Keresés

Részletes keresés

Don Valentino Creative Commons License 2003.06.06 0 0 3
Szerintem ne jojjenek, kell a fasznak a sok hoborgo toro zuzo verekedo neonaci.
Előzmény: wamzer (2)
wamzer Creative Commons License 2003.06.06 0 0 2
Szerintem is kamu. amúgy meg igaza van donnak, a magyar foci érdektelen fos, nemtom minek gerjed rá ennyi ember.
Előzmény: Tibó (1)
Tibó Creative Commons License 2003.06.06 0 0 1
Hát ez nem 100-150 kmlenne.
Kamu csimu.
Előzmény: keleti topicnyitó (-)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.05 0 0 0
Es jo ez nekunk? En nem csipem a Fradit. Persze utalom az egesz magyar focit.
keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.06.05 0 0 topiknyitó
Nyíregyházára száműzhetik a Fradi-futballt

2003. június 5., csütörtök, 17:41

Jóllehet a fegyelmi tárgyalás befejezésére és az ítéletre még várni kell, információnk szerint a múlt pénteki Üllői úti botrány után megeshet, hogy decemberig bezárják a Ferencváros stadionját, sőt az sem kizárt, hogy a zöld-fehéreknek a főváros határán túl, mintegy 100-150 kilométerre Budapesttől kell lejátszaniuk az őszi idény "hazai" mérkőzéseit.

Amennyiben ilyen döntés születik, a Fradi Nyíregyházán, esetleg Akasztón, Stadler József sporttelepén rendezheti soros bajnokijait. A hivatalos döntésre persze még várni kell, arról viszont már határozott a Magyar Labdarúgó Liga, hogy a jövőben a meccsek biztosítását csak az általuk is jóváhagyott biztonsági cégek végezhetik.

A múlt pénteki Üllői úti botrány kapcsán egyébként folyamatosan zajlik a sürgősségi tárgyalás a ligában, amelynek során Szeiler Józsefet, az FTC Rt. vezérigazgatóját hivatalból fegyelmi eljárás alá vonták. Hasonlóan járt Sallói István, a Siófok klubigazgatója, mivel a hét végi, Siófok-Győr mérkőzés lefújását követően szintén hatalmas verekedés tört ki a Balaton-parti sporttelepen.

A liga az elkövetkezendő időben a szurkolókat hergelő, agresszív magatartást tanúsító futballistákat is elítélhet gyorsított eljárással, akár 72 óra leforgása alatt, amihez a videofelvételeket is felhasználhatják az illetékesek.

Bánki József

[origo]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!