Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

forzaitalia Creative Commons License 2016.11.18 0 0 73

Ismerős vagyok a környéken, elárulod, kik voltak a többi normálisak, amikről írtál?

Előzmény: Chani2 (71)
ArchibaldCunningham Creative Commons License 2016.11.18 0 0 72

Sziasztok!

Csak azért írom, hogy más ne járjon így:

2015 októberében vettem a kereskedésnél 2013-as Franciaországól behozott C4 Picasso-t 78000 km-el. Teljesen szép az autó, nincs vele baj azóta sem de azért a tegnapi totalcar cikk alapján rászántam egy kis pénzt és lekértem egy jelentést. Naná, hogy 2015 szeptemberében (amikor behozták az autót) 136000 km volt az órában. Azért az majdnem a duplája.

 

A kereskedő pedig ő volt:

 

http://www.hasznaltauto.hu/partner/szalac_auto-11370

 

igazából azért szemétség ez mivel  majd ha el akarom adni vagy nekem kell hazudnom vagy visszaállítani az órát a ténylegesnek megfelelőre (ez utóbbit fogom választani)

Chani2 Creative Commons License 2016.10.11 0 2 71

Tegnap vettünk egy IV-es Golfot, 1.9 PDTDI-t (totálkárra törték az előzőt, ugyanolyat kerestünk helyette). Előtte végigjártunk 7 db eladót/kereskedőt (fél ország megvolt), ugyanilyet keresve. Harc nevű településen (Szekszárd közelében) megnéztünk egyet, amit Olaszországból hoztak be, elfogadható állapotúnak tűnt, bár tele kisebb-nagyobb esztétikai sérülésekkel, normál áron. Mondjuk neki, hogy elmennénk vele egy körre, hogy megnézzük megy-e a turbó, meg hasonlóan muzsikál-e, mint az otthoni, mert rossz PD elemeset nem vennénk ha lehet, kicsit drága a javítása/cseréje.

Erre a kereskedő "Ezekben soha nem romlik el a turbó és a PD elem, mert jól vannak összerakva, biztos a neten olvasták össze ezt a sok butaságot! Most akkor autókázni akarnak vagy vásárolni?"

A férjem közölte, hogy természetesen autókázni akarunk, majd elköszöntünk és eljöttünk. A többi mind normális volt, bár a többségnek eléggé leharcolt gépe volt, de legalább nem néztek minket teljesen hülyének, és tudtunk velük menni 2-3 kilómétert.

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.27 0 0 70

Sziasztok.

 

Contact Car, Székesfehérvár, kadocsa u. 59/a . Valakinek tapasztalata velük, információ róluk?

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.14 0 0 69

Szia.

Az én autóm ott volt náluk 5 hétig, míg muszáj voltam elhozni tőlük, de azon kívül, hogy egy kicsit megvárattak az elhozatalnál, semmi furát nem vettem észre, minden úgy volt, ahogy ott hagytam. Azóta már eladtam saját magam és nem kellett kereskedő segítsége, csak egy kis szerencse.

Előzmény: macsek 555 (68)
macsek 555 Creative Commons License 2016.09.14 0 0 68

Ma vettem észre,hogy a hátsó hamutartót is kicserélték egy kopott szarra!

Komolyan mondom ez a Pesti Autó Kft egy gennyes cég!!

Aki tudja kerülje!!

 

Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.08 0 0 67

A Nádor Auto Győr-ről tudtok valami infot?

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.06 0 0 66

A Teveauto kereskedésről valakinek információja? Címük: 1139 Budapest Teve utca 41. . Azt írják a hirdetésükben, hogy az általam választott márkakereskedésben átvizsgáltatható az autó, a km és az előélete. Ez mennyire lehet igaz? mennyire lehet visszakeresni, hogy valós-e a km, ha külföldi autóról van szó?

Breakdown1975 Creative Commons License 2016.08.19 0 0 64

Az nagyobb kereskedésektől hamarabb felszínre kerülnek a disznóságok, de a kicsik még rosszabbak lehetnek.

 

Az érdi Kárpitos autó / Favorit Motors Kft. / Alexandra Car Import Kft. (ez a legújabb nevük) már évek óta szedi az áldozatokat, de szerencsére egyre több helyen olvasni róluk. Megtévesztés-átverés, csalás, megfélemlítés, sok-sok sértett.

 

Vigyázni velük!

 

Cégjegyzékből, fogyasztóvédelmi hirdetményekből, számtalan blogból, fórumról látszik, hogy sárosak, de a helyzet nem változott egyelőre.

Valaki most írta a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9037660 fórumon, hogy előre utánanézni, és az ilyen helyet eleve kerülni kell:

 

"Ezeket tetszettek volna megnézni vásárlás előtt:

Nemzeti Cégtár: Favorit Motors Kft, Érd, Csaba út 35 (Rácz Ferenc Zsolt cégvezető 2030 Érd, Kárpitos utca 20.)

  • Hatályos negatív információ: Van
  • Lezárt negatív információ: Van

A bejegyzett címen több cég "működik", ami szerepel többek között a fogyasztóvédelem honlapján a "nem együttműködő vállalkozások" listáján:

http://www.fogyvedok.hu/feketelista/2015/apr/Nem%20egyuttmukodo%20vallalkozasok.pdf

  • A fenti címen működik az Alexandra Car Import Kft, amit most alapítottak. (Rácz Alexandra ügyvezető 2030 Érd, Kárpitos utca 20.)
  • Kb. 20 helyen olvashatunk elrettentő információkat 5 évre visszamenőleg."

 

Habár elvétve lehetnek fals információk egy-egy kereskedésről, ettől függetlenül mindenkinek javaslom én is, hogy jól készüljön fel a vásárlás előtt a fent említett linken található tanácsok szerint, ha nem akar nagyot szívni.

macsek 555 Creative Commons License 2016.07.10 0 0 63

A klímakompresszort akarták!!!

 

Előzmény: macsek 555 (62)
macsek 555 Creative Commons License 2016.07.10 0 0 62

A jó Isten mentsen meg tőlük!!!

 

Én mikor elhoztam az autómat más volt rajta az ablaktörlő és nem működött a klíma.

Elvittem töltetni és töltés közben észrevette a szerelő,hogy le van húzva a csatlakozó ami magától az életbe nem tud szétcsúszni.

Véleménye szerint ki akarták lopni de mivel bejelentkezés nélkül érkeztem /időben/ nem tudták kilopni.

 

Én azt mondom az összes kereskedőre,hogy basszák meg a büdös,kurva anyjukat!!

Fasszopó tróger genyláda az összes.1000-ből egy a korrekt.

Hú de mérges lettem,hogy felhoztad ezeket a rohadékokat!!

A rühes kurva anyjukat!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (60)
siraly69 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 61

Fehérvárautó felejtős... Ez 1 jó tanács mindenkinek!

Előzmény: kakev75 (58)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.14 0 0 60

Sziasztok.

Ma felhívtak a Pesti Auto Kft-től, hogy érdekelné őket az autóm( Lacetti 2.0D) . Azt mondták, hogy ott kellene náluk hagyni 1-2 hétre és eladják, nekem ez semmi költségbe nem kerül. Mennyire megbízhatók, mit kell róluk tudni?

hvgabor6969 Creative Commons License 2016.05.26 0 0 59

SZIASZTOK!!

 

  CSAK EGY SZTORIT SZERETNÉK VELETEK MEGOSZTANI ÉS HA LEHET MÉG MEGELŐZNI A BAJT. AMIT SAJNOS ÉN IS ÁTÉLTEM, HOGY MELYIK AUTÓKEREKEDŐVEL?? A VÁLASZOM A VÉRTESAUTOUGYNOKSÉG. ELKÉPESZTŐ MILYEN RAFINÁLT KITANULT CSAPATRÓL VAN SZÓ.  ÉN MEG MINT JÓHISZEMŰ VÁSÁRLÓ BEDŐLTEM A MESÉJÜKNEK. A LÉNYEG AZ HOGY AZ ÁLTALAM LEFOGLALT AUTÓRÓL KIDERÜLT, HOGY JÓVAL TÖBBET FUTOTT MINT AMI AZ AUTÓ ÓRÁJA MUTATOTT. EZT AZON NYOMBAN JELEZTEM FELÉJÜK, HOGY SZERETNÉK EMIATT A  VÁSÁRLÁSTÓL ELÁLLNI. ŐK BEINTETTEK ÉS AZ VOLT A VÁLASZUK MIÉRT NEM JÁRTAM HAMARABB UTÁNA. MONDANOM SEM KELL AZ ÓRÁT ŐK TEKERTÉK MEG MIVEL AZ ELŐZŐ TULAJT SIKERÜLT FELKUTATNOM.  A FOGLALÓNAK CSAK A FELÉT ADTÁK VISSZA AZT IS NAGY HARCOK ÁRÁN. EGY BIZTOS OKOS EMBER MÁS KÁRÁBÓL TANUL, ÉN MEG A SAJÁTOMBÓL. 

A MÁSIK DOLOG AMI BIZTOS, AKI HASZNÁLT AUTÓT AKAR VENNI MINDENKINEK FELHÍVOM A FIGYELMÉT MESSZIRŐL KERÜLJE A VÉRTESAUTÓÜGYNÖKSÉGET!!

kakev75 Creative Commons License 2016.03.02 0 0 58

Sziasztok!Tény hogy Autót csak magánszemélytől szabad vásárolni ,sajnos egy pár napja én is befürödtem!Fehérvár autónál!Sárkeresztúri út 103.szám alatti telephelyükön a párom kinézett egy Renault Scenic 2007 évjáratú leggazdagabban felszerelt autót!Elmentünk lefoglalóztuk 1 hét múlva átvettük!Idáig oké!Az első alkalommal jeleztem hogy nincs benne pótkerék biztosítottak hogy mire megyek legközelebb benne lesz!Na nem volt!Tettek bele egy másikból és Budára el kellett mennem hogy becseréljék a saját méretére!1 hét nem volt elég rá!Az autó vételára 1.2 millió volt az adásvételin 750 ezer szerepel.még talán ez is ok!De ami már dühítő hogy az autó 2006 01 havi a forgalmi szerint 2007 helyett ,A hirdetésben szereplő extrák közül A tempomat,a Digit klíma,Az esőérzékelős ablaktörlő nincs benne!A hűthető kesztyűtartó sem valós állítás,illetve tegnap vettem észre hogy a fűtőmotor 4.ik fokozatban nem működik!A középső kartámasz nem kattan be így fel le jár!Jeleztem nekik azt mondták így jártam,meg hogy ne próbálkozzak illetve miért nem előtte szóltam!Tény hogy jobban megnézhettem volna de álmomban sem gondoltam volna hogy ennyire lehúzós átverős céggel van dolgom!Mindent odaírnak az autóra te elmész vagy észre veszed hogy nincs benne vagy nem!Egy szó mint száz nagyon nem ajánlom őket!Ha mégis valaki őket választja megéri rászánni az időt, hogy tételesen megfelel-e az autó a hirdetésben leírtaknak!Bár ez minden autókereskedésre vonatkozik nemcsak rájuk csak sajnos ez most személyes tapasztalat volt!És nem jó!És a baj az hogy nem tudsz ellene tenni semmit ha agyban nem vagy ott mielőtt kiperkálod a lovét!Úgyhogy fokozott figyelem!Én most megtanultam!Nem hinni el nekik semmit!    üdv mindenkinek     Robi

Vadgalamb4 Creative Commons License 2016.02.27 0 0 57

Sass team autokereskedes tapasztalatok?

megjarta Creative Commons License 2016.02.24 0 0 56

Sziasztok Bravo  Autókereskedés vagy K2M Hungary kerüljétek nagy ívben, átvágják visszatekert km órával majd nem válalják a felelősséget, egy cég a két kereskedés az egyik eladja majd 7 hónap huzavona után vissza a másik cég persze a muködésképtelen autót.

RepoAuto Creative Commons License 2016.01.06 0 0 55

Tisztelt roli_ka88!

 

Mint egy frissen az indexen regisztrált reklamálónak üzenem (aki soha sehol egy fórumon nem irt semmit), hogy a kitalált történeteket a mese könyvben kellene megjelentetni.  Nem járt nálunk senki aki a harmadik kerületbe akart volna autót elvinni bevizsgálásra, de nem tettük meg. Bárhova elvisszük a járműveket ahova az ügyfél kéri, abba szervizbe amelyikbe csak szeretné. A km óra állásokra jogi garanciát vállalunk. Megkérem a méltatlan és hanyag munkája miatt elküldött volt kollegát, hogy frissen kreált regisztrációval ne próbálkozzon, mert írásbeli fogalmazása egyértelművé teszi a személyét.

 

Üdvözlettel,

 

REPO AUTO

Előzmény: roli_ka88 (54)
beargrylls85 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 53

Tisztelt Lazaaa!
Érdeklődnék, hogy a Trend Autópiac Kft.-ről van e véleménye, ismeri e őket, mennyire megbízhatóak?Válaszát előre is köszönöm!

Előzmény: lazaaa (43)
beargrylls85 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 52

Üdv!
Valakinek valamilyen tapasztalata az Trend Autópiac Kft.-ről???

beargrylls85 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 51

Tisztelt ASX!
Olvastam a Trend Autópiac KFT.-ről a hozzászólását. Kérdésem az lenne,hogy valóban ennyire megbízhatatlanok? Pont a minap néztünk ki egy autót ott, de most megkettőztünk, hogy ilyen véleményt olvastunk.
Üdv!

Előzmény: ASX200 (38)
RepoAuto Creative Commons License 2015.10.20 0 0 50

Az ügylet során végig a törvényeket betartva jogkövetően jártunk el. Amennyiben cégünk kárt okozott azt meg fogjuk téríteni. Megjegyezném, hogy az alaptalan vádaskodáson túlmenően eddig egyetlen bizonyítékot nem mutatott be - sem írásban, sem pedig személyesen - ami az Ön bármely állítását alátámasztaná és cégünket elmarasztalná. 

 

Üdvözlettel, 

 

Repo Auto

Előzmény: Bal86 (48)
RepoAuto Creative Commons License 2015.10.09 0 1 47

Tisztelt Fórumozók!

 

Az idei évben összesen 3 db Renault Lagunát értékesítettünk. Az ügyfél reklamációja után felhívtuk telefonon a másik kettő vásárlónkat akik szintén Lagunát vásároltak. Elmondták, hogy az autó probléma mentes, elégedettek mindennel. Neveket nem szeretnék leírni, de alvázszámot és értékesítési dátumot leírok. 

 

1. Renault Laguna 1.5DCi110 2010/06. Eladás időpontja 2015.04.29, alvázszám: VF1BT0A0643511592. km futás 115e km.

2. Renault Laguna 1.5DCi110 Business 2013/11. Eladás időpontja: 2015.07.24, alvázszám: VF1BT12C649524361. km futás 60e km.

 

Mindkét ügyfél megerősítette, hogy a Renault szakszervizben jártak, a km futás a szerviz adatokkal megegyezett. Más Laguna értékesítésünk nem volt. Az alvázszámokat bárki ellenőrizheti ezek után (az ügyfelet személyes megkeresés esetén a telephelyünkön felhívhatjuk).

 

Bal86 nicknevű forumozó ügyfelünk aki tudomásunk szerint taxisként dolgozik a járművel, a vásárláskor mindent ellenőrzött. Az alvázszámot felírta, a gépkocsi állapotfelmérésre is el lett küldve, ahol a jármű műszakilag kiválóan megfelelt. A km óra reklamációt az eladás után 8 hónappal jelezte először, pedig minden információval rendelkezett a vásárláskor is. Főleg taxis ügyfeleink keresnek sokat futott, de fiatal járműveket, hogy a taxis vizsgához jobb áron fiatal kocsihoz jussanak, mert taxizni csak fiatal autóval lehet. Aki a taxis szakmában van az nem kezdő. Pontosan tudja mit keres- és mit szeretne vásárolni.

 

Minden használt gépkocsi esetében javasoljuk, hogy a vásárlás előtt ellenőrizzék a km futást márkaképviseleten keresztül és kérjenek szakszervizes állapotfelmérést. Mi minden hozzánk forduló ügyfél esetében ezt felajánljuk. Tisztában kell lenni azzal, hogy a km óra tekergetés létező probléma, de a fentebb leírt körültekintő vásárlói magatartással ennek kockázatát csökkenthetjük.

 

Üdvözlettel,

 

RepoAuto

 

 

 

B.GY Creative Commons License 2015.09.25 0 0 45

Vidd el az AAA autóhoz.Eltöltesz ott fél napot és féláron megakarják venni:)

Előzmény: t.krisztina (44)
t.krisztina Creative Commons License 2015.09.24 0 0 44

Sziasztok!

 

Szeretném eladni az autómat. Jó pár kereskedőnek írtam a férjemmel, hogy mennyiért vennék át.

Vártam a válaszokat, de 1 hét alatt semmi.

 

Most jön az érdekesség:

 

Úgy gondoltam, hogy felhívom a Supero autókereskedést, akinek úgy szintén írtam. Az email szerint 24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot. Már 4 nap is eltelt azóta.

 

Felhívtam, és ott egy úrnak nem nevezhető (és akkor nem minősítettem) ember felvette a telefont, és akkor kérdeztem, hogy felvásárlással kapcsolatosan érdeklődőm.

Elmondtam, hogy elküldtem egy emailt, amelyben benne voltak a gépkocsi adatai.

Megkérdezte, hogy milyen autó, én megmondtam. 

Erre közölte minősíthetetlenül, hogy nem érdekel. El sem köszönt, csak fogta és lerakta a telefont. Próbáltam visszahívni, de kinyomott.

 

Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de számomra a Supero kereskedés nagyon elvágta magát.

Itt ilyen intelligenciaszinttel rendelkező kereskedők dolgoznak. 

 

Véleményem szerint, ezt kulturáltabb módon is el lehetett volna intézni, és nem ilyen "...." stílusban. Úgy látszik ezeknek nagyon jól megy. 

lazaaa Creative Commons License 2015.05.06 0 0 43

Kedves Kereskedők. Úgy tűnik itt a többség kamus és egymást szidja kitalált történetekkel. Meglepő, hogy mindenki akkor regisztrált a fórumba amikor az első "rossz tapasztalatot" megírta. Se előtte se utána nincs hozzászólása más fórumon sem. Ez azért több mint furcsa, ugye? Jó lenne ha ez nem a konkurencia harc terepe lenne, hanem építő hozzászólások is lennének. Kevés hozzászólónak régebbi a regisztrációja mint a mocskolódó beírása.

Ismerem a Csonti Car-os csapatot, és jó fejek mind. Aki az utolsó krajcárját is félretéve vesz egy használt autót az rosszul kalkulál. Ezek gépek. Minden elromolhat bármikor. Nem feltétlen a "gonosz" kereskedő bassza át a vevőt. A Repo Auto-s csapat is teljesen korrekt (kocsit is vett tőlük az egyik ismerősöm és semmi panasz nem volt).

Mindenki több beszállítóval dolgozik. Aki tutira akar menni az vegyen újat.

Az olyan beírások, hogy X vagy Y Kft milyen aranyos, meg abszolút átlátszó! Ez a topic így értelmetlen.

 

Zurad Creative Commons License 2015.05.06 0 0 42

Sziasztok!

Tapasztalatok után érdeklődnék a Japan Cars és az Mx-Car autókereskedésekkel kapcsolatban. köszönöm!

márne Creative Commons License 2015.05.05 0 0 41

 Ha te választhattad a helyet az úgy teljesen jó.

Előzmény: zen111 (40)
zen111 Creative Commons License 2015.05.04 0 0 40

Ford Petrányi -t ismertem, vettünk már új Ford-ot onnan. Ezért vittem oda a CMAX-ot is. Lekérdezték a kinti adatbázist is, és mindent megnéztek. Ennél jobban nem tudok körültekintő lenni egy használt vásárlásnál. Neked van jobb ötleted?

Előzmény: márne (39)
márne Creative Commons License 2015.05.04 0 0 39

 Nem mindegy, hogy te jelölöd ki  az ellenőrzés helyét vagy ők viszik a "megszokott" helyre.

Jó lenne kinőni ezt az egymást átbasszuk dolgot!

Előzmény: zen111 (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!