Keresés

Részletes keresés

PanaDoll Creative Commons License 2008.09.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Először is köszönet seemannak, hogy felvetette a témát a fórumban!!!

Azért nem én nyitottam a topicot, mert sajnos újra kellett regisztrálnom és még nem nyithatok újat.

Amúgy .dredd. néven írogattam ritkán ide a fórumba, de ez a nick most talán aktuálisabb lesz: bcc.... vagyis: Blende Club Cafe.

Remélem, hogy október 20. után valamikortól ezt a logót és cégtáblát látjátok a Király utcai kávézó falán és bent mindenütt.

Célom egy olyan vendéglátó hely létrehozása volt, ami nektek, nekünk szól és talán sokaknak törzshelye lesz... ha az a kérdés, hogy hol fusson össze pár fotós (hobbi, amatőr, hivatásos,... mindegy), akkor ne legyen kérdés, hogy a Blende Club Caféban.

A hely egy 100 négyzetméteres (50 földszint, 50 galéria) kávézó, mely jelenleg még más néven üzemel, de az említett október végi, még nem konkrét dátumig meglesz a névváltás. A belső dekorációt szeretném olymódon átalakítani, hogy az kifejezetten azt tükrözze, hogy ez egy fotós hely.

Amit seeman említett a D700 topicban a termékbemutatókról, az tárgyalási stádiumban van, a 3 említett fotós cég a felvetett lehetőséget felettébb érdekesnek találja, de konkrét megegyezés csak október elején (a Photokina után) születik majd. Mindenesetre úgy vélem, hogy egy termékbemutatón mindenképp kellemesebb, ha az új gép, vagy obi próbálgatása előtt-közben-után mindenki kedvére ihat egy sörtöt, bortot, ehet egy szendvicset, leülhet dumálni, stb.

Apropó sör-bor.... a kínálat még kialakítás alatt van, így szívesen fogadnék véleményeket, hogy ki milyen sört, bort, stb. szeret, mert szívesen figyelembe venném (persze minden fajtát nem lehet tartani, de ötleteket várok).

A Blende első napjára szeretnék odacsábítani fotós cégeket is, ez tőlük függ, hogy élnek-e a felajánlással. A nyitás napját természetesen időben szét kürtölöm:)

Bármilyen építő hozzászólást, ötletet, kívánságot, stb. szívesen fogadok itt a topicban és előre is köszönöm.

Üdv

bcc
alias .dredd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!