Keresés

Részletes keresés

zsuzsa Creative Commons License 2004.08.15 0 0 72
Esetleg elolvashatná a bulvárlapokban a róla szóló cikkeken kivül a többi is :-) Magyar sztárriporter ... höhöhö... én itt a körtebefőzés mellett tájékozottabb vagyok mint ő :-))))
Előzmény: LeifEriksson (68)
Evil Rabbit Creative Commons License 2004.08.15 0 0 71
Tudod, ez ahhoz hasonló civilizálatlanság, mintha mondjuk valamelyik férfi sportoló éppen felvonuláskor turházott volna egy kiadósat, és a kamera veszi. Vagy, ha a kommentátor böffent egyet. Igenis kibaszott kulturálatlanság, nekem volt kínos, hogy pont egy magyar, és még látja is a kamera (jól el is kapta az operatőr).
Előzmény: kwest (70)
kwest Creative Commons License 2004.08.15 0 0 70
Húha, ez aztán tényleg főbenjáró bűn. Atyaúristen, szőrös hónalj, hová jutott a világ. Még ott este az olimpiai faluban fel kellett volna kötni az első fára. Szégyellem, hogy magyar vagyok, le is mondok az állampolgárságomról.
Előzmény: Evil Rabbit (69)
Evil Rabbit Creative Commons License 2004.08.15 0 0 69

Ez az, ez az, ez az!!!!!

 

Ez a jelenség csodálkozom, hogy nem kapott nagyobb figyelmet, én már másnap valami publit vártam a témában. Borzalmas!!!! 202 ország képviselői közül ki művel ilyet? Egy magyar. Az eszem megáll, amikor öltözködtek a lányok, egyikük sem szólt a csajnak (tényleg, ki volt az?), hogy rászánhatna két percet a kutyus eltávolítására?

 

De én természetes lány vagyok...bazzeg, legyél természetes otthon, a kifacsart ízlésű férjed előtt, de ne milliók előtt az olimpiai megnyitón, az isten szerelmére!

 

Komolyan, mint valami harmadik világbeli ország.

Előzmény: ju-do (25)
LeifEriksson Creative Commons License 2004.08.15 0 0 68

Igen, Håkon volt a herceg, de nála éppen süket csöndet bírtak produkálni kommentátoraink...

Az "itt egy herceg" a holland trónörökösnél hangzott el....

Előzmény: zsuzsa (67)
zsuzsa Creative Commons License 2004.08.14 0 0 67
Ennek a Csisztunak jó dudái vannak, viszont a hangja idegesitő. nem lehetne csak ugy némán mutagatni? Akkor legalább Al Bundy örülne...A másik közvetitővel együtt nagyon erőlködtek és ennek ellenére sajnos nagyon buták... Alapból nem simerték fel a csapatok bevonulásánál mutogatott VIP vendégek közül spanyol király nejét, az angol királyi családból azt a paripafejü hercegnőt ( bocs, de én nem vagyok profi :-), Jarri Kurrit, aki azért csucs-jéghokis volt és amikor azt hiszem a norvégok integettek , azt mondta Csisztu... " itt van egy herceg" nos én nem tudom, hogy az Hakon volt -e, de én nem is kapok nagy lóvét a közvetitésért. Basszus ennyi pénzért müvelje ki magát és ráadásul ne ócska szóviccekkel szórakoztassanak minket ( mert a furcsább nevü országokon vagy felvonulokon jól elpoénkodtak ) Szegény Knézy... forog a sirjában
Think_U_Kool Creative Commons License 2004.08.14 0 0 66
Jó édes anyját annak az olasz ratyinak!!!
Khrii Creative Commons License 2004.08.14 0 0 65
Ja, igazad van.
Előzmény: ikoloman (64)
ikoloman Creative Commons License 2004.08.14 0 0 64
Az oriasi urt en csak az MTV kommentatoroknal latom. Szvsz az Eurosport emberei korrektul vegzik a dolgukat, eddig infomennyiseg/minoseg tekinteteben is verik a kiralyit. Es ehhez meg a helyszinre sem kellett utazniuk.
Előzmény: Khrii (62)
waterstiller Creative Commons License 2004.08.14 0 0 63
MTV főoldal:

"Magyarok egymás ellen

Már biztos, hogy lesz magyar kardozó a legjobb nyolc között. Sajnos vagy Ferjancsiknak, vagy Domonoksnak ki kell esnie ehhez."

Aha. Nem sok esélyt hagytak neki.
Khrii Creative Commons License 2004.08.14 0 0 62

Hát, kínos volt a műsorvezetők tájékozatlansága.

Nem bírtam ki, egy idő után átkapcsoltam az Eurosportra.

Ilyenkor azért eszembe jut szegény Knézy, akiről mennyi rosszat elmondtunk, de sportriporter létére is felismete a közelin mutatott politikusok 99%-át, tudott magyarul és értelmes sztorikat tudott mesélni.

Óriási űr van a magyar sportkommentátorok csapatában. Nem tudom, nem lett volna jobb, ha esetleg Vitray személyesen bevállalja a megnyitót? Amellett, hogy nem szeretem, felkészültségben kenterbe verte volna a fiatalokat, abban biztos vagyok.

 

Jó kérdés volt az Eurosporton (nem tudom, az MTV-n elhangzott-e), valóban a doppingmotorbalesetbe keveredett Kenterisz gyújtotta-e volna meg a lángot, ha nem történik vele ez az "esemény".

Lujza71 Creative Commons License 2004.08.14 0 0 61

jó reggelt

 

nekem a megnyitó nagyon tetszett ,Zsuzsika mondjon le legalábbis vagy a harmada ország bemutatása kimaradt :(

aztán átkapcsolás és tényleg élvezhetövé vált ,söt aki látta elötte az olimpia bemutató nagyon jó kis bemelegités volt délután,

viszont örüljünk hogy van választási lehetöség

hajrá magyarok ,szoritok nektek rendezök.

 

Botkovnyik Creative Commons License 2004.08.14 0 0 60
Szomorú, hogy Vitray Tamás sokmillió Ft-ért ilyen közvetítést tud csak összehozni. Trehány munka, kedves Vitray úr! Csisztu Zsu pedig setét, mint a néger éjszaka... Amúgy a ceremónia szép volt, a görögök ügyesek! Azt nem értem csak, hogy a legutóbbi időkig úgy tudtam, hogy a görög származású George Michael fogja az Olimpia dalát megírni és énekelni - Björk rossz választás volt. De miért lett ez így?
Dark Future Creative Commons License 2004.08.14 0 0 59

Azért le a kalappal a görögök előtt. Éppen azon gondolkodom, hogy kis hazánkban (x vagy y párt uralkodása alatt) hogy nézne ki egy ilyen megnyitó.

 

Valószínűleg kormányváltáskor (tehát kb. két évvel a játékok előtt) elindulna a vita, hogy kinek a koncepciója valósuljon meg. Néhány név és ötlet feldobása majd eltűnése, aláírásgyűjtés, tüntetés és ellentüntetés valamint hídfoglalás után rábíznák a rendezést valami kompromisszumos nímandra, aki nem tartozik egyik nagy lobbycsoporthoz sem.

Közbeszerzésre természetesen már nem maradna idő, így pénz nem számít alapon x vagy y párt kedvenc redezvényszervező kft-i nyernék el a megbízásokat, előbb azonban a metró közelsége miatt rezgéscsillapított alapozást kapna a stadion, meg üvegtetőt, amit azonban az új kormánybiztos kinevezése okán még a befejezés előtt elbontanának.

 

Mentendő a helyzetet beszerveznék az Állami Népiegyüttest, a Honvéd Férfikart, a Nemzeti Filharmónikusokat, a Nagyvázsonyi Lovas Hagyományőrző Egyesületet, a Veresegyházi Asszonykórust, a Magyar Rádió Gyermekkarát meg a Győri Balettet. A tűzijáték kellékeit Törökbálinton őriznék egy konténerben, mesterséges tavat meg építeni sem kéne a Népstadion gyepére, mert a megnyitó előtti éjszaka gondoskodna róla egy kiadós felhőszakadás. A sportminiszter persze az Olimpia előtt lemondana, amit az aktuális miniszterelnök a játékok közben természetesen el is fogadna.

 

Az esemény nemzetközi jellegére tekintettel felelevenednének történelmünk fontosabb eseményei: mongolnak, töröknek, osztráknak, németnek, orosznak öltözött statiszták rohannák le a stadion gyepének védőit, közben látványosan több darabra hullana a daruval belógatott Nagy Magyarország. A kivetítőn előbb a magyar Nobel-díjasokról láthatnánk egy klippet gyufával, karburátorral, dinamóval, c-vitaminnal, telefonközponttal, hologrammal és Rubik-kockával színesítve, aztán a Szent Koronáról, a Parlamentről és a Hortobágyról úsznának be képek, majd élsportolóink hasonmás óriásbábuival riogatnák a publikumot a rendezők. Miután a Király Linda-Vikidál duett elénekelte a Himnuszt, Farkas Berci jelentkezne be élőben a sarki kocsmából. Az aktuális miniszterelnök elnyökögné angolul a megnyitó mondatot, majd a szponzorok (élükön Demjánnal) behoznák az ötkarikás zászlót. A fáklyás váltó tagjait a Sláger rádió telefonos játékának győzteseiből verbuválnák, a kandellábergyújtó meg az aktuális valóságshow nyertese lehetne, feltéve ha aláírja, hogy a nyitóünnepség előtti héten nem motorozik.

 

misimacko Creative Commons License 2004.08.14 0 0 58
hol van már az arany érem ? ::--))
DR.YES Creative Commons License 2004.08.14 0 0 57
A "megnyitóünnepség végignézése Csisztu Zsuzsa közvetítésével" programot ezennel extrém sportnak nyílvánítom!:)
kwest Creative Commons License 2004.08.13 0 0 56

Egész jó megnyitó volt, még ez a dilettáns senki se tudta igazán elrontani (bár "Gallisz" feltűnésekor meglegyintett kissé az agyvérzés szele).

 

Nem, baj, nagyrészt a félisten Vitraynak köszönhetjük ezt az izét. Már őt magát is várom, ahogy a szokásos ingergazdag stílusában szórakoztat minket az összes létező evezős előfutamon (remélem párszor meg is ismétlik mindet, mert úgyse történik más az olimpián).

 

Na, ezzel két hétre lezártam minden ilyen típusú bosszankodást, annál jobban vártm az olimpiát, minthogy ezeken fennakadjak :))))

 

mondial Creative Commons License 2004.08.13 0 0 55
én kevésbé találtam giccsesnek mint Szidnit vagy Szólt Lék Szitit, de amúgy ez valahol hozzátartozik egy ilyen eseményhez
Előzmény: drumlin (53)
mondial Creative Commons License 2004.08.13 0 0 54

én a magam részéről teszek arra, h milyen államfő meg király jött el tetszelegni a megnyitóra, az olimpia ne róluk szóljon

 

valszeg ha megint Gyulay lett volna, ő több "első embert" felismert volna, diplomácia jártássáűga okán is, mint a saját bevallása szerint politikában nem otthonosan mozgó Faresz

 

azér Gallisz és Kaviasvili összekevereése nem kis baki, már ha télleg úgy volt

Előzmény: LeifEriksson (50)
drumlin Creative Commons License 2004.08.13 0 0 53

jaja, lehet hogy giccses volt, de nekem nagyon bejöttek a levegőben úszó tárgyak-emberek.

a végén indexék tolókocsis íjászokat hiányoltak a láng meggyújtásához. szerintem rendben volt, nem kell tulspilázni. mondjuk a levegőben forgó óriásfáklya elég keményvonalas science fiction volt.. :)

Előzmény: mondial (51)
LeifEriksson Creative Commons License 2004.08.13 0 0 52

Igen, a stílus nem volt igazán nyerő.

 

Az "olimpina" tetszett, de mondjuk az Észak-Dél Koreán való "poénkodás" elég szánalmas....meg geci... :((

Előzmény: vibor (48)
mondial Creative Commons License 2004.08.13 0 0 51

drukkolok a görögöknek, h mutassák meg a világnak, h a kis országok is tudnak olimpiát rendezni

 

eddig sikerül úgy néz ki

LeifEriksson Creative Commons License 2004.08.13 0 0 50

A másik meg az, hogy bazzeg, oké hogy sportriporterek vagyunk, de azért Albert hercegen és Tony Blair-en kívül egy-két európai állam- és kormányfőt fel lehetne ismerni.

 

(kínos hallgatás volt a bolgár miniszterelnöknél, a norvég trónörökösnél, és a spanyol királynénál, akit pedig kétszer is mutattak.... most hirtelen ezek jutnak eszembe)

 

Zsuzsika meg olyan okos akart lenni, hogy nagyon igyekezett komplikált összetett mondatokban beszélni, és érdekes (meg kínos) volt hallgatni a több másodperces szüneteket egy mondaton belül, amíg kigondolta, hogy ez most hogy is kéne folytatni, vazze? Fábryt mostanában egyre kevésbé bírom, de ő legalább ilyenkor benyögte, hogy "na most ebből hogy fogok kijönni?"

 

Szóval Zsuzsika: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

 

Az olimpina monnyon le!!!!

vibor Creative Commons License 2004.08.13 0 0 45
Csak remélni merem, hogy a záró ünnepségen már nem lesz ott.
Előzmény: Törölt nick (32)
Dark Future Creative Commons License 2004.08.13 0 0 44

Az indexesek is jól szórakoznak Csisztun:

 

"Az olimpizmus hazatért" - mondta az egykori olimpina.

Spinderella Creative Commons License 2004.08.13 0 0 43
Csisztu az egyik, lángot vivő sportolóról: "Nem a szülőhazájában látta meg a napvilágot."
BoGar Creative Commons License 2004.08.13 0 0 40

Fellobbant az Olimpiai Láng.

Bogie Creative Commons License 2004.08.13 0 0 39
Az eredeti tervezésű ruhákkal úgy jártak mint mi a tűzpiros bőröndjeinkkel két éve. Aktuális volt a váráslás és a rikító színek mellett döntöttünk mondván, hogy majd azt azonnal látjuk. Ja. Minden második bőrönd piros volt a reptéren:((
Előzmény: savafan (34)
savafan Creative Commons License 2004.08.13 0 0 38

Mindenki úgyis úgy ismer minket, hogy "az a betyár nemzet":(

 

Akkor legyünk egyszer igazi magyaros betyárgúnyában:)

Előzmény: BoGar (36)
Bogie Creative Commons License 2004.08.13 0 0 37
Miért a NOB elnöke hányszor mond megnyitóbeszédet? Miért nem tudta úgy megtanulni, hogy szépen ejtse ki és érhető legyen a hanglejtése? (A görög részt nem kritizálom, azt nem értem.)
Előzmény: Törölt nick (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!