Keresés

Részletes keresés

szomorce Creative Commons License 2005.10.22 0 0 53

Nem tom, remélem még él.

Azóta találtam ilyet is:

http://plasztikaisebeszet.lap.hu/

 

Itt pl. ilyen doboz is van:

"Sex és plasztikai sebészet"

 

Vajon mi lehetett a problémája?

Előzmény: alice_ (52)
alice_ Creative Commons License 2005.07.25 0 0 52
Már eltelt másfél év. Mi lehet TS-el?
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.27 0 0 51
Eszembe jutott valami! A csiklónövesztéssel kapcsolatban: nem lehetne VEP-pel? Az a vákuumos bigyó, amit annyit reklámoznak mindenhol! Hm?
Előzmény: TransSex (35)
halfingi Creative Commons License 2003.09.06 0 0 50
Muszáj szedned azt a gyógyszert? Másik topicban olvastam, hogy Seroxat. Vannak más antidepresszánsok is, amiknek nincs ennyire súlyos mellékhatása.
Előzmény: villaroza (49)
villaroza Creative Commons License 2003.08.31 0 0 49
nekem sem jelent semmit mer olyan gyógyszert szedek ami mellet nincs libidó nincs orgazmus csak gusztustalanság ,
százfélét kipróbálta nem jöt be lasan aházasságom megy rá mert nem birom már
Előzmény: halfingi (48)
halfingi Creative Commons License 2003.08.31 0 0 48
"Van abban valami (számomra) komikus, ha egy ember az élete egyetlen (vagy fő) célját a szexualitásban látja, és ha ez nem jön össze megfelelően, akkor meg akar halni."

A szex sajna az ember egyik alapfunkciója, nélküle is lehet teljes életet élni, de nehéz. Én pl. sosem leszek tudós, aki elmerül a tudományos problémákban, vagy alkotó művész, vagy szerzetes, akinek elég a hite és a szolgálat a boldogsághoz. Egyszerűen nem vagyok egyikre sem alkalmas, bár lenne bennem ilyesmi...

"Abban senki sem gátol, hogy szeress valakit, s netán viszontszeressenek - csak a saját elméd az akadály."

Engem nagyon is gátol a szexuális és egyéb fogyatékosságaim, hogy bárki elfogadhasson és szeressen, vagy hogy én elfogadhassam és szerethessem magam, mert erre én sem vagyok igazán képes.

Ts problémáit pedig ti nem érezhetitek át (én sem, de talán picikét jobban... legalábbis a világgal való fizikai inkompatibilitás élményét, a szégyent, stb. nagyon is ismerem)

Előzmény: Törölt nick (19)
TransSex Creative Commons License 2003.07.12 0 0 47
Nem, még nem.
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.07 0 0 46
és most akkor mi van?

megtette?

TransSex Creative Commons License 2003.05.11 0 0 45
Szia Muster,

most elolvastam a bemutatkozásodat meg néhány hozzászólásodat, és meglepően rokonszenves, értelmes, reálisan gondolkodó, okos embernek tűnsz. Akkor viszont nem értem, hogy ide miért kellet ekkora baromságot, ráadásul bántónak szánt baromságot írnod? Vagy csak egyszerűen szeretsz belerúgni végsőkig elkeseredett, ártatlan emberekbe? Nem hinném. Nagyon furcsa vagy.
Ha van kedved, megmagyarázhatnád.

TransSex Creative Commons License 2003.05.11 0 0 44
Muster:
Nem vagyok a travikád, te nagyon hülye.
Ha saját travikát akarsz, akkor kússzál le egy buzibárba, vagy beszéld rá a pasidat, hogy fesse ki magát.
A kötelet meg kösd rá a farkadra, és úgy menj bándzsidzsámpingolni.
Előzmény: Muster Mark (43)
Muster Mark Creative Commons License 2003.05.09 0 0 43
Fel szeretném hívni mindenki figyelmét, hogy az öngyilkosságban segédkezés, ha jól tudom, 2-8 éves bűncselekmény.

Travikám, mi bajod a kötéllel? Sokkal gyorsabb a gyógyszernél.

Classic Girl Creative Commons License 2003.04.23 0 0 42
Szia Ts.

egyik kliensem valszeg hasonloan nez ki mint Te. igaz nincs problemaja azzal hogy milyen nemu, no (az hiszem):)), de tudom mi a bajod (mondtad), es szerintem ugy nezhetsz ki mint O. csak irigykedve nezem hogy at tudja hidalni magat a problemajan (legalabbis ugy latszik). mintha nem is olyan lenne. vidam, nevet, mindenrol beszel. es az emberek szeretik. csaladja van, ferje, gyerekei. sot szerintem Te meg jobban is nezhetsz ki.

ezt csak ugy irtam, mert mindig Te jutsz rola eszembe amikor meglatom. :)

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 41
Hoppa, te egy masik nick vagy, eszre se vettem. Akkor targytalan az elozo hozzaszolasom.

MuTeR

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 40
"Igen, fizikai fájdalmaim is vannak."
Mi volt ez a műtét? :)
"Nos, én mindig is nőnek éreztem magam."
Ez nagyszerű dolog,hogy valaki biztosan tudja,és mindig is tudta.Mikortól tudod?Totál biztos vagyok,hogy van benned férfi,egyszerűen csak azért,mert mindenkiben van mindkét nemből!
"Különben is, én belül igazi nő vagyok, nem pedig transzszexuális."
Gondold csak meg,mennyi minden VAN a tudatunknak nem hozzáférhető helyen,pl.a csecsemőkorunk,ami mégis mindennap érezteti a pszichológiai hatását.Hm?
"Undorodom a transzszexualizmustól."
Végeredményben tehát te egy olyan állapottól undorodsz,amiben az ürge Tudatában él egy vágy,hogy azzá tegye a testét fizikailag,ami a lelkében dominál.Tehát attól az állapottól undorodsz,aki biztosan tudja hogy ki(nem olyan tévelygő kereső bizonytalan senki,mint én)és ahelyett,hogy örülne ennek a biztonságnak,és végigélné önazonosságát avval a partnerrel,aki bensőjéből(az igazi valóságból)indul ki,ahelyett a fizikai világ átformálására érzi elhivatottan küldöttnek magát.Vagy nem is elhivatott,csak becsapták őt azok a nézetek,akik avval hitegetnek,hogy valaki is,bármikor is külsejében belső önmaga lehet.(Az az önmaga tehát,aki a Tudatában is van.De mi van a Tudattalan,fölidézhetetlen gyerekkor hatásaival,pl.olyan vágyakkal,amiket spec nem tudsz fölidézni,s esetleg épp a férfivá válás,vagy a férfi-élmény vágyai benned?)
Vagy:akik csúnyák,és belső lényük szép,egész életükben viselniük kell azt,ami nem is önmaguk.(vö.Nagynulla,4055:Gondoltál már az öngyilkosságra c.oldalon)Evvel a karizmatikus küldetéssel pedig épp azoknak a figyelmét vonzzák,akik nagyon érzékenyek erre a valóságtartalomra,"látják"a különbséget a látható és a belső között.(pl.4061,ugyanitt)
"A természet szörnyű erőszakot tett a testemen megszületésemkor, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni. Ezért kell meghalnom."
Volt egy híres,púpos színész,Nagy Sikerrel játszott hódító szerelmeseket.Kérdezték tőle,hogy csinálja.Ezt felelte:-Kérem én három ember vagyok.Van a Szerep,vagyok Én,s Én a Szereppel játszom a szerencsétlen kis púposon...
"Most elcsúfítottak, és örökre elszállt a lehetőségem arra, hogy önmagam legyek."
Vagy pont most lett meg rá a lehetőséged.Hogy igazán belső életet élő légy,és fölismerd a hozzád hasonlóak(szenvedők-az emberiség 85%-a)igazi valóját.Most lett meg a lehetőséged,hogy a valóságból indulhatsz ki,nem kell többé törődnöd a hazug látszattal.S megláthatsd az igazi embereket,az énjüket.Mit gondolsz,ha megöregszel nem leszel külsődben"valaki más"?Az emberek MÁSOK!!!Én pl.egy nálam 46 évvel idősebb férfiba vagyok szerelmes.S neki van felesége.Reménytelen szerelemnek mondják ezt:csak nem önmagam elképzelt képébe vagyok reménytelenül szerelmes,tudod!:)
"Életem nagy szerelme is egy lány volt."
Szerelmek várnak rád.Ígérem.S a fontos érzés megmutatása a dolgod,hogy a külsőd ellenére te belül létezel.Meg ennek az átélése.Meg még kismillió dolgod van,de had ne soroljam,jó?Piszok nagy naívság fanatikusan HINNI,hogy egy kis öngyilkossággal megszabadulhatsz a sorsodtól:az élménytől,ami egy materiális testi világon túlra vezet.Vagy hogy átugorhatsz egy fejlődési lépcsőfokot azért,mert nehéz.Kh,kezdesz megértővé válni,nem tűnik föl?Legalábbis valami nagyon ehhez akar hozzásegíteni.Hogy ne a látszatra menj.Homály? :)
TransSex Creative Commons License 2003.04.23 0 0 39
Kedves trans-sex,

érdekes ez a nickhasonlóság :-)

Igen, fizikai fájdalmaim is vannak.
Nos, én mindig is nőnek éreztem magam. Hatalmas erővel eljutottam odáig, hogy testileg is meglehetősen nő lettem, mégpedig nem is rossz példány, pl. született nők között nyertem modellversenyt, meg ilyenek. De egy műtéttel tönkretettek. Pedig utólag visszanézve, nem is kellett volna elvégeztetnem azt a műtétet.
Hát ezért.
Most elcsúfítottak, és örökre elszállt a lehetőségem arra, hogy önmagam legyek.
Különben is, én belül igazi nő vagyok, nem pedig transzszexuális. Mindig is az voltam. De a születési hibám miatt sohasem lehetek száz százalékig testileg is nő. Még ha nem tettek volna tönkre ezzel a műtéttel, akkor sem.
Undorodom a transzszexualizmustól.
A természet szörnyű erőszakot tett a testemen megszületésemkor, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni. Ezért kell meghalnom.

Egyébként mi volt a problémád azzal, hogy a nőkhöz vonzódsz? Én is leszbikus vagyok, de ebből sohasem csináltam problémát. Életem nagy szerelme is egy lány volt. Volt ugyan pár kapcsolatom pasikkal is, de egyik sem volt mérhető az én igazi Szerelmemhez.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.22 0 0 38
Szia!

Vegigolvastam a topicot es az utolso hozzaszolasodon megakadt a szemem. Elore szolok, nem vagyok 100%-ig tisztaban a fogalmakkal, illetve nagyvonalakban tudom, mi mit jelent, de az uccso hozzaszolasod egy-ket kifejezese szamomra nem egyertelmu, ezert bocs, ha kicsit leegyszerusitve es pontatlanul fogalmazok.
Tehat eredetileg nonek szulettel. Aztan elkezdtel vonzodni a nokhoz, es ferfikent szerettel volna hozzajuk kozeledni. Aztan ferfi lettel(?) At is operaltattad magad? Ahogy kiveszem a hozzaszolasaidbol, igen, de erre kerlek, Te valaszolj! Ferfikent viszont a ferfiakhoz kezdtel vonzodni, ezert ujra nove akartal valni. Ez megtortent?
Kerlek valaszolj, mert feltetelezesek alapjan nem szeretnek felelotlenul velemenyt mondani senkirol!

MuTeR

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.22 0 0 37
Szia!Tudod,én egy csajszi vagyok,és soha nem voltam nőies.Viszont egy időben határozottan kezdtem érezni a nőiességet,csakhogy nem magamban.A nőkben...Rohadtul vágytam rájuk,csak feküdtem és órákig folytak a könnyeim,annyira szerettem volna szeretni.Igen erős lett bennem a vágy,hogy férfiként szeressem...Évekig tartott ez a dolog,nagyon rossz érzés volt arra gondolni,hogy nő vagyok.Aztán változott,férfiként buzi lettem.Ez az időszak nem tartott sokáig,talán fél évig.Most pedig az van,hogy mivel buziként megtaláltam az utat a férfiakig,sokkal könnyebb.Nővé válni nagyon nehéz volt,legalább annyira,mint eltökélt öngyilkossá válni(ma sokszor szerelmetes vonzódást érzek az öngyilkosság felé,ami kimenekítő).De hozzá kell tennem,nem vagyok ortodoxul,vallásosan ateista-mivel ateista is csak hívőként lehetsz,nincs bizonyíték-így általában életben maradok,mert ha van isten akkor nem hiába vagyok itt,szóval feladatom van.Mindazonáltal járok egy fiúval,aki elég züllött és inkább segítségre szorul:be kell érnem,hogy nem szorult belém sok nőiesség,irdatlan rossz gnómnak lenni,mukinak,aki senkinek sem kell,pláne nőként.Szóval a fiú 12 évvel idősebb nálam,és nem megy közöttünk a szex,egyszerűen kiabálni és sírni tudnék,mert neki megy.Boldogtalan vagyok és hívő:de irdatlan munkám van abban,hogy hívő lettem,irdatlan munkám a szexualitásom és nemiségem körül és most dolgozom azon,hogy boldog legyek,de pár évtizedig ez is el fog tartani,ha jól sejtem.
Egy dolog segített:tudtam,hogy az énjében az embernek mind a két(férfi-nő)tartalom benne van,és könnyen lehet,hogy le van gátolva a hozzáférés.Nem magamtól tudtam,hanem a könyvekből(s örülök,hogy nem volt sose pénzem meg ismeretségem a műtéthez)-egyébként olvasási nehézségeim is vannak,meg evészavarom,meg depresszióm,úgyhogy ezer okom van az öngyilkosságra.S csúnya is vagyok meg kövér,s van egy hugom,aki sikeres és gyönyörű.
Képtelen vagyok száz százalékig hinni abban,(bármiben,istenben,ateizmusban,bármiben!)hogy nincs itt feladatom.Senki nem normáls.S közöttük kell olyat tennem,ami könnyít a szenvedéseken(akár politikusként,szóval távoli a cél),mivel magamból indulok ki,és nekem is az lenne a jó,ha könnyítenének a szenvedéseimen.
Azt szeretném kérdezni,hogy fizikai fájdalmaid vannak,azért akarsz öngyilkos lenni?Nem vagyok biztos benne,hogy ilyen esetben én nem lennék az. :)
TransSex Creative Commons License 2003.04.16 0 0 36
kedves 9mck!

"Én igazából nagyon zavarban vagyok (mint mindenki más, ahogy látom..), hogy az egész topik-témakörről etikus dolog-e beszélgetni... "

A dolog leegyszerűsíthető oda, hogy az egyénnek van-e joga dönteni a saját élete befejezéséről? Nos, szerintem van, és ha alapos oka van rá az illetőnek (a további életében nincsen esélye rá, hogy elégedett vagy boldog legyen, vagy legalább reménye rá, hogy megszabaduljon vagy könnyebbé váljék a szenvedése), és az illető nem pszichotikus (én nem vagyok, pszichikailag teljesen kiegyensúlyozott vagyok a folyamatos bánaton kívül), akkor a legpozitívabb megoldás az öngyilkosság.

"milyen leszel Te a világ nélkül"

Semmilyen. Nem hiszek a halál utáni élet semmiféle formájában sem.

"és milyen lesz a világ nélküled."

...ez pedig nem az én problémám - és nem is a tiétek, hiszen ezelőtt sohasem ismertetek.

"Hagyd ezt ránk hagyatékul, és ha megvan az ilyen vagy olyan "MEGOLDÁS", oszd meg velünk!"

Mielőtt megteszem, feltétlenül megírom a topikban.

Szia,
T.S.

Előzmény: Törölt nick (33)
TransSex Creative Commons License 2003.04.16 0 0 35
Kedves hahoo,

sajnálom, hogy így járt a barátod. A mi oldalunk (male-to-female) nemiszerv szempontból szerencsésebb ELVILEG, mert az eredetivel közel egyenértékő női nemi szerv képezhető egy anatómiai péniszből. Visszafelé nem megy a dolog. Az említett female-to-male barátomnak most olyan megoldásokat keresünk, hogy a hormonterápiától jól megnövekedett csiklóját hogyan lehetne tovább növeszteni valami módon. A jelenlegi sebészeti eljárások nem alkalmasak péniszképzésre. Most próbálunk utánanézni, hogy a tesztoszteron mellé szedett növekedési hormon képes lenne-e megnöveszteni a nemi szervét. Igazi áttörést majd az őssejtterápia fog hozni, de az még sajnos a jövő zenéje.
Ha a barátod tud magyarul, szívesen megadnám neki említett barátom címét, biztosan segítene rajta, ha leveleznének.
Az én esetem egy normális országban közel tökéletesen megoldható lett volna, de a magyar orvosoknak sikerült elbaszniuk. Persze én is hülye voltam, mert rossz orvosokat választottam.
Vagy hogy nem lettem már sokkal hamarabb öngyilkos.

T.S.

Előzmény: hahoo79 (34)
hahoo79 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 34
helo TransSex!

kösz a tanacsokat de reszben el vannak kesve. ismerösöm lelkileg nem birta es ezert a melleit elsönek tavolittatta el, es bizony azzal az operacios moddal amelyiknel most ket egyenes, kb 1.5 centis vastagsagu es kb. 15 centis hosszusagu sebhelyek maradtak, amik bar ki fognak vilagosodni de mindig latszani fognak. megis sokkal boldogabb mint azelött volt.
most futnak a tesztek a hormonok miatt.
amugy nem Magyarorszagrol van szo, egy kicsit nyugatabbra el, de sajnos itt sem igazan fejlett ezen a teren az orvosi tudomany.
a peniszkepzö mütet okozza szamara a legnagyobb problemat. a ket lehetöseg közül egyik sem optimalis, vagy egy 4 centis izeröl lenne szo vagy pedig a nagyrol ezer komplikacioval, nem kihagyva azt sem hogy a bört vagy alkarjabol vagy a combjabol vagnak ki, megneztünk fotokat- szörnyü. ebbe a döntesebe nem merek beleszolni, egyszer bar elejtettem hogy lehet hogy varnia kene meg egy par evet. a kicsi izeröl eleg rossz velemenyem van, erröl nem beszelek vele mert nem akarom befolyasolni, mondjuk valoszinüleg nem is tudnam.
kapcsolatokat probal keresgetni de nagyon nehez, a neten nezelödött es talalt egy transgender chat-et, majd kiderül, hatha sikerül valakivel talalkoznia aki elöbbre jar mint ö.
megis a legnagyobb aggodalom az hogy el tudja-e majd fogadni uj önmagat, hiszen egyikünk sem hülye, tisztaban van ös is vele hogy barmit csinal is, igazan az ami lenni szeretne, sosem lesz, csak valami hasonlo. kataszrofalisan sok transgender öngyilkossagban latja az utolso lehetöseget megszabadulni a nem pozitiv iranyba sikerült atformalastol, de ezt Te tudod talan a legjobban...
szoval aggodunk erte es tamogatjuk ahol lehet, de ez sajnos a legjobb akarattal sem fogja öt boldogga tenni...
üdv, hahoo

Előzmény: TransSex (23)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.14 0 0 33
Talán olyan embereken keresztül, akiknek már volt dolguk ilyesmivel. Én sem vagyok járatos ilyen körökben... no meg egyébként sem hagynám kikérdezni magamat:-)

Ts!
Én igazából nagyon zavarban vagyok (mint mindenki más, ahogy látom..), hogy az egész topik-témakörről etikus dolog-e beszélgetni... vagy méginkább: ha meg akarná valaki ingatni elhatározásodat (és ugyan miért?), mi az ígéretesebb startégia? beszélni róla mint reális lehetőségről, vagy eleve elzárkózni a gondolattól is? Csak sejtésem, hogy a "beszélni róla" jobb stratégia... valamiféle képen végiggondolni, milyen leszel Te a világ nélkül, és milyen lesz a világ nélküled. Hagyd ezt ránk hagyatékul, és ha megvan az ilyen vagy olyan "MEGOLDÁS", oszd meg velünk!
9mck

Előzmény: TransSex (32)
TransSex Creative Commons License 2003.04.14 0 0 32
Szia,

gondoltam rá, de fogalmam sincsen, hogyan lássak hozzá, mert nem ismerek egyetlen heroinkereskedőt sem, azt sem tudom, hol keressem őket, vagy hogyan lehet kapcsolatba lépni ilyen emberrel.
Sosem éltem "éjszakai", szórakozós életet, és még csak alkoholt sem iszom... szóval sajna tapasztalatlan vagyok a züllésben.

Szerinted hogyan lehetne rájuk találni?

TS

Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.14 0 0 31
Szvsz ilyesmi anyagot nem a neten, hanem a heroinkereskedőknél kell keresni! Próbáltad?
Előzmény: TransSex (29)
nextdoor Creative Commons License 2003.04.12 0 0 30
Kedves TransSex, el tudom képzelni, milyen dühös vagy (az nem kifejezés) az orvosokra, de nem tudom megpróbáltad-e korrigáltatni a műtétet végző vagy más orvossal az "eredményt", konzultáltál-e velük arról, hogy a műtét nem hogy nem váltotta valóra a hozzá fűzött reményt, hanem még rosszabbul is vagy, és ők mit tudnak tenni?
Nem ismerem behatóan e műtétek kockázatait, várható eredményességét sem, de abban biztos vagyok, hogy célja az lett volna, hogy azzá válj, akivé akarsz, s nem ez "sikerült", így a doktorok felelősséget kell, hogy vállaljanak, s mindent meg kell tenniük, hogy segítsenek neked.
Nem tudom, lefutottad-e ezeket a köröket: írnál róla? Hátha akad ötlet, és segítség
Előzmény: TransSex (28)
TransSex Creative Commons License 2003.04.11 0 0 29
Kedves Ernő,

nem, igazából nem kaptam sok nem-elfogadást, sőt, aki csak ismer, mindenki szeret és ragaszkodik hozzám, hogy a fene enné meg, ezért mindenki meg akar menteni.

De én már végtelenül belefáradtam a testemmel folytatott harcba, és az állandó nappali gyötrelembe és éjszakai rémálmokba. Így nem lehet élni. És nem is akarok. Továbbá nem áll szándékomban bizonyítani, hogy milyen kemény vagyok és nem adom fel, mert egyáltalán nem vagyok kemény, és bizony feladom.

Előzmény: Törölt nick (24)
TransSex Creative Commons License 2003.04.11 0 0 28
Kedves Nextdoor,

köszönöm felajánlásodat, de Te sem tudsz segíteni rajtam, ha nem tudsz nekem gyógyszert szerezni. Vagy egy másik testet, és egy orvost, aki ért az agyátültetéshez :-/

Előzmény: nextdoor (25)
nextdoor Creative Commons License 2003.04.11 0 0 27
Hát persze:)))
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 26
(next - ugye ezt nem nekem írtad, hanem 22-23-ra? :-)
Előzmény: nextdoor (25)
nextdoor Creative Commons License 2003.04.11 0 0 25
ld. 20 - segíthetnék Neked? (Nem az öngyilokban)
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 24
Kedves TransSzex!
Ezt a szép dallamos nevet nem én választottam, hanem kaptam :-))

Úgy gondolom, hogy az emberi szexualitásnak csak egyik eleme a biológiai szerv, és veled kapcsolatban nem vagyok félreértésben (tudod, kicsi a világ!) - a korábbi mondatomban inkább arra a lelki beállítódásra gondoltam, ami az életet CSAK szexuális lényként képes elképzelni. Az emberi szexualitás alatt - az elsődleges biológiai dolgok mellett - olyanokat is értek, mint megjelenés, mozgás, nemi azonosságtudat, férfi és női szerep, sőt az ember esetében talán ez utóbbiak a fontosabbak. Ne mond, hogy ezek nem lényegesek neked, ha át akarsz alakulni, ha megoperáltatod magad, vagy ha meg akarsz halni! Ezek a dolgok mindannyiunknak nagyon fontosak, énünk fontos részét alkotják.

Nem is állítom, hogy a helyzeteded én magam el tudnám viselni, de azt igen, hogy LÉTEZIK a megfelelő megoldás útja - már egyszerűen azért is, mert mindenre létezik ilyen út. Valószinűleg sok elnemfogadást kaptál - ez a topik is talán az erre való reakció -, de észre kell venned, hogy sokan elfogadnak és szeretnek... ha te is hagyod.

Ha itt kérsz segítséget öngyilkossághoz, -leírhatod bárhányszor is - ez itt csak néhány ostobát fog irritálni, a legtöbben a maga helyén értelmezik azt... érteni fogják miről is írsz.

9mck - ernő

(Ps: ha akarod, hogy többet ne írjak, nyugodtan szólj!)

Előzmény: TransSex (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!