Keresés

Részletes keresés

Bartos Tamás Creative Commons License 2002.08.08 0 0 101
Na,még egyszer, és megígérem utoljára.
1.leha szerint, ha valami pontosan le van írva a szerződésben, akkor hülye (ő használja ezt a kifejezést) aki azt nem érti. Azonban el lehet olvasni matávos főnökünk hozzászólását,és abból kiderülhet mindenki számára feketén-fehéren, hogy ők sem úgy értelmezik a szerződés egyes pontjait, ahogy az le van írva. Ha jól emlékszem, még az egyértelműsítésre is valami halvány ígéretet tesz.
2.Az országban sok helyen (pl. nálunk)csak a M. szolgáltat.Így ha de jure nem is, de facto monopolhelyzetben van. Hogyan válasszak tehát más lehetőséget? (Ne mondd azt, hogy más lehetőség is van, mert gyak. nincs.)
3. A monop.helyzettel való visszaélést a törv. is büntetné, csak szinte soha nem sikerül neki.Legalábbis nálunk...
4.Ha csak egyedi eset lenne topicunk témája, szót sem érdemelne. Előfordul ilyen sajnos máshol is. Azonban a M. tele van ilyen módszerekkel. Csak körül kell nézni, rengeteg a példa.

Ja, leha-nak kívánom, hogy alaposan buktázzon ő is egy olyan területen, ahol nem mozog ilyen otthonosan.Aztán megnyugodva gondolhat arra, semmi baj, hiszen a szerződésben mindent pontosan leírt az áramszolgáltató, a vízszolgáltató, a mobilos cég, a hőszolgáltató... Csak ő hülye, nem olvasta végig a szerződést.(Vagy nem volt lehetősége választani?!)
Na ebből ennyi elég. Viszlát.

rags Creative Commons License 2002.08.07 0 0 100
A szerződések szerintem automatikusan mennek át határozatlanba. Ha a mobiltelefonodra kötött 1-2 éves szerződés lejár akkor rögtön aznap megszűnik a kártyád, és nem telefonálhatsz többet csak akkor ha másik telefont veszel?
Előzmény: Bartos Tamás (96)
leha Creative Commons License 2002.08.06 0 0 99
kedves barátom!

nem a véleményemmel vitatkozol ...
ha valami le van írva egy szerződésben, akkor azt lehet nem aláírni, de ha alá van írva, akkor
1 a szerződés leehet semmis, ha törvénynek, rendeletnek ellentmondanak a benne foglaltak
2 lehet támadható, ha a cég félrevezetett
... de ha minden le van írva, mint itt, akkor vitatkozni nem érdemes ... (ez tény)

aki vitatkozik ebben az esetben, az hülye (ez vélemény)

Bartos Tamás Creative Commons License 2002.08.02 0 0 98
leha:

Bocsika, de nincs szerencséd... Sajnos ismerem a Munka Törvénykönyvét. Amiről Te írsz (ld. határozott idejű m.szerz.), az éppen a munkavállaló érdekeit szolgálja, vagyis a mi példánkra vetítve a fogyasztóét! Egy nagyobb lehetőségekkel bíró céggel szemben ugyanis a kisfogyasztó védelme elsődleges fontosságú.
Egyébként nem vagyok híve a személyeskedésnek, csak a véleményeddel vitatkozom.

leha Creative Commons License 2002.08.02 0 0 97
elárulok valamit. ha határozott idejű munkaszerződésed van és annak lejárta után akkár csak egy napot is dolgozol, az automatikusan határozatlan idejűvé válik ... ilyen a törvény

és a törvényben van olyan is, hogy ami a szerződésben LE VAN ÍRVA, az (és csak az) számonkérhető, behajtható ...

manapság az általános iskolai képzés ingyenes, tehát olvasni bárki megtanulhat (észt senki nem adhat, mert mindenkinek kevés van)

lehet azt mondani, hogy aki tud olvasni, azt biztosan a matáv fizeti és rohadt mocsok szemétláda, meg lehet azt hinni, hogy egy cég lemegy az áraival a konkurencia alá és nem kér cserébe semmit ...
hülyének lenni állampolgári jog

Bartos Tamás Creative Commons License 2002.07.31 0 0 96
Kulacsnak :

Most olvasom először ezt a topicot,de nem állom meg, hogy hozzá ne szóljak. Egyszerűen nem értem,hogy egy ilyen egyoldalúan és pontatlanul megírt szerződést (ADSL)miképp adhat ki a kezéből egy magát világcégnek képzelő ...hm ... képződmény!?
Azt pedig még kevésbé értem, hogy egyes topic-írók miért nem képesek felfogni a szerződés aljasságait,és miért mentegetnek egy kb.40 Mrd.-os profittal bíró céget? Egy kivétel lehet, ha a M.-tól kapják a bérüket.
Egy dolgot emelek csak ki: egy határozott idejű szerződés miképp hosszabbodhat meg automatikusan?
Ha egy szerződő (ld.vásárló, akiből állítólag a cég él)nem mondja fel időben a szerződést, akkor büntessük meg jó alaposan előre 2 évre?( Az ilyen apróbetűs szerződéspontok jellegzetesen a csaló cégek trükkjei közé tartoznak.Ez az eljárás egyébként olyasmi, minthogy a BM adatlistájáról kérni(!) kell, ha töröltetni akarod a neved. Másképp bárkinek kiadják, láttunk erre elég polgári példát )Ha pedig a M. nem teljesít valamit, akkor a szerződés minden következmény nélkül semmis... Nem találok szavakat, pedig megszokhattuk volna már e módszereket,sajnos...

Kulacs Creative Commons License 2002.06.07 0 0 95
Részvétem.
Én is áthelyezést kértem, de persze nem lehetett, mert a másik helyen még nincs ADSL.
Ekkor javasoltam, hogy szüneteltessük a szerződést a kiépítésig. Persze ezt sem lehetett.
Segíteni a bíróságon nem tudok, de gondolhatod, hogy veled vagyok...

Kuli

Előzmény: KuZo (94)
KuZo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 94
Hasonló cipőben járok most. Adott egy albérlet, ahol a főbérlő telefonvonalára kötettem 1 éves előfizetéssel ADSL-t. A tulaj most benyögte, hogy toljam el a biciklit. Felhívtam az Axelerot, ahol elmondtam, hogy a szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok és szeretném továbbra is igénybevenni, de egy másik vonalon. Erre azt mondták, hogy csak akkor lehet, ha a fennmaradó összeget egyben kifizetem! Azt is mondta, hogy a szerződésemben ezt a kitételt aláírtam. Nem voltam rest és előkerestem a szerződésem, amelyben egy szóval sem említenek ilyet. Újabb telefon után a hölgy azt mondta, hogy az általános szerződési feltételekben van benne ez a kitétel, amelyet "megtekinthettem" volna a Matáv ponton és egyébként kb. 50 oldal.... Én természetesen közöltem, hogy a "megtekinthetem" és az "aláírtam" között nagy különbség van ám!
Így most úgy tűnik perre viszik a dolgot, mert az összeget (ami kb. 60.000) eszemben sincs kifizetni és ráadásul elvesztenek egy jól tejelő ügyfelet, de ez gondolom őket nem túlzottan érdekli.. Hiába mondtam, hogy a főbérlőmet a legkevésbé sem érdekli a dolog és a lakásából természetesen bármikor kidobhat, hiszen ő semmilyen szerződést nem írt alá velük, csak egy meghatalmazást a szerződéskötés előtt, hogy a vonalát használhatom... Ezt sajnos nem tudják tolerálni, így viszont pénzt sem látnak tőlem soha!! IRÁNY A BÍRÓSÁG!!!
Kulacs Creative Commons License 2002.06.06 0 0 93
Hoppá, eltünt a topic nyitó hozzászólásom, az elöző hozzászólásom 'kitolta'. Érdekes.

Kuli

Előzmény: Kulacs (92)
Kulacs Creative Commons License 2002.06.06 0 0 92
Gondolom, hogy senkit nem érdekel...
A fejlemények:
Megkötöttem az 1 éveset. Megnősültem elköltöztem. Visszamondani nem tudtam, mert nem tudták megmondani, melyik verzió szerint kell mennyit fizetnem. Azt mondták mondjam vissza, azután kiszámolják. Azt kértem, számolják ki, az összegből tudom eldönteni, hogy visszamondom, vagy fizetem végig. Nem tudták/akarták. Ezért fizettem végig, a végén időben visszamondtam. Lejárt az év, csak jöttek a csekkek. Elkallódott a fax, küldjem el újra. Szerencsére eltettem küldési igazollással együtt. A feleslegesen küldött csekkeket nem kellet kifizetnem.

Hozták a formájukat, nem találták, nem tudták, nem akarták. Jól elvannak a Matávval, nem kell nagyon csipkedniük magukat a talponmaradásért. Elég ha a Matáv a többi ISP-nek kedvezőtlenebb feltételeket kínál.

Na mindegy. Túléltünk tatárt, törököt, labancot, polgárt...

Bye:
Kulacs

Előzmény: Kulacs (91)
Kulacs Creative Commons License 2001.03.08 0 0 91
Tisztelt Ferenc!

Itt:

http://www.matavnet.hu/szolgaltatasok/otthoni/index.html

ezt találtam:

'**Az akciós árak kizárólag a szolgáltatás 2001. március 31-ig történő megrendelése esetén érvényesek. Az akciós áron történő előfizetés lejárat előtti felmondása esetén az előfizető a szerződés lejáratáig hátralévő időszakra fennmaradó akciós árú összeget a szerződés felmondásakor egy összegben köteles a Szolgáltató részére megfizetni.'

A szerződésben pedig:

'A határozott idejű előfizetések esetén a szolgáltatások kedvezményes díjon kerülnek meghatározásra. A határozott idejű szerződés felmondása esetén a MATÁVnet Rt. jogosult az előfizető részére a határozott időből fennmaradó időhosszra, illetve a megkezdett hónapra a teljes, kedvezményekkel nem csökkentett listaár alapján megállapított havi díjat kiszámlázni.'

Ez eddig három változat. A szerződés, a honlap és amit Te leírtál (ez megegyezik azzal amit én szeretnék). Nem tartod furcsának a kialakult helyzetet? Ebből az egészből csak a korrektség és az egyértelműség hiányzik. Tudnál mondani valami biztatót? (a 'Hajrá Kovács néni'-n kívül.)

Amúgy:
A megbeszélt hétfő helyett (amikor hiába vártam a Matávot (munka helyett) az egyeztetett 8 és 12 óra között, majd hivogattam 14-ig a különböző számokat, hogy megtudjam miért nem jöttek vagy értesítettek, hogy mehetek dolgomra, mert nem tudnak jönni. Szóval 2 óra alatt kiderült (miközben ketten ígértek visszahívást, azóta sem hívtak), hogy aki az előfizetővel egyeztet nem egyeztetett a munkavégzővel és majd hívnak, hogy mikor jönnek) szerdán fel is szerelték a splittert és a modemet, megmutatták milyen gyors az ADSL, majd távoztak azzal, hogy a továbbiakat nem tudják, hívjam a MatávNetet. A MatávNet felvette az adataimat és közölte, hogy néhány nap múlva elárulják a jelszót. (Itt áll Porsche-m az udvarban, a kulcsait néhány nap múlva valahogy eljuttatják, addig BKV.) Azt nem tudta, hogy szóban, faxon vagy levélben. Én meg azt nem tudom, hogy miért nem lehet azt a k**** jelszót szerződéskötéskor vagy splitter/modem felszereléskor elárulni (pl. leragasztott boritékban kiküldeni a szerelőkkel)??? Miért nem lehet egy kicsit FIGYELNI az előfizető igényeire/elvárásaira/ÉRDEKEIRE/véleményére? Miért a mi pénzünkből fizetett marketing hadjárattal akarnak meggyőzni, hogy a Matáv megújult, az előfiztőt helyezi előtérbe és szolgáltat? Meggyőzhetnének egy korrekt és egyértelmű szerződéssel, képzett, az új akciók részleteit ismerő, segíteni képes ügyfélszolgálattal, magyarul jól beszélő fő domain regisztrátorral, olyan adatlappal, amiben az a 10% ami az igénybe venni kívánt szolgáltatással kapcsolatos a szükséges információknak NEM csak az 50%-át tartalmazza (csoportos mail), nem vesznek el a faxok, olyan műszakiakkal, akik tudják mi a smart relay, MX-record, DNS szerver, UUCP, tudják hogy müködik a csoportos mail, stb.
Összefoglalva: nem logót és a zenét, hanem hozzáállást kellene megváltoztatni, és akkor LEHET, hogy a Matáv/MatávNet is benne lenne a 2005-ös telefonkönyben.

monopol helyzet = sok felesleges, képzetlen alkalmazott + szervezetlenség + elhibázott beruházások + szolgáltatás helyett kiszolgáltatás + magas tarifák

És mindennek a teteje: többségi részesedést vásárol külföldi telefontársaságban (MakeTel), mert érettnek érzi magát a terjeszkedésre.

És az éves rendes tarifaemelést úgy próbálja eladni, mintha csökkentek volna az árak, ezt bizonyítandó súlyozott átlag helyett egyszerű átlagot számol, amiből tényleg csökkenés látszik, csak éppen csúsztatás.

Na, kiírtam magamból mindent (majdnem) ami zavar a Matáv/MatávNettel kapcsolatban, remélem sok mindenben tévedek és csak nekem vannak ilyen rossz tapasztalaim.

Kulacs

Előzmény: pohlyferenc (83)
Zoli_fiú Creative Commons License 2001.03.07 0 0 90
Chromax!

Légyszi nézd át mégegyszer!!

Köszi!

Előzmény: chromax (84)
Kulacs Creative Commons License 2001.03.01 0 0 89
Tisztelt Ferenc!

Köszönöm, hogy 'idejöttél' MatávNetesként és elmondtad a véleményedet. Köszönöm a másik forumba írt segítoszándekú leveleidet. Csodálom, hogy a Matáv/MatávNetnél uralkodó állapotok ellenére önként és lelkesen próbálod a dolgokat jobbá tenni. Remélem, hogy sikerül, mindannyiunk érdekében.

Amit az ADSL Otthon szerzodésrol írtál, az teljes egészében megfelel a józan észnek és az 'etikának'. Korrekt lenne, ha felmondás esetén az IGÉNYBEVETT szolgáltás kedvezményes és teljes ará közötti KÜLÖNBSÉGET kellene kifizetni. A szerzodesben sajnos nem ez áll, és attól tartok ez a mérvadó. Írtad, hogy még csiszoltok a szerzodésen. Amint azt Bad Joe is írta, a szerzodést gondosan kellett volna elkészíteni MAJD megkötni több ezer emberrel. Ha látsz reményt a módosításra kérlek tegyél meg mindent az ügy érdekében, ha segíthetünk, jelezd.

köszönettel:
Kulacs,
aki megrendelte az MatávNet ADSL Otthon szolgáltatását 1 éves kedvezményes áron,
akinek azt ígérték, hogy hétfon bekötik,
aki nagyon várja.

Előzmény: pohlyferenc (83)
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.27 0 0 88
Keress rá az "átver" szóra. Az ilyen topicok 80%-a a Törzsasztalon van sajna. Az emberek persze hogy nem jönnek ide. Bezzeg a "Matáv ohne mindenkinek" át lett pakolva...
Előzmény: chromax (85)
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.26 0 0 87
Ja, majd elfelejtettem! Alul a táblázatoknál meg ez áll: "Az akciós áron történő előfizetés lejárat előtti felmondása esetén az előfizető a szerződés lejáratáig hátralévő időszakra fennmaradó akciós árú összeget a szerződés felmondásakor egy összegben köteles a Szolgáltató részére megfizetni."
Itt meg AKCIÓS árról beszél... Ellentmondás alig pár sorral lejjebb.
Nem ártott volna átnézetni ezt a szerződést valami jogász emberkével, mielőtt meghirdettétek az akciót. Nem utólag kell az ilyesmin csiszolgatni.
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.26 0 0 86
Kedves Ferenc!

Úgy látszik nem érted a saját szerződéseteket.
"A határozott idejű szerződés felmondása esetén a MATÁVnet Rt. jogosult az előfizető részére a határozott időből fennmaradó időhosszra, illetve a megkezdett hónapra a teljes, kedvezményekkel nem csökkentett listaár alapján megállapított havi díjat kiszámlázni."

FENNMARADÓ IDŐSZAKról és TELJES listaárról van szó, nem különbözetről! Arról pedig egyetlen szó sincs, hogy az automatikus hosszabbodás lemondható! Arról már nem is beszélve, hogy a 18900 Ft-os listaár és a 12900 Ft-os kedvezményes ár között nem 5000, hanem 6000 Ft különbség van!
Forrás: http://www.matavnet.hu/szolgaltatasok/otthoni/adslszerz.doc

chromax Creative Commons License 2001.02.26 0 0 85
badjoe:

ugyanmár :) írnak ide kb 15-20an ki nem b..a le :)
moontól meg kérdezzétek meg, hogy melyik cég megbízására szerkesztett könyvet az internetről még anno :)

üdv
chro

Előzmény: Bad Joe (79)
chromax Creative Commons License 2001.02.26 0 0 84
zolifiú: na azért a behajtási eljárások és az idevágó törvények ismeretének ilyen hiányában nem kellene hozzászólásokat írni... :)

üdv
chro

Előzmény: Zoli_fiú (80)
pohlyferenc Creative Commons License 2001.02.26 0 0 83
Kulacs (és az egész fórum):

Sziasztok,

Pohly Ferenc vagyok, a MATÁVnet sajtófőnöke. Az egyik szomszédos fórumban (http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9030816) javasolta LaCk0 nick, hogy nézzek be hozzátok. Habár sok dologról beszélgettünk már egy listával arrébb, azért itt is megerősítem: Kulacs, a számításod (pontosabban a szerződés értelmezése) nem pontos. Leírom, mit írtam a szomszédban:

Egy biztos: ingyen nem lehet kiugrani egy kedvezménnyel honorált elkötelezettségből. A vitaindító (Kulacs) azonban nem jól számol, a 400-sokezer forint azért túlzás, mert a különbözetet kell fizetni, ami 120 000 forint körül van (ha 1 év 11 hó és 1 nap után...) - ekkor azonban bárki jobban jár, ha inkább kifizeti a hátralevő egy hónapot és elbúcsúzik a szolgáltatótól. Vagy, ha a szerződés automatikusan meghosszabbodik, azonnal bontható, és csak az egy hóra eső különbözetet, 5000 forintot kell pluszban fizetni.

Azt hiszem, a téma indítása óta kialakítottatok egy kiegyensúlyozott véleményt. Hadd' tegyek annyit hozzá: a szerződést csiszoljuk, hogy a kényelmetlenségek kikerüljenek belőle, ugyanakkor senkit ne csábítson a szolgáltatónak ártalmas trükkökre se. A cél az, hogy a becsületes vásárló jól járjon, az önhibán kívül eső "vis maior"-okat rendesen megoldjuk, s a biznisz mindenkinek pozitivan záruljon.

Előzmény: Kulacs (52)
blr Creative Commons License 2001.02.26 0 0 82
ezzel együtt van egy alig használt tibicsokim arra, hogy amit mesélsz, fikció. a jelzálog bejegyzés azért nem ilyen hipp-hopp

Egyetértek. Nem hiszem, hogy peren kívül lehetne jelzálogot jegyeztetni, tekintettel arra a tényre, hogy pl. amikor a telefonvonalaimat rendeltem, a kutyát sem érdekelte, hogy a saját ingatlanomba kérem, vagy sem.
Az, hogy milyen nevet/címet adok meg egy megrendelésnél, gyakorlatilag lényegtelen. Matáv vonalat (és egyéb szolgáltatást) tapasztalataim szerint a személyi felmutatása nélkül is lehet igényelni, akár telefonon is. Akkor meg mire a hűhó?

Előzmény: leha (81)
leha Creative Commons License 2001.02.26 0 0 81
olvasni, olvasni, olvasni!

szájbarágás on

ha nem tetszik, hogy az olcsóbb előfizetésért cserébe határozott időre kell előfizetni (és azt akkor is ki kell fizetni, ha időközben +gondolod magad), akkor ne fizess elő olcsó adsl-re

szájbarágás ++

a jelzálog párhuzam: ugyanúgy, mint az olcsó adsl-nél: ha nem tetszik, hogy a jelzálog azt jelenti, hogy ha nem tudsz időben visszafizetni, akkor elárverezik a házad, akkor ne vegyél fel jelzáloghitelt!

szájbarágás forte

elédteszik a szerződést, amiben minden le van írva. ha nem tetszik, nem írod alá. kész, passz!

ezzel együtt van egy alig használt tibicsokim arra, hogy amit mesélsz, fikció. a jelzálog bejegyzés azért nem ilyen hipp-hopp

szájbarágás off

Zoli_fiú Creative Commons License 2001.02.25 0 0 80
Sziasztok!

Jogos Kulacs felvetése, sajnos....:(

leha kedves:
"azért nem értelek, mert ezek ilyen dolgok. pl a jelzálog is olyan, hogy elárverezhetik a fejed fölül a házat. ha ez neked nem jön be, akkor ne vegyél fel jelzálogot a házadra!"

Nem a T.előfizető vesz fel jelzálogHITELT, hanem a FATÁV jegyzi be a fenti öszzegű tartozás és KÉSEDELMI kamatai után a jelzálogot. Namost ez kb 1 év múlva következik be , peren kívüli az eljárás. Te onnan értesülsz, hogy a Földhivatal (+1év) köld Neked egy tulajdoni lapot, amin pld rajta van a FATÁV 525.000,- Ft jelzáloga
Próbáld eladni ezt a házat.....
:(

Zoli

Előzmény: leha (71)
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.25 0 0 79
Hát az biztos, nem sok sz*rt ér. És az a fake duma a tartalomnál:"Kiss Bori (Moon) gondozza a rovatot, s a panaszokra az illetékesek válaszát is megszerzi"
Hát én nem nagyon láttam itt még az illetékes elvtársak válaszait, néhány tiszteletreméltó kivételtől eltekintve. De nem is ez a lényeg, legalább tanulunk egymás hibáiból.
Előzmény: chromax (78)
chromax Creative Commons License 2001.02.25 0 0 78
hol lesz ez 1.5 év múlva :) az egész érdekvédő rész halott.
Előzmény: Bad Joe (77)
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.24 0 0 77
Ok srácok, rendeljétek meg, majd visszanézek erre a topicra úgy másfél év múlva.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.23 0 0 76
meg kell nézni mit ír alá az ember
leha Creative Commons License 2001.02.22 0 0 75
AZ A FRÁNYA AUTOMATIKUS HOSSZABBÍTÁS IS LE VAN ÍRVA!!! HA NEM TETSZIK, TESSÉK A MEGKÖTÉS NAPJÁN ÍRNI EGY LEVELET, HOGY KÉT ÉV MÚLVA FELMONDOD!
A MATÁV IS NYERESÉGORIENTÁLT INTÉZMÉNY, NEM ELFEKVŐKÓRHÁZ, HOGY AZON RÁGÓDJANAK, MI VAN, HA AZ ÜGYFÉL ELFELEDKEZIK RÓLA

tudom, hol a capslock; direkt van

blr Creative Commons License 2001.02.22 0 0 74
Segítek :)
TFH 2001. ápr. 1. napján bekötik az ADSL-t, és onnantól számítjuk a két évet.
Április 2-vel küldeni kell egy levelet a MatávNet-nek, mely szerint 2003. március 31-től felmondod a szerződést, amennyiben lehetséges, határozatlan idejűre módosítod.
Ezzel a lejárat előtti 30 napon kívül mondtad fel.
Előzmény: Bad Joe (73)
Bad Joe Creative Commons License 2001.02.22 0 0 73
Csak az a fránya automatikus hosszabbítás ne lenne... 2 év még nagyjából belátható és tervezhető időtartam. De tegyük fel, hogy megfeletkezik valaki a 30 napos határidőről, és valóban elkésik a lemondással (el van havazva, család, betegség, 1000 oka lehet). Automatikusan nyakába szakad egy újabb 2 éves kötöttség, amit esetleg már nem tud, vagy nem akar vállalni.
Vagy: úgy döntök a 2 év végén, hogy meg vagyok elégedve a szolgáltatással, és nem mondom le. Viszont fél évvel később közbejön valami. Kapok jobb ajánlatot, költözök, elvesztem az állásom és nem győzöm anyagilag, stb... Megintcsak ott van még másfél év hátralévő idő, és nem mondhatom le, csak ha perkálok.
Előzmény: chromax (72)
chromax Creative Commons License 2001.02.21 0 0 72
hali,

szerintem elég részletesen le vannak írva a feltételek és mindenki eldöntheti, beleugrik e, vagy a kötöttség nélküli csomagot választja drágábban. Ugyanez van a mobilszolgáltatóknál is, ott is próbálj meg lemondani egy 2 éves szerződést egy hónap után...

Kulacs:
a felvetéseidről annyit, hogy bármennyire is nem úgy tűnik, a Matávnetnél is emberek dolgoznak, és nem robotok, és adott esetben ismerik a méltányosság szót...

üdv
chromax

Előzmény: leha (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!