Keresés

Részletes keresés

G_ArchAngel Creative Commons License 2007.03.07 0 0 2
lehet egy fejlett AI azonnal értékeli a képeket és vagy törli, vagy többet nem engedi az addigra eltárolt DNS-sel rendelkező felhasznóló számára az aktiválást:)
Előzmény: optikus (1)
optikus Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1
>nagyon nehéz lesz rossz képet csinálni
Na szerintem lesz azert par versenyzo akinek megis fog sikerulni :)))
Előzmény: G_ArchAngel (-)
optikus Creative Commons License 2007.03.07 0 0 0
.
Előzmény: G_ArchAngel (-)
G_ArchAngel Creative Commons License 2007.03.07 0 0 topiknyitó
Tehát holnaptól...

Hivatalos oldal



A General Electric az egyik legismertebb vállalat a világon, nyereségét mégis azzal szeretné tovább növelni, hogy belép a digitális fényképezőgépek gyártói közé. A GE és az újonnan alakult General Imaging Co. közös szervezete keretein belül vadonatúj, csúcsminőségű és korszerű digitális fényképezőgépeket fog gyártani és forgalmazni a GE márkanév alatt.

A kaliforniai General Imaging tervei végrehajtásához és a fejlesztéshez összetoborzott egy fényképezőgép-ipari veteránokból álló csoportot, melynek egyik tagja például Komiya, az Olympus volt elnökhelyettese. Az észak amerikai eladásért és forgalmazásért Rene Buhay, a Global Sales for ArcSoft korábbi elnökhelyettese lesz felelős, aki eddig a Samsung és a Ricoh forgalmazásáért felelt Észak-Amerikában. Takeyoshi Kawano pedig a dizájnkérdések felett fog uralkodni - Takeyoshi méltán szerzett hírnevet a Sony Walkman, a Vaio és az Olympus Stylus megtervezéséért.

Kawano szerint minden új GE fényképezőgépben alapfelszereltség lesz a képstabilizálás, a magas ISO érzékenység és a panoráma fotó készítésének lehetősége. "Új gépeinkkel a bennük lévő fejlett funkciók miatt nagyon nehéz lesz rossz képet csinálni. A GE fényképezőgépek szó szerint meg fogják változtatni a felhasználók által készített fotók képminőségét" -mondta Kawano.

A új GE alapmodellek 7 megapixeles szenzorral és 2,5 hüvelykes kijelzővel indítanak, a nagyobb modellek pedig elmennek egészen 12 megapixelig és 3 hüvelykes kijelzőig. A termékek között találunk majd fotónyomtatót is. A vadonatúj gépek március 8-tól 11-ig a Las Vegas-I PMA (Photo Marketing Association) szakmai bemutatóján fognak debütálni, és az USA-ban április közepén kerülnek majd kereskedelmi forgalomba. Európába és Ázsiába az első szállítmányok ez év második felében várhatóak.

(forrás: sg.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!