Keresés

Részletes keresés

morcika Creative Commons License 2001.06.05 0 0 285
BUdapest...minap külföldi vendégeim őszinte csodálattal jegyezték meg: Micsoda gyönyörű város, és milyen tisztaság van...és mindenhol építkeznek , tiszta New York "
Speciel nekem tetszik a felújított körút, a Könyves Kálmánról nem is beszélve..VÉGRE lehet közlekedni...a tisztaság, mostanság kutyaszarba se léptem annyiszor..persze én is ideges vagyok néha, ha le van zárva valami, és nehezen haladok..de arra gondolok ilyenkor, hogy ez a világ minden nagyvárosában így van ( lsd. Bécs, Grác,London.. stb)
TI MEG INKÁBB AZ AUTÓPÁLYÁT ÉPÍTSÉTEK !!!!!

LEA Creative Commons License 2001.06.05 0 0 284
Tisztelt Rogán Antal!
Köszönöm az ingyenes felsőoktatás megteremtését kicsiny országunkban.Saját bőrömön tapasztalom mennyire ingyenes! De azért, ha az inyenes oktatás mellett nem jönnénk ki a hatalmas ösztndíjból, amit sikeres tanulmányaink esetén kapunk Önöktől azért köszönjük a diákhitelt. Micsoda lehetőség!Milyen jó, hogy ilyen anyagi feltételek mellett nekünk hallgatónknak is van lehetősünk, hogy álmodozzunk.
A vágy és az álom mindennél fontosabb igaz??? Ezekkel mindent el lehet érni, csak az a kérdés meddig lehet ködösíteni? Polgárság=Centralizálás, Önkényuralom???
Ennek nézzenek utána!

Udv

GroundZero Creative Commons License 2001.06.05 0 0 283
Amúgy felhínám mindenki figyelmét, hogy elemzések szerint egyre valószínűbb - hacsak valami váratlan nem történik - hogy a Fidesznek lesz esélye jövőre a győzelemre, kormányt azonban csak a várhatóan köbön 10 százalékot szerző MIÉP-pel lesz lehetősége. Tehát:
1.) vagy Fidesz-kormány a MIÉPpel (akitől OV a mai napig nem határolódott el, emlékezzünk!)
2.) a Fidesz lemond a hatalomról.

Szerintetek?
(Persze, valszín a Fidesz helyében a többi párt sem habozna :( )

Gr0

csodafogat Creative Commons License 2001.06.05 0 0 281
Tisztelt Képviselő Úr !

Számomra nehezen értelmezhető az ön ragaszkodása, ahhoz, hogy az autópálya építés kapcsán a Fideszközeli cég feléptőkésítését magyar nemzeti érdeknek titulálja. Ha erős magyar tőkét akar, akkor kézenfekvő megoldás a MOL támogatása lenne, hisz közel-távol nincs olyan cég Mo-n akinek akár csak sansza is lenne a multivá és európai szintű tőkés vállalattá válásban.

Miért teszik tönkre a MOL-t?
Az EU-s csatlakozás után így át fognak gázolni a MOL-on a multik, csakúgy mint más magyar vállalaton.

Csoda

ForestGoku Creative Commons License 2001.06.05 0 0 280
...a ’70-es’80-as években pedig egyetemi diplomával a zsebükben portási állás betöltésére kárhoztatták őket...

Arról mit gondolsz /nem baj ha tegezlek, ugye?/ hogy egy éretségivel, jobban lehet keresni villamaosvezetőként mit pl tanári diplomával tanárként?

Előzmény: Rogán Antal (157)
zolibá Creative Commons License 2001.06.05 0 0 279
Ha már országról és imázsról is szó van:

Egy cseh barátom nemrég kifogásolta, hogy budapesti utazása előtt még Mo. prágai külképviseletén sem sikerült ismertető anyagot találnia cseh nyelven. Talán egy-egy ilyen kiadvánnyal többet érnénk, mint a Happy-End tevékenységével. (Megjegyzem, hogy cseh barátom anyanyelvén kívül két világnyelvet is beszél, de mégis elvárná, hogy saját országában anyanyelvén szólítsák meg a reklámanyagok. Szerintem igaza van.)

Labor Creative Commons License 2001.06.05 0 0 278
Igenigen Rogán Úr, kérem, legalább egyszer vallja be, hogy hazudott, máris sokkal emberebbnek nézném Önt...
Előzmény: morcika (272)
Rogán Antal Creative Commons License 2001.06.05 0 0 277
Nem igaz, hogy a kormány nem támogat ellenzéki javaslatokat. Pontos statisztikát nem tudnék mondani, de emlékezetem szerint a parlamenti végszavazások jelentős részében legalább a negyedében ugyanúgy szavazott a legnagyobb ellenzéki és a legnagyobb kormánypárt. Az ellenzéki módosító indítványok közül is be szoktunk fogadni meglehetősen sokat. Értelemszerűen csak olyat, amely nem a törvény szellemével vagy meghirdetett céljával ellentétes. Például a hírközlési törvénynél a kormány által támogatott módosító indítványok legalább 30 százaléka ellenzéki indítvány volt. Ami pedig a többségi elvet illeti, szerintem az egy parlamenti demokrácia működésének természetes és normális alapelve. Angliában például a legrégebbi parlamenti demokráciában mind a parlament működése mind a választások során csak ez érvényesül. Nincsenek 2/3-os törvények, feles többséggel akár a királyságot is el lehetne törölni. Nem gondolom, hogy az angol mintát kellene minden elemében követni Magyarországon, de ami tény: a kormányzás felelőssége a mindenkori parlamenti többségé. Akkor is, ha éppen ellenzéki indítványokról derül ki kis idő elmúltával, hogy életképtelen ötletnek bizonyultak.
Előzmény: wga (247)
GroundZero Creative Commons License 2001.06.05 0 0 276
Hol van Rogán képviselő úr? Talán kétbetűs kitérőn... mind1, hajrá magyarok!

Apropó, ön szerint van annak valami súlya a politikában, ha egy párt elnöke (vagy mi most Pokorni?) kizárja a MIÉPpel való koalíciót? Anno a Kisgazdákkal is kizárta, ha jólemléxem, pont ő egy vitafórumon, meg is lett a böjtje...

Gr0

Bono Vox Creative Commons License 2001.06.05 0 0 274

Nem akarok kötözködni, de bankszakemberek a Postabank esetében csak 60 milliárdról beszélnek. A többi pénzt keressük, sokan épp az Ön pártján... Csak elzárják a nyilvánosság elől az információkat.

Ez van.

lklk Creative Commons License 2001.06.05 0 0 273
T. Rogán Antal?

Az olimpia megrendezése minden egyes magyar POLGÁRNAK több mint 100.000 Ft-os "hozzájárulást" jelentene( mert ugyebár MI fizetnénk, önök csak bejelentették).
Volt olyan idő, amikor ilyen dolgokról nem kérdeztek meg MINKET magyar embereket, de azt ugy hívták: kommunista diktatúra-ugyebár?!
Ma már a kommunizmus megbukott, és a diktatúra?

Nem kellett volna BENNÜNKET is megkérdezni?
G. Orwell

morcika Creative Commons License 2001.06.05 0 0 272
felesleges ... ezek úgyis mindig csak és kizárólag arra válaszolnak amire kedvük tartja...és amire tudnak:)
a megoldás: türelem...és majd jövőre elmennek..csak rajtunk múlik ( rajtam biztos nem )
Tóni! Megnéztem a vagyonnyilatkozatod..tényleg muris az a ksi változtatás a mai napra datálva...akkor most mi van avval a kocsival?? erre azért még kiváncsi lennék...

Petra

yacopoo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 271
éljen a szombathelyi yacopoo...:)
Bono Vox Creative Commons License 2001.06.05 0 0 270
Lehet, hogy most azt hiszi az alelnök úr, hogy a nép nem olyan birka, mint amilyennek hitték? Hiszen itt csupa kötözködő ember kérdez furcsákat!
Rogán Antal Creative Commons License 2001.06.05 0 0 269
Ami a nyilvánosságot illeti, abban nincs probléma. Mind a Postabank közel 150 milliárdos hiánya, mind a Magyar Nemzeti Bank bécsi leánybankjának a CWAG-nak 80 milliárdos hiánya jelentős nyilvánosságot kapott. Kevesebb nyilvánosság jutott osztályrészül a társadalombiztosítási önkormányzatok viselt dolgainak, de bízom abban, hogy e téren rövidesen feljelentések is születni fognak. A bilincsre kattanások azonban nem a kormány, hanem a független igazságszolgáltatás feladata.

Budapest ügyében azt gondolom, van mit javítani a Fidesz kommunikációján. A város helyzete rossz, állandósult közlekedési káosz, piszok és szemét jellemzi a várost. Azt gondolom, hogy a budapesti programunkat rövidesen meg kell hirdetni. Ennek elemei már nyilvánosságot kaptak, hiszen többször elmondtuk, a közlekedésfejlesztés területén más az elképzelésünk, mint az SZDSZ-nek és az MSZP-nek. Nem metrót akarunk, hanem elővárosi vasutat és tarifaközösséget a BKV és a MÁV által üzemeltetett járatokon. Elővárosi vasútra azért is van szükség, mert lényegesen olcsóbb és környezetkímélőbb megoldás, amely 4-es metró tervezett költségeinél kisebb összegből nemcsak Dél-Buda, hanem a külső pesti kerületek jelentős közlekedési problémáit is megoldja.

Előzmény: alfalima (132)
sexvajonmi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 266
"de ezúton arra kérem Önt is és másokat is, hogy a honlapomon található e-mail címemen keresztül ne csak kritikákat, hanem használható ötleteket is juttassanak el mind számomra, mind az informatikai bizottság részére."

Teccene mi? A zsíros lóvét te nyúlod le a bizotsági husosfazék mellett, mi meg gondolkodjunk helyetted, adjunk jó ötleteket egy informatikai analfabétának aki majd ezzel domborít...
Mindenkit hülyének néztek fideszbetyárok?

Előzmény: Rogán Antal (201)
Álliberális féreg Creative Commons License 2001.06.05 0 0 264
"A múmiákra vonatkozó hasonlat felidézésekor mindig elfelejtik hozzátenni, hogy kiérdemesült pártállami múmiákról volt szó és itt a pártállami szó korántsem mellékes."

Ez durva csúsztatás.
Az első eset, amikor valaki elfelejtette hozzátenni, éppen az ön felszólalása volt. A felszólalás ebben a formájában nem más, mint alpári sértegetés. Mindaddig, amíg hasonló nyilvánosság előtt, netán a parlament egyik, a televízió által is közvetített plenáris ülésén meg nem követi Horn Gyulát, Kovács Lászlót, Medgyesi Pétert és Németh Miklóst, az is marad.

Előzmény: Rogán Antal (189)
GroundZero Creative Commons License 2001.06.05 0 0 263
Tagok, némelyiktek, aki a Fidesz és Rogán Antal stílusát kifogásolja, sajnos semmivel sem tanúsít külömbet annál. Mutassuk már meg, hogy a "másik" oldalon olyan a vitakultúra, amilyet soxor hiányolunk a kormányoldalról!!!

Gr0

Szgabi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 262
Tóni, Te büszke vagy magadra?
Roham_osztag Creative Commons License 2001.06.05 0 0 261
Hogy ítéli meg az Országimázs és Központja eddigi teljesítményét, különös tekintettel arra, hogy nincs országismertető anyaguk. Pár nappal ezelött érdeklődtem e témában náluk, ők a NeKÖM-höz utasítottak, ott meg ezen sűrűn csodálkoztak ezen - hát én is :-))

cogito-ergo-sum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 258
Ön azt írja, hogy a nyugat.hu internetes portál nem járta kellően körbe a szombathelyi tisztújításon történteket.

Elmondanám, hogy az ott leírtakat eddig senki (!!!) nem cáfolta, sőt inkább megerősítette.

Linkét ideszúrom az új városi elnök helyreigazítási kérelmét, és egy tag olvasó levelét a nyugat.hu-ról. Kérem, olvassa el, és reagáljon, már amennyiben ezt a píárosok és a főnökei megengedik!

Az első reakció

A Második reakció

Előzmény: Rogán Antal (168)
Pókerarc Creative Commons License 2001.06.05 0 0 257
Ja, meg az Audira is kéne ám valamit mondanod, ellenkező esetben hazugnak kell tartanom téged.
kappad Creative Commons License 2001.06.05 0 0 256

Tisztelt Rogán úr !

Az árviz utáni helyzetröl nagyom mély a csönd, ezért azt kérem figyelmesen olvassa el az alábbi cikket:

"Tavaly is nagy árvíz volt. Öltönyben és gumicsizmában, Viktor gyerek
is ott villogott a gátakon. Kellett a píár. Aztán persze meg lettek
ígérve az új, erösebb gátak a szétázott, megcsúszott régiek helyébe.
Pénz és idő is lett volna rá. Csak hát a fiúknak megint beindult az agya.
Itt pénz van. Tehát akárki nem építhet. Sem a multik nem kis fölös kapacitásukkal,
sem "szoclib" Betonútépítő több évtizedes tapasztalatával.
"...cég elvesztette megbízásait az árvízvédelmi létesítmények építésénél is.
(Figyelő, 2001. január 11-17)".

Gátakat is csak "közeliek" építhettek. Csak hát ott volt az M3-as is, ott is
kellettek a "közeliek"a földmunkához.

Egy fenékkel pedig...Végül egyikre sem jutott elég kapacitás.
Az autópályánál még lehet hazudni, hogy tervszerűen és kiváló minőségben.
A gátakra csak az ima maradt. Pedig Viktor mindent megtett.

Lassan nem lehet egy harangot úgy megkondítani, hogy ő ott ne legyen.
De hiába. A szoclib víz megtalálta réseket és pusztított.

Elmaradt a klasszikus homokzsákos küzdelem az ember és víz között,
amiben persze gyakran az ember veszít. Mint nyári zápor a kutyaszart,
úgy mosta el a befejezetlen gátat Tarpánál a Tisza.

Ezek a fiúk tényleg azt hitték, hogy a fizika és a hidrostatisztika
törvényei felett is regnálnak. Viktor most a tarvágásokra keni az egészet,
pedig azok már tavaly is ott voltak, pontosan lehetett tudni, hogy mi fog bekövetkezni.

Nem baj. Nagy pusztítás, nagy építkezések. Új gátak, új utak.
Persze akárki nem építhet majd. Valakinek már biztos beindult az
agya: mit is lehet ebböl lenyúlni."

lklk Creative Commons License 2001.06.05 0 0 255
Rogán úr!

Röviden elintézheti ezt a kérdést: Igen vagy nem.

Ön szerint egy jogerős bírósági végzést be kell-e tartani MINDEN magyar állampolgárnak?

Vagy vannak "magyarabb" állampolgárok, és rájuk nem vonatkozik.

üdv
G. Orwell

Pókerarc Creative Commons License 2001.06.05 0 0 254
A BKV diszkriminatív hirdetése miatt interpelláltál a parlamentben.

Miért nem így tettél-e a Szerencsejáték Rt. diszkriminatív hirdetése esetén is?

Igaz-e, hogy az egyik minisztérium (tán oktatási) diszkriminatív hirdetése miatt segítséget kért tőled az egyik pályázó, akit a kora miatt utasítottak el? Igaz-e, hogy le se szartad?

Előzmény: Rogán Antal (244)
Tgyta Creative Commons License 2001.06.05 0 0 253
Nem veszi észre magát, hogy már túlment minden határon? Az elmúlt három év alatt történt aljasságokat, disznóságokat már nem tudják megmagyarázni. Ezért felelni fognak!
Bono Vox Creative Commons License 2001.06.05 0 0 252

Nem a vagyonnyilatkozatot kell frissítgetni, hanem itt válaszolni...!

Egyszerre csak egyet.

Rogán Antal Creative Commons License 2001.06.05 0 0 251
1. Gimnáziumi évekre egy kicsit másképp emlékszünk. Nem kívánom untatni a többieket ennek részletezésével, de a HVG-ben egy bizonyos igazgatói intőre gondoltam az iskolarádió kapcsán, talán Neked is eszedbe jut.

2. A Szentgotthárdot súlytó önkormányzati elvonások abból származnak, hogy a parlament a Horn-kormány idején vagy 1995-ben vagy 1996-ban módosította az államháztartási törvényt és bevezette azt az intézményt, hogy az átlagnál jóval magasabb iparűzési adóbevétellel rendelkező települések normatív állami támogatása a szegényebbek javára egy bizonyos automatizmus révén csökken. A településeknek három évük volt arra, hogy erre felkészüljenek. Szerintem ez a felkészülés Szentgotthárd esetében elmaradt, és ez nem az országgyűlés, hanem a város vezetőinek hibája.

3. Interjú-ügyben pedig arra kérlek, hogy a honlapomon található e-mail címemen keresztül próbáljunk megbeszélni egy későbbi időpontot.

Előzmény: Don Roberto da Capo (61)
mindentbele Creative Commons License 2001.06.05 0 0 250
Tisztelt Rogan Ur!

Valaszait elnezve On nem is a Fidesz nagy elodeire hanem magara Torgyan Jozsefre hajaz. O adott ilyen valaszokat es o is viselkedett igy mint on. On lenne a politika szimpadanak uj megbotrankoztatoja, kacagtatoja (ahogy tetszik)?
Tulajdonkeppen a nagy elod valojaban TJ.?

Előzmény: Rogán Antal (244)
huculpastor Creative Commons License 2001.06.05 0 0 249
Engem ne kérjen arra Rogán úr, hogy Önökre szvazzak!
Tegnap volt Trianon évfordulója, ismét megelevenedett előttem szégyenletes kivonulásuk a Parlamentből.
Ja, meg nem is válaszol a kérdéseimre :).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!