Keresés

Részletes keresés

xy012 Creative Commons License 2001.12.25 0 0 6
Szia,

kitaláltam, kiről írsz. a volt tanítványomról. Azt azért érdemes lenne elmondani, hogy az illető kislány nagyon értelmes, kitűnő tanuló, és alsós korában sakkban országos bajnokságig jutott. egyébként csak 11 és fél éves, és a sakkot tavaly abbahagyta, pont amiatt, mert annyi minden mást csinál. kár érte, három éve még megverte a jelenlegi korosztályos bajnokot.

Hogy mikor gyerek? az iskolában, a szabadidejében, otthon, amikor alszik, végig gyerek marad a nagy leterhelés ellenére. ez az egészben a lényeg. nem azért taníttatják, mert meg vannak arról győződve, hogy felnőttként majd abból él, hogy a saját zongoraszámaira fog latin táncot járni és közben szimultánt ad. HANEM: SOKOLDALÚ TEHETSÉGRŐL VAN SZÓ! és ezek mind a tehetségét igyekeznek kibontakoztatni.

Nyílván, amikor már nem gyerek lesz, hanem kamasz, akkor már nem fog annyi mindent csinálni, mert akkor már ő dönt.

üdv.

Előzmény: Cascada (0)
rocher Creative Commons License 2001.10.18 0 0 5
Jókai utcában találsz külön ővet. Én a tavaly ott vettem a sárgát, valami 600 Ft volt.

petra

Előzmény: Lujza71 (4)
Lujza71 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 4
Sziasztok

Ha valakinek van otthon porfogóként egy fehér karate vagy dzsúdó öve szívesen megszabadítanám tőle némi pénzbeli ellentételezésért cserébe.

Ha tudtok segítsetek
6 éves lánynak ruhát vettem de övet nem adtak hozzá.

Lujzi

rocher Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3
SOS!!!!!!!!!!

Nincs valaki, aki szeretné tornára járatni a gyerekét?????? Egyszerűen hiheteten, hogy nem tudunk még 2-3 kislányt (4-5 éves) toborozni abba a csoportba, ahova a lányom jár harmadik éve. Csak azt nem tudom, hogy mi az oka? Isteni a tanárnő, gyönyörű a tornaterem, a város közepén, XIII. kerület, Duna mozi mellett, és szvsz az ára is kibírható 3000 Ft/ 8 óra.

Tavaly 12-en jártak, ebből ketten átmentek a heti 2x2 órásra és most összesen 5-en vannak. Ha nem találunk legalább 3 kislányt, novembertől vgy mehetünk mi is 2x egy héten vagy annyi nekünk.

Írjatok, ha érdekel, azonnal mondok telefonszámot: petra

rocher Creative Commons License 2001.10.05 0 0 2
Nálunk így néz ki: a nagy, 8,5 éves, a suliban, órarendben hetente 2 óra úszás, 1 óra néptánc, 2 óra angol, 2 óra foci /ezek kötelezőek, jegyet kapnak rá/.

Hetente 2X 90 perc, utazással 150 perc judo. Ezt már 4. éve csinálja. Teljesen jó az arány, semmi megerőltető nincs, mellette még elég sokat kell vinni: bicikli, télen kori, nyáron úszás.

A kicsi, 5 éves, oviban potom havi 1000 Ft-ért zeneovi, hetente 2X 45 perc. Úszni nem jár, mert nem szárítják meg a hajukat és nem akarom, hogy állandóan beteg legyen. De hétvégeken elvisszük mai magunk.

Hetente egyszer RSG, 90 perc, oviból megyünk, közel van, tehát plusz 20 perc az utazás, ez a 3. év. Nagyon buci volt és most csinos hölgy, szereti és jól érzi ott magát.

Azt hiszem ennél többet már nem lenne szabad, ha meg valami más extra is lenne, akkor loholni kellene egyik helyről a másikra. Ezzel nem csak őket, hanem magunkat is megnyomorítanánk.

petra

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1
Szerintem egy óvodásnak a sok, és még több játékon kívül nincsen szüksége egyéb különfoglalkozásra.
Ha pedig valamire még is, akkor az elsősorban a mozgás. Ezek közül is kiemelendő az úszás.

Minden más feleselges, és megterhelő.

"játszani is enged..."

Piglet

Cascada Creative Commons License 2001.10.04 0 0 0
Lehetőség tényleg szinte korlátlanul, de azért szerintem nem kell túlzásokba esni. Én nem tartom normálisnak, ha egy kisiskolás, pláne óvodás gyakorlatilag az egyik különóráról rohan a másikra. Ez a hülye felgyorsult világ teszi, hogy azt hiszi a szülő, hogy ha nem jár a gyerek már 3 évesen angol óvodába, ahol néptánc óra van reggel, utána úszás és egész délután zene, akkor LEMARAD a gyerek, nem lesz semmi belőle, nem veszik fel, nem lesz sikeres stb... (Amihez van KEDVE, azt persze, csinálja, ha jó a mozgása, járjon úszni,vagy táncolni, ha szeret énekelni, tanuljon zenét stb..)Na, de mindent egyszerre??....Szomszédunkban lakik egy kislány, 12 éves, a következő dolgokat csinálja: sakk-szakkör, latin tánc (két helyen, csoportban és csak egy partnerrel), zongora, szolfézs, különangol, úszás is volt szombat délelőtt, de azt most hagyta abba ... emellett egy nyolcosztályos gimibe jár, ami elég kemény suli, nagy követelményekkel. Este 1/2 7-7 között ér haza általában, akkor kezd el tanulni, zongorát gyakorolni.. És mikor gyerek? Mikor játszik? Mikor lazít? Urambocsá' mikor tud leülni és csak úgy elmélkedni, fantáziálni, álmodozni?
Lujza71 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Hova érdemes járatni a kölyköket mikortól?
Nem megtérhető egy komoly sport ?
Van értelme a 6 évesen modell és színpadi táncot tanulni?
Hova járnak ,jártak a kicsik?
A lehetőségek korlátlanok az idő kevés :(((

Lujzi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!