Keresés

Részletes keresés

.ZsL. Creative Commons License 2009.08.12 0 0 3
Alsó korhatár a tanfolyami képzésre 16 év, de 3+1 feltétel mellett korengedmény lehetséges.
(1. Legyen egy oktató, aki alkalmasnak találja és elvállalja a 16 éven aluli képzését. 2. A szülő írásban járuljon hozzá, és legyen jelen a képzés során. 3. A Szakági Nagyfőnök engedélyezze /szokta, mert ritkán kérem/. +1. A legideálisabban biztonságos széljárás a képzés óráiban.)
A gyakorlati alsó korhatárt a minimális szükséges súly (40 kg) határozza meg, mert annál kisebb súlyra nem gyártanak ernyőt, legfeljebb egyedi megrendelés alapján, felárért.
Felső korhatár nincs, ha megfelelően fitt az időskorú. Tavaly volt két 60 fölötti és egy 70 éves növendékem... (Le tudtak vizsgázni.)
A kölyöktandemnél nincs alsó korhatár, másfél éves gyerek, ha eléggé csibész, már szóba jöhet. Felső súlyhatár 40 kg körül, afölött már fölnőtt tandemezésnek számít, habár azt is ingyen szokták itt nálunk elvállalni a tandempilóták. (Csinos ifjú hölgyutasok esetén néhány puszi elfogadása engedélyezett.)
Előzmény: baba884 (2)
baba884 Creative Commons License 2009.08.12 0 0 2

Szia! Megkérdezhetném hogy pontosan mi a korhatár?

Köszönöm.

Előzmény: .ZsL. (1)
.ZsL. Creative Commons License 2009.08.12 0 0 1
Én bezzeg akkor is melózni fogok!
Az más kérdés, hogy sokan irigyelik az olyan munkahelyet, amelyik valójában egy jó kilátást, sőt körpanorámát adó kopasz domb, a tetején levő starthelyekkel és körülötte a leszállóhelyekkel, mert nem más, mint a Fedémesi Siklóernyős Oktatópark, ahol aug. 20-án is ingyen vállaljuk a gyerekek tandemrepültetését, és mindenkit szívesen látunk, aki kíváncsi a kezdő siklóernyősök szárnypróbálgatásaira.
A gyerekröptetés szigorú feltétele a legbiztonságosabb széljárás, ami a nyári, erősen napsütéses időben leginkább csak az esti órákban van, kb. 17 ó. után. A dombtetőről este 9 és 11 között rendszerint egy tucat távolabbi tűzijáték is látszik, napközben pedig megtekinthető a falu másik nevezetessége, az országos hírű Papírmerítő Műhely, ahol szintén díjtalan a belépés!
fehso2 Creative Commons License 2009.08.11 0 0 0
0 Szerintem egy ilyen szabadnap pont jó arra, hogy megnézd a nyelvtankönyvben, hogy hogyan kell írni helyesen a topikcímedet!
Előzmény: baba884 (-)
baba884 Creative Commons License 2009.08.11 0 0 topiknyitó
Én még nem tudom mit csinálok, valószinű lemegyek anyuékhoz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!