Keresés

Részletes keresés

jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.04.18 0 0 8
A HS7 az egyik legjobb magyar banda, csodalkozom, hogy meg nem vittek ki kulfodre az albumjaikat. Szerintem ott nagyobb igeny lenne ra.

Es persze az elodje sem volt rossz a Houdinis...

Előzmény: Rockstar (7)
Rockstar Creative Commons License 1999.04.18 0 0 7
Ez tényleg így van, sajnos. Például egy itt élő angol ismerősöm nemrégen dumált a Heaven Street Sevennel, akik eldicsekedtek neki, hogy már ezer darabot sikerült eladni az új CD-jükből. A srác meg nem értette, miért örülnek ezek ennek, amikor ANgliában ez valami abszolút szánalmas példányszám lenne. És most olvastam, hogy a Shygys 48 ezer, az Ámokfutók 78 ezer lemezt adott el, szóval megyek én is, irány Anglia.
Előzmény: JinxSan (5)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.04.17 0 0 6
Az a gond a profi zeneszek sokasagaval, hogy sajna megmaradnak klubzenesz szinten. Csak a muanyagra van igeny nagy tomegben.

Nem tudom lehet e itt ilyet irni, de ha valaki profi zeneszeket akar hallani, az keresse az Indian Joe Blues Band nevu formaciot! Nos ebben a bandaban van egy szoke "Scoter" kinezetu srac. Ot figyeljetek! Nagyon profi gitaros. A gitaron kivul meg hegedul, zongorazik is...

JinxSan Creative Commons License 1999.04.17 0 0 5
Ezt mar tobb forumon elmondtam: vagy csinalsz jo zenet, de azt max a lakotelepi haveroknak adod oda, mint el, vagy csinalsz szart, shigizt, meg ilyenek, es keresel vele penzt. Vagy csinalsz szar zenet, es eladod a Shigiznek meg a TOmmyboynak, es megkapod a bevetel 5%-t, ha szerencsed van. A magyar zenekiadas egy nagy szar. Sajna volt szerencsem, a Hungarotonnal akartunk csinalni ezt-azt. Az igazgato kereken megmondta, teljesen jo a dolog, sokkal frankobb mint egy Papp Rita, de magyarorszagon jelenleg a Funky Monkeyt lehet eladni, sajnos nem tud velunk foglalkozni. Egyszeruen kicsi a tomegbazis. Tehat ha a lakossag 1%-a hallgatja az adott retegzenet, az USA-ban peldaul igy is milliardokat jelent (emberben es dollarban is), mig magyarorszagon 1000 embert, es ha ekkora peldanyszamban keszitesz valamit, akkora az eloallitasi koltseg, hogy az 1000-bol is csak 200 venne meg. Szopas. Elfogadjuk vagy kikoltozunk a kodos Albionba.
META TOM Creative Commons License 1999.04.15 0 0 4
Ahogy a produkciót elnéztem, az IQ teszteket növekvő sorrendben értékelték ki...8-)))
Előzmény: null (-)
PillaPalack Creative Commons License 1999.04.15 0 0 3
tippelhetek?
szomoru szamuraj kozso?

a shygays volt az egyuttes?

Halászkirály Creative Commons License 1999.04.15 0 0 2
Már voltak hasonló topikok itten.
Ezt most szerintem a sájgájsz felbomlása "ihlette". (Whoaaaah, micsoda jól informált pasas vagyok!)
Nekem az a véleményem egyébként, hogy abszolút nem sínyli meg magyar könnyűzene világa az ilyen csapatok felbomlását. Sőt! Kis szappanbuborék apró pukkanásához hasonlítom az ilyen "hírecskéket"!
Zenekar alapításához nem álmok kellenek és IQ-tesztek, hanem kíváló hang és kíváló hangszeres tudás! Van egy pár IGAZI magyar ZENÉSZ, aki tök suttyó, de a zenéje viszont állati!
Wildschwein Creative Commons License 1999.04.15 0 0 1
Azért a témához is hozzászólok. Ez a könnyűzene egy ilyen szakma, nem? Szerintem ez azóta így megy, amióta biznisz alapon működik (már jó néhány évtizede). Sőt, tulajdonképpen ez a természetes, mert a könnyűzene bármelyik válfajának sokkal több köze van az üzlethez, mint a zenéhez. (Ez persze önmagában még nem baj, csak tény.)
Wildschwein Creative Commons License 1999.04.15 0 0 0
Első nullásom
null Creative Commons License 1999.04.15 0 0 topiknyitó
Néhány héttel ezelőtt a Z++ TV-n riport volt egy 'nagy' magyar zenésszel, aki beszélt az általa létrehozott, megálmodott zenekarról. Milyen módon hozta őket össze különböző IQ, stb, tesztek után.
Valamilyen álomról beszélt, álomvilágról, amibe beleképzeli a fiúkat is. Meghatározza mikor, mit hogyan mondjanak, mikor és hol kössék be a cipőjüket, stb. Persze a teszt rosszul lett kiértékelve, mert a csapatba bekerült egy lázadó, akinek nem tetszett az ugrálósdi, és szétbomlasztotta a csapatot. Mi véleményetek erről a témáról??
Neveket direkt nem emlitettem, aki látta tudja miről van szó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!