Keresés

Részletes keresés

Zölduborka Creative Commons License 1998.11.05 0 0 topiknyitó
Gondolom, zenet mindenki szokott hallgatni!
Ki ilyet, ki olyat, teljesen az egyeni izlesenek megfeleloen!
Van akinek mindegy, hogy mi szol, csak szoljon, van aki orakat valogat, hogy mit is hallgasson.
Van akinek mindegy, hogy hogyan szolal meg a zene, van aki tiz-,szazezreket (esetleg milliokat) kolt kulonbozo berendezesekre (termeszetesen mar aki teheti), orak hosszat azzal bibelodik, hogy forgatja, huzza-vonja a hangfalat a szobaban csak, hogy elocsalogassa a neki legjobban tetszo hangot, hetente cserelget hangfalkabeleket es interconnecteket a hasonloan megszallott haverjaival,csoves, FET-es erositok tervrajzaival rohangal stb.
Ez utobbiaknak nyitnam e temat, ahol teljesen el lehetne borulni szakmai es minden mas teren es nyugodt szivvel gyozkodni a masikat a magunk igazarol, miszerint az a jo cucc, amit "en hasznalok"! (Termeszetesen anyazastol mentes, kulturalt modon)
Illetve lehetne jo es hasznos tanacsokat irogatni a kevesbe jartas, de erdeklodo (en is ezek koze tartozom) tipusu emberkeknek, valamint lehetne jo szakuzleteket, _audiofil_ CD-ket LP-ket ajanlgatni.
Egyszoval beszelgessunk a temarol.
Valamikor az ev elejen volt mar egy hasonlo tema a hazi mozizasrol, de mar eltunt a sulyesztoben es raadasul egy csomo uj arc van akit talan meg erdekelhet ez a tema.
Ha senkit nem erdekel ez a dolog, akkor sulyedjen!!!

Udv.

Ubi

u.i: Pl. a hetvegen (nov. 6-8) az Atrium Hyatt-ben lesz az idei High-End Show. Ki lesz ott? En megyek, ha lesz idom, mert az orokos maniam a Triangle is kiallitja hangfalait.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!