Keresés

Részletes keresés

elgenubi Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3
Szevasztok!
Életem első ILLÉS koncertje jut eszembe,és jónéhány ROMULUS buli.És persze a KEENS és a Dózsa. Úgy hallottam a mai fiatalok a "tisztasági fürdő"-be járnak táncolni.(is) Nekem most az Armstrong tetszik legjobban.(Nyári élmény... a fiammal sörözgettünk ott.)
Vannak még Baján tisztek? Mi van a Dózsa nagytermével? És mi lesz a sorsa a Belvárnak?
Előzmény: Mijo (2)
Mijo Creative Commons License 2004.01.24 0 0 2

A szentit, erre nem is gondoltam volna :). Na de bizonyára kizárólag az eddigi célra fogják rendelkezésre bocsátani bárki számára, akit érdekelhet, ugye?
Seeeej, apáddal de sok kisfröccsöt lenyomtunk anno a Belvárosi Cukrászdában :)! Ma nincs, aki szégyellné, hogy néz ki évek óta :(((???

(Keress rá a hozzászólásaimra, van egy neked címzett kérdés.)

Mijo

Előzmény: Thernitibi (1)
Thernitibi Creative Commons License 2004.01.24 0 0 1
Kedves Mijo

Még kérdezed, hogy mi lesz a sorsa a Tisztiklubnak?
1. Lebontják.
2. Eladják a még használható anyag egy részét. (A többit az örzővédő kft emberei feszik át, és viszik haza, hogy szabadidejükben is tudjanak rá vigyázzni.)
3. Bevetik sóval a helyét.
4. Az állam végre megszabadul egy nyűgtől.
5. Végre talán megérjük, hogy egy modern épület fog díszelegni a helyén.
Nincs abban semmi rossz, ha egy patkányfészek eltünik a belvárosból.
De ha már aggódunk valamiért, akkor talán érdemesebb lenne a volt Nagycukrázda esetét körbejárni, és abból tanulva rendezni a volt Tisztiklub sorsát.

Előzmény: Mijo (0)
Mijo Creative Commons License 2004.01.24 0 0 0

Annyi minden ment már Baján veszendőbe, vajon mi lesz a sorsa a Tisztiklubnak?

Remélhetjük, hogy "ősi magyar szokás szerint" nincs még meg a leendő gazdája :(?
Vajon el tudja-e érni a Város, hogy mielőbb rendeződjön belvárosunk egyik nagy múltú kulturális bázisa, és ne kezdődjön el ismét egy szándékos állaglerobbantó folyamat, hogy majdan potom pénzekért szerezzék meg tűzközeli körök?

Egyáltalán, ha az iparosoké volt egykor, kérdés miként került honvédségi kezelésbe az ingatlan? Vissza már nem kerülhet? Valójában a bajai egykori iparosokat, a mai bajai Ipartestület képviseli, képviselheti?

Mijo

Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2004.01.24 0 0 topiknyitó

"Bezár a Tisztiklub
PetofiNepe 2004.01.23. 08:56

Márciustól nem működteti tovább a bajai Tisztiklubot a HM Kulturális és Szolgáltató Kht., amely átszervezi országos hálózatát. – Azt az utasítást kaptam, hogy készítsem elő a leltárt és az átadást – mondta szűkszavúan Királyné Dancsa Rózsa, a bajai klub vezetője...

A három éve életre hívott intézményben jelenleg négyen dolgoznak. Az önkormányzat a volt laktanyákkal együtt a Tisztiklub épületét is átvette volna az államtól, ám másfél éve ezt az ingatlan nem kapta meg. Az önkormányzat átvenné és hasznosítaná a Tisztiklub épületét. Ezt a szándékát ismét levélben jelezte a város vezetése a minisztériumnak. Korábban már több ízben tájékoztatták erről a miniszterelnöki hivatalt, a szaktárcát, illetve az ÁPV Rt-t. Széll Péter polgármester kérdésünkre elmondta: az épületben továbbra is működhetnének a volt honvédségi szervezetek, klubok. Emlékeztetett rá, hogy az épület egykoron a bajai iparosoké volt. Az utóbbi években valahányszor szóba került a felszámolt laktanyák, gyakorló területek, épületek további sorsa, az önkormányzat igyekezett megszerezni azokat."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!