Keresés

Részletes keresés

Ati-pati Creative Commons License 1999.04.24 0 0 49
De bizony kedves Neil Te is emberek vagy, csak én így ismeretlenül is az embereknek abba a 20%-ába (személyes becslés) sorollak, aki nem néz szívesen ilyen szemeteket.
Előzmény: Neil (43)
malix Creative Commons License 1999.04.23 0 0 48
Újabb élmány, pár nappal ezelőttről (@TV2, Plusz, közművelődésileg, brrr):

A minap evezek csendesen a tévécsatornákon, belebámulok a szomorúan mocskos hírfolyamba, s néha-néha (a miheztartás védett) odasózok egyet evezőmmel a felbukkanó csatornapatkányok ormótlan fejére, mire ezek dühösen prüszkölve eltűnnnek a forrongó média-levesben, bosszúból arcomba fröccsentenek pár fertőző, közérdekű hírcseppet, pedig velem igen jól jártak, mert óvatos duhaj lévén meghagytam nékik rovott múltú életüket, a fajok békés egymás mellett élése jegyében.
És feltűnik a tüsi fejű, filigrán műsorfolyamőrnő, aki megpendíti azt, amit már régen nem lehet, a pangót, az évek óta szunnyadót, a felrázhatatlant, a többé nem csapongót, a vészesen alulmotiváltat, azaz bepállott fantáziámat, hiszen műsorában a szex és a nátha mély összefüggésének feltárását helyezi bele a kilátásba.
Szorítom két kezemmel székem karfáját, folyadék szivárog vasmarkom alatt az elaggott faanyag sejtközötti állományából, izgalom a tetű fokán. Felfogom, hogy jelentős az, mi következik: megtudom, hogy vajh a náthás ember szexuális vonzereje rákontráz-é azéra, aki orrából, mint rendesen, csak levegőt ereget, avagy fordítva ül az igazság a lovon, vagyis a lepedőgimnasztika kiüti a náthát a nyeregből.
És lőn! Most már tudom! Világos, hogyan kell(ene) élni! Összekarolt a laikus a professzionistával, a hírsanyargató kocariporter a szuggesztív, tisztességben és terapeuta-kongresszusokon megőszült szexológusnővel, s kimondatott a nagy igazság: HETI KETTŐ, sem nem több, sem nem kevesebb kekszmenet kell kell nékünk a nátha megelőzéséhez. Ha ők mondják, hátha elkerül a dátha.
A műsor elmúltával reménykedve odafordultam otthonom egyetlen nőneműjéhez, Szanza Verához, és a cserepe alatt ülő tálkába pár korty vizet öntöttem: legalább ő élvezkedjen egy kicsit.
ENDE!

Neil Creative Commons License 1999.04.22 0 0 47
Malix:
Sajna igazad van, ezek tényleg a szomorú tények, és tudnunk kell róla, nem lehet strucc módra élni, ugyebár. De:
1. Ahogy Te is mondtad, nem kéne ebből a tv-knek azt kihozni, hogy "de jó, itt egy újabb kis zaftos háború, hülyére kereshetjük magunkat".
2:én nem úgy gondoltam, hogy ne adjanak hírt az ilyesmikről, csak mondjuk lehetne egy adó, ami a változatosság kedvéért csak a jó híreket közölné.

És amit a királyi TV1-ről írtál abban is igazad van, de azt nem is én szidtam:))) És a Fábry féle showakármi valóban jobb az ilyen szerencsétlenek próbálkozásánál, bár, ezt a Koós féle őrületet még nem láttam, úgyhogy elnézést, hogy látatlanbanb cikizem.
Szia
Neil
Előzmény: malix (45)
malix Creative Commons License 1999.04.22 0 0 46
egy kis kiigazítás önmagamon:
a média igazsága a számtalan pszeudoigazságok egyike. És vannak egyéb verziók is.
malix Creative Commons License 1999.04.22 0 0 45
Neil:
Nem jó nekünk, valóban nem jó, de azt beláthatjuk, hogy ezek a híradások a szomorú igazságot tükrözik. Ha a mádia ezeket a híreket elhallgatja, attól a borzasztó tények még tények maradnak. A probléma inkább a tálalással van: az érzékelhető érzéketlenséggel, azzal, hogy show-műsor kerekedik mások szenvedéséből. A @TV2 például "jó" érzékkel a háború kezdetére már megalkotta a NATO-logót, s vidáman bejelentette, hogy percenként új hírekkel jelentkezik róla.

A királyi TV1 pedig szidalmazható ezért-azért, de nagyobb fokú mértéktartásában bízni lehet (Aktuális). No és a Fábry-sósav még mindig kellemesebb, mint Lajcsi-Koós-féle műsorkísérletek.
Malix

Előzmény: Neil (44)
Neil Creative Commons License 1999.04.21 0 0 44
Dr Strange

Igen, ez pontosan így van, ahogy leírtad. De nem értem, hogy miért jó az nekünk, másnak, bárkinek, ha belefásulunk a borzalomba, fájdalomba, vérbe, szenvedésbe? Ez folyik az újságból, rádióból, az összes lehetséges médiából. Miért nem tudják végre feltalálni ezen a tetves bolygón a békés médiát?
Mindegy.
Vetélkedők. Igen, licensz alapján készülnek, de van értelmes vetélkedő is, pl. Mindent vagy semmit. Vagy van izgalmas, pl a TV5-ön ment régebben a Fort Boyard című vetélkedő, az ötletes volt, és izgalmas. Ehelyett ezeket a szemeteket lehet nézni, mint Várom a párom, meg a TV2 ugyanilyen típusú mit tudom én, mi a címe vetélkedőjét.
Kicsit elszomorító.
Neil

Előzmény: dr_strange (40)
Neil Creative Commons License 1999.04.21 0 0 43
Kedves sófelhasználó!
Elképzeltem:)))
Nem tudom, abban hogy játszik, mondták már mások is, hogy abban a filmben feltűnik, de ebben a műsorban ahogy előadja magát, az valami hihetetlenül isoznyatos:)) Amióta felvetettem ezt a témát, azóta meg sem merek nézni egyet sem a fent említett vetélkedőből, mert beleőrülnék, az tuti:)))
De igazság szerint engem a nő nem is érdekel. Hanem az keserít el, hogy hiába van 12 magyar adó, nem tudok leülni, és találni igazán jó filmet, vetélkedőt, akármit.
Nem akarom elhinni, hogy tényleg ez kell az embereknek.
De sajnos ez van. És ahogy valaki előttem találóan leírta, ezek szerint én sem vagyok emberek.
Szia
Neil
Előzmény: sófelhasználó (38)
jeep Creative Commons License 1999.04.20 0 0 42
Elnézést a tájékozatlanságomért, de
mi az a Millenium?
Előzmény: petúnia (34)
jeep Creative Commons License 1999.04.20 0 0 41
Nem értem mi bajotok.

Egy hónapja levittem a TV-met a pincébe. Azóta odafigyelek a környezetemben levő emberekre. Ők érdekesebbek, mint a TV.

dr_strange Creative Commons License 1999.04.20 0 0 40
Sziasztok,
mint újonc szeretnék én is hozzászólni. SZVSZ abba, hogy az emberek ennyi vért, tragédiát, könnyet képesek megnézni, nagymértékben belejátszik az a pszichológiailag megmagyarázható érzés is, hogy "de jó, ma megint nem engem raboltak ki/lőttek le/ütöttek el". Régen az emberek az úságot a halálozási rovatnál nyitották ki először ("megint túlétem pár embert...":-), ma a véres tudósításokra harapnak. Meg aztán ennyi szenvedésbe bele is lehet fásulni, így aztán egyre többet és többet kell belőle nyomatni.
Ami meg a bugyuta vetélkedőket illeti, úgy tudom, többnyire licence alapján mennek, így aztán nagymértékben meg van kötve a készítők keze, hogy mit is hozhatnak ki belőle.

Üdv,
dr_strange

tigger Creative Commons License 1999.04.20 0 0 39
Örömmel jelentem, hogy a tv müsorok színvonala lassan, de biztosan eljut addig a pontig, ahonnan már képtelenség lesz tovább romlani. Persze a T.Közönség sem akármi, amikor főmüsoridőben nem tudja mi Lengyelo. fővárosa?! A Szomszédok igazán jó sorozat, habár a jóég tudja melyik bolygón van ennyi rosszkedvű, szegény, ám becsületes rendes ember, akiknek viszont az önérzete az aztán van, nem is kevés. Amúgy valószínűleg ripsz-ropsz éhendöglene az a kozmetikus/fodrász, aki ilyen stílust engedne meg magának a vendégeivel szemben.
( természetesen azoknak a vendégeknek a pénzéért, amiből neki élnie kell). A szomorú az, hogy mindezt az amúgy tehetséges szinészek ugyanilyen rosszkedvvel és unottan játsszák el.
sófelhasználó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 38
Neil, képzeld, el én is belenéztem a várom a párom című műsorba, és hosszas töprengés után jöttem rá, honnan ismerős a műsorvezető: a 6:3 című film egyik főszereplője , ahol zseniálisan játszik.
Előzmény: Neil (1)
moncsi Creative Commons License 1999.04.18 0 0 37
így van!
Előzmény: Ati-pati (36)
Ati-pati Creative Commons License 1999.04.16 0 0 36
Van egy rossz hírem gyerekek !
Bármilyen nehéz is elfogadni, de az egyszerű átlag embernek (kb. a lakosság 80 %-a) ezek a számunkra élvezhetetlen, bugyuta, primitív műsorok tetszenek.
Valószínű, hogy Ti nem forogtok ilyen körökben, bár Petúnia már megérzett valamit a dologból.
És még egy durva dolgot el kell, hogy mondjak : ezek az emberek nem butulnak el a fenti műsoroktól, nekik ez a színvonaluk már eredetileg is. Ők csak kinlódva tudják megnézni azokat a "színvonalas" műsorokat amelyekből mi minél többet szeretnénk látni a képernyőkön.
Megnyugodva dölnek hátra, ha végre meglátják Lagzi Lajcsit.
Bár lehet, hogy a látszat mást mutat, de én ezeket az embereket egyáltalán nem nézem le, egyszerűen elfogadom hogy nekik ez kell.
Másrészről pedig ott van a csatornaváltó gomb, 12 magyar csatornából pedig még a nagyon kényes izlésűek is csak tudnak naponta egy-két műsort választani. Többre nincs is szükség, inkább internetezzetek.
petúnia Creative Commons License 1999.04.15 0 0 35
Azért a topichoz is hozzászólok.
Nem feltétlenül dicsőíteni akarom ezeket a TV-ket, de azért nem kéne ennyire szigorúan bánni velük. Szerintem csak attól tűnnek ennyire borzalmasnak sokak szemében, mert jó magyar módra elég amatőrül vannak megcsinálva. És szerintem azt is el kell fogadni, hogy igen, ilyen a közizlés, mert nem csak ezredvégi háromdiplomás értelmiségiből áll a népesség, és a nyugdíjas szövőnőket is szórakoztatni kell.
Különben szerintem ez még mindig jobb, mint a királyi TV1, mert amit ott tv műsor címen kínálnak szerintem szégyen. Már Vészhelyzet sincs.... Kedvencem viszont a Szomszédok, én abban tizenvalahány év alatt még senkit nem láttam mosolyogni, mert nehogymár megdobjuk egy kicsit a közhangulatot.
A Tv3-ra azóta haragszom, amióta levette a műsorról a MiIlenniumot.
petúnia Creative Commons License 1999.04.15 0 0 34
Azt hiszem, Sailormoon a rajzfilm címe, és szerintem kizárólag a '85 után születettek érzik át a lényegét... Nekem egyszer a 12 éves tanítványom korrepetálást tartott a sztoriból, de még kevésbé fogtam fel a lényegét. Lehet, hogy ez már generációs probléma?
Előzmény: mégvakabb varjúú (33)
mégvakabb varjúú Creative Commons License 1999.04.13 0 0 33
Ha már oly sok szép szó esett az RTL-ről én is csrélem az eszmémet egy kicsit. A reggeli műsor előtt (6-1/2 7 között) szokott rendszeresen egy rajzfilm menni. MAgyarázza el nekem egyszer valaki, tulajdonképpen miről is szól ez!? Huszonakárhány éves létemre most már rendszeres nézője vagyok ennek a ....-nak, csakis azért, hátha egyszer..., de még semmi értelmet nem sikerült kihámoznom ebből. Lehet hogy csak én vagyok túl álmos?
alienne Creative Commons License 1999.04.10 0 0 32
a törzsasztalon volt egy topik egy-két hónappal ezelőtt, ami ezzel a két műsorral foglalkozott, ha érdekel, biztosan elő tudod bányászni, bár nem tudom meddig tárolódnak a topikok.
személyes véleményem nincs a .hu-ról meg a kukacról se, mivel mindegyikből csak egyet-egyet láttam az még nem elég a véleményalkotáshoz. arra emlékszem, hogy az egyikben volt egy riport az EV találkozóról, és hogy mennyi ökörséget össze bírtak ott hordani az emberek :)) na jó ez nem a műsor hibája.

a jövőnézőből pedig láttam néhány adást, és tetszett.

más:
a 100-ból egy című csodaműsorban az a legnagyobb patkányság, hogy az összes kérdés valami ált.isk. szintű gagyi, aztán az utolsó, amivel a zsozsót lehetne elvinni, az ilyesmi, hogy "rendezze fordított ábécé sorrendbe azokat az országokat, ahol a következő tavak találhatók", és ha nem földrajztanár az illető (erősen kétlem ;) akkor csak egy bazi nagy kudarcélmény az egész a szerencsétlennek. minek járnak oda vetélkedni? :) bár én csak múlt nyáron néztem azt a sz#rt, és mostanában nem igazán nézek tv-t.
sajnos az esmeraldát kénytelen vagyok néha végighallgatni, az is inkább vécébe, mint tévébe való.

az embereknek ez kell. én nem vagyok emberek.

Előzmény: PROSPERO (31)
PROSPERO Creative Commons License 1999.04.01 0 0 31
Hello Dodo!
Istenes Laciek pont mostanaban szerettek volna ujra az egykori autosmusorukat. Szerintem is nagyon szinvonalas volt a korabbi adas. Sajnos, a mostani TV2-TV3 (SBS_CME) fuzio miatt bizonytalanna valt az adas indulasa. Egyebkent en ugy hallottam, hogy mar a sugarzasi idejet is kituztek + Laci vezette volna ujra, de most leallt a dolog. Kar...
Egyebkent en is hianylom az autos musorokat, mert szerintem sokunkat erdekelne ez a tematika + Nemetorszagban is van par szinvonalas (Vox, Pro7)
No, majd csak lesz valahol ilyesmi. Egyebkent mi a velemynetek a ket szamitastechnikai musorrol: a pont.hu-rol (RTL) es a Kukacrol (TV2)?
Prospero
Dilidodó Creative Commons License 1999.03.31 0 0 30
PROSPERO!

Nem tudsz valami infót mondani a műsorvezetővel kapcsolatban (ha jól tudom Istenes Lászlónak hívják), hogy nem tervez valami autós műsort a jövőben? Csak azért kérdezem, mert régen volt egy autós műsora, és szerintem a mai napig messze a legigényesebb volt az a műsor a maga műfajában.
Bocsi, hogy nem konkrétan a műsorról írtam, de az igazság az, hogy ritkán látom csak. Egyébként érdekesnek találom, jól vannak a témák is összeválogatva, csak mint említettem, ritkán tévézek.

Üdv,
Dodó

Előzmény: PROSPERO (28)
lacee Creative Commons License 1999.03.29 0 0 29
Bort, búzát, békességet!

Nos, szerintme a ker. csatornák közül még a Biopon-TV a legjobb. Bár a roppant agymozgató Szerencsekerék nem éppen a listavezető nálam... A TV3-on a Rém Rendes Családot nézem egyedül (Peg rulz :)) ). Az Rtl-klub szvsz csődbe fog lassan menni, mert az Unalmas és Siralmast akárhogy is, de egy csomóan nézték (én kb. 15 percet). /egyébként láttátok a Fikusz-paródiát a Gálvölgyi showban? Eléggé hasonlított az igazira.../ Meg itt van ez a topicadó műsorka is. Megnéztem, és nem tudtam hogy most nevessek v. sírjak... Más: Az HBO a legjobb, mert abban csak filmek vannak műsorvezetők nélkül! Uff. (remélem nem borzoltam fel túlságosan a kedélyeket)

PROSPERO Creative Commons License 1999.03.29 0 0 28
Sziasztok! En egy kereskedelmi tevemusornak vagyok a producere. Az adas hetente lathato a TV3-on és Jovonezo a cime. Esetleg, ha latta valaki, kivancsi lennek a velemenyetekre. Igazabol en azon torom allandoan a fejemet, hogy mikent lehetne a kereskedelmi es szinvonalbeli kihivasnak is eleget tenni. A musorunk stilusat is ehhez probaltam igazitani. Szoval valahogy beszallnek szivesen a beszelgetesetekbe + varnam a velemenyeteket is, innen a masik oldalrol. (Ja a honlapunk cime, ha vkit erdekel: www.jovonezo.hu) Producer
Tripletheader Creative Commons License 1999.03.25 0 0 27
Brumm!

Nos, jobbnak latom megjegyezni, hogy a topicindito musorvezeto elmeletileg szineszno (pl.6:3-ban szerepelt), es igy kevesse valoszinu, hogy "kifekudte" maganak a szerepet. Mas kerdes, hogy legalabb a termeszetellenes rohogesi rohamait kordaban kellene tartania.
A "Varom a parom" egyebkent nem teljesen rendezett, az egyik ismerosom volt a multkor a valaszto, es nem tudta, kit valaszt.
Mas kerdes, hogy neha nem szep emberek kerulnek be, ami kellemetlen, hiszen itt
nem lehet latatlanban eleg nehez kiszurni a nem tetszo egyedeket.

Akiknek a ker.Tv-vel van bajuk, azok ecceruen ne nezzek, es kesz. Szerintem vannak kimondottan jo musorok, mas kerdes, hogy akit erdekel, mar reg megnezte angolul/nemetul...
Mivel eleg jol birom a ket nyelvet, bizton allithatom, hogy a nemet tv-k semmivel sem jobbak, az angolul tv-k alt. kodoltak, a musoraik sem sokkal jobbak.
Ami egyertelmu elony, az a kinalat sokkal szelesebb kore. pl. ha erdekel mi tortenik a vilagban, akkor 1x megnezem a Cnn world reportot, aztan kesz. Epeszu ember nem nezi egesz nap, hogy mi van a "Zambian Stock Market" - on.

Az amerikai tv-khez meg nem volt szerencsem...

ps.TV2, ket napja
kerdes: Mi Lengyelorszag fovarosa?
valasz: Hat ezt most igy nem tudnam megmondani...

KeFe Creative Commons License 1999.03.25 0 0 26
Ha neha-neha leadnak valami normalis(azert legalabb 4-5 eves) filmet, azt is jol elb***ak a (ujra)szinkronnal. Erre bezzeg van penzuk, az uj(abb) filmek megvasarlasara meg nincs.
bobbyperu Creative Commons License 1999.03.25 0 0 25
Annak a csatornának, ami elhozta Mo.-ra a Dragon Ball-t mindent el lehet nézni, vagy kapcsolni, egyébként lehet, hogy már nem sokáig.
Neil Creative Commons License 1999.03.23 0 0 24
Igen, igazad van, pontosan. Nekem is a belem jön ki(néha nekem is szó szerint), mikor ezekbe a műsorokba(Forró nyomon, Akták, stb) belepillantok. Mit élvez a nép azon, hogy ki hogy ölte meg a szomszédját, hoyg verte agyon a kutyáját, hogytan éhezik. És ha esetleg a vérfolyamból elegünk volt, akkor jön Vizy Andriska(a hét törpe egyike), vagy esetleg az a szerencsétlen és tehtségtelen nő a topicban is említett műsorban.
Miért kell? Ez mostmár mindig ilyen lesz? Vagy még ennél is lejjebb megy a színvonal?
Sziasztok
Neil
Előzmény: Kwisatz Haderach (21)
Lammer Creative Commons License 1999.03.23 0 0 23
Sziasztok!

Azért örülök, hogy ilyen sokan szídják a kereskedelmi tv-ket, mármint az országos sugárzásúakat. Szerintem egyedül csak a TV3 nézhető, és annak a hírműsora is kitűnő.

Bocsánat a túlzott szubjektivitásért, de hát ez van. :-))

kakaóscsiga Creative Commons License 1999.03.23 0 0 22
Talán láttad, hogy kedvencünk Vizy András is átigazolt az RTL-től a TV2-be?!
Előzmény: Crash (18)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.03.23 0 0 21
hát igen, mondjuk nem tapadok rá az új csatornák hír műsoraira, de azt hiszem kicsit túllőnek a célon
mintha azzal, hogy véres, szokatlan és "kicsit" brutális, embertelen képriportokat mutatnak be növelhetnék a nézőszámot (persze, lehet hogy így is van...szenzáció kell a népnek, na)

én akkor lettem rosszul (szó szerint) mikor valamilyen kora esti "hírműsorban" egy 5-10 perces tudósításban számoltak be arról, hogyan verik agyon, altatják el egy elhanyagolt kutyatelepen (valahol koreában) az elvadult kutyákat a jólelkű városlakók, na akkor nem értettem hogy ez most miért is kell

vagy ilyen van a CNN is?
szerintem nincs, pedig az egy kommentár-hír-csatorna és ott nemcsak 100-120 percet kell (valamilyen szinten) objetív tudósításokkal feltölteni
***
csak azét írtam erről, mert a vetélkedőkkel, sorozatokkal kapcsolatos véleményekkel (lenéző véleményekkel) maximálisan egyetértek
***
Spectrum rulz, HBO rulz, meg néhány kivétel (Northern Exposure pld) rulz :)

Előzmény: THX (20)
THX Creative Commons License 1999.03.23 0 0 20
Kedvencem Bárdos András az RTL-en amikor 10 perc alat 25-ször elmondja, hogy mit láthatunk majd 7 órakor a hírekben amiben aztán semmi plusz információ nincs a beharangozó két mondathoz képest. Persze ezt nyilván nem ő találja ki de az már azért undorító, hogy mennyire szeretné ha kitörne a háború Koszovóban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!