Keresés

Részletes keresés

Babee Creative Commons License 2004.10.18 0 0 2906
vissszavarázsoltam a képeket a tárra,kivéve a 2 strandzizit,mert azok között még válogatni kell.. remélem mostmár okés lesz.
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.17 0 0 2905

Most találtam egy október 13-ai HMH cikket, aminek a végszava ez volt:

 

"– Információink szerint Önt a horvát válogatott kispadján is szívesen látnák.

– Valóban volt előzetes megkeresés, ami megtisztelő számomra. Nyugodtan megírhatja: 99 százalék, hogy nemleges lesz a válaszom. Elkötelezett vagyok a mostani feladatomhoz, két évig biztos, hogy az egri kispadot koptatom. Pláne, hogy már lejárt az eltiltásom."

Előzmény: McNally (2904)
McNally Creative Commons License 2004.10.14 0 0 2904
  Gerendás György elégedett Egerben, de horvát pólókapitány is lehet - Kiváló kondícióban

 

Lehet, hogy csak rövid megálló Gerendás Györgynek Eger? A nyáron érkezett a városba a BVSC-ből nyolc játékosával együtt, de most a horvát vízilabda-válogatott kapitányának hívják. Még nem döntött, a héten tárgyal a horvát ajánlat részleteiről. Az egri bemutatkozás felemás volt, hazai közönség előtt megverték a hét olimpiai bajnokkal fölálló Honvédot a Magyar Kupa elődöntőjében, de e döntőt elvesztették a Vasas ellen. Az edző összeségében mégis inkább pozitívnak tartja új együttese első komoly szereplését.

 

Válaszolt már a horvátok ajánlatára?

A Magyar Kupa előtt nem akartam foglalkozni a dologgal, azt beszéltük meg, hogy ezen a héten térünk vissza az ajánlatra. Egy olimpiai ciklusra hívnak, de ennél többet nem tudok, még csak puhatolózás történt. Tehát elképzelhető, hogy idény közben otthagyja az új csapatát?

 

Nem akarok elébe menni a dolgoknak, előbb megvárnám a részletes megbeszélést, még azt sem tudom, mikortól számítanának rám. Megtiszteltetésnek tartja a megkeresést?

Természetesen, se köpni, se nyelni nem tudtam, amikor váratlanul megkerestek. A horvátoknak rosszul sikerült az olimpia és tavaly a világbajnokság is, de az EB elődöntőjében megverték a magyar válogatottat, és ez önmagáért beszél. A horvát vízilabda ott van a világ négy-öt legerősebbje között, ezért nagy kihívás lenne a munka.

A játékosai is örömöt szereztek önnek. Mikor verte meg utoljára a csapata a Honvédot?

A tavalyi Szuperkupán.

Mennyit ér a hétvégi győzelem a nem százszázalékos kondíciójú bajnok ellen?

Akárhogyis nézzük, egy hét olimpia aranyérmessel fölálló csapatot vertünk meg. Elképesztően nagy siker ez, viszont csúnyán beárnyékolja a döntőben produkált játék. Ki lehet kapni a Vasastól, hiszen jó csapat, de így nem lenne szabad játszanunk. Akik csak a döntőt látták, azok joggal kérdezhetik, tényleg ez az együttes verte meg a Honvédot. Úgy gondolom, hogy az a csapat, amelyik erre képes volt, annak másnap három-négy góllal kellett volna nyernie a Vasas ellen.

Az első negyedben még úgy tűnt, nincs különösebb gond.

Néhány perccel a kezdés után volt egy törés a játékunkban, Steinmetz Ádám sajnálatosan csúnya sérülése megzavarta a játékosaimat. Véletlen eset volt, mégis azután próbáltunk finoman, okosan pólózni, de az nem a mi játékunk. Az ellenfél egyik olimpiai bajnokának a kiválása önöknek volt hátrány?

Valahogy így. Azt hiszem, nem is edző, hanem pszichológus tudná csak megmondani, mi történhetetett, de meg fogom találni a kudarc okát. Kár, hogy pont egy kupadöntőn történt, hatalmas siker lett volna a győzelem új csapattal, hazai pályán. Megfogta a döntőbeli kudarc?

Nem nevezném kudarcnak, hiszen ezüstérmesek lettünk, ráadásul megvertünk egy nagyon erős csapatot. A két nap együtt inkább pozitív. Erősebb ez a csapat a tavalyi BVSC-nél?

A játékosállomány jobb, de a csapatnak meg kell még tanulnia küzdeni. Nyolcan jöttek el velem a BVSC-ből a nyáron, nem hiszem, hogy bármelyikük is megbánta volna a váltást, mert itt az ideálisnál is jobbak a körülmények.

Ezt nem könnyű elképzelni.

Akkor úgy mondom, hogy az egrinél jobb kondíciókat el sem tudok képzelni. Talán Horvátországban?

Azokról egyelőre szinte semmit nem tudok. <

 

Magyar Hírlap

golyo29 Creative Commons License 2004.10.14 0 0 2903

Idényről beszél ebben a nyilatkozatban Tóth Kálmán és nem naptári évről. Így akár bajnokságot, de még MK serleget is nyerhet! Olvass figyelmesen mielött fikázol valamit vagy valakit.

Igazad van, Némó, azt elfelejtettem, hogy ebben az idényben lesz mégegy Magyar Kupa, szóval tényleg nyerhetnek ebben az idényben serleget.

Előzmény: nemo_d (2902)
nemo_d Creative Commons License 2004.10.14 0 0 2902

Golyó,

Írod, hogy:
"Ja és még egy apró kérdés. Vajon milyen serleget szeretne idén elnyerni az egri csapat? (Tóth Kálmán, az Eger edzője: "Remélem, eljön a mi időnk is, és valamilyen serleget az Eger is nyer majd ebben az idényben.")"

 

Idényről beszél ebben a nyilatkozatban Tóth Kálmán és nem naptári évről. Így akár bajnokságot, de még MK serleget is nyerhet! Olvass figyelmesen mielött fikázol valamit vagy valakit.

Előzmény: golyo29 (2896)
Babee Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2901

Póki én feladtam!!:(legalábbis mára tuti!Próbáltam minden féle-fajta megoldást,hogy visszakerüljön a többi kép is a helyére,de hiába. Most az uccsó 2 mappa okés,de semmi más nem. Holnap még megpróbálom,vagy szólok bratyómnak,hogy csinálja meg, ha pedig nem műxik úgy sem, akkor elköltözünk a fotoház-ba,vagy hogy hívják..

Babee Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2900

Én erre csak annyit reagálnék,hogy az Eger (beleszámítva Ádi sérülését) szerintem mérföldekkel korrektebb CSAPAT, mindt a honvéd.

Azért számoljuk már össze, hogy hány dobhártya, meg törés és hasonló történetek köthetők egy sima VASAS-honvéd edzőmeccshez. Biztos akkor is provokálták,sőt szerintem még direkt meg is kérték a hovéd játékosokat, hogy  szakítsd már ki a dobhártyámat légyszíves... vagy én nem is értem, hogy itt mire gondolsz.

Sőt,még 1pl.

a Pellebé mivel PROVOKÁLTA ki, hogy az ovács koli teliberúgja???

nade mind1 is.

És nem tudom,hogy miért kell felháborodni azon,hogy VÉGRE EGYSZER meglátta valaki kedves Molnár doktor olimpiai bajnokunk víz feletti ütését,és ezért kiállították. Remélem ez a jövőben is így fog történni.

 

Előzmény: golyo29 (2896)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2899

Azt hiszem erre én ugyanúgy nem reagálnék, mint a csg cikkére. Kb a te hsz-ed is ugyanannyit ér, mint az a nagyon korrekt kis NS szösszenet... de azért köszönjük neked, hogy elmondtad saját szavaiddal is cikket! Bár így -egy Honvéd szurkolótól-sokkal hiteltelenebbnek tűnik, de hát te tudod... Azért egy kicsit nézd át a korábbi statisztikákat! (végleg cserés kiállításokat, sérüléseket, stb... hogy mást ne említsek a Honvéd tavalyi "verő-szériája"... jaaa, hogy azt az ellenfél provokálta ki?! hát gratulálok,de akkor be kell ismerned, hogy a Honvédban jónéhányan gyenge idegzetűek, akik nem képesek uralkodni indulataikon... szégyen, ráadásul, h némelyik még olimpiai bajnok is!)

Ádi nyilatkozatához csak annyit, hogy az Olimpia valóban nem egyenlő a magyar OB1gyel, se szintre, se játékosállományra, viszont egy valamiben teljesen azonos, a kis honvédos sztárocskák ugyanúgy lébecolnak és nem csinálnak semmit a meccseken!

Gondolom ez a hsz-em se fog tetszeni, mert a honvédosok számodra szentek, akik mindenféle csúnya gaztettnek vannak kitéve... írd le nyugodtan, de engem nem érdekel, sőt, még talán szórakoztat is, hogy ennyire elfogult, csőlátású vagy miközben beállítod magad egy korrekt objektív vízilabda szerető valakinek!

Előzmény: golyo29 (2896)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2898
Hogy ne emlékeznénk rá?!:)) Azt kéne tenni az egész Honvéddal...
Előzmény: imrek013 (2894)
golyo29 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2897

"Remélem a bajnoki döntőn megismétlődik a mostani kupadöntő, valahogy nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem hiányzott a döntőről a Domino."

 

Én viszont remélem, hogy nem ismétlődik meg ez a döntő tavasszal, mert nekem bizony hiányzott a Domino a döntőről!

Előzmény: imrek013 (2894)
golyo29 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 2896
Sziasztok!

Az MK-négyesdöntőre visszatérve, nekem nagyon nem volt szimpatikus az egri csapat (volt BVSC-s csapat) játéka. Szombaton kifizetődő volt a provolkálós taktika, mivel sajnos a Domino játékosai (legfőbbképp az azon a héten szinte szabálytalanságok nélküli meccseken játszó olimpikonok) nem vették jó néven a provokálást és sajnos gyakran csak az ő víz feletti ütéseit vették észre a bírók... Másnap a döntőben szerencsére a Vasas játékosai már nem reagáltak a provokációkra, így ezen a meccsen már nem jött be a durva taktika. (Ezt támasztja alá Ádi nyilatkozata is: "Tény, hogy kaptam egy térdest a víz alatt, ami előfordul, de az is tény, hogy emiatt másfél percet játszhattam csak. Ennyi idő alatt három különböző játékostól kaptam ütést a fejemre. Az olimpián egyetlen ilyen jellegű ütést sem kaptam.")

Ja és még egy apró kérdés. Vajon milyen serleget szeretne idén elnyerni az egri csapat? (Tóth Kálmán, az Eger edzője: "Remélem, eljön a mi időnk is, és valamilyen serleget az Eger is nyer majd ebben az idényben.")
nemo_d Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2895
Én fent vagyok te ...:o))
Igaz, te elszálltál, így keres rám megent.
Előzmény: Babee (2893)
imrek013 Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2894
Gratulálok az Egernek a 2. helyhez az MK-ban. Remélem a bajnoki döntőn megismétlődik a mostani kupadöntő, valahogy nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem hiányzott a döntőről a Domino. :-)), nah mindegy úgyis csak álom, édes álom amit szeretnék. Egyébként emlékeztek a hétvége egyik legjobb beszólására tőlem? :-))).
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2893

ne hümmögjél:)))

gyere fel icq-ra, csak előtte mondd meg hogy kell videót feltenni:))

Előzmény: nemo_d (2892)
nemo_d Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2892
Hm ...:o)))
Előzmény: Babee (2891)
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2891

Akkor ezexerint,ha megtudom hogy kell videót feltenni,az egrit ne tegyem fel?:)))

egyébként meg két kép kimaradt a tárból..

 

Kicsi

 

Előzmény: kevlárpók (2890)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2890
Hát asszem ez engem már nem érint:))
Előzmény: Babee (2889)
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2889
Az oké,hogy nektek is van, de én a VASAS-t szeretném feltenni:)))
Előzmény: kevlárpók (2888)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2888
Hát ez van! :) De a lényeg, h én már láttam A videót:)))))))))
Előzmény: Babee (2887)
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2887

szép vagy mondhatom.))))

Előzmény: kevlárpók (2886)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2886

Videót sajna nem:( Valaki?

Előzmény: Babee (2885)
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2885

Nemtod hogyan lehet ide betenni videót???

csak mert a táron nem oké,és gondoltam ide beszúrom,de nemtom hogy kell

Előzmény: kevlárpók (2884)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2884

Mindjárt nézem, de nem ígérek semmit...:(

 

Gratulálok a Vasasnak a MK-hoz!

 

"Jahh,és az egriek elrontották a koreográfiát,nem velünk kell brutálkodni,hanem a bdominóval:))))"

 

Nálatok is van, akire ráfér a verés:))))))))))) De ezt inkább hagyjuk is...

Előzmény: Babee (2883)
Babee Creative Commons License 2004.10.11 0 0 2883

Póki!

feltettem a képeket a tárra,csak nem feliratoztam,majd aktívkodjál lécci:)

 

Jahh,és az egriek elrontották a koreográfiát,nem velünk kell brutálkodni,hanem a bdominóval:))))

porka Creative Commons License 2004.10.10 0 0 2882

Hát eljött a nagy nap!Énekeljük együtt, hogy:

 

Hepi börzdéj tú jú, hepi börzdéj tú jú, hepi börzdéj tú SANYI, hepi börzdéj tú jú! :))))))))

kevlárpók Creative Commons License 2004.10.09 0 0 2881
Én annak örülök h a bírák ezt meg merték tenni, hogy jogosan, vagy jogtalanul az itt most számomra lényegtelen! De ez legalább egy pici reménysugár h csak azért mert valaki olimpiai bajnok nem fújnak agyba-főbe neki a bírók, és nem kell még a széltől is óvni, mert ugye nem mindenki feltétlen a teljesítménye miatt kapta meg azt az érmet, amit... 
Előzmény: golyo29 (2880)
golyo29 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 2880
Ma ezt a Dominot nem volt nehéz megverni... Állítom, hogy a másik két csapat is megtette volna...
Amúgy meg tény, hogy Papesz jogosan lett kiállítva, csak kár hogy a bírók ellőtte ugyanazért Fülöpöt nem állították ki...
Ellenben Csabinak külön gratulálok, legalább az ő mai szuper játékának tudtam ma azért örülni...
Előzmény: kevlárpók (2879)
kevlárpók Creative Commons License 2004.10.09 0 0 2879

Ez a mai meccs... Annnnnnnnyira de annnyira jó volt! Mindenekelőtt gratulálok a csapatnak, egységes játékkal sikerült megverni a dominot... Mindenféle domino védő beszédet kéretik mellőzni, mert azért akármennyi edzés után ilyen feltételek mellett, olimpiai bajnokokkal illett volna megverniük az egrieket! És nem csak pofozkodni, verekedni (ugye Papesz?!), kiabálni, stb kellett volna!

 

És még egy pozitívum: Gerenda eltiltása a holnapi meccsel -elvileg- lejár! Gondolom alig várja már h a medence partján aktívkodjon... már ma is alig bírt magával a szokásos vip helyén!:))

(remélem abból a horvát dologból nem lesz semmi! Azért valljuk be nagy csalódás lenne... de ezt egyenlőre hagyjuk is, lényeg hogy az EGER LEGYŐZTE a honvédot!)

 

Holnapra is:

 

HAJRÁ EGER!

Babee Creative Commons License 2004.10.07 0 0 2878

Ha nem ütötted meg,akkor nem érdekel a sztori:))

Egyébként meg hagggyatok békén a sanyival,mert nem érdekel mit csinál az a .........

............................................. ............................ .......................... :)) 

...................

.................

nahh,remélem érthető voltam:))

Selliz Creative Commons License 2004.10.07 0 0 2877
Babee!!!:))))
Akkora sztorim van számodra!:) Délelőtt volt szerencsém összefutni a mellpéldaképeddel....:))))))))
De majd szombaton elmesélem, lusta vagyok leírni:P :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!