Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2004.11.14 0 0 192

 

EU-ba lépésünk óta, a várakozásoknak megfelelő rohamos ütemben indult meg a tőlünk napnyugtára fekvő országok nívójára a felzárkózás, lám, hazánkban a minimálbért máris drasztikusan megemelték, kevés híján már eléri a havi bruttó 300 US dollárt!

 

Na most, nekem eszembe jut a régi oskola intése: mindig próbáljunk meg olvasni a sorok között is!

Hát nekem erről, az origo.hu egyik híradása ugrott be, a címe: Petőfiről nevezhetnek el iskolát Afganisztánban.

 

Ebből az írásból, a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat munkatársa, Bálint Gábor szavait idézem:  ".. jól szemlélteti az ország fejlődését, hogy míg egy-két éve még csak 2-3 dolláros napidíjat fizettek a munkásoknak, addig idén nyáron a nagy hőségben már csak 6-8 dollárért voltak hajlandók dolgozni."

 

Hogyan is van ez? Baján vajon ma hány olyan ember élhet, aki havonta nem kap kézhez többet 30.000 forintnál!? (És hány olyan, aki még ennyit se ...)

 

Mennyi is az az afgán bér havi szinten? Feltételezve, hogy az afgánok szorgos-dolgos nép, és még nem valószínű, hogy holmi bruttósítások jellemeznék őket, ez akár 160 USD is lehet. Ami mai kurzussal valamivel több, mint 30.000 forint!!!

 

Magyarul mindez az én olvasatomban: a hazai kommunista rezsim "bukása" után tizenöt évvel, 2004-re eljutottunk ugyanarra az anyagi megbecsülési szintre, amire a tálib rezsim bukását követően az afgánok napjainkra jutottak.

 

Én úgy emlékszem, Afganisztán még nem nyert felvételt az EU-ba :(((.....

 

Mijo

 

 

zvajda Creative Commons License 2004.11.12 0 0 191
 

Elfogtunk egy levelet!

 

 

Nyílt levél Áder Jánosnak

 

Tisztelt Áder János Úr!

 

Akkora ostobaságot olvastam ma a Mai lapban, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

Nekem teljesen mindegy, hogy Gyurcsány, vagy Ádler, vagy Kiss, vagy Nagy nevű a kormányfő, de végezze rendesen a dolgát.

Ön szerint Önöket azért küldtük a parlamentbe, hogy nekünk hülyéknek elmagyarázzák, a család, a szeretet, a haza és ilyenek fogalmát?

Nem, mi valóban azt szeretnénk, hogy Önök biztosítsák azt, hogy akinek kétszobás lakása van, vehessen 3 szobásat stb!

Ahogy, GYURCSÁNY ÚR tömören megfogalmazta az élet értelmét, az emberi lét fennmaradásának okát, én még se filozófusoktól, se költőktől nem hallottam. Ennek az embernek rend van a fejében, és nem hülyít minket. Ezt kulturált országban kőbe vésnék, míg az Ön üres szavait a gyenge szellő is elfújja.
Előzmény: farkasanti (190)
farkasanti Creative Commons License 2004.11.11 0 0 190

"Én vagyok amnéziás?Olyan szar érzés ez a bizonytalanság.:o)"

 

 

 

 

Ismered a szlogent ugye: "Halgass a szívedre............." !!!

 

Ha így teszel nem leszel bizonytalan és, ezután a "szar érzés" is elkerül!!!:)))))

Előzmény: zvajda (189)
zvajda Creative Commons License 2004.11.11 0 0 189

Narancsízű jónapot!

 

Ha valakinek jó a memóriája, emlékezzen már vissza arra, hogy Orbán ellenezte e az EU csatlakozást?
Az egyik fórumon vitába keveredtem az Orbánimádókkal.
Én ugyanis úgy emlékszem, hogy azt mondta, hogy Európán kivül is van élet, és csak az utolsó napokban mondta a híveinek, hogy menjenek el szavazni, de akkor sem mondta, hogy igennel szavazzanak.Mindig mondta,hogy de....! 
Most pedig napok óta azt hangoztatja előadásain, hogy azért kell a kettős állampolgárságra igennel szavazni, mert meg kell adni a határon túli magyaroknak is a "SZABADSÁGHOZ" való jogot, amit "MI" / mármint a fidesz/ kiharcoltunk magunknak!
Szerintem megint félre beszél! Vagy Én vagyok amnéziás?Olyan szar érzés ez a bizonytalanság.:o)

Mijo Creative Commons License 2004.11.07 0 0 188

 

EU, Magyarország, Baja, 2004.11.07. 11:57.

Idillien nyugodt, csendes, kicsit csípős, de napfényes vasárnap: az 51-es főút Jelky téri csomópontjába gurul be Pest felől egy pótos szerelvény, szellősen rácsozott, szarvasmarhákat szállít valahova. A Szeged irányába ívelő sávban kénytelen megállni a piros közlekedési lámpa miatt. A jobbra lévő két sávban is sorok alakulnak ki, szintén a tilos piros miatt. A várakozási időszak éppen elég arra, hogy a jámbor szállítmány egyik böcéje természetes szükségének engedve, a mellette várakozó autók egyikére karnyi vastagságban hugyozzon mintegy tizenöt liternyit, általános döbbenetet keltve úgy az érintett autó vezetőjében (ezer szerencséje, hogy a jármű ablakai fel voltak tekerve), mint azokban, akik mindezt látták. Senki sem nevetett!

Kamion böcékkel el: EU, Magyarország, Baja, 2004.11.07. 12:00 ...., éppen felkondult a vasárnap déli harangszó ....

 

 

farkasanti Creative Commons License 2004.10.30 0 0 187
" Kovács László könnyebb feladatot kap? NOL • Munkatársunktól  • 2004. október 30. var imgfound = 0; document.write(''); imgfound = 1; document.write(''); if (!imgfound) { imgfound = 1; document.write(''); } document.write(''); if (imgfound) document.write(''); document.write(''); Kovács LászlóAz európai alkotmány pénteki aláírása teljes egészében az Európai Bizottságban és a testület körül dúló hatalmi harc jegyében zajlott - állapította meg hét végi számában a müncheni Süddeutsche Zeitung.

José Manuel Barroso, az új összetételű Európai Bizottság kijelölt elnöke szerdán az Európai Parlamentben nem terjesztette be szavazásra az új bizottság névsorát, mert személyi kifogások miatt a parlament valószínűleg leszavazta volna az egész testületet. Gerhard Schröder német kancellár Rómában úgy nyilatkozott, hogy nincs válság, ha a névsor körüli huzavonát két héten belül megoldják.

A liberális újság úgy tudja, hogy a konzervatív nézetei miatt hevesen bírált olasz biztosjelöltön, Rocco Buttiglionén kívül Barroso a lett Ingrida Udre helyére is új jelöltet akar.  Udréről hazájában azt mondják, hogy adománybotrányba keveredett. "Ez minden ügy közül a legrosszabb. Orosz olajpénzekből pártot vásárolt magának" - közölte a Süddeutsche Zeitunggal Elmar Brok, az EP külügyi bizottságának kereszténydemokrata elnöke.

Szintén a lap értesülése, hogy Barroso Buttiglione helyett a görög Sztavrosz Dimaszra bízná a bel- és igazságügyi tárcát. Silvio Berlusconi olasz kormányfő mindenesetre azt követeli, hogy ne Buttiglione legyen "az egyetlen áldozati bárány". Uniós diplomaták ezen kívül azt várják, hogy a holland Neelie Kroes (versenyügyek), a Kovács László (energiaügyek) és a dán Mariann Fischer Boel (mezőgazdaság) "könnyebb feladatot" kap - írta a német lap.

A konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) vezércikkében azt állapította meg, hogy úgy tűnik: nincs égi áldás az európai alkotmányon. Ironizálásra hajlamos keresztények most azt mondhatnák, mindez azért van, mert az alkotmány preambulumában nem szerepel hivatkozás Istenre - írta a lap, felidézve 2003 decemberét, amikor az Európai Tanácsban bukott meg az alkotmány, most pedig az új Európai Bizottság strasbourgi botlása árnyékolta be az aláírási ceremóniát.

A frankfurti lap szerint idealisták "a nagy dobást" fogják hiányolni az alkotmányból, a célmegjelölést az EU számára, ami közelebb hozhatná az uniót a polgárokhoz. A pragmatikusok arra mutatnak rá, hogy alapjában véve egy új szervezeti szabályzatról van szó, amellyel egy kicsivel több átláthatóság, egy kicsivel több demokrácia, egy kicsivel több hatékonyság kerül a folyamatokba és az intézményi szerkezetbe. Csak később dől el, vagy soha, hogy a pénteki nap kiérdemli-e a történelmi jelzőt: senki sem fogad nagy összegben arra, hogy ez az alkotmány valaha is életbe lép.

A német kormány már néhány nap múlva be akarja indítani a ratifikálási folyamatot, amely valószínűleg parlamenti jóváhagyással ér majd véget, népszavazásra kevés az esély."

(MTI)

Mijo Creative Commons License 2004.10.27 0 0 186

 

"Tilos pénzt kérni a részletes telefonszámláért

 

www.magyarorszag.hu

2004. október 25.

Az Európai Bíróság ítélete értelmében a telefonszolgáltatók nem kérhetnek külön pénzt azért, hogy a felhasználónak részletes telefonszámlát küldenek ki. 

A döntés az Európai Bizottság kontra Ausztria perben született. 
Az alpesi állam eddig nem kötelezte telefonszolgáltatóit arra, hogy a részletes hívásinformációkat tartalmazó telefonszámlákat extra költség nélkül állítsa ki, azzal érvelve, hogy annak adatvédelmi kihatásai vannak. 

A Bíróság elutasította az osztrákok érvelését, mondván, e gyakorlat szerint az előfizető csak következtethet a hívások számára, illetve azok költségeire, de nem tudja azonosítani a hívásokat, és így megállapítani, hogy azok valóban meg is történtek. 

Olli Rehn informatikai uniós biztos szerint az ítélet fontos precedenst teremt a tekintetben, hogy kimondja: a felhasználónak joga van ellenőrizni a hívásokat, amelyekért fizetett, és ezért nem számolhatnak fel neki külön költségeket. 

Amennyiben a szolgáltató extra pénzért további részleteket nyújt, és ezt a szolgáltatást az előfizető igénybe kívánja venni, az már természetesen a kettőjük dolga - tette hozzá."

_________________________________

 

Végre valami, ami számunkra is hasznos lehet.

Kíváncsi vagyok rá, vajon miként fogja a területileg illetékes telefontársaság (esetünkben Emitel Rt.), ősi magyar szokás szerint ezeket a költségeket átruházni az előfizetőkre :(.

 

Mijo

 

 

Thernitibi Creative Commons License 2004.09.22 0 0 185

Több mint 3 milliárd eurót költöttek el szabálytalanul vagy akár csalárd módon az Európai Unió mezőgazdasági támogatásokra szolgáló pénzkeretéből - állapította meg az uniós pénzügyeket ellenőrző Európai Számvevőszék legfrissebb jelentésében. A támogatást elsősorban zöldség- és gyümölcstermesztők kapták, főleg Franciaországban.

 

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/vilaggazdasag/20040922milliardokat.html

 

Jééééé! Hát akkor mi is már régóta EU tagok vagyunk. Mert hogy a lóvéelsíbolás nálunk nagyon megy:-P

zvajda Creative Commons License 2004.09.21 0 0 184
Magyar-magyar viszály a kettős állampolgárság miatt?

Hosszú távú magyar-magyar konfliktust okozhat a kettős állampolgárságról tartandó népszavazás várható kudarca, véli az Erdélyi Riport. A nagyváradi lap szerint a viszályért a Magyarok Világszövetségének meggondolatlan politikája felelős.

2

004. szeptember 21., kedd 13:24


Magyar-magyar viszályhoz vezethet a Magyarok Világszövetségének felelőtlen politikája, írja vezércikkében az Erdélyi Riport. A szervezet "minden hatástanulmány nélkül kikényszerítette a népszavazást egy olyan kérdésben, amelyben a magyar állampolgárok tájékozatlanok" - írja Stanik István, a lap főszerkesztője.

Stanik szerint a magyarországiak többsége nem ismeri érdemben a határon túliak problémáit, véleményét sztereotípiákra alapozott közhelyek formálják. A többség a kettős állampolgárságról azt gondolja, hogy azon a kevésen, amit a magyar állam biztosítani tud polgárainak, a mostaninál több embernek kell majd osztoznia.

Bár a szociális jogok nagy részével csak a befizetők élhetnek, a szavazati jog gyakorlásához pedig bejelentett magyarországi állandó lakhely kell, a magyarok többsége ezt nem tudja, írja a lap. A szavazók legnagyobb része azonban egyszerűen nem érti a kérdést, ezért várhatóan el se megy szavazni, kudarcra ítélve a kezdeményezést.

Stanik szerint az állampolgárságtól így megfosztott határon túli magyarság "joggal érezheti" majd úgy, hogy sorsára hagyták. Ez hosszú távon is megronthatja a magyar-magyar viszonyt, a következményeket ismét a kisebbségben élők fogják megszenvedni.

Thernitibi Creative Commons License 2004.09.15 0 0 183
http://vg.hu/index3.php?app=cikk&datum=2004-09-15&d=2004-09-15&r=&c=93

65 órás munkahét a láthatáron?
2004-09-15

Nagy-Britanniában indulatos kritikát váltott ki az a kiszivárgott uniós terv, amely lehetővé tenné az eddig heti 48 órában limitált munkaidő emelését - adta hírül az euro.hu. A brit munkaadók és a szakszervezetek is tiltakoznak az ellen, hogy az EU úgymond "a hátsó ajtón becsempészi" a francia-német iparpolitikát a szigetországba.

A bizottsági javaslat lehetővé tenné, hogy egyedi megállapodás alapján - amennyiben a munkavállaló hajlandóságot mutat erre - hetente maximum 65 órát dolgozhasson az alkalmazott.(Gazdasági Rádió)
zvajda Creative Commons License 2004.09.13 0 0 182
Hányan dolgoznak a közigazgatásban? Az EU tizenöt tagországában a munkavállalók 24,4 százaléka dolgozik a közszférában. Nálunk ez az arány alig haladta meg tavaly a huszonegy százalékot. Svédországban 32 százalékos ez az arány, Belgiumban és Dániában is meghaladja a harmincat. Ausztriában már csak 20,6 százalék ez az arány, a nemzeti össztermék alapján hozzánk közelebb eső országokban - Írországban, Portugáliában, Görögországban és Spanyolországban - húsz alatt marad.
Mijo Creative Commons License 2004.09.12 0 0 181

 

Lám, mit nem produkál egy olyan ország, ahol akkor lészen az ott élő magyaroknak - pardon, székelyeknek - 'autonóm' világuk, amint cakk-pakk Uniós tagállammá nem válik ..., és máris kebelre ölelhetik egymást a 'hőn áhított' anyaországgal :). Azzal az anyaországgal, mely néha motohábban bánik velük 'tényleges mostohájuknál'.

 

 

zvajda Creative Commons License 2004.08.10 0 0 180
 "Az Európai Unió átutalta a Strukturális Alapokból származó támogatási összegek elsõ részletét - közölte a Pénzügyminisztérium.

A tárca közleménye szerint július végéig több részletben közel 28 milliárd forint érkezett a Magyar Államkincstár számlájára, és közel ekkora összeg várható ebben a hónapban is."
zvajda Creative Commons License 2004.07.27 0 0 179
Namostakkor az eladott 12 Államigazdaság az rendben?Ez meg nemrendben? Szarháziak.
Előzmény: zvajda (178)
zvajda Creative Commons License 2004.07.27 0 0 178

A privatizáció leállítását követeli a Fidesz
2004. július 26. hétfő 16:21

Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a Fidesz a kormány privatizációs döntéseinek megvitatására. Orbán mohósággal és bankárgondolkodással magyarázza a kormány döntéseit.

Orbán Viktor szerint elfogadhatatlan, hogy a Richter, a Nemzeti Tankönyvkiadó Vállalat, a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok, a Hollóházi Porcelángyár, a Balatoni Halászati Rt., a Szerencsejáték Rt., a Tokaji kereskedőház, a Boj Rt., a Bábolna tervezett privatizációja. A Fidesz elnöke a párt hétfői elnökségi ülése után elmondta, a kormány csak a vételárat látja a vagyontárgyak mögött, azt már nem, hogy ez magyar családok tízezreit sújtaná, mert az ellenzéki párt szerint jelentős számú munkahely szűnne meg a privatizáció következtében.

– Ez bankárgondolkodásra vall: csak az azonnali pénzhez jutás mohóságával tudom magyarázni a kormány döntését, de ezt felül kell vizsgálni– mondta Orbán. – Ezek a vagyontárgyak a közvagyon részét képezik, nem hisszük, hogy az embereket, megkérdezésük nélkül meg lehet szabadítani a vagyonuktól. A kormány nincs abban a helyzetben, hogy nyilvános vita nélkül hozzon ilyen horderejű döntéseket, szembeszállva a nép akaratával.

Rogán Antal frakcióvezető-helyettes hozzátette, a Fidesz augusztus 19-ére rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a kormány privatizációs döntéseinek megvitatására. Az ellenzéki párt hétvégéig dönt arról, hogy az augusztusi ülésre parlamenti döntésről vagy törvényhatározatról nyújt be javaslatot, a kérdéssel kapcsolatban.

– Arra kérjük a kormányt: az augusztusi rendkívüli parlamenti ülésig függessze fel a már meglévő szerződések aláírását – mondta Rogán.

Mijo Creative Commons License 2004.07.26 0 0 177

 

Nicsak-vöcsök, egy Vajda Zotyó!!!! Hát él még ez az örök kekec ellentmondó :)!??

 

Nem! Nem helyettesíthető be.

  • A vodkocskája 'üdítő' jegyei, őrajta nem fedezhetők fel.
  • Szofisztikailag Viktor Gyuszit übereli.
  • Viktor nem állít ilyen blőd marhaságokat.

Amúgy, természetesen mindeketten minden hájjal megkentek, nem tartom kizártnak, hogy időnként kedélyesen elfröccsözgetnek, és jót röhögnek azon a számtalan marhán, akiket sikerült az ujjuk köré csavarni. Játszanak. Ez nekik játék. Emlékezz Viktorékra: hát nem egy jó balhénak indult haverokkal a buli ..., és lám, bejött nekik! Nekik is ....

 

 

Előzmény: zvajda (174)
zvajda Creative Commons License 2004.07.26 0 0 176
Átlagon felüli magyar reálbér-növekedés

Világgazdaság
2004. július 26., hétfő 8:05

A 2002-es szinthez képes ugyan csökkent a növekedés üteme, de európai összehasonlításban még mindig a legnagyobb mértékben emelkedtek a magyar reálbérek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy valaha is elérjük a régi uniós tagok átlagos reálbérszínvonalát.

 

A tavalyi év összesített adatai alapján kismértékben ugyan, de Európa-szerte növekedtek a reálbérek - derül ki az Európai Munkaügyi Kapcsolatok Figyelőjének (EIRO) a jelenlegi EU-tagok mellett Romániára, Bulgáriára és Norvégiára kiterjedő elemzéséből. Magyarország ebből a szempontból még az általában gyorsabb növekedést felmutató tíz új EU-tag teljesítményén is túltett. A Merrill Lynch szerint hazánkban az idén azonban már érezhetően lassult a bérkiáramlás üteme, az pedig szakértők szerint korántsem biztos, hogy valaha is elérjük a régi tagok átlagos reálbérszínvonalát.

A fizikai dolgozók bére csökkent

A hazai adatok alapján az idei év első két hónapjában a versenyszférában a fizikai dolgozók reálkeresete 0,4 százalékkal csökkent, a szellemi foglalkozásúaké pedig 2,8 százalékkal nőtt. A versenyszféra egészében, tekintettel a szellemi foglalkozásúak létszámára és a kereseti mutatókra, a reálkereseti mutatók ugyanezen időszakban 1,3 százalékos növekedést mutatnak.

Az Európai Unió bérezés területén megfogalmazott általános gazdasági irányelveinek az uniós tagállamok többsége megfelelt. Vagyis a nominális bérnövekedés üteme nem haladta meg a munkaerő termelékenységének bővülését.

Kevés a kollektív szerződés

Míg az egykori EU15-ben háromból két munkavállaló bér- és munkafeltételeit kollektív megállapodásokkal szabályozzák, addig a tíz újonnan csatlakozott országban a kollektív tárgyalások hatálya jóval korlátozottabb, tíz dolgozó közül mindössze négyet érintenek. A huszonöt tagúra bővült unióban - összesítve - a munkavállalók 67 százaléka tartozik valamilyen kollektív megállapodás hatálya alá.

zvajda Creative Commons License 2004.07.26 0 0 175
Országleltárt készít a MIÉP
2004.07.25 18:45

A nyár végéig országleltárt készít a MIÉP, melyben száma kívánja venni, hogy a rendszerváltás óta melyek azok az erkölcsi, anyagi és lelki javak, melyeket elveszített a magyarság.

Ez az országleltár lesz a MIÉP új programjának alapja, és ennek fő gondolatai szerint indul neki a párt a következő évek küzdelmeinek - jelentette ki Csurka István Sümegen, a Honfoglalás emlékére felállított díszkútnál tartott találkozón.

Amint Csurka István elnök elmondta, e baráti összejövetelen beszélte meg az elnökség, hogy még idén, augusztus végén országleltárt készítenek. Az országleltár pedig az egykori monori gyűlés színhelyén tartják meg.

 

Remélem a felvett forintmilliókat is leltárba veszik amit aztán kollektíven nem adtak  vissza sem film formájában sem kp.ben

zvajda Creative Commons License 2004.07.26 0 0 174

Ha most a Gyuszibát behelyettesíted Viktorra akkor semmi de semmi nem változik(kivétel a név)

 

 

Vodkaagyú Viktorkánk, skatulyából kihúzott vasaltsággal ül csacsogóajakú Lakatté Karcsink előtt .....

 

Repkednek a szokott magvasságok, Viktor, naná, hogy mindenre mi felmerül, kapásból vágja a megoldás kulcsát.........stb

 

Viktorkám' le kéne, hogy jöjjön egyszer Bajára (Katymárra, Garára, Józsefháza-pusztára, ..), és a szokott protokolláris seggnyalást mellőzve, slepp nélkül be kéne engedni valamelyik késhajigálónkba, osztand pillanatokon belül akadnának, kik fényt gyújtanának eltompult elméjében, valójában kinek milyenre fordult a sorsa :(((...

 

Ugye milyen érdekes?:))))

 

Előzmény: Mijo (173)
Mijo Creative Commons License 2004.07.25 0 0 173

 

Vodkaagyú Horn Gyuszi bátyánk, skatulyából kihúzott vasaltsággal ül csacsogóajakú Lakatté Karcsink előtt az MTV stúdiójában. Onnaj tudható, prominens az aktuális vendég, hogy a szokott sárga, mély, valódi bőrfotel van a segge alá tolva.

Repkednek a szokott magvasságok, Gyuszi bá', naná, hogy mindenre mi felmerül, kapásból vágja a megoldás kulcsát, le is vonja a konklúziót: nincs ma Magyarországnak olyan rétege, mely sorsa rosszabbra fordult volna!

 

Erre még a nagy mágus szavait lelkesen magába szívó Károlyka is felhorkan, hogy nodena, ha most felszólítanánk az ország azon polgárait, kik ennek ellenkezőjét érzik magukkal kapcsolatban, akkor valószínűleg kigyulladna a telefonvonal :((.... Nem, Gyuszi báról ez lepereg, ő csak szajkózza tovább a magáét (melynek se eleje, se vége), szónoklatába beleszőve Viktort is, csak így álánátúr, az Orbán szó el sem hangzik derűs optimizmusa zengedelmében. Nem szidja, csak úgy lazán Viktorkodik, ahogy régi haverok szokták emlegetni egymást ....

 

Horn határozott, állásfoglalása stabil cölöpökön nyugvó: NINCS MA MAGYARORSZÁGNAK OLYAN RÉTEGE, MELY SORSA ROSSZABBRA FORDULT VOLNA!

 

Próbálok erre a kétes múltú veteránra úgy tekinteni, mint egy végtelen cinizmust magában hordozó gátlástalan dörzsölményre, de nem megy. Ez a fickó egyszerűen képtelen tudomásul venni azokat a tényeket, melyek lakosságunk életére jellemzők, olyan tényeket, melyek miatt az ország jelentős hányada jutott oda, ahova :((....

Gyuszi bá' le kéne, hogy jöjjön egyszer Bajára (Katymárra, Garára, Józsefháza-pusztára, ..), és a szokott protokolláris seggnyalást mellőzve, slepp nélkül be kéne engedni valamelyik késhajigálónkba, osztand pillanatokon belül akadnának, kik fényt gyújtanának eltompult elméjében, valójában kinek milyenre fordult a sorsa :(((...

Gyuszi bá', kétség kívül rutinosan rafinált, de hiába, no, az idő múlik, a vodka változatlanul fogy, és hát bezony mindez együtt óhatatlanul megviseli az agytekervényeket ... Gyuszi bánál már csak az beszűkültebb tudatú, ki őt még mindig megfelelőnek tartja arra, hogy prominensként ültesse bőrfotelbe, és általa szóljék azokhoz a rétegekhez, melyek feltételezetten még mindig beveszik azt a cumit, melyet Hornok, Horn félék és ivadékaik taknyoltak össze évtizedeken át számukra ...

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.07.25 0 0 172

 

Ez jó :))....

Beszarás, a tiéd alatt még mindig itt virít a heilhitlerezés :(((.....

Klubfórum :((((........

 

 

Előzmény: jujo01 (170)
jujo01 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 170

Nagy nap volt 2004. május 1. Magyarország számára, mert még
történelme során sohasem csatoltak ekkora területet hozzá.

ZöPö Creative Commons License 2004.06.23 0 0 169
Lelkiismeret, Heil Hitler
Mijo Creative Commons License 2004.06.23 0 0 168

Elnézést, helyesbítek: Lelkiismeret Csoport! Bár biztosan egyesületi formációban vannak hivatalosan bejegyezve.

Előzmény: Mijo (167)
Mijo Creative Commons License 2004.06.23 0 0 167

A cikkben szó esik a Lelkiismeret Egyesületről is. ÍME A HONLAPJUK, érdekes, érdemes alaposan áttanulmányozni.

Előzmény: Mijo (166)
Mijo Creative Commons License 2004.06.23 0 0 166

ITT pedig az Index cikke, valamint a kommentárom látható az eseménnyel kapcsolatban.
Hogy miért ide hoztam a témát most? Mert ez az ügy is, pár nappal az EU-ba lépésünk után történt :((....

Előzmény: Mijo (164)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.23 0 0 165
A szerencsétlen nácifasiszta ellentüntetőkkel szemben.
Előzmény: Mijo (164)
Mijo Creative Commons License 2004.06.23 0 0 164

Kedves Turáni Lajos,
ennek a brutális fotónak az apropójából, itt láthatod a többi felvételt is, miként jártak el a hatóságok szerencsétlen tüntetőkkel szemben :(.

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.06.23 0 0 163

Megelőzően úgy sugallták, az EU-ba történő csatlakozásunk után, valamelyest európaiabbakká válunk szinte minden téren. Lám, akad ami megmaradt "hungarikumnak" ...
Teljesen ledöbbentett az a hír, miszerint kamionosaink limitáltan "teletöltve" léphetnek csak be hazánkba azokból a szomszédos államokból, melyekben lényegesen olcsóbb az üzemanyag, mint minálunk :(!! Ez azt jelenti, hogy például mely tankjába 600 liter gázolaj férne, csak 200 literrel megtöltve jöhet haza, nehogy "nyerészkedjen" rajta, hiszen ez a műfaj kizárólag az arra szakosodott multik privilégiuma!

Mijo

farkasanti Creative Commons License 2004.06.11 0 0 162
"Neszemétkeggy várd ki a vasárnap estét akkor majd ajjjaj.:))))"

Zsebkendő(sok) legyen kéznél, hátha kelleni fog:)))))))!!!!!

Előzmény: zvajda (156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!