Keresés

Részletes keresés

hujenick Creative Commons License 2000.11.26 0 0 15
mr.hyde:

orulok, hogy normalisan lehet veled vitatkozni :)

A gumi szerintem nem "tetves-gombas-kurvas" dolog. Eleg, ha a fogamzasgatlasra gondolunk. Tenyleg, te hogy allsz ehhez a kerdeshez? Vedekezzen a no?

Azt mondod, hogy "a gumi a masik lebecsuleset jelenti". Szerintem meg eppen a masik becsuleset jelenti. Hiszen azon tul, hogy onmagunkat ovjuk a betegsegektol, a partnert is vedjuk a betegsegektol, no eseten a gyerekaldastol, es hogy ne neki kelljen hormontartalmu szereket szednie (ez utobbi foleg olyan kapcsolatban, ami nem biztos, hogy eletreszolo...).

Ugy latom, az alkalmi kapcsolatokat nem komalod. Nos, nekem se volt sok ilyenben reszem (nem is lesz), de egy alkalmi kapcsolat nem csak azt jelentheti, amikor a kocsisorra mesz, hanem ha egy kisse alkoholgozos szombat esti buli utan egy frissen megismert csinos lannyal (aki szinten kicsit be van csipve, igy feloldodnak benne bizonyos gatlasok) egymas karjaiban fejezitek be az ejszakat. Es bizony, ha az ember maganyos, es nem direkte ezert ment el szorakozni, akkor bizony nagyon jol tud esni, es nem tudom elitelni. Es ha ilyen helyzetekben van annyi esze a parocska ferfi tagjanak (es nem vette el az eszet teljesen a pia), hogy magara rantsa a gumit, valamint ha a holgyemenynek van legalabb annyi esze, hogy e nelkul ne hagyja magat, akkor nagyon jo dolgok sulnek ki... Es nincs utolag - masnap reggel, amikor az ember eszhezter - a kellemetlen erzes, hogy 1. lehet, hogy elkaptam tole valamit 2. lehet, hogy terhes maradok. Ha ezek nincsenek, akkor egy kellemes elmennyel tobb, nem pedig - sulyosabb esetben - eletunk megy ra.

Persze, aki megteheti, az inkabb talalja meg elete parjat, es eljenek boldogan, betegsegek nelkul. Ekkor persze a gumit se muszaj eroltetni, csak a fogamzasgatlast kell megbeszelni, hogy ki vallalja.

hujenick

Előzmény: mr.hyde (11)
RIPityom Creative Commons License 2000.11.26 0 0 14
Öcsi,
nameg a hasonló OKOSOK barátaidnak, ittehune:
Karfiol nőtt a pöcsömön avagy kattincs ide, ha mersz!
Aztán majd, amikor legszívesebben tőből metszenéd ki, de már késő, nem tudom, meggondolnád-e, mit hova csomagolsz…
Nagymenő!

RiP

Előzmény: Dilis (-)
mr.hyde Creative Commons License 2000.11.26 0 0 13
A vérkészitmény, az manapság már nem olyan divatos, nem? Legalábbis a világnak ezen a felén, meg feljebb...

Amúgy pont erről van szó. Ha az ember nem jár kocsisorra, és nem kezd mindenkivel, aki hajlandó rá, akkor szerintem nincs gond.
Aki meg igen, hát istenem... Folyik ám az a természetes kiválasztódás mostanság is...

Előzmény: Onyx (12)


Onyx Creative Commons License 2000.11.26 0 0 12
Az AIDS-et folyton a szexel hozzák kapcsolatba... pedig ha jól tudom a legtöbb fertőzés tűvel történik (meg szennyezett vérkészítménnyel). Mind1, nekem még nem volt dolgom kurvával vagy tetves-gombás lánnyal (még szép :). Szerintem aki kocsisorra jár az tisztában van a kockázattal.

Onyx

Előzmény: mr.hyde (11)
mr.hyde Creative Commons License 2000.11.26 0 0 11
hujenick,

Nincs miért bocs, teljesen korrekt voltál.
Sajnálom, hogy felidegesitettelek, de alighanem ezt most folytatom. :)

Tudod mi undorit engem igazán a gumiban? Olyan "baszós" dolog. Olyan tetves-gombás-kurvás.
Olyan "persze, erre az órára jó leszel, mert épp nem találtam jobbat, de ha valami rossz van benned, abból véletlen se kérek, hogy is hivnak, ja persze, mondtad már".

A gumi használata nekem a másik lebecsülését jelenti. A nem-összetartozás deklarálását, pont akkor, amikor az ellenkezőjére vágyom.

Na mindegy, kezdek elszállni, abbahagyom.

AIDS-ben haldokló beteget a tévében láttam már. Mint szerintem majdem mindenki.
Temetőben is voltam már. Mind ahogy szerintem mindenki. És leszek is.
Mint mindenki.

Előzmény: hujenick (9)
Onyx Creative Commons License 2000.11.25 0 0 10
Szia,

Abba még nem gondoltál bele, hogy a gumi nem csak téged véd? Nem használsz gumit de elvárod, hogy nyelje a pirulát a kedves. Ebből az aspektusból nézve a gumi még mindíg sokkal jobb mint a férfi fogamzásgátló bogyó.

Onyx
P.S: Egyébként abban igazad van, hogy a gumi nem a legjobb megoldás. De ilyen tökéletlen világban élünk. A fiuk élvezetének fokozásával senki nem foglalkozik, ld. ESZO és a többi vakítás. De hát ismeri mindenki a jelmondatot : Fő a biztonság ;)

Előzmény: Dilis (-)
hujenick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 9
mr. hyde:

igen. a gumi lehet lyukas, szakadt, ilyesmi. de tegyuk hozza: az esetek igen csekely szazalekaban. (menj at az ovszeres topicba, es olvasd el masok tapasztalatait is...)

a tetvektol tenyleg nem ved

es igen, ha a farkadon van a gumi, akkor a szad tenyleg nincs vedve.

es igen, az ember legyen valogatos a partnerek tekinteteben.

Konyorgom, ne beszeljetek mar le az embereket (foleg, akik ugye az indexes forumokat olvassak: a fiatalok, akik koreben joval nagyobb az alkalmi kapcsolatok aranya, ezert veszelyeztetettebbek is) arrol, hogy legalabb annyi vedelemben reszesuljenek, amennyit a gumi nyujt! Termeszetesen itt nem arrol beszelek, amikor mar honapok, netan evek ota egyutt vannak, ott tenyleg mindegy, hogy gumival, vagy anelkul (persze fogamzasgatlas szempontjabol nem).

De!! A gumi ved nagyon sok szexualisan terjedo betegsegtol, a nem kivant gyermekaldastol!

Te, es sok mas gumi-ellenes rontsatok el az eleteteket nyugodtan, es ti legyetek azok, akik majd jol megbetegszenek, meg honapokig vakaroznak gombas fertozesektol, stb., stb.. Iigen, lehet, hogy pl. 1:200 az arany, de inkabb elkerulom az eselyet, hogy en legyek az az 1, es szerintem, akinek kis esze van, az hasonlokeppen gondolkodik. Mondd oszinten, te lattal mar AIDS-es embert? Aki a halal szelen volt? Lattal? Nem hiszem. Ha lattal volna, nem beszelnel ilyen badarsagokat.

Persze, persze, a gumi okozhat irritaciot, kellemetlen szaga van, stb... De nem mindenkinel okoz irritaciot, nem mindenkinek okoz olyan nagy kellemetlenseget a szaga, plane, ha tudja, hogy joval nagyobb biztonsagban van vele, mint nelkule.

Es ne mondd mar, hogy szazadannyi az elvezet... ha megis, hat ott veled van baj baratom...

hujenick

ui: bocs, ha kicsit ideges voltam

Előzmény: mr.hyde (8)
mr.hyde Creative Commons License 2000.11.25 0 0 8
Dilis!
Nagyjából egyetértünk.
Engem az zavar ebben az egész gumireneszánszban, hogy emberek azt hiszik, fel kell húzni egy gumit, azt kész, minden OK, az AIDS átköltözött egy másik bolygóra. Namost nem. A gumi lehet lyukas, elszakadhat, de voltaképpen nem is kell neki: mikor kivették a bölcsességfogamat három napig nyilt seb volt a számban. Ha a lánynak meg mondjuk van egy aftája, akkor máris kész, felhúzhatok öt gumit is akár.
Szóval a hamis biztonságérzet a kulcsszó. Mindezt századannyi élvezetért.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen kapitális baromságok terjednek el, hogy - bocs Snatch - "tetvek ellen is véd a gumi"... Namost egyrészt, aki tetvek ellen készül egy szeretkezésre gondolva, annak egészségére, másrészt a tetvek nem az ondóban élnek ugyebár, hanem a szőrrel, hajjal boritott testrészeken, akkora gumit meg még nem láttam, csak a Priscilla Presley-n, meg a Leslie Nielsenen, na az tényleg véd mindentől, de főleg a bennsőséges szeretkezéstől.
Ezt utálom a gumiban.

Az ember legyen válogatós, és ne a gumifajták, hanem a partenerek közt.

octopussy Creative Commons License 2000.11.25 0 0 7

Amikor pár évvel ezelőtt elmentem AIDS szürésre, a Karolina utra, az orvos azt mondta normális heteroszexuális kapcsolatban 1:200 eselyem, hogy elkapom, ha a partnerem AIDS-es. A kabitoszerélvezők meg a melegek azért vannak a rizikócsoportban, mert ott a sérült hámon át valószinübb a fertőzés.

Egyébként én is nagyon utálom, sőt egy idő után kimondottan fáj, a spermicid anyag nagyon irritáló tud lenni, a természetes alapanyagut meg nem is lehet kapni, amugy is baromi draga ( megneztem a condomania oldalon ) es az nem is ved a betegsegek ellen.

Szerintem a gumihasználat miatt vagyok monogám... inkább nem megyek bele alkalmi kapcsolatba, mert ott használni kéne :-))

Nomegaztán ovszerben a számba venni.. az olyan lehet, mint banánt enni a héján át :-))))

Snatch Creative Commons License 2000.11.25 0 0 6
Na szal'. Felhomályosítanálak arról, hogy bár tényleg jobb a tömködés gumi nélkül, azonban az említett munkaruha nem csak az AIDS ellen véd, hanem olyan nem kívánatos nyavalyáktól is, mint a tetvek (komoly!), amelyek igencsak viszketnek. Ez persze csak akkor van, ha egy nem túl tiszta nővel teszed össze amid van. De ott van még a gombásodás is, stb, stb... Na ezek miatt nem árt, ha egy kicsit régebbi barátnővel nyomultok naturban.
Előzmény: Dilis (-)
Mázoló Ló Creative Commons License 2000.11.25 0 0 5
Én eddig még mindig mindent gumi nélkül. csináltam és hagytam
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 3
Alkalmi lányokkal szó sem lehet gumi nélkül!
Útszéli kurváknak még szopni sem!
Előzmény: Dilis (-)
hujenick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 1
de sotet van itt...
Előzmény: Dilis (-)
Dilis Creative Commons License 2000.11.25 0 0 topiknyitó
Szóval!
Rengeteg topicban feljön hogy csak gumival,kizárólag gumival,szó se lehet hogy gumi nélül...
Aztán jön a szoksos: persze az más ha állandó kedvesem van!Pl:már NÉGY hónapja vagyunk együtt...
Namost,kérdezem én: miért kissebb az esélye annak hogy ha "állandó" partnerrel gumi nélkül csinálja valaki?
Mert mi van akkor ha az "állandónak" előttem 600 partnere volt,csak elfelejtett szólni róla!
Persze az okostojások rögtön rávágják menjünk el szűrésre,és utánna nosza ami belefér!
De azért az tudvalévő hogy a kezdeti stádium nem mutatható ki,tehát...
És a legtöbb írás:hogy lehet valaki ilyen-olyan FELELŐTLEN hogy gumi nélül csinálja!!!???
Én meg azt mondom:majd hülye leszek becsomagolni magam állandóan,jelentősen csökkentve ezzel az
élvezetem,miközben elüt a villamos,lezuhan a gépem,meghalok kergemarhakórban!!!!!
Szerintem annak az esélye hogy PONT ÉN kapok AIDS-et,pont annyi,amennyi esélyem arra van hogy a
fentebb említett betegségekbe/balesetekbe dobjam fel a bakancsom!
És épp ezért jókat röhögök azokon akik agonizálnak ezen!
És ha PONT ELKAPOM,akkor abba döglök bele,nem a szmogba,a kábszerbe,az alkoholba!
ÉS LEGALÁBB ÉLVEZEM A SZEXET,NEM PRÓBÁLOM ÉLVEZNI!!
Most jöhet a kövezés,de azért biztos hogy van pár olyan OKOS ember is aki egyetért ezzel!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!