Keresés

Részletes keresés

aavensis Creative Commons License 2009.06.01 0 0 13
De messze nem ezt mondtad és ő sem ezt.
Előzmény: maydayray (10)
Vad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 12

Egyáltalán nem dohányoztam ott, ahol tilos, ez szóba sem jött.

Jelenleg te kevered a szezont a fazonnal.

Előzmény: maydayray (10)
Vad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 11

Amint írtam, elfogadtam a helyzetet, és kértem őket, mutassanak házirendet. Miután ezt nem tették, jegyzőkönyvet kértem, melyhez bármilyen szolgáltatás esetén jogom van. (a jegyzőkönyv nem feljelentés, együtt fogalmazzuk meg és írjuk alá, majd független személyek vizsgálák meg, ez benne a lényeg)

 

Ami mindezek felett dühítő volt, a bánásmódjuk hirtelen megváltozása, miután megtudták, hogy a szállodát nem én fizetem, hanem valaki más (a megrendelőm); ez enyhén szólva diszkrimináció. Az pedig egyszerűen vicces volt, hogy én a szobámban álltam, nyitott ajtóval, a biztonsági ember a folyosón az ajtóm előtt, és közölte, hogy én zaklatom őt. Ez szerintem laza pofátlanság volt a részéről. Nem kiabáltam, nem használtam ronda szavakat, nem gesztikuláltam, mivel tisztában voltam vele, hogy ittam, és ha rám tudja kenni, hogy agresszív vagyok, sima alkoholteszt után mindenképp neki adnak igazat, és abból lehet bajom. Ezért nem nagyon pattoghattam, pedig szerintem több ponton is sértették a jogaimat.

Előzmény: maydayray (4)
maydayray Creative Commons License 2009.06.01 0 0 10
ne keverjük a szezont a fazonnal. mindegy, ki mennyit fizet, ha a dohányzás tilos, akkor tilos. ez ilyen egyszerű. pusztán azért, mert fizetsz, nem állhatsz neki dohányozni ott, ahol tilos. ezen mit nem lehet érteni?
Előzmény: aavensis (5)
Vad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 9

Igen:)

Végül nem jött rendőr, csak ijesztgetett a bácsi.

Annál cikibb reá nézve szerintem :)

Előzmény: Törölt nick (3)
aavensis Creative Commons License 2009.06.01 0 0 8
Szerinted. Ha egy vendég úgy érzi fenyegetik, az nem normális. Mifelénk semmiképp, igaz mi régóta szabad magyarnak tartjuk magunkat, akik küzdenek a jogaiért, ha kell és nem viselik el, ha packáznak velük senkiháziak, főleg, ha mi fizetjük őket. Nem véletlenül lettünk már sokkal a rendszerváltás előtt kisiparosok.
Előzmény: SzaboCsabaBence (7)
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2009.06.01 0 0 7
Szerintem a finoman szólva nem derül ki belőle, hogy nem bántak volna vele normálisan.
Előzmény: aavensis (5)
B( . )( . )BS Creative Commons License 2009.06.01 0 0 6
Szerintem biztosítaniuk kellett volna a dohányzó helyet. Miután nem tették, lehet a vendég erre nyűgös.
Nem kell ám mindent szótlanul lenyelni...
Előzmény: maydayray (4)
aavensis Creative Commons License 2009.06.01 0 0 5
Azért talán, ha valaki nem kis pénzt fizet be valamilyen szolgáltatásra, elvárhatja, hogy még ha piás is (bár akkor nem tudna így írni, nagy valószínűséggel), normálisan bánjanak vele. Csak itt van ez amit elővezetsz, megszokta a nép, hogy szar rabszolgaként bánik vele az is, akit ő tart el.
Előzmény: maydayray (4)
maydayray Creative Commons License 2009.06.01 0 0 4
szóval közölték veled, hogy mivel az egyetlen dohányzásra kijelölt helyet bezárták, ezért leszel szíves szállodán kívül bagzani, erről te nekiálltál piásan papírt követelni? ha lerobban a busz és megkérnek, hogy szállj le, mert nem megy tovább, arról is papírt követelsz? továbbmegyek: jegyzőkönyvet vegyen fel a szálloda? milyen jegyzőkönyvet kezitcsókolom? majd a rendőr, az vehet fel, ki kell hívni, nájnilevön, tudod, annyi filmben elmondják, hogy nagymamám is tudja már szerintem. szokj le a piáról meg a bagóról és hirtelen megjavul majd a világ. meglátod.
Előzmény: Vad (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.01 0 0 3
Megvagy még?
Előzmény: Vad (1)
nagyArc Creative Commons License 2009.06.01 0 0 2
Ez tényleg qrva nagy probléma. Én a helyedben még az ENSZ-hez is elmennék.
Előzmény: Vad (-)
Vad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 1
Az egy dolog, de akkor a szabadidoben nyitottam volna.
Előzmény: Törölt nick (0)
Vad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 topiknyitó

Bovebben rendes billentyuzettel majd leirom, most legyen eleg annyi, hogy ha eltunok, akkor nagy baj van a rendszerben.

Ra akartam gyujtani a szalloda kertjeben (ahol lehet), majd miutan bezartaka hotel kertjet, kerdeztem, hol lehet meg cigizni, kozoltek, hogy a szallodan kivul. Erre en mondtam, hogy semmi problema, kimegyek, csak irjanak errol egy papirt, erre rovid duma utan utasitottak, hogy menjek a szobamba, mert reszeg vagyok (nem voltam jozan), de dumalni azert tudtam, tovabbra is jegyzokonyvet akartam az esetrol, mire a biztonsagi or a szobaajtom elott kozolte, hogy en zaklatom ot, es rendort hiv.

 

Hangfelvetelem van a beszelgetesrol, varom kedves amerikaban jartas ugyvedek jelentkezeset, akik segithetnek az ugyben.

Az eset szepsegei koze tarozik, hogy amint megtudtak, hogy egy fesztival resztvevoje vagyok es nem sima amerikai vendeg (azt nem arultam el, hogy magyar), mar nem beszeltek velem olyan elovigyazatosan.

 

Most itt irok a hallban, nehany perccel az eset utan.

 

Szerintem nem fog jonni a rendor, akkor viszont sima fenyegetesrol van szo, pitianer ugyben, legszivesebben nem is kulkepviseleteket, hanem a Hyatt szallodalancat celoznam meg ez ugyben. Nagyon idegesit a tema, mert sok csunya dolgot nyeltem a beszelgetes alatt. A legdurvabb, hogy szerintuk en zaklattam azokat, akik kikuldtek a kertbol, mert bezarjak, akik mondtak, hogy menjek veluk beszelgetni, akik a szobaajtom elott alltak, amikor en arra kertem oket, hogy bar minden rendben, csak irjunk ala egy jegyzokonyvet az esetrol, es ahelyett, hogy ezt megtettek volna (szerintem ez kotelesseguk), rendorrel fenyegetoztek, mert zaklatom oket, bar tobbnyire en is azt mondtam, hogy hivjanak rendort.  (ezidaig ez nem tortent meg, valszeg nem is fog, de felni kezdtem).

Has valakit komolyabban erdekel az ugz, kuldom a hangfelvetelt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!