Keresés

Részletes keresés

Multi Creative Commons License 1999.04.23 0 0 75
Kedves Cucu!

Hát igen, a türelmetlenség nem a legjobb tanácsadó ilyen esetekben. Nekem is nehezemre esik úgy beszélgetni mindenféle témáról, ha van valami tüske bennem. Ez természetes. De a szexuális dolgainkról inkább sötétben, az említett helyzetben tudok felszabadultabban beszélni. Lehet, hogy Kedvesed is így van vele.
Aztán asszem történt egy kis félreértés. Én csak úgy általában gondoltam, hogy akkor mi van, ha a hölgy szexuális étvágya nagyobb, mint a pasié. Mert nálatok pont fordítva van, ha jól értem, és ez a gyakoribb, ez tény. Általában a nők szoktak fejfájásra, és egyéb okokra hivatkozva nemet mondani. De mi van olyankor, ha a pasi mond nemet és eleve kevesebbszer akarja?

Multi

Előzmény: cucu (73)
CyS Creative Commons License 1999.04.23 0 0 74
Érdekes, én is épp sárgából vagyok feltankolva :), de tudom ajánlani az illatosat is Vaya Con Dios-szal a háttérben.
Esetleg nyithatnánk egy altopicot a gyertyákról, melyik mikor jó, honnan vegyük, mire figyeljünk vásárlásnál, használatnál, mik a kedvencek, ilyesmi. Bocs, hogy off-topic, de egy igazi asztalnál ülve is alakulnának a témák, nem?
Előzmény: Egérke (72)
cucu Creative Commons License 1999.04.23 0 0 73
Helo.
Multi, igen próbáltam ezt is. Persze, volt némi elérelépés az ügyben akkoriban- de aztán megrekedt félúton.
Bocs, de Te ugye, lány vagy? Mintha úgy rémlene... Na, mindegy.
Akkor mondom.
A feleségem azt mondja, hogy a türelmetlenségem a legnagyobb hibám.
Hát, nem is tudom... 1-2 hét koplalás után milyen lennék? Főleg az bosszant, hogy mintha minden rendben volna, úgy viselkedik! Beszélgetgetünk mindenféle dolgokról, munkahely, elbocsátások, gyerekek jövője, tanulásuk, fogszabályzó-rendelési idő, Nato, Szerbia, kutya oltása, rózsa metszés, villanyóra állás kiírása, csekkek feladása, mikor jön meg, kutya fölásta a kertet, angol óra, korcsolya bérlet, nyári tábor, betonozás, prémium talán most, fagyalt levágni.
Aztán közbevágólag szoktam rákérdezni, hogy jó-jó, de velünk mi lesz? Mármint hogy még fiatalok vagyunk ugyebár és már néhány hete nem volt köztünk semmi. Most ez hogy van? Erre rendszerint kitérő, semmitmondó választ kapok.
Az ágyban meg azért nem érti a kérdést, mert neki jó volt, tehát miről beszélek?
Különben pontosan az a helyzet, amiről a topic szól. Eltérőek a szexuális igényeink és ez a gond. Ugyanis azért nem szereti az előjátékot, mert az annyira jó neki, hogy hamar elérne a csúcsra, márpedig Ő nem így akar oda jutni, hanem a megszokott módon. Aztán egyszer rávettem, hogy legyen előszőr így, aztán meg amúgy jó neki, és sikerült is, bár a második szerinte már nem a legjobb neki.
Azóta sem szereti az előjátékot és mindíg hamar be akarja teljesíteni a vágyait. Pedig nekem az volna jobb, ha elfogadná, sőt, makacsul hiszem, hogy neki is jobb volna.
Mondtam neki azt is, ha gondolja, hogy segítene neki, nem bánom, ha talál valakit akivel jobban érzi magát. (Persze nem gondoltam igazán komolyan!)
Ő meg azt mondta, hogy nem hinné, hogy volna ilyen.
Na, ennek nagyon örülök. Mostmár csak az a feladat, hogy kissé gyakrabban kéne gyakorolnunk a dolgot.

Remélem sikerült válaszolnom kérdésedre.
A másik kérdésedet -azt a libidósat- kire érted? A barátnőmre? Hát ez az! Egyáltalán nem könnyű nekem!

Helo. Kellemes hétvégét, ha addig nem találkoznánk!
cucu



Egérke Creative Commons License 1999.04.23 0 0 72
Kedves Cys!
Teljesen igazad van! Megfeledkeztem róla most. De "akkor" nem!!!
Sárga színű van, épp ilyen alkalmakra. :o)
Előzmény: CyS (67)
Multi Creative Commons License 1999.04.23 0 0 71
Kedves Cucu!

Részvétem és elismerésem a kitartásod és a türelmed miatt. Szörnyű lehet az a tudat, hogy a feleséged tulajdonképpen "képtelen" hozzád nyúlni...
Nekem már az is kisebb problémákat tud okozni, ha pár napig nem vagyunk együtt szexuálisan a párommal. Az a gondolat motoszkál ilyenkor a fejemben, hogy mi lehet a baj velem? Pedig ha együtt vagyunk minden oké, nagyon élvezzük mind a ketten. Szerencsére meg tudjuk azt is beszélni, hogy kinek mi a jó az ágyban. Elárulom, hogy ezt eddig mással nem tudtam... valahogy nem tudtam megnyílni mások előtt, hogy az ilyen belső érzéseimről beszéljek. Ehhez is partner kell, azt hiszem.
Próbáltatok már ezekről a vágyaitokról és érzéseitekről este sötétben, az ágyban, összebújva (egymást átölelve) beszélgetni? Mondjuk ez elég hülye kérdés, biztos megpróbáltad ezt is. Csak azért gondoltam, mert így sokkal könnyebben megnyílik az ember, mert érzi a másik közelségét, megértését, ellenben nem látszik az arca (nem zavaró, ha belepirul az ember).
Más:
És mi van olyankor, ha a hölgynek nagyobb a libidója?

Multi

cucu Creative Commons License 1999.04.23 0 0 70
Helo.
Bibic, a pszhiológus nem járható út. Inkább nekem kell még jobban megértőnek lennem! A gyerekek amúgy nem vesznek észre semmit ebből az egészből. Jól elvagyunk odahaza. Néhány év és már azt sem fogom tudni, hogy mi is valójában a gondom!
Nem dicsekvésből, de hozzá tartozik a történethez, hogy minden erőmmel igyekeztem megfelelni feleségem igényének. Most az anyagi oldalára gondolok elsősorban. Ő vidéken, családi házban nőt fel, én Pesten bérházban. Mindenáron családi házat akart, ezért addig nem nyugodtam, míg meg nem szereztem a házat. Persze ez a gyerekeknek is jó, meg azért nekem is. Van autónk meg kutyánk, amiknek az eltartása egy külön fizetést igényel. Járhatna ő is külön autóval, de nem akar jogosítványt szerezni.
Ezek ugyan nem nagy dolgok, de ha azt nézem, hogy semmink se volt megismerkedésünkkor csak nekem egy zsigulim, akkor már valami.
Az Ő családja különben semmit sm tett azért, hogy megfelelő körülmények között tudják lámnyukat, unokáikat, miközben lett volna lehetőségük rá!

Lemy,
az internettel próbálkozni fogok nála, valóban jó az ötlet.
Helo.

Bibic Creative Commons License 1999.04.23 0 0 69
Kedves cucu, huuuuuuuuuuuuu.
Asszony szexfobiajahoz szerintem eleg ez a kedves kis affer a vonaton, szinte tok mindegy hogy fizikailag hozzanyultak, vagy sem, a kiszolgaltatott tehetlenseg ferfiakkal szemben mar igy is elraktarozodott asszonyod agyaban.
Es a szexhez kapcsolt eletveszely abszolut kampo. Nyomas pszichologushoz, amig meg van remeny! Kicsit sajnalom az ugyet, mert nyilvan a sikeres terapia idoben nem kenyszerit kesobb mas no agyaba, illetve gyorsan es fajdalommentesen lelepsz a felesegedtol es vasarnaponkent talakoztok barati jo beszelgetesekre.
Ha olyan joban vagy asszonnyal, biztosan rabirod venni a terapiara. Kulonben ha szabad ennyire pofatlannak lennem, milyen szexualis mintat ad at ket gyonyoru lanygyermekednek?
Előzmény: cucu (68)
cucu Creative Commons License 1999.04.23 0 0 68
Helo.
Oldvirginnek és Opinak köszönöm a figyelmeztetést! Bár az elején gyanus volt, hogy valaki ennyire nem képes megérteni azt, amit mások pillanatok alatt átlátnak..... Ráadásul undorodik tőlünk.
Vagy nagyon fiatal a hölgy, vagy valamilyen egyéb sérelem érte az életben. Mivel nem tudni az okot, kérem, legyünk vele elnézőek!

Lemy,
nagyon fejéntaláltad a szöget! Én gondoltam erre már az első egy évben, de feleségem zárkozottsága mindennél erősebb.
Elárulom, hogy az anyosomékkal megtagadtam a kapcsolattartást! Nagyon szemtelenül viselkedtek velem folyamatosan -após is- és emiatt. A részletekkel nem fárasztanálak benneteket, ha valakit mégis érdekel a szitu, állok rendelkezésére.
Szerintem a legnagyobb probbléma az, hogy anyósom és a lánya között óriási a szellemi különbség! (Após se kutya) Na, ebből adódóan a feleségem fiatalon nem tudta kivel megbeszélni a gondjait, mert nem talált hozzá megfelelő, erre alkalmas személyt. Pedig voltak gondjai, hiszen már egész fiatalon -14 évesen- érett lány volt, nőies formával, nagy mellekkel. Nyilván megakadt a fiúk szeme rajta. Ez nem is baj, csak a sötét anyjától semmilyen tanácsot, útmutatást sem kaphatott. Ez már probléma.
Szóval, nekem elmesélte, hogy egyszer -amint a gimnáziumba utazott vonattal a gyöngyösi vonalon- a kupéban rátámadtak a cigányok és megakarták erőszakolni. (Azt mondták neki és az osztálytársnőjének, hogy vagy basztok, vagy szoptok.) De Ő nem vesztette el a lélekjelenlétét és elkezdett kiabálni segítségért! Szerencsére jött a kalauz, kinyitotta a bezárt kupét és a cigányok elszaladtak.
Elmondása szerint az apja meg sem értette, hogy mi történt!
Aztán kb. 20 évesen -ő sem emlékszik pontosan, ez számomra hihetetlen- Pesten lakott albérletben és megismerkedett élete első fiújával, aki néhány hónap után otthagyta azzal, hogy "nem jó veled!"
Utána pedig megismerkedett egy másik fiúval, akit -barátnője szerint- nagyon szeretett, de a fiú néhány hónap elteltével lelépett.
Közben vagy utána pedig súlyos betegség érte. A szedett fogamzásgátló szerektől előbb tüdőembóliát, majd mélyvénás lábtrombózist kapott. (Amúgy szerencsére nyomtalanúl meggyógyúlt, mellettem!!!) Újra kellett éleszteni, kapott vérátömlesztést is -bár én erről csak az esküvő után értesültem.
Amikor mi megismerkedtünk, akkor jött ki a korházból és még egy jó évig szednie kellett a véralvadást gátló gyógyszereket. Én ennek tudtam be, hogy az ágyban nem volt megfelelő a viselkedése! Ráadásul nagyon ragaszkodott hozzám; az elszenvedett megpróbáltatások miatt nem volt szívem elköszönni tőle és otthagyni. Biztam benne, hogy az erős gyógyszerhatás elmúltával helyreáll a viselkedése!
Tévedtem. Ma már tudom -14 évi ismeretség után- nem változott semmit!
Bízom benne, hogy a vonat-história úgy igaz, ahogyan nekem elmesélte!
Erről nemegyszer, megfelelő körülmények között próbáltam beszélni vele, és azt mondja, úgy igaz ahogyan nekem elmesélte. Tehát végül is nem bántották! Tulajdonképpen azt hiszem, ez is elég ahhoz, hogy megutálja a fiúkat.
Bármilyen gyöngéd is vagyok vele, semmit sem használ! Szóba hoztam egyszer, hogy menjünk pszhiológushoz, de értetlenül nézett rám! Az anyjának kellene rá hatnia, de ő mit sem sejt az egészről, különben is bennem keresné a problémát! (Pedig van egy gyerekkori szólás-mondás ami úgy hangzik, hogy "török gyerek megvágta........)
Hát, ez van.
Helo.

CyS Creative Commons License 1999.04.23 0 0 67
Ja, Egérke, a gyertyákat elfelejtettük, nem?
Előzmény: Egérke (42)
Egérke Creative Commons License 1999.04.23 0 0 66
MOst olvastam el a figyelmeztetéseteket is. Már mindegy! Leírtam. Többé nem reagálok az illetőre
Egérke Creative Commons License 1999.04.23 0 0 65
Kedves sári!

Nem írtad ezt a szót, biztos, nem volt kedvem újra elővenni.
De abban nagyon egyetértünk, hogy az nem baj, ha egy nő irányít az ágyban! Rendkívül tudják értékelni a férfiak! De nem azt, hogy valaki a hátán fekszik és nem mozdul! Az ötleteket tudják értékelni, a mozdulatot, a szemvillanást, a mosolyt.
Nem hiszem, hogy orvosi esetként kéne kezelni azt, ha valaki megiszik egy pohár unikumot és egy pohár pezsgőt. Ez itt nem alkoholisták gyülekezete, ha nem vetted volna még észre, nem hiszem, hogy nagy szerepet játszana az itt leledző úri közönség számára. Csak éppen annyira amennyit az orvos is megenged.
És ha még nem próbáltad meg egy pohár pezsgő után a szeretkezést, feltétlenül tedd meg, teljesen fel tudja oldani a - magunkban indokkal, indokolatlanul felépített - gátlásokat.
Szerintem Téged még az életben nem elégített ki senki. Ez magyarázhatja a durva hangnemedet is.

Előzmény: sári (43)
CyS Creative Commons License 1999.04.23 0 0 64
off
("Back to react, enough is enough/Let me ask you a question: /What time is love" KLF)
on
Egérke, sajna nem teljesen úgy van, ahogy értetted. Csinálni szereti, csak beszélni utál róla. Ahogy írtam, abban hisz, hogy szavak nélkül is egymásra lelnek az emberek.
A pezsgő és unikum áldásos hatásában egyetértünk, bár még nem kombináltam.
Előzmény: Egérke (42)
hrichard Creative Commons License 1999.04.22 0 0 63
Igy igaz.Ha a büszke apuka is kiveszi a részét az éjszakai teendőkből/sőt a nappaliból is / akkor párnap múlva neki is az lessz a legperverzebb gondolata,hogy folyamatosan 6 órát aludjon-Pl.most én
Előzmény: sti (4)
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 62
Tisztelt T.asztaltársak!

Köszönet a figyelmeztetésekért, már idôközben rájöttem, hogy ez a zavaros "Sári" nem igazán valódi vitapartner.

Tudjátok, én is régi netes vagyok, még az olvirban kezdtem két és fél évig, tudom, vannak ilyen nickhalmozó, nemet cserélve fikázgatók, de amíg magam nem tapasztalom, hogy errôl van szó, az ártatlanság vélelme alapján bizalmat szavazok neki.

Planney Creative Commons License 1999.04.22 0 0 61
SmartAss,

Mig elek remelek. :-) Meg egyszeruen mostanaban nagyon jo a hangulatom, nem ronthatja el senki.
Igyekszem menni a Teatali2-re, de ne vegy semmit biztosra.

Planney

Előzmény: SmartAss (60)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.22 0 0 60
Planney,
rosszul vagy? Igyál inkább valamit. MOndjuk egy kis lapsangot. Ha nem tudnád, az egy lórugásos tea, ha jössz a Teatali II-re, kapsz. Tényleg, jössz?
bocs a kissé offtopic-ért, bár aki azt hiszi, hogy a FP képes megváltozni....:-)))
Előzmény: Planney (56)
rusnya Creative Commons License 1999.04.22 0 0 59
Nyugi, opika, már az én topikom is beszennyeződött a hölgy által... ;)
Egyébként néha igenis normálisan el lehet vele beszélgetni (amíg be nem pörög).
Meg néha úgy felkapom a vizet egy-egy beszóláson, hogy muszáj reagálnom, függetlenül attól, ki írta (mint itt is).
Előzmény: opi (57)
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.22 0 0 58
CUCU! Lehet, hogy marhaságra gondolok, de nem fordulhatott elő szerinted valami kellemetlen a feleséged korábbi életében? Láttam egy filmet (ami persze még nem kell hogy jelentsen bármit is), amelyben egy elég hasonló problémával küszködő pár jutott végül is dűlőre. Az igaz, hogy amerikai film volt, de hát a pszichológia is ott olyan népszerű még napjainkban is. Szóval: a filmben a lány apja csúnyaságokat művelt annakidején és ez teljesen hazavágta az asszonykát. Persze ez nem gyanakvás a részemről, csak egy ok hasonló viselkedésre. MÁS: jó lenne, ha a feleséged rá tudnád vezetni az Internetto fórumainak vmelyikének "járatására" - persze Te mit se tudj róla... HÁtha vmilyen új nick alatt érdekes dolgok kerülhetnének napvilágra. A kibeszélés állítólag segíthetne. HÁt ennyi. Szeva!
opi Creative Commons License 1999.04.22 0 0 57
Olyan jó olvasni ezt a topicot! Ilyenkor elillan minden életundorom, mert rájövök, hogy milyen mázlista vagyok, hogy legalább a szexuális élettemmel nincs gond, a partnerem pedig maga a tökély! :-)))

Más: sári/BPeti/Fogadatlan Prókátor/Pintyőke/Fingós hozzászólásaira NEM SZABAD reagálni! 1.: Nem érdemli meg! 2.: Azonkívül ez a szuvas odú addig nem fog eltakarodni a törzsasztaltól (amely fejlemény pedig igencsak javítaná a légkört), amíg talál olyan balekot, aki besétál a csapdába, és szóba áll vele. Inkább ezer Ragika, mint egy ezred Pintyőke! Felhívom MuzX, cucu, rusnya, Egérke és a többi jóérzésű tasztal-tag figyelmét: olvassátok el sári/Pintyőke/Fingós/F.P./BPeti korábbi hozzászólásait egyéb topicokban, mielőtt szóba elegyedtek vele!
Planney Creative Commons License 1999.04.22 0 0 56
Proxy,

Jajj, ne dicserj mar, mert meg elbizom magam a vegen! :-) Azert koszi.
FP szerintem azert sokat valtozott pozitiv iranyban, ez mindenkepp dicseretes tole.

Planney

Előzmény: proxy (54)
proxy Creative Commons License 1999.04.22 0 0 55

Bocsánat, az emlitett incidens nem itt történt, hanem Palánk topicjában. Elnézést az offtopicért.
Előzmény: proxy (54)
proxy Creative Commons License 1999.04.22 0 0 54

boruljon rá a feledés jótékony homálya...

Én nekem igazából a Planney nott (megint) egy hatalmasat a szememben, ahogy itt alább gálánsan kitért minden görény provokáció elöl.

Ennyire nagyvonalúan szemet hunyni F.P. teljes eddigi munkássága fölött olyan, mint virágot vinni egy kurvának. Hiába, úriembernek születni kell.

Előzmény: oldvirgin (53)
oldvirgin Creative Commons License 1999.04.22 0 0 53
Kérdezted, hogy mi ez az álnevesdi.

Ez a Kanadában élő nőszemély bpeti/sári/fingós/fogadatlan prókátor és egyéb neveken húsvétkor szétverte az LHV topicot. Az ottani Tasztaltársak először próbáltak higgadtan és udvariasan érvelni vele, de fröcsögésével, légbőlkapott vádjaival, primitív sértegetéseivel, flood-olásával, a Nyírőnek írt fenyegető leveleivel pillanatok alatt olyan botrányos helyzetet teremtett, hogy - bár Kádár Mónika többször is kiállt a topic mellett, amiért persze ő is megkapta a magáét - inkább kitalálták az Urak, Hölgyek, Szex kategóriát és áttették oda az LHV-t. Azóta a hölgy már számtalann topicot szétvert, ahova az LHV-ba is író asztaltársak írtak. Rendszeresen beleköt azokba is, akik ugyan nem LHV-sok, de próbálták megvédeni őket tőle.

Itteni megszólalásai meglepően moderáltak, de persze itt sem tagadja meg magát. Egyébként korábban Pintyőke néven anyázott számos topicban. Akik ismerik, már totálisan ignorálják, bár ahol csak lehet, megpróbálja provokálni de legalábbis megszólítani őket (lásd lejjebb).

Előzmény: MuzX (20)
Dulifuli Creative Commons License 1999.04.22 0 0 52
Bocs, hogy közbekotyogok, de nem tudom megállni.
Szerintem a hűség igenis fontos dolog. Én soha nem csalnám meg a társamat. De kérdés az, hogy tudom-e igazán a társamnak érezni azt, aki képes elnézni, hogy már a falat kaparom a túlzott nemi élet teljes hiánya miatt. Mert velem ez már megesett. Mármint én kapartam. Az állítólagos társam pedig nem sokat törődött ezzel. Nekem is az eszembe jutott, hogy keresek barátnőt. De ezt nem tartottam tisztességes dolognak. Ezért inkább szakítottam (illetve más összetevője is volt, de ezt most hagyjuk). Lehet, hogy idővel megváltozott volna ez a dolog, de nem biztos.
Kérdés az, hogy mi lett volna, ha nem csak szeretem a társam, hanem más nyomós okom is van arra, hogy ne szakítsak, mondjuk, egy-két gyerek.
Szerintem kikészített volna a dolog, mert ha nem tartok barátnőt, akkor a testemen teszek erőszakot, ha igen, akkor pedig - úgymond - a lelkemen.
De ha valakit nem ilyen mimóza-fából faragtak, hát én meg tudom érteni, hogy ilyen esetben szeretőt tart. És szerintem ezt a társa is megértheti. Ha én nem tudom megadni a társamnak azt, amire szüksége lenne, hogy be ne csavarodjon, akkor joga van másnál keresni azt.
A mostani társammal nemigen volt eddig ilyen problémám. Eddig nem kellett a falat kaparnom, és szerintem Neki sem. És nagyon remélem, hogy ez így is marad. Nagyon csalódnék Benne, ha akár szülés (és a megfelelő türelmi idő) után, akár más helyzetben elkezdene fájni a feje...
Ami a kezdeményezést illeti, a régi partneremmel sokszor nem mertem, mert gyakran visszautasított. Most nincs ilyen problémám. És ha egyszer mégis visszautasítana a kedvesem, hát az se lenne gond. Akkor lenne gond, ha ez rendszeressé válna. Ami pedig a fordított helyzetet illeti, hát én aligha fogom visszautasítani a kedvesemet, amíg képes vagyok produkálni valamit.
Volt már olyan, hogy meglehetősen fáradt voltam. Szerintem az élmény legalább olyan volt, mint máskor.
Szóval, ha lehet, ne utasítsuk vissza a másikat, inkább igyekezzünk változatossá tenni a dolgot, keressünk benne örömöt! A legtöbb esetben menni fog, ha megfelelő a kapcsolat a partnerrel. Mert ez is nagyon fontos.
És viszont, a jó nemi élet fontos a jó kapcsolathoz.
Bocs, ha túl terjengős voltam!
DF
MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 51
Ez jó adag intoleranciát takar... Te talán tekintettel vagy más lelkivilágára?

Az emberek különbözôek. Vannak természetüktôl fogva poligám személyiségek, akik nem tehetnek arról a sajnálatos tényrôl, hogy ilyennek születtek.

Elég nagy hiba azt várni, hogy majd mindenki halálig tartó hűséget esküszik templomban vagy akárhol.

Te azt az értékrendet akarod ránk erôltetni, amit helyesnek látsz.Akik itt szóltak nem akarják ráderôltetni az a sajátjukat. Még csak az se mondják, hogy ezek életfelfogások a jó vagy követendôk.

Viszont én nem is fogok megházasodni épp ezért.

Előzmény: sári (50)
sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 50
Kedves Artur,
Te nem vagy pártatlan (lásd LHV)

Az "irást" idézni nagyon izléstelen volt. Persze mond az mást is, de az nem hangzik olyan jól:)))

Magyarul szerinted "egyszer élünk" alapon nem számit semmiféle igéret amit a templomban/anyakönyvvezetőnél tettünk, és nem kell senkire tekintettel lenni. Vagyis dzsungel törvénye. Mindenki aki kapja marja.
Who dies with the most toys, wins!

Abba is hagyom, mert bizonyisten fizikai undort érzek Tőletek.

Bye

MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 49
Pedig ez kötekedés.

Aki hajlandó elfogadni ezeket a biblián alapuló szabályokat, annak az a megcsalás, amit mondasz. De menjünk csak tovább ezen az úton, ha jól meggondoljuk, már az is megcsalás, ha az egyik házastársnak egyáltalán eszébe jut valaki másra gondolni, ha megfordul a fejében, hogy mással is jó lehet.

És persze csak a férfiak izélnek félre ugye? Mert amikor a nô elvárja, hogy a férje mindet a segge alá rakjon és biztosítsa az anyagi jólétet, ezért gürizik éjjel-nappal, mint az állat, persze asszonykára nincs elég idô, aki nem akar unatkozni és felcsíp valami házibarátot... ez ugye nem fordul elô?

Sári, viszont jelezd legalább kinek címzed ezeket a lesújtó kritikákat...

Előzmény: sári (47)
Gomboc Artur Creative Commons License 1999.04.22 0 0 48
Kedves Sári!

A hűségről van több topic is, ott fejtegettük a véleményünket. Egyébként esszenciálisan igen. Mindenki azt kefél akit akar, hiszen csak egyszer él, és nincs lehetősége arra, hogy máskor megismételje azt amit most elmulaszt.

Az írás is azt mondja "Keveredjetek és sokasodjatok", ez a biológia szava is, és úgy vagyunk megalkotva, hogy a változatosság gyönyörködtet.

G.A.

sári Creative Commons License 1999.04.22 0 0 47
Akkor jó.
Én már azt hittem, hogy az a megcsalás, ha egy nős ember félreizél;)

Szörnyü jók vagytok a dolog kiforgatásában, hogy mindig nektek legyen igazatok.

Most tényleg érdekel, hogy ez a nyegle hozzáállás (hogy azt kefélek akit akarok, mert jogom van hozzá) ez most általánosan elfogadott Magyarországon, vagy ez csak egy réteg, aki itt hetvenkedik?

Jó lenne, ha valami elfogulatlan vélemény is lenne - talán álnéven. Isten bizony érdekel, nem kötekedni akarok!

MuzX Creative Commons License 1999.04.22 0 0 46
A dolog csupán attól függ, ki mit tekint megcsalásnak.

Van akinek az a megcsalás, ha a párja lefekszik valakivel. Van akinek az, hogy eljár vele a munkahelyén ebédelni, meg felhívogatja telefonon. És így tovább...

Szerintem az lehet megcsalás, mikor egy másik személy miatt a párja érezhetôen kevesebbet kap szeretetben, törôdésben, segítségben, érzelmekben, együttlétben, gyönyörben.

Előzmény: sári (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!