Keresés

Részletes keresés

lilah11 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 4
engedélyt kérni a vamzertől, hogy felületesen korlátolatlannak láccó, ámde eddig ismeretlen arcok besettenkedhessenek, majd a főkápót is meggyőzni, hogy biztonságos rács mögött lesznek, nem fog elszabadulni az élet odaát szabaccság? őrület!
prózai faló Creative Commons License 2004.10.06 0 0 3
morti!

bocsi, hogy így nyilvánosan szólítalak meg, de a tapasztalatok betendáltak, hogy ne mutyiba játsszuk le ezt a következő partit..

tudod, hogy én sokat mozgok fiatalok, újságírók, tinik, fasza avanategardé csávók és csajszik között, és bánt, hogy nem tudom, illik-e kiröffenteni itt, hányszor másztunk négykézláb régen a Tilos az Á-ban a hányadékunkban, nem szégyen ez (mert kevésszer!!!), ettől még rendes polgárok lettünk, adófizetők, adómalacok, adótehenek, adóbikák, ki hogy, szal perkálunk.. te is felnőtt vagy már, és az az ábra, hogy romlatlanok, nem társalgási kártyások elég sokan szeretnének jönni erre a fórumra.. megtetszett nekik a szabadság, biztos emlékszel, amikor Te tizenéves voltál és még nem társalgási kártyáztál nagyban, szal érted, végül is erről lenne szó..
mondtam a tiniknek, huszonéveseknek, hogy szerintem itt nyugodtan kitárgyalhatják a cuccost ahogy nekik tetszik, mert te is voltál tini, meg huszonéves vagy vagy voltál (faszom se tudja már), és érted a nyelvüket, de van bennem egy félsz, hogy szal, bírnád-e kapcsolatrendszerrel a pufajkásoknál, ha ide betódulnának? ez most komoly.. kibaszott sokan vannak (fele pöcs, szabadszájú értelmiségi -- ez maradjon köztünk), egyelőre heten-nyolcan vannak, szal lehetne itt csinálni a műsort, dögösen, ha Te is benne lennél, és ki tudnád faszolni a fasszopó wágnernél, vagy hogy a picsába kell udvariasan megszólítani a vén faszt, mindegy, te tolmácsolnál felé (mint gép), ha ez jó neked..

válaszodat várva, csókollak:

lali

zsenivagyok Creative Commons License 2004.10.03 0 0 2
ezt a topikot törölni kellene
nissim Creative Commons License 2004.08.02 0 0 1
. . : : #z



||---------n- E- --| >>>>>>>>>>>>>>
- - - - [------] m\//\/



[--[] - [1] - [x] - [ű] > >
//

||-----------| >ph>>0>> >>>>








Rum : : . .
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.01 0 0 0

t   y    y       w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       u o                     v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz                         x                       nn    

                                                                                                                               poi

 

 

minimix Creative Commons License 2004.01.16 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!