Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2008.11.13 0 0 107
Hogy is van ez kedves Index?

Itt a "szakerto" orvosok egyertelmu hazugsagnak minositik amiket Onok megirtak ami azonnal nyilvanvalonak kellett volna lenni az Onok szamara.
Előzmény: geszthi (106)
geszthi Creative Commons License 2008.11.13 0 0 106
kheiron válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.13 11:37:35 (41)

Látom, bizonyítatlan, illetve első pillantásra is hazug állítások...

kheiron válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.13 11:41:54 (44)

Igen.

Ha te életedben dolgoztál volna bármiféle nagy nyilvántartó rendszerrel, akkor neked is egyértelmű lenne a dolog.




Műszerek tűntek el az egri kórházból
Index
2008. 11. 04., 14:58


Orvosi eszközök, adatbázisok, vérnyomásmérő, notebook is eltűnt az egri Markhot Ferenc kórházból, közölte az intézményt a hét végén átvevő Hopisnvest Zrt. A cég azt is tapasztalta, hogy az egyik főorvos szobájában letépték a tapétát, a szőnyeget pedig felszaggatták.

Az egri kórház átvétele után a Hospinvest a rombolás okozta károkat helyreállítja, és feljelentést tesz, közölt a társaság. A cég szerint a kórház néhány egykori dolgozója - akik november 1-től már nem a kórház dolgozói - számos rongálást hajtott végre a kórházban, amelyekről jegyzőkönyv készült.

A legtöbb rongálást eddig a Sürgősségi Betegellátó Osztályon tapasztalták. Innen több eszköz, így például notebook, a tüdőfunkció ellenőrzésére használt spirométer, digitális vérnyomásmérő tűnt el, amely a Vészhelyzet Alapítvány tulajdonát képezte.

Az alapítvány, amelynek elnöke a sürgősségi betegellátó osztály korábbi főorvosa, ezeket az eszközöket hivatalosan helyezte a kórházba, áll a Hospinvest közleményében. A Hospinvest információi szerint az alapítvány kuratóriuma nem ült össze, és nem határozott úgy, hogy máshova helyezik át az eszközöket.

Szintén ezen az osztályon történt, hogy a működtetéshez szükséges dokumentációkat - a riadótervet, a szabadság-nyilvántartást, és a munkaköri leírásokat - nem adták át, közölte a Hospinvest A sürgősségi osztályról több más eszköz is eltűnt, így például nem maradt egyetlen egy idegentest-eltávolító fogó sem.

A főnővéri szobában lévő számítógépről a programokat, adatbázisokat letörölték. A radiológiáról egy merevlemezt vittek el, és ezt ugyan visszahozták másnap, de a rajta lévő adatok nagy valószínűséggel sérültek. Olyan esettel is találkoztak, hogy komplett számítógépet tettek használhatatlanná, olvasható a Hospinvest közleményében.

Több az ellátáshoz szükséges kezelőhelyiség és szoba kulcsát nem adták le, így ezeket a cég lakatossal nyittatta fel. Meglepve tapasztalták, hogy az urológián a főorvos szobájában letépték a tapétát, a szőnyeget pedig felszaggatták.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.12 0 0 105
scrooby-do filmkritika

"Tisztességes magyar embernek mindenesetre ellenjavallt; csemetéink gyermekkorát meg végképp ne nehezítsük vele, mert a végén még köztársasági elnöknek öltözik, és szégyenszemre embereket fog riogatni valami elhagyott gázpalacktelepen."

by worluk

ehhez azt hiszem nem kell kommentár...

surmi Creative Commons License 2002.03.02 0 0 104
Kedves Mindenki!

INDEX CIKK, KINT VAN A FOOLDALON, EZ A FEJLECE IS EGYBEN:

A The Economist című tekintélyes londoni hetilap legfrissebb számában ravasznak, trükkösnek, populistának és veszélyesnek is jellemzik Orbán Viktort.

ES AMI A CIKKBEN, LEGALABBIS AZ INDEXES FORDITASBAN MEGTALALHATO:

A The Economist szerint gyakran jellemzik őt ravasznak, trükkösnek, populistának és talán egy kicsit veszélyesnek is.

------------------------------------------

Hmm... ez a ketto gyanusan nem ugyanaz.. tevednek?

surmi

ipari tusko Creative Commons License 2001.09.27 0 0 103
"A 23-i Miép ünnepségről szóló Index-tudósitás az első szótól az utolsóig rágalmazás és hazugság. Ezzel az egész magyar népeg megrágalmazta, tekintettel arra, hogy a Miép legálisan működő parlamenti párt, tagjai nem nácik, nem fasiszták. Senki nem foglalkozott az ünnepségen senkinek az orrával, egy szál árpádsávos fiatal nem parádézott a MOM-parknál."

Persze, hogy hazudik és rágalmaz az Index....miért szerinted mit csinál gyakorlatilag létezése óta??

Hogy a Miépről hazudik...ugyan, ez teljesen természetes....mindenkiről hazudik, aki nem tetszik neki...érdemes megkeresni, ha még fenn vann, a terrortámadás után Bushról írt cikket....hát ekkora melléfogást még életemben nem láttam:DD mind1....

Viszont úgy megkeresném a 6.5 milliárdos Mszp- számlaügyet, vagy az Szdsz székház ügyet....de valahogy nem találom:D

Lényegtelen....az Index újságírócskái szerencsére túlságosan tehetségtelenek, teljesen kultúrálatlanok és szerencsére annyira ostobák is, hogy politikai cikkeik többségéből árad a gyűlölet és rengeteg az átlátszó hazugság és hangulatkeltés...ezzel teljesen hitelképtelenné tették magukat rég.

Kb olyan, mintha Mancsot olvasnál vagy Magyar Hirlapot.

Előzmény: Hun (-)
MajomEmber Creative Commons License 2001.09.27 0 0 102
node itt az NSZK ujra :-))))))))

Ujjlenyomatot is vesznek a jövőben a német vízumhoz

szeptember 27. 11:33
[MTI]

A jövőben német beutazási engedélyért folyamodó külföldi állampolgároknak ujjlenyomatukat is mellékelni kell majd a kérelemhez - írta csütörtökön a Bild. A legnagyobb német bulvárlap a Bundestag belügyi bizottságától származó értesülésre hivatkozva azt állította, hogy a tervezett lépés a német belbiztonság szilárdítását célzó csomagterv részét képezi. A vízumot kérő személyek azonosságának hamisításbiztos regisztrálásával a belügyminisztérium automatikussá kívánja tenni a terrorista személyek utáni nyomozást. Az intézkedés részeként az NSZK külképviseleteit olyan beolvasó készülékkel látnák el, amelyek segítségével a kérelmezők ujjlenyomatai számítógépre vihetők.

Albibaba Creative Commons License 2000.03.05 0 0 101
Hát pedig ahogy elnézem, igencsak ki lett moderálva.
Előzmény: csutak (94)
Rsüni Creative Commons License 2000.03.05 0 0 100

Ezt nem én sejtem, hanem ezt írja az Index. Olvasd el.
Előzmény: olhado (99)
olhado Creative Commons License 2000.03.04 0 0 99
Azért nem muszáj paranoiásnak lenni... Bár ki tudja, még az is lehet, hogy van valami abban, amit sejtetsz.
Előzmény: Rsüni (93)
olhado Creative Commons License 2000.03.04 0 0 98
Kik azok a "Ti"?
Előzmény: hucul (96)
olhado Creative Commons License 2000.03.04 0 0 97
A "buzi" és a "zsidó" rokonértelmű szavak? :O
Nyilván vannak a két halmaznak közös elemei is, és egyesek (na kik?) egy kalap alá veszik a kettőt, mint "üldözött kisebbséget" (hadd utaljak itt Verebes elszólására, amikor egy mondatban emlegette a fogyatékosokat és a cigányokat, mintha rokon értelmű szavak lennének (jó, ezek tényleg rokon értelműek annyiban, hogy hátrányos helyzetűek).
Előzmény: Újlaki (92)
hucul Creative Commons License 2000.03.04 0 0 96
Csutak !

Ti nem is szerepeltetek soha Europa terkepen.
Mi magyarok jo ideje, tobb, mint ezerszaz eve,
mint kereszteny allam pont ezer eve a terkepen vagyunk.
Ott is maradunk.
hucul

Messire Creative Commons License 2000.03.04 0 0 95
Szilvi, ne beszelj csunyan! :)
Előzmény: Rsüni (93)
csutak Creative Commons License 2000.03.04 0 0 94
Dear HUN!
A Te véleményed is csak egy a sok közül. Mivel nem lettél kimoderálva valószínűleg mégsincs okod bíróságra rohangálni.
Nekem sem tetszik a MIÉP stílusa és ez is csak egy vélemény. Igaz majdan -ha európa tudomásul veszi, hogy nem mentünk le a térképről- lehet újra lesz értékelve a MIÉP. Lásd Ausztria.
Előzmény: Hun (-)
Rsüni Creative Commons License 2000.03.04 0 0 93
Áááá dehogy hazudik! Az csak természetes, hogy a társadalmi összefogás eredménye az újpesti rendbontás. Mi is lehetne más? Dajcs! Rohaggyá' má' meg!
Gratula!

"Szurkolj, ne háborúzz!

Az éppen két napja, nagy hanggal beharangozott társadalmi összefogásnak máris megvan a kézzelfogható eredménye: 0-1-es állásnál, szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt az Újpest - Dunaferr rangadó."

Újlaki Creative Commons License 1999.12.06 0 0 92
"...Nehogy már a többségnek kelljen bűntudatot érezni azért, hogy nem buzi, se nem zsidó..."

Szép.

Milyen rokon értelmű szavakat ismersz még?

Előzmény: virge3d (85)
lujza Creative Commons License 1999.12.06 0 0 90
"(Kovács László mondta, hogy ma Mo.-n nincs jobbközép)"

hat, ha o mondta, akkor biztos ugy van. :)

Előzmény: chxx (89)
chxx Creative Commons License 1999.12.05 0 0 89
Nem tudom mit vártok...
Balról (ahol ez a webmagazin is van) még a fidesz is szélsőjobbnak tűnik (Kovács László mondta, hogy ma Mo.-n nincs jobbközép) úgyhogy szerintem ne itt keressétek a miép dicsőítő cikkeket... ahhoz, hogy valaki index cikkíró legyen, szerintem kötelező a baloldali párttagsági...
azt pedig illenék tudnia egy újságírónak (vagy ilyen webtollnoknak) hogy mitől cikk a cikk, mitől vélemény a vélemény, és hogy mi a kettő közt a különbség...

chxx

virge3d Creative Commons License 1999.12.05 0 0 88
Hidd el, én nem akarom kirekeszteni a buzikat, bár azt nem csípem, ha büszkélkednek vele, vagy provokatívan hirdetik, hogy ők bizony homokosok.
Amit a tv sorozatokról stb. írsz abban sok igazság van, bár nem értem hogy jön ehez a vallás. A tv műsort netán az egyházak szerkesztik?
Hogy mi a mocsok az meg megítélés kérdése, de erről ne nyissunk itt most vitát.

OFF: nekem TNT-m van, a virge-t rég lepasszoltam tesómnak a régi géppel együtt. :)

Előzmény: Törölt nick (86)
molar Creative Commons License 1999.12.05 0 0 87
Nyíró András volt ma vendég Friderikusznál.
Jókat mondott az internetről (lehet rosszat?), csak azt sérelmezte, a moderátorok csak szankció nélkül intézkedhetnek, vagyis nem büntethetnek.
Mire gondolhatott, pallosjog, vesszőzés, elzárás, esetleg megelégedne pénzbüntetéssel is ?
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.05 0 0 86
Kedves virge3d!
Nem voltál túl jó, ezért vettem egy újat (egy Savage4-et).
Hehe.
Szerintem te akarod kirekeszteni a buzikat. Én nem vagyok buzi, sőt elítélem, de ezt nem viszem át a politikába. Mert nem is lehet, hacsak nem vallási alapon. De ügye a politika meg a vallás két külön dolog, nem?
Az a furcsa, hogy sokan akik kiabálnak a homokosok ellen, meg se mernek mukkanni a sok más mocsok miatt. Szexújságok, erotikus reklámok, erotikus mindenféle tv műsorok (gyk. 90%-uk az).
Mert ha ezt megszólnák, akkor bizony a nép nagy része felhördülne. Hogy erkölcstelen egy tv sorozat? Oh, ezt senki nem meri kimondani, pedig a nagyrészük az. Nézd csak meg. És nem ám a kereskedelmi adókról beszélek. A Yó öreg királyi tv ugyanaz.
De kell az emberek előtt a dicsőség, hogy "mi vagyunk ám, akik védjük az erkölcsöt". Isten előtt meg szintén.
Csakhogy ez önbecsapás.
Tudod, én azon sírok, mikor ezzel jön nekem az MDF-es, MIÉPES, esetleg FIDESZES xy, hogy a homokosok így meg úgy. Persze a szép nénikkel az x sorozatban semmi baja, azért nézi direkt (szép nénik= direkt a fenekét mutatják, mikor lehajol, fürdőruha minél többször, meg úgy általában - a kis ártatlan sorozatocskákban, meg akármilyen műsorokban).
Tudod, ennél sokkal tisztább, ha legalább nem képmutatóskodik az ember. Ha nem is vallásos igazából, akkor ne mondja magát annak.
virge3d Creative Commons License 1999.12.05 0 0 85
Persze hogy paranoiás vagy. Az pedig senkit nem érdekel, hogy meleg vagy (na jó, inkáb csak a magam nevében nyiltkozom), ha nem akarnád kirekeszteni és alsóbbrendűnek beállítani a normális szexuális irányultságú embereket (tudom, hogy neked már a normális kifejezés is sértő, sőt fasiszta kijelentés pedig csak biológiai tényekről beszélünk, na de ez egy másik topic, bocs az off-ért). Nehogy már a többségnek kelljen bűntudatot érezni azért, hogy nem buzi, se nem zsidó, tehát alsóbbrendű ember, akiben nincs semmi szép, és tiszteletre méltó, nem fantasztikusan jó fej stb.
Előzmény: Törölt nick (81)
Hun Creative Commons License 1999.12.05 0 0 84
Dear csutak!
Kérdésedre válaszolva: féligmeddig somogyi, féligmeddig alföldi, féligmeddig gyergyói vagyok - ha több évszázadra visszanézünk -, tehát szinmagyar, és szeretem a tájnyelvet, csak igen ritkán találkozom már vele, és ezt sajnálom. Inkább kedvemre való, mint a pesti média bikkfanyelvet.

Lehet lőni!

Előzmény: csutak (76)
Hun Creative Commons License 1999.12.05 0 0 83
endi!

Bocs, de nem értem, aennyi idő távlatáól, mire is gondolsz pontosan.
Ha arra gondolsz, hogy amerikaimádó és keresztény vagyok, tévedsz. A homokosok és egyéb szexuális irányultságúak maradjanak saját hálószobáikban, és akkor senkinek semmi gondja nincs velük. Ezt kivánja a jóizlés, - ez hozzátartozik a civilizuáltsághoz és kultúráltsághoz - egy válasz a kérdésedre.
Aki kólát iszik, tényleg hülye, mert a kóla szar és egészségtelen, tönkreteszi a fogakat, csontozatot stb.
A szexfilmekkel ugyanaz a helyzet, mint a buzikkal. Ffelőlem nézegetheti, akinek másképp nem megy. De ne a közértbe meg a napközi mellett terjesszék, mint nálunk.
Az emberek többsége hülye, ezt nyilván tapasztaltad már, de ezen nem lehet és nem is kell változtatni. Csak nem kéne visszaélni a hülyeségükkel, amint a komcsik tették - és utódaik teszik.

A többit fejtsd ki bővebben, mert nem tudom igy hirtelen, mire gondolsz.

Előzmény: Törölt nick (81)
Hun Creative Commons License 1999.12.05 0 0 82
...meg olyan, hogyha valakit zavar, ha gyilkolják a szomszédot, kapcsolja be a rádiót és zárja be az ablakot.
Ugyi?
Előzmény: bzeem (79)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.05 0 0 81
Hun!
Gondolom nálad a civilizált=amerikai, ateista stb. Mert hogy ügye te keresztény vagy, felsőbbrendű fajta. Te tudod, ügye, hogy a homokosok alsóbbrendű fajta. Meg aki kólát iszik, az hülye.
Meg hogy 8 éves gyerekekkel szexfilm. Hát, nem tudom, ezek szerint a felnőttekkel való szexfilmekkel semmi bajod. (Persze, mert így az emberek többségét kritizálnád, az pedig ügye nem megy.)
Meg hogy a város a civilizált emberek miatt van tele koldussal. Persze, volt úgy, hogy nem volt tele. Akkor ügye még nem a civilizált emberek uralták a "várost". (Középkor, ahol ügye az egyigazegyház uralta a környéket.)
A civilizált, kultúrált emberek szünet nélkül hazudnak? Mondd már meg légyszi, hogy mit értesz civilizált és kultúrált alatt?

Bocs, hogy elmélkedek, de nem azt akartad véletlenül mondani, hogy az amerikai, nyugai, ateista szennykultúra elárasztja a mi jó kis keresztény, szent és tiszta Magyarországunkat?
Ha nem, akkor bocs. Biztos paranoiás vagyok.

alfalfa58 Creative Commons License 1999.12.05 0 0 80
Azt mondja, vigyem ki a kutyámat, mert ázott szaga van? Egy fenét! Maga ne vegyen levegőt!
Előzmény: bzeem (79)
bzeem Creative Commons License 1999.12.05 0 0 79
Számomra érdekes ez a topic, de van amit nem értek.
Ha valakiket ennyire zavar az index, miért nem keres
más web oldalt, vagy miért nem kapcsolja ki a PC-t!
Ez olyan mint a TV, akit nem érdekel ne nézze!
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.05 0 0 78
MaZsola,

kétlek nevezz meg néhány fegyvert, amit bevetnek.

Előzmény: MaZsola (64)
quequecc Creative Commons License 1999.12.05 0 0 77
Prieger Zsolt készített egy interjút "Baltay Leventével, a TASZ szakértőjével internetes cenzúráról, kormányzati amatőrizmusról". Többek között ilyen kérdést tesz fel a majdnem független "újságíró":
"- Mennyiben illeszkedik a kormány sajtóellenes, szabadságjogokat nyírbáló stratégiájába az internetet érintő javaslat? "
Kétlem, hogy Prieger végzett újságíró lenne, vagy csak nem hallott még a sajtóetikáról. Ez esetben nem ártana utánaolvasnia, ha kell küldök szakirodalmat.
üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!