék meg, stb. Ha ezt a kifejezést is félreértitek, nem tudok jobbat. Akkor azt kell mondanom, hogy itt valami hiányosság van Nálatok, mert nem tudjátok elképzelni, miről beszélek.
(off: proxy, most kezdhetsz örülni, és találgatni, ki vagyok, SmartAss úgyszint:))

cucu
Én nem tudtam, hogy Te már csalod a feleségedet, ha tudtam volna, nem megyek bele a dologba ennyire, mert az más tészta.
A benyomásom abból, amit irtál az, hogy Te itt akarod hallani az "Áment" arra, amit csinálsz. Ezt sokaktól megkapod, de nem tőlem.
Képzeld el, nem tudok a feleségedre haragudni azért, mert "irányitani" akar az ágyban. Egyáltalán nem ritka jelenség, és rengeteg olyan férfi van, aki szereti az ilyen nőt, a feleségednek az a peche, hogy nem olyanhoz ment hozzá. Valószinü olyasmi dilemmában lehetett, hogy tetszett a külsőd, vagy valami ilyesmi, azért nem szaladt el Tőled mindjárt.

Megmondom őszintén, hogy borzadva, de legalább hitetlenkedve olvastam olyan dolgokat, hogy "ilyenkor veri meg valaki a feleségét". Ha ilyesmi egyáltalán megfordul a fejedben, már nagy baj van.
Ha az alkohol nagy szerepet játszik Nálatok, akkor az megint más tészta, ott inkább egy orvos segitségére lenne szükség.
Nem ismerem a Ti speciális szituációtokat, de légyszives verd ki a fejedből az olyan sztereotipákat, hogy "a nő ilyen legyen, a férfi olyan legyen", "ha nekem termelődik a sperma, akkor nekem mindent szabad, és ezt értsék meg". Ezek a nézetek más országokban már nagyon régen nemhogy nem divatosak, de meg lettek döntve pszichológusok által.
Igenis normális, hogy egyes nők vezető szerepet akarnak szexualitásban. A kérdés az, hogy Neked személy szerint kell-e ilyen? Ha nem, talán itt annyira elmérgesedett esetről van szó - mivel nagyon ellenségesen nyilatkozol általában a feleségedről - hogy szerintem meg kéne gondolni azt, hogy nem lenne-e okosabb, ha mind a ketten előlről kezdenétek valaki mással.????

Persze, nem ismerem a részleteket, és csak arról tudok itélni, amit mondtál, és a feleséged oldalát sem hallgattam meg, de nekem úgy tünik, hogy legalább 50%-ban Téged illet a felelősség.

Ha annyira uralkodó természeted van, nagy hiba volt egy másik erős egyéniséget elvenned feleségül. Az sem mentség, hogy "ő ajánlotta, hogy feküdjetek le, és mégegyszer magára húzott". Te nem vagy egy rongybaba akit húzgálni lehet, és ha Kati nem akarja, hogy táncba vigyék, akkor nem megy, igaz?

Sok értelmét nem látok neki, hogy magyarázzak Neked, mert lerázol magadról mindent mint kutya a vizet, és úgy veszem észre, hogy mindenre van már nagyon jó magyarázatod.
Meg ha már úgyis találtál megoldást más karjában, és állitólag a feleséged sem bánja, akkor meg talán nem is kéne ezt nagyon feszegetni. Nem akarlak bántani, de nem szeretném a lelkivilágodat, mikor lavirozol a család és szerető között, és inkább fejbe lőném magam, minthogy a feleséged helyébe legyek.



Egérke Creative Commons License 1999.04.22 0 0 42
Akkor örülök, hogy már ő is így látja. Végre egy megvilágosodott nő!
Mindent meg kell beszélni.
Bár én is úgy vagyok vele, hogy elég nehéz elmondani, nevén nevezni a dolgokat, de egy kellemesen eltöltött délután, némi pezsgő, unikum rengeteget tud segíteni a kommunikációs nehézségeken! ;o)
Előzmény: CyS (41)
CyS Creative Commons License 1999.04.22 0 0 41
Na, várj, Egérke, félreértesz, attól tartok. Én nem azt mondtam, hogy az illető hölgy számára a szex közömbös volna a szex. Egyáltalán nem! Csak beszélni róla ellenszenves neki, szerinte az ilyennek ráérzés - és csak ráérzés - alapján kell tökéletesen működnie. Nekem speciel vannak kétségeim, de mint álom király...
Előzmény: Egérke (36)
Egérke Creative Commons License 1999.04.22 0 0 40
Azért a fogatlan öregek is elszopogatják még. ;o)
Előzmény: KillerJack (39)
KillerJack Creative Commons License 1999.04.22 0 0 39
Jó kis topic. Még nem olvastam végig, de azért belekotyogok.

Szerintem ahol eltér a szexuális étvágy ott már valami gáz van. Ha különbözo az életritmus (nem együtt fexenek le) azt még el lehet valahogy fogadni, de szerintem nincs az az indok amiért valaki kihagyna egy fincsi élvezetes szexelést. Se fáradság, se kisebb betegség, se munka se semmmi. Ha jó, akkor általában nem nagyon jönnek elo ilyen kérdések. Ha meg igen, akkor ott más állhat a probléma mögött.

Nem értem igazán azokat akik ilyen kifogások mögé menekülnek ahelyett, hogy szépen megbeszélnék a másikkal igényeiket és vágyaikat.
Tudom leírni sokkal egyszerubb, de nincs nagyon mit veszteni ha meg is próbálja az ember.

Egérke Creative Commons License 1999.04.22 0 0 38
Na ugye?! ;o)
Előzmény: MuzX (37)
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 37
nagyon igaz! 36 órás folyamatos munka után, dögfáradtan, azt hittem, hogy elalszom azonnal, a barátnôm épp csak hozzámért... és olyan fergetegesen jót szeretkeztünk, hogy ihajjj :))))
38 fokos lázzal dettó :)))
Előzmény: Egérke (36)
Egérke Creative Commons License 1999.04.22 0 0 36
Tudom én is sok olyan nőt ismerek, akinek ki nem mondott teher a szexualitás. Csak azért "csinálják", mert a férjüknek még valahogy kedvezni akarnak. Aztán bejön a gyerek, tanulás, meg a problémák és van mire hivatkozni. Szerintem az ilyenek az életben nem élveztek még.
Ugyanis, ha valaki ráérzett az ízére egyszerűen nem bírja abbahagyni. Lehet az 40 fokos láz, gipszberakott láb, kéz.
Mindent meg lehet és meg is kell beszélni szerintem.
Előzmény: CyS (35)
CyS Creative Commons License 1999.04.22 0 0 35
Nem védekezésként mondom, Egérke, de ismerek több hölgyet aki, egyszerűen undorodik attól, hogy a szexről beszéljen (nem illik össze a kapcsolat koronájaként emlegetett szex-képükkel) és valóban elvárja kedvesétől, hogy "ráérezzen" arra, hogy mi jó neki. Ezt ő elvárt és megérdemelt figyelemnek hívja. A minap így fogalmazott: "Most jöttem rá, hogy a szex számodra olyan dolog, amiől beszélni lehet." Szerinted se egy világban élünk vele? Ma sem értem, hogy velem hogy volt képes erről beszélni... :)
Előzmény: Egérke (34)
Egérke Creative Commons License 1999.04.22 0 0 34
Hát én ettől a mondattól majdnem elájultam:

"okos férfi megpróbálja először kitalálni, mit is szeret egy nő, aztán gondol magára"

Most találkoztak először? Nincs szája? Nem tudja elmondani mi a jó neki, és mitől érzi jól magát, hogy mit szeretne?
Az majd csak idővel jön, hogy a másik tudja mi kell nekem, mitől fogom magamat a mennyekben érezni és azt fogja csinálni. De az összes figurát, pózt ám!

Az a baj, hogy nagyon sok ilyen nő van... :o(
A férfiaink meg pont olyanok, amilyenné a nők teszik őket...

originalqszi Creative Commons License 1999.04.22 0 0 33
Ha eltér, az bizony szomorú dolog és sajnos a lobogó szerelenm rovására megy:(((( Állatira tudom irigyelni azokat a férfiakat (mert csak azokról lehet szó!!!!), akik ilyenkor remeteséget fogadnak.....én sajnos (hállistennek:DDD) nem vagyok ilyen, mégis csodálattal és tisztelettel tekintek rájuk:-)))))))
cucu Creative Commons License 1999.04.22 0 0 32
Helo.
A feleségem jobban bírja az italt nálam. Különben semmit nem számít ha iszik, ugyanúgy szabotálja a dolgokat. Csak fekszik és várja, hogy valami nagyon jó történjen vele. Utána pedig ahelyett, hogy folytatni próbálnánk, rágyújt egy cigire a verandán, majd elkezdi nézni a Calambót vagy egyéb ökörséget. De még véletlenül sem tudtam soha rávenni, hogy legyen mégegy menet.
Szerintem az a baj, hogy Ő akarja irányítani a fiúkat, -vagyis Ő akarja meg@ni a fiút- és mivel ez nem megy és ebből nem enged, kialakul a nézeteltérés. Túlzottan önállóságra volt "kárhoztatva" kicsi korától kezdve!
Az anyukája fél ötkor indult dolgozni Hatvanból Pestre, az apukája pedig csak hétre ért haza az éjszakai műszakból. Ekkor Ő volt otthon -6 évesen!- a rangidős, aki vigyázott a testvéreire. Szerintem ezért nem tud igazán elfogadni partneréül senkit sem. (Legalább is eddig még nem akadt olyan).
Néha ugyan jelzi, hogy számít rám az életben, de az ágyban.....
Szóval, minden lánynak meg kellene azt értenie, hogy a fiúknál termelődik az ondó, amely jelzi a fiúnak, hogy most lehetne utódott nemzeni. Tehát biológiailag a fiúnál van a kezdeményezés, ami nyílván nem jelenti azt, hogy a lány nem kezdeményzhet, de a másik véglet meg az, ha a lány akarja mindíg megmondani, hogy mikor legyen az aktus! Azért nehogy már erőszakot vegyünk a természeten!!!! Mondom, hajlandónak tartom magamat sok mindenre, de nekem is volnának igényeim, ha kérhetem....
Különben mondta már a feleségem, hogy nem bánja, ha van barátnőm. Én meg mondtam, hogy kösz szépen, nem így gondoltam. Ugyanis ez azért nem olyan egyszerű kérdés! (Idő, pénz, érzelmek, stb. ...)
Na, helo. Várom a hozzászólásaitokat, sári Te is!
cucu Creative Commons License 1999.04.22 0 0 31
Helo.
Kösz mindenkinek a hozzászólást! Sári, neked is kösz, de meg kell mondanom, hogy nem mindíg arról írsz amiről szó van. Mintha nem igazán értetted volna meg a helyzetem lényegét, ami persze lehet az én írói fogyatékosságom is. Ugyanis nyitott kapukat döngetsz, amikor a figyelemről, meg megértésről stb. írsz. Szeretném hangsúlyozni, hogy -bár tizenéves koromban forgattam én is a Káma-Szutrát- a szerelmeskedést nem könyvekből és pornófilmekből lestem el, hanem aziránti affinitásom a belsőmből fakad! Soha, egyetlen partneremre sem próbáltam ráerőltetni az elképzeléseimet! Mint ahogyan MuzX barátunk írja, számomra is az a legnagyobb gyönyör, ha a partneremet képes vagyok kielégíteni, számára gyönyört tudok okozni! A férfinak szüksége van erről egy visszacsatolásra, visszajelzésre, különben nem fogja tudni, hogy jó-e a lánynak amit vele tesz vagy nem jó. Tehát kell a sikerélmény ebben is, mint mindenhol!!!
A szex gyakorlati végrehajtását, ha meg kell beszélni a partnerrel, már régen rossz! Azt, hogy mikor merre fordulj, hogyan és mennyire tedd szét a lábaidat, azt éreznie kell a nőnek. Ha pedig nem érzi, -mint a feleségem- akkor gyöngéden segíteni próbálok, amit viszont legtöbbször nem enged! Az egész olyan jelenet lehet, mintha birkóznánk egymással az ágyban! Már bocsánat, de nekem ehhez azért nincs mindíg türelmem! Fél óra után még mindíg nem történt semmi jó, sőt, már a kedvem is elment az egésztől. Azt pedig hadd monjam el, hogy ha a férfinál beáll a merevedés az akár órákig is úgymaradhat, de Ti lányok vigyázzatok, hogy állva maradjon! Mert az viseli meg a férfi idegrendszerét, ha ez az állapot váltogatja egymást! Próbáld fölrajzolni a görbéjét ennek az állapotnak! Növekedés fokozatosan, majd hirtelen megtorpanás, majd teljes megszűnése következik a libidónak! Vannak férfiak akik ezt nem tudják emberileg kezelni és ilyenkor verik el a nőt!!!
Meggyőződésem, hogy minden féle ötletet bevetettem már, -12 év alatt volt időm- de nem jöttem igazából rá, hogyan lehetne jobbítani a dolgon!
Pontosabban, azt észre vettem, hogy az előjátékot igazából nem igényli mint én, volt, hogy csak úgy "hirtelen, szárazon" jöttünk össze és az láthatóan tetszett neki. Tehát mégis volna erre megoldás, de azért segíthetne felállitani. Az azért mégsem normális, hogy kiállok a kertbe figyelni a nőket, és amikor felizgulok akkor berontok a feleségemhez... Vagy igen? Nekem ez új!
Igazából sosem volt abszolút értelemben nyílt velem. Annyit tudtam meg tőle -házasságunk 5. évében, hogy összesen 2 fiúval volt kapcsolata. Hogy meddig, arra nem tud választ adni, mert nem emlékszik rá. Tény, hogy az első ismerőse azzal a kijelentéssel hagyta ott, hogy "nem jó veled". A második meg ugyan, azt mondta, hogy jó vele, de azért szépen lelépet mellőle. Pedig állítólag ezt a másodikat nagyon szerette! Én szerintem most sem engem szeret, csak tagadja!
Muszály a megismerkedésünkről is szólni.
Az ismeretséget igaz, hogy én kezdeményeztem, de -bármennyire is furcsa- nem akartam semmi többet elérni. Ő szorgalmazta, hogy aludjak nála, aztán kialakult valahogyan..... Terhes is úgy lett, hogy mindíg azt néztem, neki mi a jó, aztán mivel nem tudtam eldönteni, hogy mi is a helyzet, (jó neki vagy nem jó neki) idővel befejeztem az aktust. (Szépen írtam?) De közben vigyazni próbáltam, nehogy terhes legyen, de átszorított és visszahúzott magára. Én meg nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek; legszívesebben elrohantam volna jó messzire.
Különben két gyönyörű és okos lányom van tőle. A szexet leszámítva teljesen összeillünk. Mindketten a gyerekekért "élünk".
Hát, ennyi volna a történet. Persze, tudnék még mit írni a kapcsolatunkról, de most már dolgoznom kell. Várom kérdéseiteket, hozzászólásaitokat!
Úgy látom, MuzX érti legjobban, hogy miről is van szó! Persze ez azért lehetséges, mert valószínűleg hasonló korúak vagyunk!
Helo: cucu (40)
rahell Creative Commons License 1999.04.22 0 0 30
Sári kedves, szerintem cucu 12 év alatt megpróbált minden tőle telhetőt (említ is valami ilyesfélét) mielőtt másnál keresett gyönyöröket.
Úgy érzem, hogy a hiba itt az asszonykában van. Tudod, ha én szeretek valakit, akkor mindent megpróbálok elkövetni, hogy jó legyen neki. (Épeszű határokon belül...) A hölgy - cucu leírása szerint - nem sokat tett.
Előzmény: sári (13)
Gorcsev Creative Commons License 1999.04.22 0 0 29
Enyhe "leitatást" -tényleg csak feszültségoldónak- nem próbáltad? Ha igen, nem segített?
Előzmény: cucu (7)
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 28
Neeee... már megint az ilyen berögzült sztereotipiák :)))

Ezek szerint engem kiváltképp izgatnak a cédák? :)))

Előzmény: rusnya (27)
rusnya Creative Commons License 1999.04.22 0 0 27
proxy,
vártam ezt a kérdést... :)

Ez biztos, hogy nemcsak a nőkre jellemző, de főleg, okát lásd a neveltetéstől kezdve a Kiskegyedig akármiben. Természetesen hímneműekből is akad jó pár szerényke, gátlásos példány.
A kezdeményezőkészség (nemcsak szexualice) mindig is férfi-jellemvonásnak számított, míg ez a nyuszi viselkedés nőinek. Mert ugye fujjj, micsoda céda az a tyúk, aki maga áll elő a perverz (?) óhajaival.

Na jó, mára kifogytam a közhelyekből. :)

Előzmény: proxy (26)
proxy Creative Commons License 1999.04.22 0 0 26
Rusnya, te biztos, hogy lány vagy?!

Mer ha igen akkor kérdeznék vmit: csak nöknek vannak ilyen hisztijei? Mármint hogy "nem mondom meg, találd ki..." Nekem az a gyanúm, hogy fiúk is bírnak ilyesmit produkálni, bár fiúval még sose volt szexuális konfliktusom:)))

Előzmény: rusnya (19)
sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 25

Oké, akkor nincs hiba !!!!

Bye

Előzmény: MuzX (24)
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 24
Arról volt szó, hogy ki kell találni, rá kell hangolódni, nem? :))))

De egyébként igen, kérte. Hanem is szavakkal, hogy "most ott meg ott csináld ezt meg azt", hanem mozdulatokkal, reakciókkal.

És még ha nem is kérte volna, akkor is orgazmusa lett :))))

Előzmény: sári (23)
sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 23
Mit tettél a kedvére?
Kérte amit csináltál?
Előzmény: MuzX (22)
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 22
Úgy érzem, ez a vita kezd meddô lenni.

Nem tudom ennél világosabban leírni: én a magam részérôl örömmel teszek a nô kedvére, elsôre, (másodikra, harmadikra, stb.), és akár viszonzás nélkül is. Mint ahogy már elôfordult nem ritkán.
Ugyanakkor a kielégített nô a saját természetével ellenkezônek találta a kérésem, én meg nem erôltettem. Ez is már megtörtént párszor.

Szóval nem stimmel, amit mondasz.

Előzmény: sári (21)
sári Creative Commons License 1999.04.21 0 0 21
MuzX
Amit próbálok magyarázni, hogy nem elég valamit elvárni, vagy kérni, vagy követelni, hanem többet ér, ha az egész adok-kapok alapon történik.

Hidd el nekem, hogy egy 100%-ig kielégitett hölgy eleve olyan hangulatban van, hogy nincs szive megtagadni semmiféle kérést.
Ha azt akarod, hogy a partnered szivvel-lélekkel benne legyen a dologban, akkor először vele kell a dolgot kezdeni, aztán hozakodj elő a Te kivánságaiddal.

Vannak ugyan nők, akikkel elég sokáig lehet egyoldalú kapcsolatot tartani, de ott mindig van egy ár. Vagy nagyon önállótlanok, vagy igy akarnak megfogni férjnek, stb.

MuzX Creative Commons License 1999.04.21 0 0 20
A családosok problémájának egyetlen megoldása ha nincs család :)))))))
(bocs)

Ja, áruljátok már el, mi ez az álneves-álleleplôsdi?
Már csak azért is, mert egyik nick se mond semmit nekem...

rusnya Creative Commons License 1999.04.21 0 0 19
Akkor jó, de végül is mindegy.
Ti. az a (szerintem) tipikus női hiszti jutott eszembe, amit írtam. Amin olykor a kérdezgetés se segít, mert sok néni számára az összeegyeztethetetlen a romantikus elképzeléseivel. És akkor szegény fickó tényleg csak megfigyelgethet évekig, pedig ha egyszer megszólalna a nő, rögtön is jó lehetne.
Előzmény: Fogadatlan Prókátor (17)
sári Creative Commons License 1999.04.21 0 0 18
Rossz nick!!

sorry

rusnya Creative Commons License 1999.04.21 0 0 16
"Szerintem okos férfi megpróbálja először kitalálni, mit is szeret egy nő, aztán gondol magára."

Fene essen ebbe a kitalálósdiba. Nem tudom, miért várja el a nők többsége, hogy csak úgy magától kitalálja a partnere, mire vágyik. Aztán vérig van sértve, mert nem olvas a gondolataiban. :(

Előzmény: sári (13)
proxy Creative Commons License 1999.04.21 0 0 15

sári = bpeti = Fogatlan Provokátor = bennfentes = fingós stb.

mielott valami meglepetes erne a tarsasagot...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!