Keresés

Részletes keresés

muzsikás Creative Commons License 2003.10.18 0 0 7
Fos emberekről született egy fos könyv. Rendkívül primitiven van megírva. Gyakorlatilag semmi újat nem tudtam meg.
Előzmény: Rokidoki (6)
Rokidoki Creative Commons License 2003.10.18 0 0 6
mesélj
Előzmény: muzsikás (5)
muzsikás Creative Commons License 2003.10.18 0 0 5
Igen. De szar a könyv is.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.11 0 0 3
Tudom is én?
Előzmény: Pistike Nyúz (2)
Pistike Nyúz Creative Commons License 2003.10.11 0 0 2
Mit csinált volna Menyus a tv2-nél?
Fel akart lépni a Dáridóba?
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.11 0 0 1
Menyhért Mészáros László a napokban adta ki könyvét, amelyben a hazai művészvilágot állítja pellengérre. A könyvvel csak egyetlen "aprócska" probléma van, az érintett sztárok is csak a könyvesboltokban szembesültek az ellenük felhozott vádirattal. Védekezésre pedig ennyi esélyük sem volt. Az egyetlen, amit még tehetnek, hogy a sajtó nyilvánosságát próbálják meg igénybe venni.

Az egyik érintett, Lagzi Lajcsi például felháborodásának adott hangot, szerinte az egész nem szól másról, mint személyes bosszúhadjáratról. Elmondása szerint ő nem most találkozott először Menyhért Mészáros Lászlóval, néhány éve a férfi az ő segítségével szeretett volna bekerülni a tv2-be, ám Lajcsi volt az, aki végül közölte vele, hogy nincs esélye a csatornánál. Menyhért most azzal vágott vissza, hogy Lajcsi nem tud énekelni, ám a sztár ezt azzal utasította vissza, hogy a nézettségi adatok őt igazolják.

Demcsák Zsuzsa szintén nem érti a könyvben megjelenteket. Ahogy a Mai Napnak kifejtette, tisztában van vele, hogy támadások is érhetik a médiaszereplőket, de ettől még nem esik neki jól a kapott kritika. Menyhért meglehetősen kíméletlenül fogalmaz, amikor a médiában naponta felbukkanó új (és régi) arcokat főműsoridőt bitorló "plázaribiknek", nyafogó "buzernyákoknak" titulálja. Akit pedig nem ezekkel a szavakkal illet, azokról sem ír túl sok pozitívumot.

A Blikk által megkeresett érintettek közül Bajor Imre vette a leglazábban a róla megjelent állításokat, ő csak annyit mondott: mindenkinek kell valahogy pénzt keresnie, de szerencsére ő nem az a típus, aki ad bármit is Menyhért véleményére.

keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.10.11 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!