Keresés

Részletes keresés

szuszetti Creative Commons License 2024.04.03 -3 3 460

ha valódi lenne a kísérlet, akkor azt szeretnék erővel is bebizonyítani, hogy nem a külsőségek alapján kell párt választani. De engem például a teljes tetovált kar/hát/láb látványa kifejezetten taszít.

 

Bólogatás. Ráadásul az életben vannak fokozatok is, de itt pont telibe lökték az ellentéteket és átlagos fazonok helyett több a durván szélsőséges, mint pl a tetoválás, az erőteljes szakáll és a romásan fekete lány...-és nem is a kinézetükkel van a gond, hanem azzal, hogy végig azt halljuk, hogy adott párjaiknak menyire taszítóak ezek a személyek. Mintha kábé leprásak lennének :/ Megalázó.

Mondjuk, az is, hogy egy fogdosós nyomulót ráküldtek egy erre kevésbé nyitott nőre, és a "szakértők" a kamerába mondogatják, hogy János álljon le, véletlenül sem neki :)

Előzmény: Kr.Kr. (459)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.03 -2 1 459

A tegnapi adást nézve én éreztem magam kellemetlenül, amikor a férfi (Péter) kérte meg a nőt (Enikő), hogy ne igyon majd annyit, mint az előző vacsora során. Biztosan maradi vagyok, meg az én időmben bezzeg, ugye... :) De nagyon kellemetlen, hogy egy huszonéves lány ennyire nem érzi, hogy hol a határ.

 

Szinte biztos, hogy megrendezett az egész, a tegnapi adás is ezt támasztja alá. A bongyoros pszichológus már az rtl-es sorozatban is benne volt (egyébként Várkonyi Andrea jó ismerőse, sőt azt hiszem, hogy a mentora is volt, amikor elvégezte a pszichológia szakot) és akkor sem talált párra senki.

 

Értem, hogy ha valódi lenne a kísérlet, akkor azt szeretnék erővel is bebizonyítani, hogy nem a külsőségek alapján kell párt választani. De engem például a teljes tetovált kar/hát/láb látványa kifejezetten taszít. Elfogadom, hogy ma már nagyon sok embernek van, meg biztosan sokaknak is tetszik, de én nem tudnék hozzáérni egy olyan karhoz, ami válltól csuklóig festett. Ott aztán magyarázhatnak nekem mindenféle pszichológus, hogy csak a belső értékekre figyeljek, pont nem érdekelne...

Szóval: lehetetlen, hogy ha valaki, akit nem találok vonzónak külsőleg, azt csak a belső tulajdonságai miatt úgy megszeretem, hogy ihaj... kialakulhat szimpátia, de hosszútávú kapcsolat biztosan nem. 

Tulipántoss Creative Commons License 2024.04.03 0 5 458

Tegnap a három szakértő,  mint a szurikáták figyelték a párokat! 😮

Bizonyára látják Bogi viselkedését is. Szembesítésnél még jó, hogy nem Gerit hozták ki hibásnak?!  Miközben Bogi csak sirdogált,  mintha bárki is bántotta volna? Habár, lehet könny nélkül sírni, még a dal szerint is, node ennyit?! Ez lenne a mentálisan beteg Bogi  "szókincse?"  Sírás közben gondolt-e arra, hogy a családja miért nem vállalta a szereplést? Bogi! Szerinted ők a hibásak, mint Geri? Mindenki szembe megy a forgalommal csak te nem? Holott csak neked csúszik a kuplung?! Vagy nincs is kuplung sem?! 


Enikő már kezdett kilógni a pikszisből. Nos, tegnapi ki is zuhant belőle!

Beigazolódott az is, hogy nem sietett nagyon az ész osztáskor sem. Irigykedve nézte Csaba és Gyöngyi közös, pici tetkóját is.

Úgy érzem minden reakciójában szinte a rosszindulat vezérli. És feltűnően szeret főleg társaságban "választékosan" beszélni. A  szavakat viszont zavaróan rosszul használja. De a teátrális viselkedése is zavaró. Szinte már Péternek is kellemetlen. Ha pedig  alkoholizál, már szinte elviselhetetlen. Atyavilág! Mi lett a szimpatikus párosból? Két hét alatt eltűnt a szimpátia...


Mindezeknek eklatáns példája a tegnapi viselkedése. Ahol Enikő elszólta magát  Petrának - csakis "véletlenül,"-, hogy András elkérte Hilda telefonszámát. Petra szinte sokkot kapott. De Enikő "jóindulatúan" rögtön reagált, hogy " Ez a baj velem mindig, ha iszom, túl őszinte vagyok." És hányszor elsütötte már itt ezt a megjegyzést. Te nem őszinte vagy kedves Enikő, hanem egy nagy carkavaró! 

A pletyka elindítója naná, hogy András volt! Aki "megsúgta" Enikőnek, Gyöngyinek a "titkot!" És tudta, hogy mire a helyére ér, már az egész társaság tudni fogja. Csak azt nem tudta, hogy Hilda a telefonos témát megbeszélte, letisztázta rögtön a vacsora után Lacival. Akinek a nyomába nem ér András. És Hilda is csak féltékenységből tette mindezt.  Így náluk nem tud bekavarni!  András egyébként is egy kutyaütő. Sok társaságban van hasonló. Hatalmas az egója a semmire.  Sem külsőleg, sem belsőleg nincs kisugárzása, ész meg pláne! Gátlástalanul rárepül ő minden nőre. Egy lúzer, egy megbízhatatlan seggfej. És lám, lassan már minden feleségnek ő kell, ő a nagy ő?! És tényleg, hogy élvezné magát ez az ember, ha ő tényleg őt kérnék fel a Nagy Ő szerepére??!! Aztaaa! 😮😂

Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2024.04.03 0 1 457

A kaszinóban egy tuti-nyerő stratégia van: legyen a tiéd a kaszinó! ;)

Előzmény: Tulipántoss (455)
nlion Creative Commons License 2024.04.03 0 1 456
Előzmény: Mazsola0070 (454)
Tulipántoss Creative Commons License 2024.04.03 0 2 455

Nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe János és Kornélia kapcsolatáról!

 

Pár napja valahogy furcsa lett nekem is a házaspár. Mintha csak rájátszanak arra, hogy ne tűnjön fel,  hogy ők nem ilyenek?  Akármilyen kibírhatatlan természetű is János, ha igaz, mégis csak egy kaszinó tulajdonosa. És tudjuk, hogy igaz! Ő  egy 55 éves, jól szituált férfi, aki korához képest igen jól tartja magát. Bizonyára ezért sokat is tesz, sportol valamit, vagy edzőterembe jár, talán már csak a pozíciója miatt is? 

A zsebébe nem tisztem turkálni, de a fikcióm szerint, Jánosnak az anyagi jóléte, és a kinézete alapján is "jobb kinézetű lakást" aposztrofálok. Gondolja, hogy egy nő úgy szeresse őt, ahogy a jelenlegi környezetében látja?!

 

Egyébként is, mindketten nagy ígéretet  tettek a változásra a "vallató székben." Lehet,  hogy ők lesznek majd a végén a  legnagyobb meglepetés?!

Lehet, hogy a néző a végén azt látja majd,  hogy a kamera premier plánban mutatja a mosolygó, ölelkező párt? Kíváncsi lennék, ha János elvinné Nellit a munkahelyére  Nelli vajon hogyan viselkedik a kaszinóban? Azt ugyan mondta már, hogy a kaszinó nem az ő világa. Node sosem lehet tudni!

Akár fikció, akár valóság lehet, hogy Nelli  ott ül majd a kaszinóban, és mosolyogva veri a blattot?! 😮  Adrenalin szintje megemelkedig és beszippantja őt a szerencsejáték világa?  

Vajon tudnak-e a végére legalább élhető hangulatot teremteni, amit ígértek?! Egyenlőre úgy láttam, hogy bármi lehet, még az ellenkezője is, szerintem is. 

Előzmény: Mazsola0070 (453)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.03 -1 1 454

Ez a Józsi gazda a puncizással magát nagy nyilvánosság előtt lejárató, a dublini burleszket Böbelánnyal párban előadó Puncizós gazda???

 

És mi lett Böbelánnyal (Puncizós szerint a "C verzióval", miután a nagy puncizás után a másik két lány otthagyta a francba), ezek szerint a nagy egymásra találásuk is kamu volt, és az egész csak a potyautazásért volt mind a két fél részéről?

 

És ezt az urat hívja vissza a Retek??? Csak gratulálni tudok.

 

És az a tragédia, hogy lesznek is hölgyek (vagy ahogy Puncizós hív minden jelöltet, kortól függetlenül: lányok), akik annak ellenére fognak jelentkezni az ájtatos Puncizóshoz, akik most már tisztában is vannak azzal, hogy a nőket puncinak tekinti.....

 

 

Előzmény: nlion (451)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.03 -1 1 453

"Kornélia is egyre gyanúsabb, hogy ki van adva neki: egy megjelölt pontig (epizódig) legyen jégcsap, majd pedig "enyhüljön meg valamelyest", annak érdekében, hogy legyen egy kis happyend. Én erre tenném a tétjeimet; Ha ez a kilátástalan kapcsolat a továbbiakban mégis pozitív irányban fog alakulni, akkor az tuti bunda lesz."

 

A tegnapi részt elnézve ez a beírásod jutott eszembe, mert teljesen bejött, úgyhogy szerintem menj el Kaszinós kaszinójába, tegyél fel jó sokat ott is és foszd ki a jóembert...:)))

 

Nellike tegnapi rihegése-röhögése, meg összebújása Kaszinóssal (díszpárnahasználatra hivatkozva) tényleg nagyon nincs összhangban eddigi viselkedésével, úgyhogy tényleg elgondolkodik az ember, hogy akkor a korábbi viselkedése volt a kamu, vagy ez.

 

Mert olyan lehet, hogy egy pár hosszú-hosszú idő alatt összemelegszik, de az nem ennyire éles, egyik pillanatról a másikra történő feltűnő váltással szokott történni.

 

Nellike holnap már rámászik Kaszinós bránerére?  

Előzmény: Hattori Hanzo69 (440)
nlion Creative Commons License 2024.04.03 0 0 452

Na Tiktokon a Petra az előbb mondta az élőjében hogy direkt volt a Lacis balhé hogy kavarják az állóvizet...És Andris is direkt ment rá a csajokra..Szerintem ez gáz,hogy ők ,,viszik,, a legyen balhé is vonalat..

nlion Creative Commons License 2024.04.03 -1 1 451

Józsi gazda visszatér a Házasodna a gazda új évadjába! Jövő héten vasárnap 20.10-kor bemutatkoznak a gazdák az RTL műsorán!
Durva hogy ennyire hozta a nézettséget és szórakoztatást h visszahozzák :D

gombóc63 Creative Commons License 2024.04.03 0 0 450

Enikő nagyon irritáló lett. Olyan szépnek és tökéletesnek érzi magát, adta is a lovat alá Andris. 

Petra pedig a tegnapi ruhában nagyon kiábrándító volt, szerintem mindenki tudja mire gondolok.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.02 0 3 449

Én csak azt nem értem, miért nem vágja Gergő a felesége nevelőnője képébe, hogy ne oktassa már őt illemre egy olyan valaki, aki rágózva megy az anyakönyvvezető elé és az anyakönyvvezetőnek kell rászólnia, hogy legalább az oltár asztal előtt köpje már ki a rágóját.

 

De a sokat emlegetett asztalra könyöklős eset kapcsán is simán vissza lehetett volna vágni, hogy és mennyivel jólneveltebb az, aki meg egy étteremben (de akárhol) jól bekapja a kést és lenyalja?

 

Ezeket jól láthatta Gergő, de jól láthatták a szirpológusok is, de senki nem szembesíti a Nevelőnőt azzal, hogy ne játssza már az agyát, neki sokkal bunkóbb neveletlenebb dolgai voltak, mint Gergőnek.

 

 

Előzmény: Hattori Hanzo69 (447)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.04.02 0 1 448

Igen, erre írtam korábban, h Baukó Éva fiatalabb kiadásban. Nem lett volna szabad képernyőre engedni. 

Előzmény: mammamia28 (445)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2024.04.02 0 2 447

Bogi a - vélt vagy akár valós - gyerekkori sérelmeit mindenképpen le akarja verni törleszteni akarja a környezetén. Akármit csinálhat a másik, bele fog rúgni, mert "ő is bőven kapott/ más is szenvedjen!" A kákán is fogja keresni a csomót. Mindig...

 

Hát mit ne mondjak: ez a kínálat nem nagyon találkozik "vásárlói" igényekkel ;)

Előzmény: mammamia28 (445)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2024.04.02 0 1 446

Andrisnak - valószínűleg, - csak a tiltott gyümölcs édes. Azzal lehet a haveroknak menőzni, hogy - tilosban járva - "elszerettem", megszereztem, lecsaptam, meghódítottam stb. Csak akkor izgis.

 

Az egyik legjobb haverom volt olyan, hogy amíg házasságban élt, addig szeretett kicsapongani. Amikor elvált a feleségétől, megjegyeztem neki, hogy "akkor most már végképpen szabad a pálya"...

Válasza: "így már nem is esik olyan jól" :)))))))

 

Na ez jut eszembe Andrisról.

Előzmény: nlion (444)
mammamia28 Creative Commons License 2024.04.02 -1 2 445

Bogi pszichiátriai eset, ezt a szakembereknek is látniuk kéne.

Nem szabadna képernyőre engedni.

nlion Creative Commons License 2024.04.02 0 0 444

mai promóba andris már nem csak laciék de enikőék kapcsolatát is tönkre akarja tenni? nem semmi a csávó

Tulipántoss Creative Commons License 2024.04.02 0 4 443

Úgy vettem észre, hogy a tegnapi adásról kicsit lemaradtam. ( Azt hittem, hogy nem  lesz az ünnep miatt, de talán előbb kezdődhetett a műsor.)


János és Kornélia: A páros táncórán van, ahol tisztán látszik, hogy Kornélia fiatalabb férj jelöltet várt Jánosnál. Azért itt is és egyéb jelenetekben is szembesülni kell a korával. Köztük kb 3 év lehet a korkülönbség, ami normálisnak mondható, de nem Nellinél. Laci pedig fiatalabbnak néz ki,  Kornélia pedig semmivel sem tartja magát jobban a koránál. Pláne úgy, hogy ritkán látni mosolyogni, mindig olyan búvalbélelt, mint itt a táncteremben is.  (Nem számoltam, hogy hányszor hagyta el a feleség száját az "intim zóna?!"  Talán azért nem megy Jánossal a szemkontaktus tánc közben, mert mindig belép Nelli intim zónájába?! De  ahogy megjelent Dávid a profi táncos máris megvolt ez a fránya szemkontaktus.

A gokartozásnál Nelli már vidámabb volt végre, még nevettek is! (Jánosban "csalódtam", mert azt hittem "csókot" fog kérni.)


László és Helga: Laci az életének egy igazán fontos részét akarta megmutatni feleségének, aki először vegyes érzelmekkel reagált. Laci azt hitte, hogy ezek után eltávolodnak majd egymástól de tévedett. Egész idő alatt, erotikus pózokba kerültek, főleg Laci indíttatására, de úgy láttam, hogy Hilda sem tiltakozott. Szó szerint közelebb kerültek egymáshoz, vallotta a végén Laci. És a nézőnek is ez jött le, szerintem.

 

Gergő és Bogi: Nem akartam elhinni, hogy Bogi egy illem-, és etikett órára viszi Gergőt?!  (Nem hiába hiányoltam Bogi  szedálását.)  A  további jeleneteknél már  nem volt türelmem Bogihoz, de úgy láttam, hogy Gergőnek sem. Lassan feladja Gergő?! Nincs közös nevező! Pláne, hogy Bogi  komolyan azt hiszi magáról, hogy ő egy jól nevelt, intelligens, agyonművelt, elegáns, nő?! 


Csaba és Gyöngyi: Végre összebújt, filmezés közben.  (Vagy csak ez a véletlen műve?) Csaba közel a negyvenhez, óvodás szinten van. Amit művel az exével kapcsolatban, már bicskanyitogató. Pénztárcájában hordja a fotóját?! Csoda ha Gyöngyi nem tud feloldódni mellette, nem akarja megérinteni?


András és Petra: A helyzet változatlan ennél a párnál is. A Kínai Nagy Fal van köztük, akárcsak Bogi és Geri párosánál. 


Péter és Enikő : Ebben a részben jól hozták a formájukat. Ők még az a pár,  akiknél talán nem tévedett annyit a három szakértő.  Enikő butácska természete, egója, nagy szája ellenére sem. Az előzetes szerint, nem Péter udvarol  neki?!

gombóc63 Creative Commons License 2024.03.31 0 0 442

Az írásom a totális felháborodásodnak szólt, show ide vagy oda, miért ne lennének ebben a világban olyanok, akik nyilván sok pénzért elvállalják ezt a műsort? Ennyi és nem több a megjegyzésem.

Előzmény: Tulipántoss (439)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.30 0 0 441

Megnéztem a cégét, a cégjegyzékbe is ugyanaz a cca. 100 éves Hungária körúti ház van bejegyezve a cég székhelyeként és a cégtulajdonos Kaszinós lakóhelyeként is, amit mutatnak, így ennyiben nem hiszem, hogy kamu.

 

Persze az biztos, hogy ettől lehet rózsadombi villája is, akár az esküvőn látott fia nevén is, aki szintén a kaszinó menedzsere.

 

Bár ez akkor szokott működni (voltak erről filmek is), hogy a csávó szegényebbnek mutatja magát, mint valójában, ha azt akarja megtudni, nem a pénzéért szeretik-e, itt viszont szerintem Nellike akkor sem szeretné Kaszinóst, ha tényleg egy rózsadombi villába vitte volna, így emiatt nem kellett volna szegényebbnek mutatni magát.

 

Nellike tudja is a csávó foglalkozását, mert az esküvőn azt is megjegyezte, hogy nem szimpatikus neki az sem, nagyon távol áll tóle az a világ.

 

 

Előzmény: Hattori Hanzo69 (440)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2024.03.30 0 1 440

Én még azt is gyanítom, hogy vannak nyomatékos "rendezői utasítások"/ részletes megbeszélések, hogy ki milyen "alapállásban" viselkedjen. Talán nem mindenkinek, de a show érdekében, egyes résztvevőknek.... 

Pl. - ahogy már többször írtam, - szerintem Gerinek külön utasítása (gázsija?) van arra, hogy Bogi akár fát is vághasson a hátán. Kornélia is egyre gyanúsabb, hogy ki van adva neki: egy megjelölt pontig (epizódig) legyen jégcsap, majd pedig "enyhüljön meg valamelyest", annak érdekében, hogy legyen egy kis happyend. Én erre tenném a tétjeimet; Ha ez a kilátástalan kapcsolat a továbbiakban mégis pozitív irányban fog alakulni, akkor az tuti bunda lesz.

 

Ennek a két szereplőnek nem teljesen logikus a viselkedése, annak ellenére sem, hogy János valóban nagyon-nagyon sok, viszont egyáltalán nem lenne ördöngösség "üveggyöngyökkel" leszerelni, és egy minimálisan élhető hangulatot teremteni. = Csak Főleg attól ennyire paraszt, hogy végeredményben Kornélia is az. Szerintem János "lepukkant" Bp-i lakása is csak kamu...; Nem lehet olyan rossz "party" egy kaszinó-tulajdonos. És ezt a nők azért meg is szokták érezni. Vigyázat!:  a házasság gazdasági kötelék is..., sőt!... 

 

Szóval az is kizárt, hogy János - a való életben - a gyermekotthoni, "sérült" múltját domborítaná és nem a kaszinóját. A többieknél is elsikkad az életük lényegi része/ a hivatásuk, pedig azért nem mindegy, hogy egy nőgyógyásszal kötöd össze az életedet, vagy egy drogdílerrel karika-görbítővel.

Előzmény: Tulipántoss (439)
Tulipántoss Creative Commons License 2024.03.30 0 2 439

"....... ugye egy percig sem gondolod, hogy ez az egész komoly?!....  "


Egy percig nem gondolom! De nem is értem a felvetést újfent??! Hiszen már többször megjegyeztem (más is!)? hogy tisztában vagyunk azzal, és mindenki tudja, hogy ez egy show!


(Legutóbb is a 414-es hsz alatt írtam, hogy:  "Egyébként, ismét megjegyzem - habár többször elhangzott másoktól is -, hogy mindenki tudja itt azt, hogy ez a show, a nézőknek a szórakoztatására találták ki. Tudjuk, hogy forgatókönyv alapján pörög a műsor! Tudjuk, hogy sok jelenet megrendezett. Sőt, még azt is tudjuk, hogy ezek a párok az életben sosem lesznek házasok! De mindezek tükrében, azért elmondjuk a véleményünket arról, amit látunk. Hiszen minden megrendezett körülöttünk, miért is ez reality lenne a spontán kategória? És igen, azt is tudjuk, hogy ez egy "mese!" Csak úgy mondom. " )

 

És most is csak úgy mondom....

Előzmény: gombóc63 (438)
gombóc63 Creative Commons License 2024.03.30 -4 1 438

Az utolsó bekezdésedre egy gondolat....ugye egy percig sem gondolod, hogy ez az egész komoly?! Ahogy Andris szokott fogalmazni, ez egy kísérlet. Itt egyik párból sem lesz házaspár a szó nemes értelmében. És hát van az a pénz amiért lesz következő jelentkező gárda.

Előzmény: Tulipántoss (437)
Tulipántoss Creative Commons License 2024.03.30 0 4 437

Gondolatok a sorozat tegnapi adásáról:

 


- Laci és Helga már előző nap szerepelt, ők voltak az elsők a szakértők vallató székében, (Amiről már írtam.)
A  "kötelező igen játékban," Laci teljesítette Helga minden kérését. Megjegyzem, én is szívesen megnéztem volna Lacit szőrmentesen! ( Egyébként, tudom a kutyát sem érdekli, de nekem nem tetszik a szakáll! Talán azért nem, mert a múlt században még volt a férfiakon "érintetlen," sima, üres testrész. Ahol az arc sima volt, nem volt tetoválás, vagy csak elvétve.)


- Geri és Bogi önmagukat adták a szakértők előtt.  Se többet, se kevesebbet. Gerit dicsérték,  Bogit próbálták fülön fogni a viselkedéséért. Ő azonban kidumálta magát, hogy ő Geri "alá rendeződött?!" Tetszett amikor Laci is felugorva tapsolta meg Gerit, megjegyezve, hogy milyen remek ember. Bejátszották, ahogy Bogi rászólt  Gerire, hogy vegye le a karját az asztalról, mert nem illik.....blablabla.... De mutatták azt is, amikor Bogi bekapta a kést és gátlástalanul nyalogatta. Arról nem beszélve, hogy milyen nagyon "elegánsan" ült a vallatáskor Geri mellett, mintegy " úrinő" jah!

Továbbra is tartom, hogy:  Fuss Geri! Fuss!   Bogit meg utalják át Jánosnak! Persze előtte szedálják le!😫


- András  és Petra is ült a szakértők előtt, ahol András egy tapló volt és punktum! Nem is koptatom a klaviatúrát miatta! 

A  "mondj igent" játékról csak annyit, hogy a barátai előtt is ahogy előadta magát, és ahogy beszélt Petrával, már kezdtem a feleséget megsajnálni. Más nő már vagy sírva fakadt volna, vagy kidobta volna, mint macskát kakkantani! 

Majd pislogtam, mint miskolci kocsonyában a béka, mikor azt mondta, hogy azért viselkedik úgy, ahogy, mert  "Nem akartam,hogy megszeressen mint embert" 😮

Mi van Ember?! A Földön nincs nő, aki a sorozat után szeretni fog! Bugris! De könyörgöm, Petra is álljon ki végre magáért!  (Legalább úgy, mint a fiatalabb kiadású -  egyben még Sárikánál kicsikét butácska -, Enikő teszi!) 😉

 

- Csaba és Gyöngyi párosnál nem tetszett  Csabi  viselkedése sem a pszichológusok  előtt! Továbbra sem értem, mi a búbánatos ferde fityfiritty miatt jelentkezett ilyen "sérülten,"  egy ilyen formátumú műsorba, ha nincs túl az exén?! És állítása szerint, soha nem is lesz túl rajta. Majd  benyögi lányos zavarában, hogy ő nem "pározik!" A félreértés elkerülése végett nem én írtam el a párzik szót!

A "mindenre igen" játékban pedig, Csaba nem teljesítette a kérést, a gyantázást. Nagy vita kerekedett megint az exe miatt, akit  megint emlegetett. Én, mint "szakértő" Gyöngyit és  Gerit hoztam volna össze. Biztos szimpatikus páros lenne, node akkor nem lenne miről fórumozni?! 

 

- Péter és Enikő a "vallatószékben" felvállalták, hogy ők "elhálták a nászéjszakát!"  Ők nem blokkolják érzelmeiket, kiadják azt magukból  és így lesz egészséges a kommunikációjuk. A lakva ismerjük meg egymást elv alapján, nekem változott a véleményem. Eddig  szimpatikus volt ez a páros. DE! Nekem Enikőnek egyre rosszabb, bután erőszakosabb, tudálékos oldala jön elő. Péter szerintem a kamerák és a nézők miatt nem adja önmagát, hanem visszafogott,  és csitítja Enikőt is. 
Az "igen" játékban Enikő kérése, vezetni szeretné Péter kocsiját.  Aki előzőleg már elmondta, hogy hatalmas bizalom kell, hogy valakinek átengedje az autója vezetését. A többit már elmondták előttem. A tegnapi nap után nálam Enikő már lóg ki a pikszisből...... lehet, hogy legközelebb elég lesz rossz benyögés, és már ki is fog esni?!


János és Kornélia azt fogadta meg a szakembereknek, amit én is hiányoltam náluk eddig. Ám ahogy hazaértek, ugyanabban a pózban, egymással szemben, pohárral a kézben ment ugyanaz az a lemez!  Tény, hogy János súrolja a kibírhatatlan kategóriát, de nekem Kornélia is nagyon antipatikus. Hogy az "igen" játékban mi lesz velük, bevallom én csak fikcióztam magamban János kérését, de nem is merem leírni! Viszont, elég volt János felcsillanó szemét látni!😂


Jujj és jajj, Atyaisten! Mit hallottam a végén - és jól hallottam egyáltalán?! -, hogy lehet jelentkezni a következő évadra?!

Node ilyen körülmények között, hogy a szakember csak magyaráz ha két embernél nincs szimpátia, holott ha nem megy valami nem kellene erőltetni, nem igaz?! Húúú, ha én fiatal lennék, ilyen szakértői gárdával, háttérrel, és a "tudományok" igénybevételével, talán jobb lenne szinglinek maradni...... 

Apádfüle Creative Commons License 2024.03.30 -2 0 436

Nekem annyira Kovács Ágnes, hogy megdöbbentem, mikor először láttam. Hogyhogy elvállal egy ilyen műsort??? Ráadásul úgy tudtam, hogy férje és gyereke is van. :) 

 

Előzmény: Kr.Kr. (435)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.03.30 -2 1 435

Nekem Bogi inkább Baukó Évára hasonlít fiatalabb kiadásban. 🙂

Előzmény: Tulipántoss (423)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.30 0 1 434

A tegnapi részben tanult szirpológusok kitalálják, hogy legyen "igenhét", azaz ezen a héten mindent meg kell tenni a másiknak, amit kér. (Mint később kiderül, ezek csak részlegesen teljesülnek.)

 

 

András kezdésként flamingónak öltözteti Ragacst, aki hálából transzvesztitának Andrást és kifesti a szemét és a száját, majd így lemennek az utcára.....

 

Ezután snitt, már mind a ketten normálisan öltözve, ekkor Ragacs rendszeresít egy csengőt, hogyha azzal ő vagy bárki más csenget, akkor András egy kedveset kell mondania.

 

András egy darabig viseli, de amikor András barátai között vannak, és már sokadszor nem tud elmondani egy mondatot a csengetés miatt, közli Ragaccsal, hogy "kezdesz idegesíteni", amivel szerintem a huszadik csengetés után én is így lennék, de Ragacs nem érzékeli, hol a határ a jópofaság és a szívatás között.

 

 

Csöcsike (korábbi becenevén Házasodna a gazda girl, de legutóbbi szerkója miatt becenevet váltottam, nem is tudom miért), azt kéri Celeberőcsávótól, hogy vezethesse a kocsiját, amitől az láthatóan ideges lesz picit.

 

Csöcsike olyan vezetésoktatásra járhatott, ahol csak az előrevezetést tanulták, a tolatást nem, mert hogy ő nem tolat, így előre próbál beállni egy parkolóhelyre, ami egyébként a hely nagyságára figyelemmel megoldható lett volna, de neki úgy sem ment.

 

Ezután Celeberőcsávó tanácsolja neki, hogy ha előre nem megy, próbálja tolatva, Csöcsike nem érti miért (nyilván akkor is hiányzott, amikor a vezetésoktatáson a tolatva beparkolás elméleti és gyakorlati kérdéseit oktatták) , viszont mégis megpróbál tolatni, akkor meg majdnem kitolat egy arra jövő kocsi elé.

 

Celeberőcsávó egy kisípolt megjegyzés kíséretében kiszáll, hogy akkor beáll ő, nehogy Csöcsike lezúzza a verdáját, Csöcsike megorrol, aztán megbékél.

 

Elgondolodom, hogy még hány ilyen lehet a forgalomban, akiknek ennyi érzékük van a vezetéhez, mint Csöcsikének.

 

 

Hilda azt kéri Szulajmántól, hogy vágassa le a szakállát és hogy menjen vele egy jósnőhöz.

 

Sajnos a szakállat csak megstuccolják, pedig megnéztem volna Szulajmánt csupasz pofával, de ezek szerint nem engedett a 48-ból szakállból.  A jósnőhöz elmegy, komolyan figyeli a testes hölgy szövegét, szerintem magában röhög az egészen.

 

 

Szsztájliszt gyantázásra viszi amerikás Csabit, aki hevesen tiltakozik, közli, hogy neki nem büdös a hónaalja, hogy legyantáztassa onnan a szőrét, meg egyébként is, lehet, hogy akkor még büdösebb lesz, nem érti az egészet.

 

Közli, hogy nem fél, de Szsztájliszt miatt nem csináltatja meg, ő nem érdemli meg, hogy ekkora áldozatot hozzon érte, erre Szsztájliszt sértődötten kirohan a szépségszalonból, mint Zrínyi.... 

 

 

Az előzetes szerint Nevelőnő megint elbőgi magát, Nellike meg valami olyasmit mond Csókmániás Kaszinósnak, hogy miért kért olyan tőle, amiről tudja, hogy neki nem jó, majd elvonul....

 

Na vajon mit kérhett Csoki? Lenne egy tippem.......(bár továbbra sem értem, hogy Csoki mit vár attól, ha Nellike megcsókolja, amikor a nő már szinte undorodik tőle....)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 433

Rendben, tévedtem.

Előzmény: Mazsola0070 (427)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.30 0 1 432

"Egyébként a sorozatban, csak most tűnt fel, hogy Hilda mennyire hasonlít Sarka Katára?"

 

Nem, már a legelső kritikák egyik úgy emlékezett meg róla a szerző - némi iróniával - , hogy a "megyei Sarka Kata hasonmásverseny második helyezettje".

Előzmény: Tulipántoss (429)
nlion Creative Commons License 2024.03.30 0 3 431

Ez megint a kettős mérce ha egy csaj bunkó a pasijával azt a pasijának el kell viselnie meg jó képet vágni hozzá de fordítva ha egy csávó bunkó a nővel azt nem kell elviselni meg tűrni, ami igaz de akkor Gerinek se mondjuk hogy viselje el Bogit

Előzmény: Tulipántoss (423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!