Keresés

Részletes keresés

yenoee Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2
Nekem ilyen gépem van, elég régóta. Nem egy csúcs, de pl. az utána következő, hasonló teljesítményű HP-knél sokkal jobb, legalábbis családon belül ezt tapasztalom.
Én új kora óta 4 db GP akksival használom, használat intenzitásától függően egy-három hetet kibírnak töltés nélkül.
Amúgy amire nekem kell - teljesen elegendő. Amatőr, full automata, kicsit vaskos, de a gumírozott ház miatt kellemes a fogása, nem csúszik ki az ember kezéből. Az objektív mozgórésze kicsit sérülékeny, arra nagyon vigyázni kell.
www.fotozz.hu-n rá tudsz keresni géptípusra is, érdemes megnézni, miket lehet kihozni vele.
Előzmény: pamu (-)
bindera Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1
nekem R817 van.ez két hétig is bírja két feltöltés között.vakuval 50-60 képet készít folyamatosan,vaku nélkül nem nagyon használom.de nem ceruza akku van benne az igaz.
Előzmény: pamu (-)
bindera Creative Commons License 2006.09.18 0 0 0
nem nulla masina
pamu Creative Commons License 2006.09.18 0 0 topiknyitó
Lehetőségem nyílna megvenni kedvező áron egy alig használt HP PHOTOSMART 720-ast, de nem tudom, mennyire éri meg. Elsősorban amiatt aggódom, h 4 elem / akkumulátor kell bele. Nekem a sorozat egy másik tagjával (asszem ötszáz-valahányas) volt tapasztalatom, abba két elem kellett, és szerintem nagyon hamar merültek (a legjobb esetben 25-30 kép után, de akkor ez mind vaku nélkül -- persze összehasonlítási alap híján nem tudom, ez mennyire jó v rossz). Nem tudom, ez ezt a négyet mennyire gyorsan szívná le. Ha valakinek van tapasztalata, kérem, írja meg ezt is, meg azt is, h egyébként mi tetszett és mi nem tetszett neki a gép használata során.

Előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!