Keresés

Részletes keresés

eschiber Creative Commons License 2008.07.10 0 0 22
Aki ilyet mer írni, azt nem szabadna újság közelébe engedni. Ez egyszerűen pocsék:

"Szerdán este egy gázpalackot szállító teherautó az út fölé túlságosan mélyen benyúló kábeltelevíziós légvezetéknek ütközött, amit leszakított. A vezeték arcon csapta az út melletti árokban játszó gyereket, akit súlyos sérülésekkel a kaposvári kórházba szállítottak. A rendőrség azt vizsgálja kinek a felelőssége az, hogy a vezeték túlságosan lelógott.

A szomszédok szerint szörnyű látvány volt, a kisfiú arca teljesen eldeformálódott. Egy vezeték csapta arcon a kisfiút, aki egyébként pont a baleset napján ünnepelte születésnapját. A teherautó beleakadt a vezetékbe, leszakította a ház faláról, az pedig hatalmas lendülettel vágta ketté a gyerek arcát, aki az út szélén játszott. A rendőrség vizsgálata szerint a teherautó sofőrje nem hibázott. Most az próbálják kideríteni miért lógott le túlságosan a vezeték és az kinek a felelőssége."
eschiber Creative Commons License 2006.08.01 0 0 21
már megint egy újabb helyreigazítás!

mostanában elég gyakran van erre szükség - sajnos
eschiber Creative Commons License 2006.07.20 0 0 20
gratula az index-nek!
az elmúlt időszakban többször is elsőként dobott be országos témákat, és még csak nem us bulvár jellegűt.
ezt tényleg jól csinálták

eschiber Creative Commons License 2006.07.12 0 0 19
A rendőrség tájékoztatása szerint hátra van még annak vizsgálata, hogy a biztonsági övek bekötésével a súlyos, életveszélyes, illetve halált okozó sérülés elkerülhető lett volna-e

ez így helyes?

rali Creative Commons License 2006.05.08 0 0 18
Nem tartom túlzásnak - szükségesnek inkább.
Előzmény: *Kathrine* (17)
*Kathrine* Creative Commons License 2006.05.04 0 0 17
jó igen vanak biztos állatok de azért ez mégiscsak túlzás
rali Creative Commons License 2006.05.03 0 0 16
Ezeknek okai vannak ám.
Előzmény: *Kathrine* (15)
*Kathrine* Creative Commons License 2006.05.03 0 0 15

Nekem a fórummal van pár gondom..először is az üdvözlő levéllel..hát komolyan ledöbbentem mikor elolvastam..ahoz képest hogy nem egy nagy szám az egész már a kezdő fórumozót is jól lenyomják a víz alá ..pl az új felhasználókat érintő átmeneti korlátozások..hát komolyan elmegy az embernek a kedve.mi az hogy a harmicadik hozzászólásig nem lehet új topikot nyítni?

meg ez:

- új felhasználó száz saját hozzászólás eléréséig csak öt percenként írhat hozzászólásthát khm...na mind1..lehet sokan hülyeségnek fogjátok tartani amit most írtam..csak én kicsit csalódtam 
eschiber Creative Commons License 2006.05.02 0 0 14
Nem hagyhatom abba, hogy az Index olvasóinak, de méginkább íróinak a figyelmét felhívjam egy lényeges dologra:

Az INDEX átkozottul sok hibával dolgozik. Elütésektől az értelmetlen mondatokig mindenféle hiba előfordul, és folyton csak bosszantja az embert.

Fellengzős kritikákat jelentetnek meg a TV adások alacsony színvonaláról, hogy milyen szar a díszlet, és mennyire elmaradott a szerkesztés, stb. Akkor most mi van az INDEX-szel? Ez is ugyanolyan szar, csak nem a díszlet, hanem a gépelés. Egy újságnak erre ügyelni kellene.

Még szerencse, hogy amit írnak, az jó...
eschiber Creative Commons License 2004.09.26 0 0 13
Az Indexet én is szeretem. Ha nem szeretném, nem olvasnám, és nem írnám le  a vele kapcsolatos "bánataimat" sem, hanem egyszerűen olvasnék mást. Én mindössze azt hiányolom, és azt kérem számon a szerkesztőségen, na és persze javaslom is, ha a kritika a szerkesztőség számára nem volna javaslattá átfodítható, hogy legyen egy ember, aki elolvassa a cikkeket mielőtt azok kikerülnek az olvasók elé. Ez olyan baromian nehéz dolog lenne? Vagy drága? Nem hiszem. Ez csak hanyagság és nemtörődömség.
rali Creative Commons License 2004.09.18 0 0 12
Valóban.
Előzmény: eschiber (9)
nmate Creative Commons License 2004.09.17 0 0 11
Tiszteletem!

Én imádom az Indexet amióta indult, kétségtelen, hogy tele van hibával, de mindenki emberböl van... hibázni kell... (a nyomtatott sajtó sem tökéletes... hidd el)
más hírlapot nem olvasok, mert itt szubjektív cikkek is vannak, és tetszik a humor... amivel fűszerezik.
ez olyan: az egyik 19 a másik egy híján húsz...

-> AZ origo sem jobb... (azért 10 000 000 az oldalletöltése, mert biztos elérte, hogy a freemailt, ami kétségtelen a legnagyobb(én ezért nem szeretem), beleszámolják, hiszen hozzá tartozik)
eschiber Creative Commons License 2004.09.12 0 0 10

Kíváncsi vagyok, hogy az index mikor kéri fel saját "főgyalázóját" Tóta W. Árpádot, hogy írjon egy cikket munkáltatójáról. Önkritikailag. Lenne min élcelődnie, például a folytonos elütések és amatőr hibák tömkelegén.

 

Csak egy friss példa arra, hogy sem a szerző, sem más nem olvassa el a cikkeket, mielőtt azok publikálásra kerülnek.

 

"Nagy erejű robbanás rázta meg három napja a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság északi részét, közel a kínai határhoz. Titkolták, de már a műholdfelvételeken is látszik a gomba alakú felhő, a hatalmas kráter. Nem zárják ki, hogy nukleáris detonáció történt. A feltételezések szerint talán még az áprilisi, 170 halálos áldozattal járó vonatrobbanásnál is súlyosabb katasztrófa történhetett. Nagy erejű robbanás rázta meg három napja a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság északi részét, közel a kínai határhoz. "

eschiber Creative Commons License 2004.08.27 0 0 9

Még szerencse, hogy te köztünk vagy, és hasznos hozzászólásaiddal emeled a színvonalat.

 

 

Előzmény: rali (8)
rali Creative Commons License 2004.07.27 0 0 8
hülye
Előzmény: eschiber (7)
eschiber Creative Commons License 2004.07.27 0 0 7

Kezdem azt hinni, hogy az Index pancserek gyülekezetévé vált. Ha egy nyomtatott újságban ennyi hiba lenne, azt senki sem venné sem meg sem komolyan. Jelenleg a Tirana-FTC meccs 2:1re áll a címoldal szerint. Az online közvetítésben 1:1.

 

Nem tudom, kinek szurkoljak. Talán Új Péternek, hogy rázza rendbe ezt a bagázst.

 

 

eschiber Creative Commons License 2004.06.23 0 0 6
Engem egyre több dolog zavar az indexen, de ettől még nem gondolom, hogy anti-indexes lennék.

Az egyik legjellemzőbb hibája ennek a portálnak az, hogy nagyon-nagyon hanyag a kivitelezés. A szövegek gyakran olyan hibákkal kerülnek ki, amikről egyértelmű, hogy egy átolvasás után olyan is ki tudná javítani, aki nem jártas az újságírásban, mégsem teszik meg. Gondolom, ezek egy jókora része a másoglatások és javítgatások eredménye, de ez persze nem menti fel a szerzőket.

Ami a tartalmat illeti, az index is beleesett abba a hibába, hogy miközben megtanult másokat szapulni, és ezzel könnyű sikereket aratott, közben nem vette észre, hogy önmaga is elkövet olyasmiket, amiket másokban kifogásol. Említhetném itt például a magyartalan megfogalmazásokat, vagy a nagyon is bulvárszagú tartalmat. Az már csak nagyon apró szerkesztői hiba, hogy specifikus témákat, mondjuk a fekete anyag és ehhez hasonló írásokat túlzásba visz.

Végül rettenetesen irritáló, hogy a szerkesztőségbe több emil címre is lehet írni, ugyanakkor a tapasztalatom az, hogy ezekre a levelekre (2x próbáltam) nem tudnak válaszolni még egy olyan sablon levelet sem, hogy megkapták, elolvasták, köszönik, vagy valami. Arra nem gondolok, hogy egyszerűen nem tudják, hogy egy levelet illik megválaszolni.

bélféreg Creative Commons License 1999.11.28 0 0 5
STOP!???

Ilyet ne mondj! Legalább itt ne... :)))

Előzmény: http (4)
http Creative Commons License 1999.11.28 0 0 4
KABIX!
Ne dagaszd! STOP!
A gyűlöletkeltésre alkalmas Topic-nyitást a Btk bünteti, de ha nem, akkor is a józanabbak távolodjanak innen.
UCCU!
kabix Creative Commons License 1999.11.28 0 0 3
szijja

nekem spec. az nem teccik, mikor 2 v. 3 v. 4 vagy tobb ember oli egymast (persze ez nem az index hibaja...) es neked?..mi a bajod vele?

kabix

Előzmény: drpreloc (-)
awake Creative Commons License 1999.11.28 0 0 2
Az unalom gyakran hülyeséget szül
Előzmény: drpreloc (-)
korx Creative Commons License 1999.11.28 0 0 1
Asszem pillanatnyilag drpreloc-ot.
Előzmény: drpreloc (-)
TomAce Creative Commons License 1999.11.28 0 0 0
0 semmit
drpreloc Creative Commons License 1999.11.28 0 0 topiknyitó

Természetesen nem az autóindex ellenzők társaságát szeretném megalapítani itten, hanem az iNDEXgyűlölők körét. Úgyhogy mindenki nyögje ide bátran, mit rühell legjobban az index honlapján.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!