Keresés

Részletes keresés

leddy Creative Commons License 2007.08.29 0 0 51
Azurkát hívja a Föld!!
Kerülj elő valahogy! Az SMS-emre se válaszoltál :(((((
Előzmény: leddy (49)
leddy Creative Commons License 2007.08.13 0 0 50
Azurka hova lettél???
leddy Creative Commons License 2007.07.19 0 0 49
Sziasztok!

Hát nagyon, de nagyon jól éreztük magunkat ma! Bocsánat, hogy így elhúzódott az ottlétünk, de egyikünk se akart hazajönni, lány még ott is akart aludni :)
Nagyon szépen köszönjük a sok-sok vendéglátást, kedvességet stb :D
Szeretnénk viszonozni valahogy, mert tényleg nagyon jó volt!

A cuccokat én is itthon vettem csak észre, hogy ott maradt, de sebaj :)
A pelus, ha tényleg nem kell, gondolom elhasználom Tomival, engem nem zavar annyira a bugyipelus, bár én se veszek direktbe, ha nem muszáj :)

Ha visszajöttünk mindannyian a nyaralásból, megint összefuthatunk!
Addig is jó utat és pihenjetek sokat!

Puszi és mégegyszer kösziii
Leddy
Előzmény: Azurka (47)
Azurka Creative Commons License 2007.07.18 0 0 48
Ja és elfelejtettem megkérdezni: van egy majdnem teljes, de bontott csomag Libero bugyipelenkám (7-11 kg-ig), amit én nem szeretek, a kispasidra biztos jó, olyan, mint egy kisbugyi. Köll? :-)
Előzmény: Azurka (47)
Azurka Creative Commons License 2007.07.18 0 0 47
Csak a kölcsönkért holmikat hagytátok itt :-))))
Remélem, jól éreztétek magatokat, mi igen. :-)
Előzmény: leddy (46)
leddy Creative Commons License 2007.07.14 0 0 46
Hát engem meg lehet fűzni, lány is imád mászkálni, úgyhogy szerintem megyünk :)
Csak egyeztetni kell az időpontot, talán kedd délelőtt jó lenne.
Nem zavar az ismerős, legalább még több babát lát.
Épp ma voltunk egy babatalin, Tomi-korú babákkal volt körülvéve a Margit-szigeten, vagy 15-en voltak... :)
Levélben egyeztessünk időpontot!
Előzmény: Azurka (45)
Azurka Creative Commons License 2007.07.14 0 0 45
Szia :-)

Jöhő hétre kánikulát mondanak, kedden v. szerdán nincs kedvetek átjönni? Most egy grátisz programmal is tudok szolgálni, csütörtökig vigyázunk egy 8 hetes kis berni pásztor kutyusra, Panni biztos élvezné :-)
Bobó

Felfújom a kismedencét, Panni és Hanna éppen elférnek benne, Tomi majd hűsöl az árnyékban (vagy a lakásban, szerencsére jó hűvös).

Motorvásárláson már én is gondolkodtam, bár most néztem, hogy olyan kis tricikliket is lehet már kapni, ami lábtartós, és van felnőtt toló része is, szimpatikus a dolog :-)
két hátránya van, egyrészt nem tudom, mennyire és meddig lesz használható, másrészt az ára... :-) A motort meg használná akkor, amikor már ő tud/akar egyedül menni vele. Hát még meglátjuk, a férjem nem lelkesedik túlzottan az 5letért...

Szóval gyertek jövő héten kutyázni/őancsolni, lehet, hogy a barátnőm is átjönne a kislányával, ő is 1 éves, nem zavarna?

Na megyek aludni, jó fáradt vagyok, jó éjt! :-)
Előzmény: leddy (44)
leddy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 44
Szia! :)

Hát sétálni se jutunk ki mostanság, úgyhogy nem csodálom, hogy nem ajánlod fel a medencét :) De én is reménykedem a jövő hétben esetleg, hogy össze tudunk megint futni!
Lányka is emlegeti Hannát, csak nála Fanna :)
Motort lehet több méretben venni, ha még úgy érzed sokáig nem lesz jó a mostani, pár hónapra is érdemes szerintem venni egy kisebb méretet, hogy a derekad is megmaradjon addigra :)

Ha van kedvetek mégis kimozdulni, esetleg jöhettek ide is valamelyik nap délelőtt és itt a lakásban játszhatnak a picik, nagyok :)

Leddy
Előzmény: Azurka (43)
Azurka Creative Commons License 2007.07.10 0 0 43
Szia :-)

Hogy vagytok? Amióta Hanna látta Pannit motorozni, azóta ő is mutogatja a saját kismotorját, hogy menni akar vele :-) Ez nekem elég fárasztó, mert a lába hegye ér csak le, így emelni kell kicsit, hogy ne érjen a kerékhez, lökni meg még nem tudja magát, hajolni kell, a hátam meg leszakad :-) De sebaj, majd hozzánő a motorhoz.

Nézem az időjárásjelentést, sajnos megint rossz időt mondanak hétközbenre :-( De nem adjuk fel, lesz még nyár, amikor jöhettek pancsolni, remélem, már jövő héten. Utána viszont elutazunk 1,5 hétre, remélem, júliusban még összejön a gyerekpancsoltatás :-)

Addig is jók legyetek, szia :-)
Azurka Creative Commons License 2007.06.26 0 0 42
Szia!
Csak most néztem, hogy írtál, na mi jól felültettünk Téged :-( Annak ellenére, hogy reggel úgy nézett ki, lesz egy nyugis napunk, áááá.... persze minden mára csúcsosodik ki.
Viszont lehet, hogy holnap megfordul, zsúfolásig telve vagyunk, lehet, hogy semmi nem lesz belőle? :-)
Írok emilt is.
Előzmény: leddy (41)
leddy Creative Commons License 2007.06.26 0 0 41
Szia!
Sikerült a vizsgám, úgyhogy végre vége a 2. évemnek is.
Mikortól?
Most alszik a lány de úgy 3 után jó lenne majd. Hogy csináljuk? Levélben írhatok neked majd telcsiszámot, csak írj a ledkukacfreemailponthu-ra!!!
Előzmény: Azurka (40)
Azurka Creative Commons License 2007.06.26 0 0 40
Szia!


Sikerült? :-)

Séta ma du?
Előzmény: leddy (39)
leddy Creative Commons License 2007.06.06 0 0 39
Sajna számvitel nem sikerült, úgyhogy hétfőn újra megyek, addig meg tanulok ezerrel.
A talit tegyük át jövő hétre, ha nem gond, mert akkor a hét hátralevő részében após igyekszik elhurcibálni a lányt, hogy tudjak tanulni, így nem tudok vele sétálni :)

Szobatisztasággal már szenvedtünk egy ideje, aztán hagytuk, hadd nőjön bele, majd egyszer beegyezett a bilibe és azóta ő szól és kéri. Már utcán is öntözzük a fákat :)

Képeket majd teszek be, de addig is nézd meg a linken lévőket, bár most ez se épp túl aktuális :) (www.fw.hu/led) (publikus vagyok, de ledkukacfreemailponthu :)

Ti nagyon jól néztek ki! Örülök, hogy jól sikerült a szülinap!!
Majd jelentkezz :)
Előzmény: Azurka (38)
Azurka Creative Commons License 2007.06.05 0 0 38
Hogy sikerült a számvitel? :-) Drukkoltam ám, emlékszem, én is hogy be voltam gyulladva a szigorlat előtt...

Hannának végülis barackos-túrós tortát sütöttem, korrektül szétkente magán, rajtam és az asztalon :-) Nagyon jól sikerült mindkét nap, és az időjárás is kedvező volt, csak szombaton esett kicsit az eső, amúgy remek party-time volt :-)


Az altatással még sajnos nincs előrelépés, össze-vissza alszik. Jó lenne valami rendszert találni, hátha mostmár hamarosan kibújik az a fránya fog, és elrendeződünk.

Betehetnél képeket a gyerkőcökről, hatalmasat nőhetett az a kislegény :-) Gratula Pannának a bilizéshez :-) Magától kezdte el, vagy már szoktattátok korábban is szobatisztaságra?

Csütörtökön séta? Nem vagy publikus, vagy csak béna vagyok?
Előzmény: leddy (37)
leddy Creative Commons License 2007.05.31 0 0 37
Szia!!
De jó, hogy előkerültél :)
Előre is sok puszit küldök Hannának 1. szülinapjára!! Tortával szerintem ne vesződj extrán, ő úgyse eszik belőle, max. elfújja a gyertyát (közösen) és megeszi a marcipánt a tetejéről, Panna talán egy falatot evett az övéből hajdanában.
Altatásban már nem emlékszem nálunk hogy volt, de próbáld meg variálni a napot, majd rájöttök közösen mi kell neki. Ha nem rakod le délelőtt és előbb eteted, tuti fog aludni utána egy nagyot (gondolom én) :)

Mi jól vagyunk, vizsgaidőszak végefelé vagyok, már csak egy vizsgám van, de az számvitel, hétfőn, úgyhogy ezerrel tanulok a héten, aztán jövő héten majd meglássuk hogy sikerült. Minden hétfőn van belőle pótvizsga :)
Tominak már kibújt a két középső alsó foga, forog mint a ringlispil, mindent elér és már kb. 2x2 méter a mozgásterülete, ha lerakom a földre :) bár kúszni nem tud, de az ide-oda fordulással szépen halad előre és oldalra.
Panna már 3. napja szobatisztának mondható, bár nagydolog még csakis pelusba, de önállóan döntött a bili mellett (eddig a wc-re próbálkoztunk, oda ritkán tudtuk elcsábítani). Azóta bugyizik és nagyon örülök neki, bár most épp kétségessé vált az itteni ovifelvétel, de ez meg hétfőn derül ki, lehet, hogy csak előfelvételisek leszünk, ami semmi jót nem jelent...

A jövő heti taliban benne vagyok :) Majd jelentkezz! Esetleg külön írj emilt és megadom a számom!
Előzmény: Azurka (36)
Azurka Creative Commons License 2007.05.30 0 0 36
Szia!
Megvagyok még, sajnos béna voltam, újra kellett telepíteni a szg-et és az indexet is össze kellett kötni valami indapasszal, és eltűntek a kedvenc topikjaim, most jutott eszembe, hogy megkeresselek, ne haragudj!

Nálunk zajlik az élet, most hétvégén lesz Hanna 1 éves :-) kétnapos fiesta lesz, és még semmit nem készültem, a lakás romokban, a bevásárolnivaló még a boltban, azt sem tudom, milyen tortát süssek a kicsinek... Ráadásul jön Hanna felső jobb kettője, iszonyúan nyűglődik, szegény napközben alig tud aludni, így én is nehezebben vagyok vele. De az is lehet, hogy most áll át a napi kétszeri alvásról a napi egyre... nem tudom. Délelőtt leteszem, simán elvan a kiságyban 1,5-2 órát is úgy, hogy nem alszik! Aztán már ki kell venni, mert ebédidő, utána persze már nyűgös, mert fáradt, és sír, ha leteszem, de utána nagy nehezen elalszik, délután meg kezdődik elölről, és ez így megy már több, mint egy hete. Holnap megpróbálom, hogy kicsit korábbra hozom az evés időpontokat, és nem altatom délelőtt, hanem a korai ebéd után teszem csak le, hátha alszik egy nagyot, ami elég neki egész napra.

Veletek mi újság? Lányod? Tomi? Biztos már mászik, mint a villám :-) Neked vizsgaidőszak? Ha még belefér, jövő héten elcsalinkázunk arra babakocsival :-)
Előzmény: leddy (35)
leddy Creative Commons License 2007.05.14 0 0 35
Hahó!
Sűrűn írunk... :)
Remélem jól vagytok! Mostanában majd összehozhatnánk egy sétatalit, ha van kedved!

Bárki csatlakozhat, tessék csak tessék!!!!
leddy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 34
Szia!
Bocsi, nagyon eltűntem...
Megvagyunk, csak sűrű az élet és egy picit betegek is voltunk, valam vírusos kutyafüle ment át a családon múlt héten, most kíméljük a gyomrunkat ezerrel.

Tomi foga azóta is bújás küszöbön van csak, de most már néha nagyon sír, úgyhogy egyre közeledik az idő :) alul-felül mindkettő jönne doktornő szerint.
Az oltásokat szépen megkapta, csak súlymérésre kell járnom vele, mert nem hízik eleget.
A lábával meg ortopédushoz járkálunk, most valami sínt fog kapni, mert a lábfejét nem tartja megfelelően... remélem időben tudjuk korrigálni és szépen tud majd járni.

Lakberendezésben adhatnál valami tanácsot :) kicsi a lakás és szeretnénk átrendezni bútorvétel nélkül :))

Szió, jelentkezz majd!
Leddy

PS: Ha valaki új kismama erre jár, ne habozzon beleszólni beszélgetésünkbe! :)
Előzmény: Azurka (33)
Azurka Creative Commons License 2007.02.22 0 0 33
Halihó! :-)

A játékhegyekkel mi is átestünk a ló túloldalára, akkor pakoltam ki a kiságyat, amikor a gyerek mindig ráfeküdt valamire, akármerre fordult :-) most csak egy maci van benn, de az midig, remélem, megszokja alváshoz, és könnyebben elalszik majd idegen helyen, ha az vele van.

Múlt héten lejjebb szereltük a kiságyban a matracot, mert felkapaszkodott a szélére, lecsúszott a keze és beütötte a fejét, volt nagy sírás! Most gondolkodom, hogy veszek még egy rácsvédőt, és a másik oldalra is rakok, mert már olyan a kiságyban, mint a halacska, ficánkol jobbra-balra.

Kibújt már Tomi foga? :-) Jól viseli? Hannánál is most jön a felső kettő, még nem fehérlik, csak szörnyen dagadt felül az inye.

A tanulással nincs gondom, csak azzal, hogy nem tudom, mit szeretnék tanulni. Illetve tudom, belsőépítészetet meg lakberendezést, de egyetemi szinten húzós a tandíj meg azt hiszem 5 év körül van, tanfolyamon meg csak felsőfokú szakképesítést ad, viszont az csak 2 éves. Meg igazándiból a férjem nem nagyon támogatja, szerinte hobbiból nem érdemes tanulni, csak, ha kezd vele valamit az ember, én meg nem tudom, hogy tudnék-e bármit is kezdeni a lakberendezéssel. Hát majd elválik :-)

Jól vagytok mostanában? Elkerül benneteket az influenza? Szeremcsére eddig mi megúsztuk.

Szia, Emese
Előzmény: leddy (32)
leddy Creative Commons License 2007.01.26 0 0 32
Hát a játékhelyeket ne emlegesd, lányomét most rámoltam ki :) Tominál még csak egy pár van benn, amiket kifejezetten ő kapott és már esetleg tudna velük mit kezdeni. Az ágy másik végében meg egy-két nagy párna, amiket nem tudtam hova tenni :)

Tominál már most fehérlik a két alsó foga, doki szerint már múlthéten kijött volna :) de azóta is csak látszik és jól elvan :)

Tanulni sose késő, csak a megfelelő háttértámogatás kell és belevághatsz te is :)

Tomi orrszívásáig csak egy-kétszer jutottunk el, de egész jól tűrte, már néha mi kérjük, hogy sírjon egy picit, mert a fürdetést is rezignáltan hagyja :)

Cicátokat nagyon sajnálom :( nekünk kutyánk van anyunál, apóséknál van cica, Panka mindkettőt nagyon szereti.

Szió
Leddy
Előzmény: Azurka (31)
Azurka Creative Commons License 2007.01.25 0 0 31
Nagyon aranyos kiskrapek, látom, a játékhegyek nála is befigyelnek :-) Nálunk a megfogásból nagyon hamar átváltott a szájhoz húzás és rágcsálásra, azóta (kb. 3 hónapja) mondják a dokik, hogy fogzik, erre múlt vasárnap sikerült kinövesztenie az első fogacskát.

Remélem, azóta már meggyógyultatok. Kellett orrot szívni? (Nálunk horror)

Nagyon ügyes vagy, hogy ílyen hamar túllettél a vizsgaidőszakon, még mindig csak ámulok. Meg persze Tomi is aranyos, hogy hagyott tanulni :-) Nekem még nem volt konkrét elképzelésem, hogy mit szerettem volna tanulni, vagy továbbfejleszteni a gazdasági diplomámat egyetemire, vagy valami homlokegyenest más dolgot. Hát ez van.

Sajnos tegnap elpusztult a cicánk, kijárós keverék sziámi volt, két kóbor kutya bemászott a kertbe és megölte. Kicsit parás vagyok, hogy eddig a gyereket is kinn altattam, ha a kutyák így jönnek-mennek a kertben, lehet, hogy a gyerelemet is bántanák... Mindnesetre a szomszéd megígérte, hogy megmagasítják a kerítést. Nagyon sajnáljuk szegény cicut, talán szerencse, hogy nem egy év múlva történt, amikor enyimgyerek már bánkódott volna.

Na, ennyit mára, szia!
Előzmény: leddy (30)
leddy Creative Commons License 2007.01.17 0 0 30
Szia!

Na talán elkaplak még online :)
Mi januárra lettünk betegek, Tominak most folyik picit az orra, én kilábalóban, párom kezdte a sort. Lánykám még bírja, bár ő is tüsszög...

Suli szerencsésen befejezve a félévre. Főleg após segített sokat, hogy tudjak tanulni, elvitte nagyobbat és így csak 3 óránként kellett jó esetben megszakítanom a tanulmányaimat :)

Tomi mostanában már kezdi rendesen megfogni a dolgokat, ha a kezébe adom, ő még nem nyúl érte, de van az ágyában egy lógós csörgő, amit szeret zörgetni egyedül is és szépen megfogja.

Erről a suli nem támogatásról nem hallottam, de nem csodálom :) nem vagyok épp képben mostanság. Most már semmilyen sulit nem támogatnak gyerek mellett??
Mit akartál elkezdeni?

Lánykád nagyon édes! Akkor én is mutatok Tomit :)

Kedvenc játékaimmal

Leddy
Előzmény: Azurka (27)
Azurka Creative Commons License 2007.01.17 0 0 29
Nem igaz, hogy ilyen béna vagyok, na még1x!karácsonyi vigyor
Előzmény: Azurka (28)
Azurka Creative Commons License 2007.01.17 0 0 28
És hol a kép?
Előzmény: Azurka (27)
Azurka Creative Commons License 2007.01.17 0 0 27
Kicsit megkésve, de törve nem viszont kívánok minden szépet és jót :-)

Jól elhavazódtam az utóbbi hónapban, épphogy meggyógyultunk egy sokáig tartó nyavajából, a Karácsony már megint úgy kezdődött, hogy kapart a torkom, másnapra a gyerekemmel menni kellett az ügyeletre, harmadnapra én sem tudtam mozdulni. Mostanra azért már jól vagyunk, remélem, benneteket elkerültek a mindenféle szottyok.

Kitartás a vizsgaidőszakhoz! Én jól ráfaragtam, idén akartam elkezdeni egy sulit, erre most olvasom, hogy csak a 2006. decemberig beiratkozottaknak ingyenes még, a többieknek már fizetniük kell. Éljen Gyurcsány. Na mind1, legalább folytatom az olaszt, ahhoz úgysem volt támogatás.

Mi mindent csinál már a minid? Biztos ügyes :-) Vizsgaidőszakban van egyébként állandó segítséged, vagy hogy oldod meg a két gyerek+tanulás projektet?

Utólagos engedelmeddel benyomom a lányom egyik friss legaranyosabb képét, Karácsonykor készült (a betegség ellenére ilyen jókedvű volt :-))

Nagy kalappal a vizsgákhoz!
Előzmény: leddy (26)
leddy Creative Commons License 2006.12.31 0 0 26

Azurka és mindenki, aki olvassa :)

Boldog Új Évet Kívánok nektek és gyerekeiteknek!

 

Leddy

leddy Creative Commons License 2006.12.10 0 0 25

Bocsi, de már elkezdődött a vizsgaidőszak és így amikor csak tudok tanulnom kell. A héten végig mikulás buliba jártunk, úgyhogy nem sok rendes sétalehetőség volt, de talán jövő héten kedden biztos megyünk. Holnap egyedül nem biztos, hogy nekivágok a sétának, bár lányom nagyon igényli, különben alig lehet elaltatni...

 

Tanulni van kedvem és még energiám is néha, de időm az már egyre kevesebb rá, úgyhogy szelektálnom kell és azt nem szeretem :) Most vagyok másodéves a PSZF-en, az állami támogatás miatt vágtam bele főleg.

Előzmény: Azurka (24)
Azurka Creative Commons License 2006.11.30 0 0 24

Nálunk is sűrű, mi meg sokat megyünk, most 2 napot anyóséknál tölröttünk :-)

 

Ok, jövő héten kisétálunk arra. Hogy van energiád két gyerek mellett tanulni? Azért ez nem semmi.

Előzmény: leddy (23)
leddy Creative Commons License 2006.11.29 0 0 23

Bocsi, csak sűrű az élet két gyerekkel és tanulással :)

Szóval azért most már minden nap lejutok gyerkőcökkel após segítséggel egy fél órás sétára itt a környéken. Így kapacitásunk max. az Albertfalva u.-ig terjed dél körül, ha esetleg egyszer erre járnátok megleshetnénk egymás csimótáit :)

 

Igen, a 7-es vége a Sáfrány vége és én is szeretem az alacsony padlós buszokat! :)

Előzmény: Azurka (22)
Azurka Creative Commons License 2006.11.25 0 0 22
Vagy mi is el tudunk menni a Sáfrányig (asszem ott a vége?) Van tökjó 7-es, amibe csak be kell tolni a babakocsit.
Előzmény: leddy (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!