Keresés

Részletes keresés

titamita Creative Commons License 2006.02.02 0 0 583

Szia torpe,

 

Mikor lesz Birminghamban ez a Food Show? Ez szakmai kiallitas vagy bemehet a pornep is? Engem nagyon erdekel az ilyesmi, foleg ha kiderulnek ilyen turpissagok, amiket te is mondtal, hogy szojaliszttel dusitjak a sima lisztet.

ygius Creative Commons License 2006.02.02 0 0 582


lehet, h túllihegem a dolgot.. a barátom is ezt mondta, aki 5 évig dolgozott feketén ausztráliában. No de én már csak ilyen vagyok. Egy picit aggódós típus és hazudni sem szeretek. Nem is nagyon megy.. általában bebukom :o)

seci, ez a leveszem a rendszámtáblát majd visszateszem amikor hazamentem megoldás nagyon tetszik! Ez lesz számomra a nyerő szcenárió. Köszi.
Előzmény: A nyolcadik törpe (581)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.02.01 0 0 581

Azt se tudjak hogy bejottel, azt sem hogy kimentel. A ketto kozotti idobol szamitjak a hat honapot!

:-)

 

A leggenyabb a biztosito, csak 92 napig ervenyes UK-n kivul, es ujabban azt irjak ra a papirra, hogy a kulfoldi utazast BE KELL JELENTENI naluk. Anyjukat!!!

 

A biztositasi papirra egyebkent ra van irva hogy meddig ervenyes, es hogy ezekbe az orszagokba: bla,bla,bla, meghogy teljesiti a torveny altal megkovetelt minimumot. Hattakomeg minek bejelenteni, ha amugyis ervenyes? Anyjukba!!! Nehogy mar az orrukra kossem, hogy mikor hova megyek. Ha esemeny lesz - elofordulhat - akkor itt van keremszepen az ervenyes felelossegbiztositasom, es be lehet kapnyi...

 

Nem kell minden szabalt szalinista modon betartani, mertkulonben megkapod a "Az egyetlen mindenszabalyt betarto ember" titulust!

 

Ha, ha, ha !!!!

:-)))))))))))))))))))))))))

 

Előzmény: ygius (578)
panaszkönyv Creative Commons License 2006.02.01 0 0 580

Brassói aprópecsnyés + kovászosuborkás jó estét!

 

Már csak 28 napig ehetem ezeket a finomságokat!

Na, meg a lányom aranygaluskáját, nyámi-nyámi.

 

Viszont Törpével tényleg jóvót! :-)

 

Most csak úgy bekukkantottam elmondani mennyire várom már az utazást!

 

Melepő módon kérdésem sincs, na nem azért mert mindent tudok, hanem mert ... csak... :-)))

 

nagyi - a besózott

 

 

 

seci Creative Commons License 2006.02.01 0 0 579

Hali!

 

En szivesen bejelettem volna es tettem volna ra angol rendszamot + taxot + biztositast, DE mivel ez egy Renault Twingo volt, amit Angliaban soha sem forgalmaztak, raadasul balkormanyos, igy a legjobb biztositasi quote, amit kaptam ra 520 font volt 9 year no claim-mel... (ez az auto erteke volt kb...)

 

Szoval nem regisztraltattuk itt. Viszont csinaltattunk ra MoT-t :-) es otthon mindig elofe fizettuk a biztositast es akkor elore kiallitottak (1/2 ev - 1ev) a zoldkartyat. Ez nem tul szabalyos, de ez van.

 

Volt egy masik magyar csalad itt, akiknek a Ford Sierrajukat gond nelkul regisztraltattak, es amikor hazamentek egyszeruen csak visszatettek az otthoni rendszamot. Mukodik a dolog, persze a biztositasnal szamit, hogy a kormany nem az itteni szabvany szerinti.

 

-seci

Előzmény: ygius (578)
ygius Creative Commons License 2006.02.01 0 0 578
sziasztok!

seci, ti regisztráltátok az autótokat azalatt a bizonyos három év alatt? Úgy értem bejelentettétek a DVLA-nál? Itt ugye állítólag hat hónapig szabad otthoni rendszámmal autózni. Nekem ez most jár le és nincs szándékomban rendszámot cserélni.

hogy van ez? lehetnek valami nagyon negatív következmények? pl. bünti amikor elhagyom az országot.. vagy valami ilyesmi..

Előzmény: seci (577)
seci Creative Commons License 2006.02.01 0 0 577

Halihow!

A helyzet kulonosen tragikus, ha van europai es japan (ezeknel majd minden forditva van) auto is a csaladban es valtogatod, hogy eppen melyiket vezeted. Amikor a felesegem kocsijat vezetem en is sokat torlom az ablakot a kanyarokban :-)

 

Az egyetlen gond a forditott oldali vezetesnel, hogy ha kikanyarodsz valahova, akkor melyik savot hasznald (a korforgalom nem gond, hacsak nem vagy olyan, aki imadja a kanyarokat nagyon eles kanyarokat es a forgalommal szembe sikerul valhogy bemenned...). Szoval a tipp: abban a savban kell menned, ahol a te (vezeto) oldaladnal van a felezovonal. Ez minden orszagban igaz :-) Azaz ha mar sok evet vezettel itt es hazamegy, beulsz egy otthoni autoba, akkor is a felezovonalnak a vezeto-oldalon kell lennie. [ Felteve, hogy az autok megfelelnek az adott kozlekedes szabvanyanak, tehat nem continental autot vezetsz Angliaban vagy angol autot a kontinensen. Egyebkent ez sem nagy ugy, mi 3 evig hasznaltuk itt az otthoni kocsinkat, no problemos. Es aztan egy parszor haza is mentunk az itteni autoval, amikor a repules meg istenverte draga volt.]

 

Tenyleg? Mit csinaltatok? Telefonon??? Es jo volt :-) ???

 

Irjatok nekem emailt!

 

Udv

    seci

 

Előzmény: A nyolcadik törpe (576)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.31 0 0 576

Na, mitcsinaltuk? De jo volt!

 

Viszont autotipusonkent valtozik, hogy melik oldalon van a zindex kapcsolo. Vagyis elofordul, hogy bekapcsolt ablaktorlovel kanyarodunk, de nem baj errefele amugy is sokat esik a zesso.

Előzmény: panaszkönyv (573)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.31 0 0 575
Nalam a baloldali pedal az a FEK !!!
Előzmény: AAAaaa (574)
AAAaaa Creative Commons License 2006.01.31 0 0 574
Se a pedal, se a valto nem fordul (gaz, fek ugyanarra a labra esik, az egyes balra van)

Udv
Előzmény: panaszkönyv (573)
panaszkönyv Creative Commons License 2006.01.31 0 0 573

Szia Shere, te aztán nem vagy kispályás!!!

Hány helyen voltál már Angliában és főleg mennyi ideje vagy kint?

Na neee!

Összesen nem lehetsz annyi éves! :-)

 

Na, ki találja ki, tegnap este mi jót csináltun mi ketten Törpével?

Vov, jóvót! :-) igaz, gombócevő barátom? :-)))

 

Amúgy meg van egy hülye kérdésem:

az ok, hogy Angliában jobbos a vezetés, az is ok, hogy a kormány a bal-, a váltó meg a jobboldalon van, de mi van a pedálokkal? Az is megfordul?

 

Üdv.

nagyi

 

 

sheren Creative Commons License 2006.01.31 0 0 572

Szia Nagyi!!!

 

Nem vagyok Bristoli vagy kornyeki de tobb mint egy evet eltem Torquayban kb 3 orara szoval egy parszol elugrottam arrafele... nekem bejott... a Disney bolt a foutca sarkan van kozel a naporahoz...:))) sok a bolt mehetsz shoppingolni...:))) szoval tipikus lanyos dolgok...:)))) ja es ami az igazi asz van reptere!!!!!!!!!  Ha  oda mesz vegyel egyenest Bristoli jegyet az osszes Easyjet, stb leszall ott de ha flancolni akarsz British Airways is oda megy... :))) Bar a velemegyem szerint "flancolni" csak a Hearthrow miatt eri meg nekem legalabbis, mivel a buszjegy ami a stansted,, luton, gatwick -re visz kb egyenlo a BA jegy kulonbsegevel...

 

Ha nem vettetek akkor ne aggodjatok a fogalmazasban van a hiba,...:)))

szoval easyJet+shuttle busz=BA jegy kajaval... vagy valami hasonlo ha eleg koran veszed...

Bristolnal nincs Shuttle busz kulonktg szoval inkabb sporold meg a 6-8000-ret es vigyel szendvicset...

 

Az easyJetes nem szamolom fel a tulsulyt ha kezipogyasz hat...amikor legutobb (nov 2004) veluk utaztam hat £40!!! volt a tulsuly chargeom!!!! (karacsonyi ajandek...<- noi dolog...) szoval azota is BA-vel... ott tenyleg elnezik a tulsulyt de ha kicsi a gep A319 vagy A320... akkor a kezipogyaszt utolag leviszik a pogyaszterbe... ez van...

 

Ja ha strajk van (legutobb Gatemeal vagy mi) nem csinalt ennivalot ugyhogy eheztunk... a check innel egy kukkot sem szoltak szoval ... kerdezzetek ra ha strajkos idoszak van...

 

Tul sokat beszelek mi????

 

no jo abbahagyom...:)))

 

Szoval vasarnap vezetek!!!!

Lehet hogy az AA kocsi lesz torott szoval ha tarka-barka ford focus lesz az utakon En voltam!!!:))))

 

A macis konyvet nem lattam az egyem cerna ember egy kutyussal magyaraz, eleg ertheto, mar most tobbet tudok a vizsga meneterol mint az elmult fel ev kerdezoskodesebol kiderult volna....

 

no jo mostmar abbahagyom...

 

Csa Sheren

 

 

Ne hari...

magoribeja Creative Commons License 2006.01.30 0 0 571

Sziasztok.

A cegem magyar lanyokat keres csomagolo munkara.Manchesterhez kozel,Oldhamba.Minimal ber.Oten vagyunk magyarok a cegnel szoval a tarsasag jo,a munka pedig futoszalagos melo.Elerhetosegem:07917281044

UI:Cseh,lengyel es szlovak lanyok is jelentkezhetnek.

Magori Bea

panaszkönyv Creative Commons License 2006.01.29 0 0 570

... bocs, ez nem fog összejönni, most értem haza ...

(de felvettelek a partnerlistába, tehát ne reménykedj, mert ami késik nem múlik :-)))

nagyi

Előzmény: A nyolcadik törpe (569)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.29 0 0 569
ok
Előzmény: panaszkönyv (567)
seci Creative Commons License 2006.01.29 0 0 568

Hali!

 

AA.zip: letoltod a gepedre (jobbful mentes), aztan kicsomagolod es elolvasod a _readme.txt vagy ilyesmi file-t, mar nem emlekszem hogy megy...

 

Mak van az ASDA-ban, 10gr-os kiszerelesben (nem rohogni, nem eliras, 10gr), ugyanis itt a mak felhasznalasi terulete = megszorom vele a suti/kenyer tetejet egy kicsit. Szoval keretik otthonrol hozni, mert az itt vasarolt makbol a guba annyiba fog kerulni, hogy annyiert mar haza is repulhetsz :-)

 

Ugy tedod, hogy ha EasyJettel jossz, akkor ott a kezipoggyaszon csak meretkorlatozas van, suly nincs (within reason == fel tudod emelni a pocra a fejed fele es nem szakad le, de 10-15 kg nyugodtan eljon). A WizzAir le szokta merni a csomagot es betartatja az 5kg/kezipoggyasz limitjet.

 

-seci

 

Előzmény: panaszkönyv (565)
panaszkönyv Creative Commons License 2006.01.28 0 0 567

Az Axelero természetesen nem a voipstunt.com-t dopta piacra :-))), hanem az ezzel a tehnológiával működő (VOIP =Voice Over Internet Protocol), általa "Klip" fantázianévvel illető szolgáltatást.

 

Holnap este ok?

nagyi

Előzmény: A nyolcadik törpe (566)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.28 0 0 566

Helo!

 

Mak van, otthonrol hozta!

Asszony mondja, itt is lehet kapni. A kavedaralonk makdaralokent is mukodik, csak 1-2 kaveskanal kristalycukrot kell eloszor belerakni, mertkulonben a kesek egy ragacsos masszat keszitenek.

Makosgubat szilveszterkor ettem utoljara, en foztem!

Johet!

 

voipstunt.com: azt az axelero semmilyen neven nem dophatja piacra, mert semmi kozuk hozza. Mint en sem dobhatom piacra a starwars vagy herrypotter konyvet.

Honlaprol letoltod az INGYENES setup-programot, egy kattintassal elinditod ami automatikusan telepit, es a szamitogeprol INGYEN telefonalsz masik szamitogepre ES VEZETEKES telefonra. (amiert skype penzt ker)

Nem minden orszag vezetekes telefonjait lehet ingyen hivni, de a legtobb europai orszag benne van. A mobiltelefon hivasa nagyon draga, ovatosan vele!!!

nekem betarcsazos modemmel nagyon gyatran mukodik, adsl kell hozza.

 

Kaptal tolem egy e-mailt. Hivjal fel skype-n.

Előzmény: panaszkönyv (565)
panaszkönyv Creative Commons License 2006.01.28 0 0 565
Rozmaringos pulykamelles szép estét!

 

Igazad van Sheren, az ember eltűnik néhány napra, azt csak kapkodja a fejét, annyi olvasnivalót talál.

 

Seci, ha megnyitom az általad küldött http://stargate.inf.elte.hu/~seci/AA.zip -t, 500 db izét látok. Melyik ebből a micsoda, ami mire jó?

 

Látom, szilvásgombócból jól belaktatok – úgy elméletileg!

Törpe, ha nem ragaszkodsz a ragacsos szilvásgombóchoz, akkor ajánlanám a mákosgubát. Istenien készítem, már ha van mák. Van?

Más. voipstunt.com Ezt a technológiát ismerem, vagy legalábbis tudok róla. Itthon az Axelero nemrég dobta piacra „Klip” néven. De nála csak a két számítógép közötti telefonálás ingyenes, a vezetékesre indított nem (bár a percdíjai jutányosak). Az általad említett honlapról valóban ingyenes, vezetékesre indított beszélgetési lehetőség, ingyenesen software-e tölthető le?

 

Hát, azon a bristoliaknak szóló fórumon elég nagy a pangás! Sheren, te nem a környékre való vagy?

Na, majd ha öreg mamitok megérkezik, fölrázza a punnyadt társaságot!!!  J

 

üdv.

nagyi

seci Creative Commons License 2006.01.27 0 0 564

Haliho!

Nezd meg a 514. hozzaszolast, es azon belul is a kresz-CD-t. Ez egy par eve az AA vizsga-anyaga volt, de nem emlekszem, hogy a kreszben barmi valtozott volna azota.

 

Have fun! Azert nem art, ha a szabalyok jo reszevel tisztaban vagy, mielott kimegy a forgalomba. Itt ugyanis nem ismerik a tanpalyat!

 

Masreszt ha konyvesbolt fele jarsz, van egy tunderi kresz-konyv, egy medve van rajta :-) "Bear in mind..."

 

-seci

 

Előzmény: sheren (560)
seci Creative Commons License 2006.01.27 0 0 563

Halihow!

Akkor ugy latszik en szerencsesebb vagyok :)

 

Nalunk csak a nagylany tanul vezetni es 27 ora utan az oktato "feladta"...

Igy aztan vettunk egy belso tukrot, a ket L meg meg megvolt abbol az idobol, amikor mi "tanultunk".

 

Azota eleg szep haladas figyelheto meg es nem tortunk ossze semmit sem, es rememlem, hogy nem is fogunk, bar ennek a kocsinak mindegy, mert ugyis tarkabarka egy kicsit: en ugyanis megtortem egy eve... es a szerviz 600+ fontja helyett bonto 67 fontja plusz egy hetvegenk fekszik benne. Igy aztan a kocsi navy-blue, leszamitva a jobb-elso panelt, ami feher es az elso kotenyt, ami piros :-) De legalabb konnyu megtalalni a parkoloban!

 

8.T: Lecci irj egy mailt, kitettem az emilemet publikussa!

 

-seci

 

Előzmény: A nyolcadik törpe (562)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.27 0 0 562

:))))))))))

 

Nalunk az asszony tanul mostanaban, de egyelore csak en tanitgatom. Vettem ra ket darab "L" betut - az autora - aztan hadd menjen.

Hat egy uj elso lokharito, meg egy spoiler, meg egy splash guard mar fog kelleni, mert voltak "fek helyett a gazra lepek" az elso idokben. Sajnos arreblokott egy rakas utszelen fekvo beton vellanyoszlopot megfordulas kozben:(((((((

Egy kicsit teteovaztam az elejen merthogy ez a kocsi automata, de utana arra a dontesre jutottunk, hogy most ugyis ezt fogja vezetni, majd alkalomadtan megtanul a masikkal is.

 

 

Előzmény: sheren (560)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.27 0 0 561

Hali!

 

Kedves Sheren baratunk igazolta mibenletet, ezert most mar biztosra vehetjuk, hogy ovele kevertelek ossze. :)))

 

A falikonektorok berlemenyi dijarol szolo "vetelkedotnket" meghosszabitjuk a hetvegevel miert azon szervezesi problemak leptek fel, hogy elfelejtettem a helyes megfejtest az irodaban megnezni. majd hetfon. Addig nem is sugok, hogy a vetelkedo tisztasagat megtarthassuk. Az eredmenyben szereplo szilvasgombocrol meg csak annyit tudunk, hogy ki NEM fogja elkesziteni: Panaszkonyves nagyi baratunk. Bar nem fogja meguszni, csak meg ki kell kemkedni, hogy mit szeret leginkabb fozni. :-))))))

 

Előzmény: seci (558)
sheren Creative Commons License 2006.01.27 0 0 560

Haliho Torpe pajtas!!!

 

Rahibaztal lyanybol vagyok bar aki ismer az inkabb ugy fogalmazna hogy vannak a lanyok, a fiuk es Sheren...

 

No semmi felreertes nem a nemisegemrol szol ez a kis mondoka csak a szemelyisegemrol...:)))

 

Aki ismer a szerint en egyedulallo vagyok es nem besorolhato egyik csoportba sem...

 

De azert a szemelyi szamom 2-vel kezdodik...:))))

 

A szilvas gomboc nagyon jol esne am az en tippem is £890 korul lenne :))))

 

Csudi happy vagyok am!!! Jovo vasarnap lesz az elso vezetesi oram!!! Szoval Beaconsfield es kornyeke kerulendo 12-2 kozott... Erossen ajanlom legalabbis...

 

Mit tudtok az AA-rol? Erdemes naluk tanulni? £23/ora blockba veve diakkal...??

 

No jo sorsolas mikor lesz gomboc ugyben???:)))) Mar kezdek ehes lenni...

 

No kellemes hetveget minden kedves magyarnak, Kedden ujra itt:))

 

Pusz Sheren

anglo-saxon Creative Commons License 2006.01.27 0 0 559

Üdv ! Itt is megkérdem, háátha...

Az A3 Group-ról. Olvasgattam a honlapjukat, és nagyon szép, lelkes. Gondolkozom a kapcsolatfelvételen, kezdetben a nyelvtanulás az kell majd. (Meg kezdetben szállás,) Kérdés, hogy van e olyan itt aki már ismeri őket, "túl van rajtuk?" mi a vélemény, tapasztalat, hír az A3ról?

 

 

seci Creative Commons License 2006.01.27 0 0 558

Haliho!

 

Mostantol publikus az email cimem...

 

> Sokkolo kerdes: Na ki mire tippel, mennyibe kerul egy falikonnektor berlemenye

> + "aram" a kiallitas harom napjara?

Kb egy ezres.

 

> A helyes megfejtok kozott egy tal szilvagombocot sorsolunk ki.

Hehe... es ki kesziti el es mibol igy telviz idejen :-)???

 

-seci

Előzmény: A nyolcadik törpe (555)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.26 0 0 557

Szia!

 

Mond meg nekem, kerlek szepen, hogy Te vagy-e lanybol keszitve!

 

Szeretnek a vegere jarni, hogy kivel kevertem seci kollegat ossze!

Ez most nagyon fontos kerem szepen, bizony am!

 

 

Előzmény: sheren (554)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.26 0 0 556
Egyik cegbeli fomufti aposanak van nehany szaz elhanyagolt szilvafaja, nem muvelik. Kb ket eve tanacsoltam, hogy "importalok" egy kis hazai "rezcsoves-keszseget" es gyartunk egy kis nedut, de nem adjuk occsoje. nem lett az ugybol semmi. Az a szilva egyebkent jol megfelel a magyar szilvanak, mar volt belole gomboc keszitve.
Előzmény: titamita (552)
A nyolcadik törpe Creative Commons License 2006.01.26 0 0 555

Kozben elobujt Sheren pajtasunk, lehet, hogy o van lanybol es csak osszekevertem a ket nicket. Olan egyformak! Majd nala rakerdezunk a mivoltara.

 

Lak: huszas hatujja

 

Kiallitas helye: NEC B'ham, Food&Bake2006. nem en, hanem a ceg, viszont nemkem kell ezugyben minden szervezomunkat megcsinalni. Kell ingyenbelepo?

 

Adj mailcimet, ha tobbre vagy kivancsi.

 

Sokkolo kerdes: Na ki mire tippel, mennyibe kerul egy falikonnektor berlemenye + "aram" a kiallitas harom napjara?

A helyes megfejtok kozott egy tal szilvagombocot sorsolunk ki.

 

 

Előzmény: seci (551)
sheren Creative Commons License 2006.01.26 0 0 554

Emberek... Egy par napra kiesek es remgeteg olvasni valot kell itten bepotolni am :))))

 

Nagyi!!!Bromptomrol mar hallottam de majd jobban utana nezek de ahogy latom Tetu ide oda Bristol a nyero:))))

 

Izgulok erted...

 

Skacok... megjott a provisonal licencem... Visszaterhetnenk ra ki tud jo sulit/oktatot ajanlani high wycombe/beaconsfield kornyeken + full studenteknek specko kedvezmeny??? :))))

 

Elore is koszi Sheren

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!