Keresés

Részletes keresés

atko Creative Commons License 1999.03.28 0 0 1
Mint mondtam nappal nekem _nem_ megy az, hogy kintről elérjem a gépem, de este általában minden gond nélkül... Szerintem ott lehet a gond, hogy túl sokan netezunk a matavon keresztul oszt ezert néha a firewall szervert vagy kikapcsolják (meglehet, hogy lassítaná a hálót) vagy átállítják modemszerverre... Persze ez csak találgatás, de mindenesetre érdekesen érinti azokat, akik winsuxx alól neteznek és mondjuk van egy jó kis Back orifice-ük... :) Hááát ennyit a netezés biztonságáról...
PhiliP Creative Commons License 1999.03.28 0 0 0
HaliDay!

Szerintem a MATAV ott veri at az elofizetoket ahol tudja. En is tapasztaltam mar ilyesmit, nemtom mi lehet ez... Vagy nemtom voltal-e amikor aramszunetvolt es leallt a serveruk. Szoval lehet, hogy meg a rendszeruk (marmint a hardwares) is szutyok. Szval nemtom mi lehet ez, en is tapasztaltam mar.

Előzmény: atko (-)
atko Creative Commons License 1999.03.27 0 0 topiknyitó
A kérdés azért merült fel bennem, mivel otthonról Linux alól netezek modemen keresztül. Múltkor elkezdtem szenvedni azzal, hogy kintről is rá lehessen a gépemre telentelni. Ez akkor nem sikerült, pedig a host.allow host.deny inted.conf-ot (mint utólag kiderült) jól állítottam be. Namármost egyszer egy péntek este megpróbáltam megint és láss csodát sikerült a gépemet kintről elérni. Aztán meg nem. Aztán megint sikerül. Hogy is van ez? Ráadásul érdekes módon napközben nem tudom elérni a gépet kintről, viszont estefelé meg megy. Tippek? Ötletek? Hozzászólások?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!