Keresés

Részletes keresés

Attosz_FaLLiA Creative Commons License 2003.05.28 0 0 9
Hasonlóan jártam én is, nem nagy gáz, nekem se esett le, mondjuk mázlim van, mert két oldalt pont nem sérült. Szép lassan nő le. Kb januárban történt, és majdnem teljesen az aljáig véraláfutásos lett. Most tart úgy a felénél, talán kicsit lenntebb. Azaz kb 10 hónap-1 év kell hogy rendbejöjjön. Persze ez változó, kinek hogy nő a körme. Vágni kicsit nehezebb nem árt előtte jól beáztatni, és erős ollót használni. Vicces, hogy ahol kék, ott a köröm nem tapad, akár fenntről be is szúrhatod alá az ollót. Na jó jó, nem ragozom :)

Mellesleg én két éjszakát táncoltam végig fél számmal kisebb acélbetétes bakancsban.. nem kellett volna :)

Edzésen eleinte kaptam a megjegyzéseket, hogy szép a körömfestékem, mostanra megszokták, bár szó se róla, elég kellemetlen így megjelenni.

Classic Girl Creative Commons License 2003.04.21 0 0 8
ha egyaltalan no uj korom. ha a matrix serult (innen no ki a koromlemez) lehet hogy nem no uj korom, vagy deformalodott korom no helyette. en is javaslom az orvost. de szerintem nem serult meg a matrix. kar hogy nincs magyarorszagon podiatrist vagy hogy kell irni. az az orvos aki a labfejjel foglalkozik. ha ugy latot jon le a korom, mindenkeppen le kell vetetni. altalaban a levalas a korom szabad szele felol, vagy az oldalrol kezdodik. szoval le kell vetetni.
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.20 0 0 7
Figyusz, ha a szele levalt, akkor valszeg le fog esni. Hogy ez ne leszakadas legyen (pl beakad valamibe), jobb, ha elmesz sebeszetre, ahol fajdalommentesen leszedik. Ez azert is jo, mert ha a halott ala/utan no az uj korom, az esetleg hullamosan, ferden, szabalytalanul nohet, magyarul ronda lesz.

MuT

Előzmény: akusiuss (5)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.04.18 0 0 6
A körömágynál rögtön nőni kezd az új köröm, ezzel egyidejűleg nő lefeleé a bekékült régi (halott) köröm. Folyamatosan vágni kell a halott részt és kész. Nem te vagy az egyetlen akinek "leesik a körme".
Nem nagy ügy.
Előzmény: akusiuss (-)
akusiuss Creative Commons License 2003.04.13 0 0 5
Nálam mindig a remény hal meg utoljára.A színe ugyan változott, de nem mozog jobban, mint eddig.
sírszele Creative Commons License 2003.04.13 0 0 4
Szerintem búcsúzz el tőle.
Előzmény: akusiuss (3)
akusiuss Creative Commons License 2003.04.13 0 0 3
Hát azt hiszem vigyáznom kell rá, mert enyhén mozog.Az oldalainál pedig elvált egy kicsit.Tehát várnom kell és minden elődordulhat.
sírszele Creative Commons License 2003.04.13 0 0 2
Sziasztok!
Nekem már majdnem az összes körmöm leesett egyszer. Tavaly két lábujjamra sikerült ráverni csákánnyal, az is bekékült, és legalább egy hét eltelt már, nem is fájt, amikor egyszercsak lejött, olyan undorító, mint egy horrorfilm! Ráadásul majdnem egy év kellett, hogy normálisan nézzen ki megint.
Előzmény: akusiuss (-)
tusi74 Creative Commons License 2003.04.13 0 0 1
Viszont nekem, vagy félév volt, mire eltűnt, mert nem felszívódik, hanem ahogy nő a köröm, úgy vágod le a fekete részt. Én is hasonlóan jártam tavaly, majd 1 hónap múlva más okból megsérült a lábam. Elég ciki volt, hogy más előre szabadkoztam, hogy nem koszos a körmöm, hanem véraláfutásos.
Előzmény: akusiuss (-)
afintha Creative Commons License 2003.04.12 0 0 0
szerintem bekekul es meggyogyul.
szerintem csak akkor esne le a korom, ha az a resz is megserult volna, amhol no a korm, de errol nem irtal.
Előzmény: akusiuss (-)
akusiuss Creative Commons License 2003.04.12 0 0 topiknyitó
Szép jó estét !

Szeretnék tanácsot kérni a következő dologban.
Ma foczitam és egy hirtelen fékezésnél a lábam még csúszott a cipőmben, amíg az első falát elérte.A körmöm rögtön fájni kezdett.Az érzet olyan volt, mintha beszakadt volna.Mostanra(estére) bekékült és érzem, ha hozzáér valami fáj.
Kérdésem: mit tegyek vele?
Le akar-e esni később?Azaz mire számíthatok.

Köszönöm a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!