Keresés

Részletes keresés

tkeda Creative Commons License 2006.05.16 0 0 15
Ez még a dot.com lufi előtt volt:)
Érdekes visszaznézni ezeket a hozzászólásokat.
Selindek Creative Commons License 1999.04.20 0 0 14
Az fel sem merul senkiben, hogy esetleg egy magat megnevezni nem kivano penzugyi befekteto van a felvasarlasok mogott...? :)
Mindenhol a vilagon meredeken emelkednek az internettel foglalkozo cegek reszvenyarfolyamai. USA-ban jo befektetes ilyen cegek reszvenyeit venni.
Mo.-n ugyanez megy, csak kicsiben. Itt kozel ugyanannyibol egy egesz ceget/vallalkozast meg lehet venni. Mar nem egy broker/brokerceg rajott, hogy ebben nagy uzlet van. Nehanyan uj ceget alapitanak a brokerkedesbol (vagy ki tudja mibol ? ) szerzett millioikbol (ilyet is tudok), masok pedig nyilvan megvesznek mar mukodo, jol meno cegeket... (Es ezek kozott tenyleg vannak olyanok, akik tok hulyek ebben a temaban! Tudok olyanrol, aki beszallt egy ilyen cegbe penzzel, pedig meg soha nem is hasznalt szamitogepet, es az alakulo gyulesen kozolte, hogy neki tovabbra sincs ra szuksege !!! )
Es kinek mondana barmit az, hogy Kovacs Janos megvette az Extra-t? Hat nem jobb, ha egy kicsit misztifikaljak a dolgot? Raadasul ettol meg a forgalom is no...

Persze ez az egesz csak feltetelezes, de szerintem teljesen elkepzelheto.

(Van meg egy otletem: Igazabol nincs semmilyen befekteto, a Telnet a tulajdonos, es az egesz csak egy ugyes reklamfogas, ami jol bejott... hiszen mindenki - pl most mi is - errol beszelunk... )

TREX Creative Commons License 1999.04.20 0 0 13
(ásítás helye)
efi Creative Commons License 1999.04.20 0 0 12
Szerintem Nyirő András pontosan tudja, csak nem mondja el. Ha belegondoltok nem lehet véletlen, hogy internettos emberkék bukkanak fel amott, hogy itt minden tele a reklámukkal, hogy az emailnetto behalása ota, semmi uj azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, vizsont netposta az IGEN....
Meg az se lehet véletlen hogy kussolnak az egésszel kapcsolatban mint állat. Szerintem a Netto nagyon jó piaci érzékkel nyomul előre, ehhez Ny. nagyon ért, szépen kialakítja az ellenoldalt.
G. Creative Commons License 1999.04.20 0 0 11
Egyszerű.

Ahogy Amerikában elkezdték fegyelmezni az Internetet, és egyre nagyobb nyomás nehezedik a szolgáltatókra, hogy szűrjék a tartalmat, úgy merült fel az elképzelés, hogy olyan országba telepítsék ki a vitatható tartalmat szolgáltató nyilvános servereket, ahol
1. a közeljövőben nem várható az USA-Kínaihoz hasonló szabályozás bevezetése,
2. el lehet érni tűrhető sávszélességgel,
3. biztonságos.

Néhányan minket választottak. Elég csak megnézni, mi van az Extrán !

Ez magyarázza a titkolózást is. A tulaj nem szeretné, ha odahaza elkezdené zaklatni valami szabályozáspárti szülői, vagy vallási csoport !

TREX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 10
hideg
csn Creative Commons License 1999.04.19 0 0 9
Esetleg a Telnet maga, legalabb resztulajdonban?
Vologya Creative Commons License 1999.04.19 0 0 8
Nekem még az elején az volt a benyomásom, hogy biztos amerikaiak vannak a háttérben, olyan rámenős, mondhatni erőszakos módszerekkel terjeszkedtek eleinte, és az egész nagyon profin néz ki, és müködik. Ez az amerikai mammut cégekre jellemző.

(az, hogy a szerver néha lassú, nem hiszem, hogy az ő hibájuk.)

rad84 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 7
Orosz Maffia ? Postabank ? Vagy tényleg a MATÁV ? Habár nekik van egy Origó Kftjük pont erre a célra, de ki tudja. A Telnetnek tényleg tudnia kell, de szerintem szerződésük van rá, hogy ne árulják el....
Barracuda Creative Commons License 1999.04.19 0 0 6
Gondolkodjunk együtt! Kinek áll érdekében, hogy ne derüljön ki róla, nagy darabot hasított magának a magyar online piacból? Úgy tűnik nagy halról van szó. Valószínűleg nem a Matáv (vagy igen?)? Ti mit gondoltok? Aki hivatalból tudja (szerintem a T. Ig. tudja, mivelhogy a Telnetes Cyd a netto rendszergazája is), az esetleg elejthetne valamit amiből kitalálhatnánk.
bot Creative Commons License 1999.04.18 0 0 5
Ez jó kérdés... A weboldalukon nem derül ki?
Előzmény: Herold (4)
Herold Creative Commons License 1999.04.18 0 0 4
És milyen néven keresed? Mert Netposta és Extra 7 nevű cég nincs. (Az Extra7 Bt. kivételével, amely az Extra tulajdonosa volt.)
Előzmény: bot (2)
eMM Creative Commons License 1999.04.18 0 0 3
Biztos nem alkarja hogy kölcsönt kérjünk tőle.
Az én vállakozásomra is ráférne 1 ilyen :-)
bot Creative Commons License 1999.04.18 0 0 2
Nem kell természetesen, hogy megnevezze magát, de én is kiváncsi lennék. Egyébként a cégbíróságon ki kell, hogy derüljön, úgyhogy megtudható...
Előzmény: Mr geci (1)
Mr geci Creative Commons License 1999.04.18 0 0 1
Miért kellene,hogy megnevezze magát?
Előzmény: rad84 (-)
The Dude Creative Commons License 1999.04.18 0 0 0
Ez bizony egy nullás!
rad84 Creative Commons License 1999.04.18 0 0 topiknyitó
Mind az extra.hu , mind a netposta.net (ingyen tárhely ill. ingyen emil) tulajdonosa a sajtóközlemények szerint egy "magát megnevezni nem kívánó pénzügyi befektető" , az üzemeltetéssel pedig a Telnet Magyarország Kft.-t bízza meg.
Ha pedig beugrasz az apronet.com -ra , láthatod, néhány napja azt is a "Telnet Magyarország Kft" üzemelteti.
KI AZ A BEFEKTETŐ ? MIÉRT NEM NEVEZI MEG MAGÁT?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!