Keresés

Részletes keresés

Thernitibi Creative Commons License 2001.08.08 0 0 4
Biztos Csurka nem nézné jó szemmel:-)))DDDDDDDD
Előzmény: ZöPö (3)
ZöPö Creative Commons License 2001.08.08 0 0 3
Esxöm, nekem is ugyanez ugrott be! (c:
Előzmény: Kisgubacs (2)
Kisgubacs Creative Commons License 2001.08.08 0 0 2
Elso olvasatban csak a forrasokhoz lenne annyi hozzafuznivalom, hogy ha jol tudom, akkor a helyi nagyvállalat informatikusa Maros Zoltan, Marosi helyett.
Masreszt kerdesem lenne, hogy komoly az interjualanyok kozott csak "az önkormányzat vezeto informatikusa"-nak nincs e-mail cime?
Erdekes.

Kisgubacs

Mijo Creative Commons License 2001.08.06 0 0 0

Kedves Feri, most már csak azt kéne tudni, mit írtál pontatlanul, ahhoz, hogy a kettő együttese mellett tudjuk értékelni/érzékelni a lényeget.

Ez számomra már csak amiatt is fontos, mivel a SúgóNet képviselője, Edelényi Rita asszony egykor halálosan megsértődött és felháborodottan tiltakozott, amikor bátorkodtam arra utalni valahol a felszólalásaimban, hogy az ő ösztönzésére köttetem be a kábelt, elsősorban az internethasználat könnyítése végett. Lám, az alábbiak szerint, csak-csak olyan szándék lakozott, ami alátámasztotta szándékomat. Különösen érdekes mindez, ha figyelembe vesszük az erre vonatkozó ajánlásukat !

Mijo

Előzmény: Kumin Ferenc (-)
Kumin Ferenc Creative Commons License 2001.08.06 0 0 topiknyitó
A SugóNet Kft. kérésére dolgozatomban a kábeles Internet-szolgáltatásról írottakhoz a következő pontosítást fűzöm:
A kábeltévés szolgáltatás indulásához szükséges beruházás 1999. decemberében megrörtént, a szolgáltatás tesztüzeme elindult, működött . Mindez egy tíz éves együttműködési szerződés keretében, mely alapján a SugóNet Kft. a bajai kábeltévé hálózaton 2010-ig internet szolgáltatást végez. Mint Ön is tudja 2000. június hónapban a város eladta a kábeltévé hálózatát a FiberNet Rt-nek, mely a továbbiakban nem tette lehetővé a már beindított internet szolgáltatás folytatását.
A történtek alapján jelenleg szerződésszegéssel okozott kár miatt több tízmilliós kártéritési per folyik .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!