Keresés

Részletes keresés

edkedk Creative Commons License 2018.09.03 0 0 9

Azt mondom a kutasnak, kártyáról szeretnék a Greenre tölteni. Először a hitelkártyát kell odatartani, utána a Greent lehúzni.

 

Számlát a MOL rendszere havonta készít, online hozzáférhető.

Előzmény: berva1 (8)
berva1 Creative Commons License 2018.09.03 0 0 8

Hogy töltöd fel a Max hitelkártyáról a Green Kártyát? Számlát gondolom lehet kérni a Green Kártyával való vásárláskor is ???

Előzmény: edkedk (2)
FOMA Creative Commons License 2018.09.03 0 0 7

Az nem lenne baj, ha visszatérne a régi rendszer, ami a Forensis kártyára azonnal adott kedvezményt, akkor még az AGIP-nál. A mostani az kb. olyan visszalépés, mint a Joker-Max csere.

Előzmény: mephisto6 (4)
nyman Creative Commons License 2018.09.03 0 0 6

Bocs, nem irtam, hogy maganszemelykent nem.

 

Cegkent igen.

Előzmény: nyman (5)
nyman Creative Commons License 2018.09.03 0 0 5

Majus 24-tol nem lehet semmilyen uj green kartyat igenyelni.

 

https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/uzemanyagkartyak/mol-green-kartya/

 

Előzmény: mephisto6 (4)
mephisto6 Creative Commons License 2018.09.03 0 0 4

már épp nem :( link

Előzmény: FOMA (3)
FOMA Creative Commons License 2018.09.03 0 0 3

Aki pedig nem Netrisk-ügyfél, vagy nem tagja pl. olyan szakszervezetnek, aki szerződéses partner, annak ott a Forensis-Green kártya, azt bárki igényelheti.

Előzmény: edkedk (2)
edkedk Creative Commons License 2018.09.02 0 0 2

Az üzemanyagfogyasztás éven belüli ingadozását MOL-Netrisk Green kártyával lehet kivédeni. A MAXról a Greent minden hónapban 30 ezerrel lehet tölteni és mindig a szükséges mennyiséget tankolni. Továbbá 9-10 Ft-tal olcsóbb így az üzemanyag (a MAX 4%-án felül).

Előzmény: Degeczi (1)
Degeczi Creative Commons License 2018.09.01 0 0 1

A Tesco-s kártya érdekes, mert az éves díját akkor engedik el, ha a fordulóhónapodban a keretösszeg 70%-át kihasználod, ami 200e-es keret mellett tehát azt jelenti, h 140e-t kell abban a hónapban költeni vele.

Régebben, család mellett ezzel persze semmi gondom nem volt, simán elérhető - de aztán válás, és már a fene se akart azzal vacakolni, h elérjem ezt a limitet, ezért lemondtam.

Erre pár nap múlva hívtak, h ha elengedik az éves díjat, akkor megtartom-e...

Szóval valóban ingyenessé tehető a feltétel teljesítése nélkül is.

 

Azt viszont én sem értem, hogyan tűnhetne vonzóbbnak a Max, mint az egykori Joker, amit egy éve sajnos teljesen kivezetett az Erste, muszáj volt váltani. Nem rossz a Max, de ahogy Foma is írja, jóval korlátozottabb, sok mindenre kell figyelni (200e-es limit, üzemanyagra ráadásul csak 30e amit pláne nyáron könnyű meghaladni, és a beváltás is kényelmetlenebb)

Előzmény: Laslow (-)
FOMA Creative Commons License 2018.09.01 0 0 0

"Az Erste Joker nem tudom van-e még, nekem mint volt Citibankos ügyfélnek a Max jobbnak tűnt"

 

Nincs Joker, helyette lett a Max. Nekem szimpatikusabb volt a Joker, sokkal egyszerűbb volt, a visszatérítés azonnal csökkentette a visszafizetendő összeget a zárásnál, nem kellett figyelni az Erste forintokra. No meg közben a keretösszeget is visszavették 250 ezerről 200 ezerre, így nincs értelme többet költeni. Szerinted miért jobb a Max a Jokernél?

 

Amúgy toronymagasan a BB UPC kártyával lehet a legtöbbet keresni havonta, és nagyon szeretjük, mert a két előfizetésre két kártyánk van, a többi meg sem közelíti. Fűtési szezonban jól jön a FŐGÁZ kártya is, nyilván csak annak, aki gázzal (is) fűt. Nem lenne rossz a K&H sem, ha nem maximálnák 150 ezerben a visszatérítésre költhető keretösszeget, így társkártyával havi 6000 forintot tudok vele keresni.

Előzmény: Laslow (-)
Laslow Creative Commons License 2018.09.01 0 0 topiknyitó

Már régóta hiányolok egy dedikált hitelkártyákkal foglalkozó topicot - hát most létrehoztam, kezdjen el élni!

 

Mit látnék szívesen itt? Meglévő hitelkártyákkal kapcsolatos változásokról infót, új hitelkártya termékek piacra kerüléséről infót, javaslatokat, hogy mely terméket éri meg választani, stb.

 

Nekem pl. Erste Max hitelkártyám van egy társkártyával, plusz egy Budapest Bankos Tesco hitelkártyám. Az én igényeimnek ezek feleltek meg leginkább, mert:

- Tankoláshoz/ruhaboltban/gyógyszertárban/drogériában az Erste Max 4% visszatérítést ad (hogy pontosan mely kategóriákban adjon 4%-ot, azt mindenki maga választhatja meg, én ezeket választottam). 1% visszatérítés minden egyéb kategóriába eső vásárlásra.

- Olcsó (társkártyával együtt, volt Citibankosként).

- Általában pont elérem a havi visszatérítési limitet a hónap végére.

- Visszafizetés: csoportos beszedési megbízással, ingyen, automatikusan.

- A Tesco kártya pedig mert egyrészt teljesen ingyenes, másrészt pedig mert a Tescoban sokat költök, és ott egy rakás kedvezményt ad. Meg ha túllépném az Erste Max visszatérítési keretét, ez is ad 1%-ot minden vásárlásra. Visszafizetés: banki átutalással, általam.

 

Néztem még a Raiffaisen One Card-ot, de drágának találtam, és macerásnak, hogy mikor mire mennyi kedvezményt ad.

Néztem az Auchan kártyáját, Auchanban tök jó, de ott kicsit kevesebbet járok, és - mivel nem ingyenes - csak minimális pluszban jönnék ki vele, annyit meg nem ér meg nekem a plusz egy kártya cipelése/menedzselése.

Néztem a K&H kártyáit, nagyon szimpatikusak voltak (minden összeg szép egész szám, nem 3278Ft, meg haosnlóak), tiszta, átlátható konstrukciónak tűnt, nem rossz, de állítólag nem jár hozzá netbank felület (ha nincs folyószámla is a banknál).

Néztem a Budapest Bank UPC kártyáját, az nagyon felkapott és jó konstrukció még úgy is, hogy nem vagyok UPC ügyfél (van mód azzá válni csak 1 hónapra amíg a kártyát megigénylem, de nem volt kedvem a macerához).

Az OTP hitelkártyája nem tűnt ANNYIRA rossz ajánlatnak, mint amilyen kép a bankról él a fejemben (=drága, lehúzós, de példás netbank felülettel).

Az Erste Joker nem tudom van-e még, nekem mint volt Citibankos ügyfélnek a Max jobbnak tűnt, sőt, az Erste Supershopnál is, noha sokat költök Supershop-elfogadó helyeken (OMV, Spar).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!