Keresés

Részletes keresés

gabesz919 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 8
Idén is volt buszverseny Nyíregyházán, még májusban.
GyG Creative Commons License 2005.04.04 0 0 7
Ez egy teszt
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.06 0 0 5
Létezik valami ilyesmi. Asszem, városi tömegközlekedési járművezetők szoktak versengeni, autóbusz, villamos és trolibusz kategóriákban. Vannak elméleti feladatok, aztán ügyességi cuccok is. Gyorsasági nem nagyon, az sosem volt, nem lehetett cél a tömegközlekedésben, bár nyilván, az ügyességi feladatoknűl számít az idő is. Egyébként városi buszok jó része le is van fojtva, tehát valahol 80 körül meghúzták a maximumot.
Olvastam egyszer egy híradást erről, hát abban az évben busz és villamos kategóriákban a MVK Rt. (Miskolc) versenyzői nyertek (Budapesten volt a verseny, tehát idegen pályán!), mondták is, hogy troliban csak azért nem, mert Miskolcon nincs trolibuszüzem.
Bölény Creative Commons License 1999.09.05 0 0 4
Aaaaa, Csokis, tulbonyolitod! Egyszeruen egy egyenes palyaszakaszt kell keresni, a ket vaganyra felall egy-egy villamos, aztan zaszlojelre hajra, mint a dragster-versenyeken. Izgi lenne, nem? :-)))

Tan ismered azt a mondast, hogy a vegyesz es a vegyeszmernok kozott annyi a kulonbseg, mint a villamos es a villamosmernok kozott (durvabban: az allat es az allatorvos kozott). ;-)))

A versenyvillamoshoz biztos jol jonne egy-ket aramvonalas aramszedo, nem? :-))

Csokis2 Creative Commons License 1999.09.05 0 0 3
Hozott busznal nehany AT, VLB es PCI busszal tudok beszallni. Ha kell kolcson is adom. :-)
> Ezen kivul meg egy villamosversenyt is megneznek... :-))))
Ott az elozes lehet erdekes. Beepitenek kiteroket erre a celra, de csak a vaganybol, a vezetekbol nem. A megelozott ugy ad elsobbseget, hogy az elozes pillanataban lehuzza az aramszedot.
Egyebkent ilyen helyen az idomeroket villamosmernoknek hivjak? Es a versenyvillamosok tervezesere es felspecizesere lenne meg egy fakultativ felev villanytanbol?
Csokis
Bölény Creative Commons License 1999.09.05 0 0 2
Jo otlet ez a buszverseny, en is kivancsi lennek egy ilyenre. Milyen jokat kozvetithetnenek rola kedvelt Forma-1-es kommentatoraink: "Igen kedves nezoink, Horvath 123 Balamber a Bivalyburgozd Volan versenyzoje most begordul a boxutcaba rozsda(voro)s Ikarusaval!!! Micsoda fust, biztos megfott a motorja! Nem, most latom, semmi baj, csak kicsit felporgette a motort, mert nincs alapjarata! Kedves nezoink biztosan emlekeznek, hogy a Forma-1-es kocsikban egy gomb szolgal arra, hogy a boxutcaban a kocsik ne menjenek 80 km/h-nal tobbel, hat kerem kedves nezoink, itt a mezony nagy reszenek erre nincsen gondja, hiszen a sebesseg a celegyenesben is ritkan haladja meg a 60-at. De nezzuk a kerekcseret es a tankolast! Az ora 14.9-et mutat, igen, majdnem negyed oraja all a versenyzo a boxban, de meg csak a bal hatso ikerkereknel tartanak a szerelok a keresztkulccsal. Micsoda tempo, micsoda feszultseg, kedves nezoink! Es most, kedves nezoink, a versenyzo kiporgo kerekekkel indul!!! Biztosan olaj folyt az aszfaltra, maskepp ez elkepzelhetetlen!! Es most, ebben a pillanatban lendul a kockas zaszlo, kerem szepen, a tapiomocsoladi kozlekedesi vallalat csapata igen esemenyteli versenyen rajt-cel gyozelmet aratott, 50 km-en alig 3/4 oras kesessel!!! Fantasztikus!! A viszontlatasra! Studio."

Ezen kivul meg egy villamosversenyt is megneznek... :-))))

Alfred Creative Commons License 1999.09.04 0 0 1
Buszt adnak, vagy vinni kell sajátot?
disp_ Creative Commons License 1999.09.04 0 0 0
Indulj el a 0 km-től nyugatra 135 km-t és A győri Rába ring a te álmaid netovábbja.
sucec Creative Commons License 1999.09.04 0 0 topiknyitó
Szasztok.Azt szeretnem,ha segitenetek abban,hogy vki csinalt e mar ilyesmi topicot en uis meg csak kezdo vagyok.Szoval arra gondoltam,hogy vmelyik magyar palyan (HUngaroring,vmelyik tesztpalya) lehetne csinalni egy buszversenyt,vagy felallitani egy rekordot busszal.Pl.:az 1folytaban legtobbet buszozase (pl 24 h ).Vagy vmi ugyessegi versenyt rendezni,vagy ehhez hasonlo.Ha mar van ilyen akkor lecci irjatok! Emilem:kamumel@freemail.c3.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!