Keresés

Részletes keresés

Birdie Creative Commons License 2003.08.13 0 0 14
Ööö, dehát ez a tali már réges régen lezajlott!
Az elkövetkezendőnek meg van saját topikja. Szóval nem értem...
Előzmény: Mini-F1 (13)
Mini-F1 Creative Commons License 2003.08.13 0 0 13
Nem felhozni akarom a topic-ot, de jó példa az létjogosultságára, hogy valaki most keresne a tali szinhelyéül szolgáló vidékről info-kat, képeket, az itt megtalál6ná. (esetleg könnyebben, mint a "NAGY"topic-ban...
James Bond Creative Commons License 2003.04.14 0 0 12
Kedves Dezső,

érdekel a digitális fotózás mivel magam is művelem hobbi szinten, viszont elég későn kapcsolódtam be az itteni életbe, és bármennyire is érdekes lehet, nem szeretek belemászni olyan topikopkba, ahol majdnem 30.000 hozzászólás van már. Így nem is nézegetem, tehát érdeklődésem mellett az ilyen dolgok mégis elkerülik a figyelmemet - elnézést, hogy nem szakítok több időt e fontos tevékenységnek, ígérem legközelebb majd jobban viselkedek. Most pedig megyek a sarokba...

Előzmény: kdezsoe (7)
Vándorbéka Creative Commons License 2003.04.13 0 0 11
De csak ha Birdie-n és kdezsoe-n kívül másnak is e topic halála a hőn áhított szíve vágya.
Vándorbéka Creative Commons License 2003.04.13 0 0 10
Igenis van, aki nem olvassa "Birdie szíve csücske" topicot, mert
1. nem olyan idő és forintmilliomos, hogy egész nap a gép előtt ül és nyomon tudja követni a millió hozzászólást (amely szám a tali eseményét követően csak emelkedni fog), vagy este két órát tölt a napi anyag elfogyasztásával...
2. gépspecifikus rovatot olvas. Digitális(!)-gépspecifikus topicot.
Én nem bánom, ha elküldessz és ha mások is elküldenek melegebb éghajlatra. Én írtam Neked személy szerint egy e-mailt, de visszajött az általad megadott címről. Megírtam Neked azt, hogy
"Különben meg szerintem nyisson mindenki topicot, a rossz úgyis elsüllyed - Darwin után szabadon. Én kipróbáltam, aztán majd dönt a tömegakarat."
Döntsön, én csak az életet próbáltam egyszerűbbé tenni. Bevallottan a sajátomat is. De ez egy kiszámíthatatlan dolog. Az ember már csak ilyen. Van újító szellem, van aki utálja az újítást. Az ember fáradt, kötekedik, máskor jó kedve van és egyáltalán nem bántják olyan dolgok, amitől ideges állapotban a falra mászik. Jó lenne persze, ha praktikus dolgokban nem ilyenek döntenének, de akkor visszatérhetünk az "első" ponthoz, hogy ez teljesen emberi. Mint ahogy az is, hogy meglátok egy ilyen topicot, és nem elkezdem használni, mint úgy általában, hanem arra használom, hogy a létét kérdőjelezgetem. Ami "off". Akkor hát süllyedjen a hajó.
Előzmény: kdezsoe (7)
Birdie Creative Commons License 2003.04.13 0 0 9
Marhaságnak tartom külön topicot létrehozni a topicot érintő kérdések megbeszélése miatt.
Aztán csináljunk már egy "Kell-e Digitális FórumTALI topik", ahol megbeszéljük, hogy szükség van-e "Kell-e Digitális FórumTALI topik kérdések és válaszok" topikra...

Szóval IMHO ennek nincs értelme.
Na én itt most először és utoljára.
Akinek nem tetszik, hogy a nagy topikba irunk a topikról, az ne olvassa. Ennyi.

(és most akkor lehet utálni, meg szárnyakat rajzolni ;)

Előzmény: Vándorbéka (-)
Hapic Creative Commons License 2003.04.13 0 0 8
"Nem is szolok tobbet, annyi abnormalis dologrol szol a vilag, belenyugszom... ez van...:) "

Nem tudom miért olyan abnormális ha valaki egy kis rendet, rendszert akar bevinni a topikok közé, ami egészen jó mindaddig amíg nem megy a közösség rovására.

Előzmény: kdezsoe (7)
kdezsoe Creative Commons License 2003.04.13 0 0 7
"talán célszerűbb lenne a tervezett talik szervezését a jövőben itt folytatni. Én pl. nem is tudtam, hogy volt ilyen, csak innen..."

Mar bocsass meg, most akkor Teged mi az ami erdekel? A tali, vagy a digitalis fenykepezes?
Mert amennyiben nem esik bele az erdeklodesi korodbe mondjuk a digitalis fenykepezes es csak a talikat imadod, maris megertelek...:)))
De ha az elmult honapban 1x beleolvastal a topicba, nem hiszem, hogy elkerulte volna a figyelmedet a tali.
Ne haragudj, lehet, hogy nem egy topicrol beszelunk?! :)))
Egy topiktali mindig nagy esemeny, bizonyitja annak eletkepesseget, ha pont errol nem esik (eshet)ott szo, haaat... szoval... kicsit fura!

Na mindegy, kivanok nektek soktizezer hozzaszolast, kivanom, hogy egyszer majd legyen "Topiktalitopik talija" is, amirol majd egy "Topiktalitopictalijatopic"-ban olvashatunk!:)))
Nem is szolok tobbet, annyi abnormalis dologrol szol a vilag, belenyugszom... ez van...:)

Előzmény: James Bond (5)
Hapic Creative Commons License 2003.04.13 0 0 6
"talán célszerűbb lenne a tervezett talik szervezését a jövőben itt folytatni. Én pl. nem is tudtam, hogy volt ilyen, csak innen..."

Tessék! Meg is van az ellenpélda.
Szóval a helyzet, hogy mindkettőtöknek igaza van, mert aki nem rendszeres tag azt is ugyanúgy érdekelheti a Digitális Fotózás mint minket.
Aki nem olvassa naponta annak tényleg átláthatatlan a Digitális Fényképezés topic, de igaz ami igaz, ott szerveződött, és igen nehéz lesz mostmár elérni, hogy a történéseket ne ott vitassák meg. Legközelebb jobb megoldás lenne ha külön topic-ba szerveződne és itt is vitatnánk meg, mert így akár többen is lehettünk volna és egyébként is jobban átlátható.

Szóval. Nem is tudom.

Kérném a talisokat, hogy a képeket a tavalyihoz hasonló módon http://kep.tar.hu/talalka2 címre U/P:talalka2/talalka2 töltsétek fel. És bárki aki úgy érzi, hogy egy kép a személyiségi jogait sérti az szóljon és azt szíveskedjünk a kölcsönösen eltávolítani!

Előzmény: James Bond (5)
James Bond Creative Commons License 2003.04.13 0 0 5
talán célszerűbb lenne a tervezett talik szervezését a jövőben itt folytatni. Én pl. nem is tudtam, hogy volt ilyen, csak innen...
kdezsoe Creative Commons License 2003.04.13 0 0 4
Ervek:

Ez a topic a tali utan par nappal elsullyed, nehez lesz elobanyaszni a talival kapcsolatos olvasnivalokat.
Tobbszor fogunk beszelni a talirol OTT mint ITT, (ez biztos)akkor majd mindig elhajtjuk a temaban hozzaszolokat? Mert en rendszeresen olvasom AZT a topikot, ha akarod majd mindig szurok be linket, ha valaki meg meri emliteni a talit.
Szerintem, hamarosan elkuldenenek majd a fenebe!
Nem tudom milyen kutatasrol beszelsz elofordulhat, hogy felreertem, de OTT bosegesen olvashattunk rola.Aki tudott (akart) el is ment. Annak ellenere, hogy en nem mehettem, nagy erdeklodessel figyeltem a keszulodest!

Latod szegeny Szistipistinek megserultek a CF-en a talin keszult kepei, OTT ker seegitseget...
Az meg belefer?:)) Mi az ami meg belefer? Mi az ami nem? Ki fogja eldonteni? Ki fogja azokat figyelmeztetni, akik OTT fogjak emliteni a talit?
Gondolj bele... kicsit nevetseges...:)))

Tehat osszefoglalva, szerintem tulzott ugybuzgosagotokat ezzel a forummal kapcsolatban, finoman szolva en eleg nagy marhasagnak tartom.

Előzmény: Vándorbéka (3)
Vándorbéka Creative Commons License 2003.04.12 0 0 3
Érvek:
Az előző tali tapasztalata:
Nem csak a Digitális Fényképezés topicban írnak róla, hanem párhuzamosan más digitális topicokban is, ezért igen nehéz nyomon követni.
Előtte és utána is hosszú hetekig folyamatosan téma volt, miért ne kaphatna külön topicot?
Szerintem már régen nyitni kellett volna és akkor a magával a találkozóval kapcsolatos információkért sem kellett volna külön kutatókat felbérelni, akik átfésülik az összes szóba jövő topicot...
Előzmény: kdezsoe (1)
Hapic Creative Commons License 2003.04.12 0 0 2
Az itthon maradottak részére egy kis előzetes beszámoló: http://hapci.fw.hu/forumtali2
kdezsoe Creative Commons License 2003.04.12 0 0 1
Most mi ez az agyament dolog?

Kulon topikot letrehozni, egy masik topik talijarol...
Talan OFF-nak szamit OTT beszelni rola? Talan nem annak a topiknak a talija? Nem tartozik oda?
Nem lenne jo dolog 10000 hopzzaszolas mulva is olvasni OTT errol a talirol? Arrol, hogy OTT es AZON a talin ,hogyan szulettek baratsagok egy kozos hobbibol?

Mindenert uj topikot?
Milyen gepet vegyek...
Bemutatom fotoimat...
Digitalis Forum tali...
Agyrem...

Vándorbéka Creative Commons License 2003.04.12 0 0 0

A legfrissebb hozzászólások begyűjtve a szerzők remélt utólagos engedelmével:

copf 2003-04-11 22:06:57 (27795)
Hali!
Fórumtalival kapcsolatban kértek meg a már ott lévők, hogy szóljak:
Szóval: aki Bükkszentkereszt felől közelíti meg a szállást, egyszercsak egy olyan kereszteződéshez érkezik, ahol abszolút semmi nincs kiírva, na, ott kell jobbra fordulnia, különben el talál tévedni! :) Állítólag ha itt jobban bekukkant az ember jobbra, akkor lehet látni "kemping" vagy ilyesmi feliratot.
Ennyi. Bye!

Speibl és Hurvinyek 2003-04-11 23:20:32 (27796)
koszonjuk!!

Hapic 2003-04-11 23:47:55 (27797) Fórumtali
Kint voltam ma az SzGyuri-val+ a Birdie-vel és néhány tapasztalat: GSM térerő Pannon kivételével elég jó. Az idő ma elég kegyes volt, eső nem volt, késő délután felé pedig már a nap is elég szépen sütött, a szél viszont fújt rendesen. A fogadóban majd mindenki tájékozódhat a bejelentkezés módjáról, fel kell készülni, hogy a szobák elég kicsik, úgyhogy táncolni inkább majd a vendéglő részében ajánlatos, a vendéglő rész egész barátságos. 2 illetve 3 ágyasak a szobák, igény esetén majd kicserélgetitek. A vendéglő egész barátságos a választékról és az árakról csináltam pár képet. Ennek függvényében mindenki döntse el mennyi hidegélelmet hoz magával. Az említett kereszteződésről is csináltam egy képet, de nem hinném, hogy túl sokan vállalják be a Bükkszentkeresz-Bükkszentlászló útvonalat.
Nagyjából ennyi.
Ha bárkinek kérdése van talival kapcsolatban akkor küldjön mailt.
http://hapci.fw.hu/forumtali

Bandi-T 2003-04-11 23:54:11 (27798)
Ööö, ez a link nekem linkel [nem mûködik]... :O Vagy éppen most töltöd fel?

Hapic 2003-04-11 23:56:37 (27799) "Ööö, ez a link nekem linkel [nem működik]... :O
Vagy éppen most töltöd fel?"
Ki gondolta volna, hogy 1 percen belül megnézi valaki. Fent van. Most már mennie kell!

Speibl és Hurvinyek 2003-04-11 23:57:09 (27800) hééé
italap nincs?
:-)))

Hapic 2003-04-12 00:08:02 (27803) "italap nincs?"
Nem volt kitéve! De a sört tudom ;) 300 HUF
Ezért inkább a kocsi hátuljából ittuk a sört

Vándorbéka Creative Commons License 2003.04.12 0 0 topiknyitó
Olyan jó lett volna már a tali előtt, ha külön zsák gyűjti a vele kapcsolatos hozzászólásokat. De még nem késő, hogy akit a tali érdekel, egy helyen találhassa a beszámolókat és kommentárokat. Talisok, ide írjatok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!